Μία υγρή νύχτα στη λίμνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η εκδρομή στη λίμνη με την παρέα μου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστη. Όχι γιατί το σκηνικό ήταν ειδυλλιακό, με τη φωτιά και τη μελωδία της κιθάρας να μην σταματάει μέχρι το γλυκοχάραμα αλλά κυρίως για τη γνωριμία μου με τον Κωστή και τα όσα ακολούθησαν μετά το πρώτο του χαμόγελο. Μία βραδιά βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρά μου που ακόμα και τώρα που τη σκέφτομαι νιώθω ένα ρίγος να διαπερνά το ιδρωμένο μου κορμί.


Εδώ και καιρό είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια η εκδρομή της παρέας στη λίμνη Βόλβη. Είχαμε σκεφτεί τι θα πάρουμε για φαγητό, τα ποτά, τα μουσικά όργανα και φυσικά τις σκηνές που θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε το βράδυ. Ο καιρός έμοιαζε ιδανικός και η διάθεση της παρέας είχε αρχίσει να ανεβαίνει κατακόρυφα. Η ιδέα να έρθουν και κάποια ακόμα άτομα, φίλοι φίλων θα λέγαμε, άρχισε να χτυπάει κάπως περίεργα στα αυτιά των πιο συντηρητικών από εμάς ωστόσο εμένα μου έμοιαζε ως μία ακόμα πρόκληση μέσα στο κατακαλόκαιρο.


Σάββατο πρωί και ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε την εκδρομή. Επιβιβαστήκαμε στα αυτοκίνητα και χωρισμένοι σε γκρουπάκια δώσαμε ραντεβού σε ένα σημείο πριν τη λίμνη. Γνωστός προορισμός για τους περισσότερους καθώς συνηθίζαμε να κάνουμε lake party κάθε καλοκαίρι και μάλιστα περισσότερες από μία φορές. Δεν αργήσαμε να φτάσουμε, διαλέξαμε το μέρος που θα κατασκηνώναμε και βιαστήκαμε να κάνουμε τις όποιες προετοιμασίες θα ήταν απαραίτητες για το βράδυ. Η μουσική έπαιζε δυνατά, τα πρώτα ποτά άρχισαν να εμφανίζονται από τα ψυγεία και φυσικά η διάθεση όλων ήταν εξαιρετική.


Εγώ με την Μαρία πήγαμε να μαζέψουμε ξερόκλαδα για τη φωτιά, οι αγκαλιές μας είχαν γεμίσει και πρόθυμα ένα από τα νέα μέλη της παρέας προσφέρθηκε να μας βοηθήσει. Ο Κωστής, όπως μας συστήθηκε, ένα μελαχρινό ψηλό αγόρι με μυώδη χέρια και ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Με την πρώτη ματιά που μου έριξε ένιωσα ένα ρεύμα να διαπερνάει το κορμί μου. Έσπρωξα διακριτικά τη Μαρία που έδειχνε το ίδιο αποσβολωμένη στην παρουσία του Κωστή. Θα περάσουμε τέλεια σκέφτηκα και τον άφησα να με βοηθήσει στο κουβάλημα. Περιττό να πω ότι την υπόλοιπη μέρα δεν ξεκόλλησα από πάνω του το βλέμμα μου, κάτι που μάλλον ο Κωστής φάνηκε να διασκεδάζει.


Το σούρουπο βρήκε την παρέα να κάθεται στην άκρη της λίμνης και να τραγουδάει γύρω από τη φωτιά που είχαμε ανάψει. Φαινόμασταν μόνοι σε μία απέραντη έκταση αλλά σίγουρα υπήρχαν και άλλες παρέες που διασκέδαζαν κάπως πιο διακριτικά από εμάς. Ο Κωστής καθόταν δίπλα μου και δεν έχανα την ευκαιρία κατά διαστήματα να ανταλλάσω κουβέντες και πονηρά βλέμματα μαζί του. Η απόσταση πλέον ανάμεσά μας είχε μειωθεί στο ελάχιστο. Οι ώμοι μας ακουμπούσαν ο ένας τον άλλο και ένιωθα το δροσερό του κορμί να χαϊδεύεται επάνω μου.


Έχοντας πιει αρκετά ποτηράκια κρασί ένιωσα την ανάγκη να ξαπλώσω επάνω του. Δεν έδειξε να ξαφνιάζεται και με απαλές κινήσεις χάιδευε τα μαλλιά και την πλάτη μου. Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη και ένιωθα τις ρώγες μου να σφίγγουν ασυνήθιστα. Έσκυψε, με φίλησε και με τα μαλακά του χέρια ακούμπησε το στήθος μου. Δεν μείναμε πάνω από 10 λεπτά στη φωτιά και ο Κωστής με τράβηξε από το χέρι για να πάμε λίγο πιο απόμερα. Δεν είχα λόγω να αρνηθώ, άλλωστε η ζημιά είχε ήδη γίνει. Το μουνάκι μου ήταν τόσο υγρό και δεν άντεχα στη σκέψη ότι δεν θα με περιποιούταν ο Κωστής εκείνο το βράδυ.


