Θηλυκοποίηση για ειρήνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.40 (10 Votes)
Μια φορά και έναν καιρό υπήρχαν δύο γειτονικά βασίλεια. Το βασίλειο Α και το βασίλειο Β. Οι δυο βασιλιάδες είχαν πολύ μεγάλη αντιζηλία μεταξύ τους. Όταν έμαθε ο βασιλιάς του Α βασιλείου ένας ότι ο άλλος παντρεύτηκε μια αρχοντοπούλα με πολύ μικρό στήθος άρχισε να καυχιέται ότι αυτός θα παντρευτεί μια με πολύ μεγαλύτερο. Πράγματι μετά από λίγο καιρό παντρεύτηκε μια πανέμορφη βασιλοπούλα με τεράστιο στητό στήθος.

Μια μέρα σκέφτηκε ότι αν όλες οι γυναίκες του βασιλείου του παίρνουν αρσενικοβότανο και με αυτόν τον τρόπο κάνουν μόνο αγόρια, τότε σε λίγα χρόνια θα έχει αρκετούς στρατιώτες ώστε να κατακτήσει το βασίλειο του αντίζηλού του. Έτσι, έδωσε εντολή να γίνει πράξη η σκέψη του αυτή.

Με αυτόν τον τρόπο σύντομα στο βασίλειό του άρχισαν να γεννιούνται μόνο αγόρια. Η γυναίκα του βασιλιά γέννησε και αυτή ένα αγόρι αλλά η ίδια μετά από λίγο καιρό πέθανε. Ο βασιλιάς σκέφτηκε ότι για να αποκτήσουν σωστή στρατιωτική εκπαίδευση τα αγόρια πρέπει από μικρά να ζουν σε στρατώνες, να κάνουν γυμναστική, να τρώνε κοινό φαϊ κλπ. Όταν θα μεγαλώνανε θα μπορούσαν να δουλεύουν στα ορυχεία, στα χωράφια ή να πολεμήσουν ώστε να μεγαλώσει το βασίλειό του.

Για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους υπηκόους του έστειλε στον στρατώνα και τον μονάκριβο γιο του που τον προόριζε για αρχιστράτηγο. Αυτό και έγινε. Όμως, μετά από αρκετά χρόνια έγινε κάτι αξιοπερίεργο. Άρχισαν όλα τα αγόρια του βασιλείου Α να αποκτούν στήθος και να μη βγάζουν τρίχες στο πρόσωπο και το σώμα παρά να μακραίνουν πολύ γρήγορα μόνο τα μαλλιά στο κεφάλι τους.

Το βασιλόπουλο μάλιστα είχε αποκτήσει τεράστιο στήθος σαν της μάνας του. Όλα τα αγόρια από τη γυμναστική είχαν ωραίο σώμα αλλά δεν είχαν τη μυϊκή δύναμη να δουλέψουν ούτε στα χωράφια ούτε στα ορυχεία. Έτσι, σε λίγο καιρό άρχισε το βασίλειο να φτωχαίνει όλο και περισσότερο. Οι περισσότεροι κάτοικοι του βασιλείου θεώρησαν ότι κάποια κατάρα έπεσε στο χωριό του και σύντομα έφυγαν από το βασίλειο για άλλα μέρη. Έτσι, σύντομα στο βασίλειο σχεδόν όλοι οι κάτοικοι ήταν ηλικιωμένοι ή αγόρια που έμοιαζαν πιο πολύ με γυναίκες παρά με άνδρες.

Μια μέρα είπε ο βασιλιάς στο βασιλόπουλο ότι του παραδίδει την εξουσία και να κάνει ότι νομίζει για το καλό του βασιλείου. Το βασιλόπουλο πήρε τις εξής αποφάσεις:

α) Να πουλήσουν όλον τον βαρύ οπλισμό (ασπίδες, κράνη, πανοπλίες, σπαθιά, κλπ) που έτσι κι αλλιώς δε μπορούσε πλέον κανένας στο βασίλειο να τα σηκώσει και να αγοράσουν φάρμακα για τους ηλικιωμένους.

β) Επειδή με τον καιρό οι κάτοικοι του βασιλείου δεν έφτιαχναν καινούρια ρούχα διότι πλέον δε μπορούσαν να καλλιεργήσουν βαμβάκι και άρχισαν να κουρελιάζονται διέταξε όλοι οι στρατιώτες να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα και τα ρούχα τους να τα δώσουν στους ηλικιωμένους που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

γ) Όλοι οι στρατιώτες ως όπλο να έχουν από ένα λεπτό κούτσουρο και να κάνουν καθημερινά γυμνάσια.

Την ίδια περίοδο και στο βασίλειο Β προετοιμαζόταν κι αυτοί. Όταν έμαθαν τα σχέδια του βασιλιά του Βασιλείου Α αποφάσισαν και αυτοί να δίνουν στις γυναίκες τους αρσενικοβότανο ώστε να αποκτήσουν μελλοντικούς πολεμιστές. Η γυναίκα του βασιλιά με το πολύ μικρό στήθος έκανε τρία αγόρια. Όλα τα αγόρια του βασιλείου Β όσο μεγάλωναν γινόντουσαν όλο και πιο γεροδεμένα. Το βασίλειο Β άρχισε να αποκτά όλο και περισσότερα πλούτη.

Όταν έμαθαν στο βασίλειο Β ότι ο στρατός του βασιλείου Α δεν έχουν ουσιαστικά κανέναν οπλισμό αποφάσισαν να επιτεθούν σ' αυτό. Πράγματι χωρίς πολύ κόπο (με βαριά τσεκούρια διέλυαν τα κούτσουρα των αντιπάλων τους) κατάφεραν χωρίς να σκοτώσουν κανέναν να αιχμαλωτίσουν όχι μόνο όλους τους στρατιώτες και το βασιλόπουλο αλλά και το γέρο βασιλιά.

Οι τρεις γιοι του βασιλιά του βασιλείου Β διέταξαν να αλυσοδέσουν όλους τους αιχμαλώτους με σιδερένιες αλυσίδες και το βασιλόπουλο να το φέρουν μπροστά τους αφού το δέσουν με χρυσές αλυσίδες. Όταν το έφεραν μπροστά τους άρχισαν να γελάνε γιατί έμοιαζε περισσότερο σαν παλακίδα παρά με αρχιστράτηγο-βασιλόπουλο. Κάποια στιγμή, ενώ συζητάγανε πως να το τιμωρήσουν εμφανίστηκε η γριά μαγείρισσα του στρατώνα του βασιλείου Α και είπε:

- Σπουδαία αρχοντόπουλα… μπράβο για τη νίκη σας!

Τα 3 αρχοντόπουλα τότε απάντησαν:

- Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αλλά και η βοήθειά σου ήταν πολύτιμη. Τόσα χρόνια στο φαγητό στο στρατώνα έβαζες βοτάνια με φυτοοιστρογόνα ώστε να όλα τα αγόρια να θηλυκοποιηθούν.

Όταν άκουσε αυτά το αλυσοδεμένο βασιλόπουλο άρχισε τα τη βρίζει. Τότε αυτή ψιθύρισε κάτι στο αυτί του πιο μεγάλου αρχοντόπουλου και εκείνο χαμογελώντας πλησίασε το αλυσοδεμένο βασιλόπουλο και άρχισε να του χαϊδεύει αρχικά το στήθος και μετά να του τρίβει τις ρώγες.

Το αλυσοδεμένο βασιλόπουλο αρχικά άρχισε να διαμαρτύρεται αλλά μετά βόγκαγε από ευτυχία και ικέτευε να τον στήσουν στα τέσσερα και να κάνουν έρωτα μαζί του και τα τρία αρχοντόπουλα (μπροστά στους άλλους αιχμαλώτους). Η επιθυμία του έγινε δεκτή με γέλια και άρχισαν να κάνουν έρωτα μαζί του και αυτός να ουρλιάζει από ηδονή.

Βλέποντας αυτά οι άλλοι αιχμάλωτοι άρχισαν να ζητάνε και αυτοί να γίνουν οι παλακίδες του βασιλείου Β. Τα μεγαλόψυχα αρχοντόπουλα έκαναν και το αίτημα αυτό δεκτό (καθώς δεν είχαν νέες γυναίκες στο βασίλειό τους).

Έτσι τα δυο βασίλεια έγιναν ένα και ακούγονταν σε κάθε γωνιά του νέου πανίσχυρου βασιλείου τα βογκητά ηδονής των παλακίδων. Η γριά μαγείρισσα ένιωθε μεγάλη χαρά, γιατί με τις ενέργειές της, βοήθησε στο υπάρξει μόνιμη ειρήνη στην περιοχή και να είναι όλοι ευτυχισμένοι (εκτός από το γέρο τέως βασιλιά του βασιλείου Α). Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς...Copyright protected OW ref: 146362