Κάτσαμε λίγο πιο πίσω από τους άλλους και με τους θάμνους να κάνουν ένα πρόχειρο τείχος είχαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Ξεκούμπωσε με μία κίνηση το σουτιέν μου και μέσα από το λεπτό μου μπλουζάκι ένιωσα να ξεχειλίζει το στήθος μου. Έπιασε σφικτά τις ρώγες μου και τις δάγκωσε μαλακά κάνοντάς με να σηκωθώ λίγα εκατοστά από το έδαφος. Ένιωθα τόση καύλα που μου ερχόταν να τον καβαλήσω κατευθείαν. Τα χέρια του πήραν την κατηφόρα και άνοιξαν το κουμπί από το σορτσάκι μου. Έβαλε το χέρι του μέσα από το βρακάκι μου και με τα δάχτυλά του επεξεργάστηκε την κλειτορίδα μου. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Έβαλε τα δάκτυλά του μέσα μου και για λίγα δευτερόλεπτα έπαιξε τόσο πολύ με το μουνάκι μου που άρχισε να στάζει ασταμάτητα. Ήμουν καυλωμένη αφάνταστα και πλέον ικανή για όλα.


Τον έβαλα να ξαπλώσει αναπαυτικά στην μεγάλη πετσέτα που είχαμε μαζί του και άρχισα να τον φιλάω στο στήθος. Κατέβηκα βασανιστικά προς τα κάτω και με τα δόντια μου άνοιξα το φερμουάρ του. Δεν χρησιμοποίησα τα χέρια μου και πήρα το τεράστιο καυλί του στο στόμα μου. Ήταν προικισμένος ο Κωστής και αυτό με άναβε ακόμα περισσότερο. Έγλειψα με δύναμη τον πούτσο του αλλά δεν ήθελα να τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Ανέβηκα επάνω του και έκατσα σιγά σιγά στο υγρό του καυλί. Ένιωσα να με σκίζει στα δύο αλλά τον ήθελα τόσο πολύ μέσα μου. Όσο περνούσε η ώρα ένιωθα το μουνάκι μου πολύ υγρό και τον πόνο να λιγοστεύει. Ήταν απλά υπέροχο να με σκίζει ο Κωστής μέσα στο δάσος.


Με γύρισε στα τέσσερα και ήρθε από πίσω μου. Τα βυζιά μου ακουμπούσαν στην πετσέτα μπροστά και ο κώλος μου ήταν πλέον ανυπεράσπιστος στις ορέξεις του Κωστή. Έτριψε το παπάρι του στην κωλοτρυπίδα μου και με φόβισε για λίγο. Δεν μίλησα καθόλου και αυτός έμοιαζε να καταλαβαίνει τον δισταγμό μου. Με μία κίνηση μπήκε στο μουνάκι μου και συνέχιζε να το τρυπάει βαθιά. Ήταν η απόλυτη καύλα και φάνηκε γρήγορα. Έχυσα πάνω στο καυλί του που γέμισε με τα υγρά μου. Ήταν τόσο καυτά που αμέσως τα σκούπισε με τα χέρια του και τα άπλωσε στα βυζιά μου.


Είχε έρθει όμως η ώρα να κλείσουμε μες τον καλύτερο τρόπο αυτό το γαμήσι. Ένιωθα τον Κωστή έτοιμο να χύσει και πρόλαβα να έρθω μπροστά στον πούτσο του και να τον πάρω στο στόμα. Προσπάθησα να βάλω όλο το καυλί του στο στόμα και με την γλώσσα μου να χαϊδέψω τα αρχίδια του που σκλήρυναν επικίνδυνα. Ήταν τόσο γλυκά τα χύσια του που δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Τον άφησα να χύσει μέσα στο στόμα του και απλά τα έφτυσα μπροστά του για να δημιουργηθεί ακόμα καλύτερο σκηνικό. Έμοιαζε ενθουσιασμένος με τον τρόπο που χειρίστηκα την κατάσταση και είχε σχηματιστεί στο πρόσωπό του ένα τεράστιο χαμόγελο. Ντυθήκαμε γρήγορα και επιστρέψαμε στη φωτιά για να μην προκαλέσουμε σχόλια. Η υπόλοιπη βραδιά πέρασε στην αγκαλιά του Κωστή ενώ μέχρι και σήμερα νιώθω τον γλυκό πόνο που προκαλούσε ο πούτσος του ανάμεσα στα δύο μου κωλομέρια. Νομίζω πως ήταν μία αξέχαστη εμπειρία σε μία βραδιά που δεν θα ξεχάσω σίγουρα.
Copyright protected OW ref: 177937