Βρίσκοντας Αφέντη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πάντα ήταν το όνειρο μου να γίνω το αρσενικό σκλαβάκι κάποιου και να έχω σκοπό της ζωής μου να μπορώ να ικανοποιώ τις ορέξεις του συνεχώς.

Έτσι λοιπόν, κάποια στιγμή, γνώρισα τον αφέντη μου σε ένα gay bar, μια βραδιά που είχε βραδιά cross dressing. Φυσικά φορούσα φόρεμα με κάλτσες και γόβες στιλέτο. Ο αφέντης μου φορούσε δερμάτινο παντελόνι και ένα στενό μπλουζάκι που διέγραφε το μυώδες σώμα του αναδεικνύοντας το. Τον ήθελα από την πρώτη στιγμή που τον είδα.

Κάθονταν μόνος, κρατώντας ένα κολάρο, που στην αρχή πίστεψα πως είναι του σκλάβου που ήδη εξουσίαζε. Για λίγο λοιπόν μου κόπηκε η διάθεση και τα γόνατα, μια που πίστεψα πως δν είχα καμία τύχη μαζί του. Θεώρησα όμως πως δεν χάνω τίποτα με το να δοκιμάσω και έκατσα δίπλα του πιάνοντας του την κουβέντα.

-    Ωραία είναι. Έρχεσαι συχνά εδώ;

είπα προσπαθώντας να σπάσω τον πάγο. Χωρίς κανένα δισταγμό μου απάντησε πως ψάχνει για το νέο του σκλάβο.

-    Και τι είναι αυτό που ζητάς από τον σκλάβο σου;...

ρώτησα ξεσταυρώνοντας τα πόδια και προτείνοντας το ντεκολτέ από το φόρεμα που φορούσα.

-    Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξέρεις να γλείφεις πολύ καλά την πούτσα μου, να μου δίνεις κώλο όποτε σου το λέω και να περνάς για γυναίκα στο δρόμο, μια που θα είσαι πάντα ντυμένη γυναίκα.

Το χαμόγελο ευχαρίστησης που φώτισε το πρόσωπο μου δεν πέρασε απαρατήρητο και σηκώθηκε με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο πίσω μέρος του bar. Εκεί έκατσε σε ένα ψηλό σκαμπό του μπαρ και με διέταξε να τον τσιμπουκώσω καθώς έβγαζε την πούτσα του από το δερμάτινο παντελόνι. Με ευχαρίστηση πήρα την πούτσα του βαθιά στο στόμα μου για να τον ικανοποιήσω. Με τα χέρια του μου πίεζε το κεφάλι για τον πάρω όσο πιο βαθιά γινόταν. Είχε καυλώσει πολύ. Με έσπρωξε από την πούτσα του και με διέταξε να σκύψω πάνω από το σκαμπό. Τράβηξε το φόρεμα μου ψηλά αποκαλύπτοντας το λευκό, απαλό, και ξυρισμένο κωλαράκι μου, που καλύπτονταν από ένα λεπτό κόκκινο κορδονάκι.

Το έσπρωξε στο πλάϊ και ακούμπησε το καυλί του στο πεινασμένο κωλαράκι μου. Η αίσθηση της πούτσας που άνοιγε το κωλαράκι μου και εισέρχονταν βαθιά μέσα μου ήταν υπέροχη. Όταν τα χέρια του τράβηξαν τη μέση μου πάνω του η σουφρίτσα μου άνοιξε φιλόξενα να δεχθεί την ψωλάρα του βαθιά και πρόσεξα πως γύρω είχαν μαζευτεί θεατές, που μαλακίζονταν βλέποντας τον να με ανοίγει.

Άρχισε να εμβολίζει το εσωτερικό μου σαν να ήταν ένα εργαλείο που χρησιμοποιούσε για να αδειάζει τα αρχίδια του. Η αίσθηση αυτή ήταν απερίγραπτη. Έσκυψε λίγο και ενώ με γαμούσε, έπιασε με το χέρι την βάση της πούτσας μου μαζί με τ’ αρχίδια και συνέχισε να με γαμάει με περισσότερη ένταση, πιο βίαια.

-    Θες να γίνεις η πουτάνα μου, έτσι δεν είναι;
-    Ναι… άσε με να είμαι η πόρνη σου γαμιά μου, να με γαμάς όποτε θες και όπου θες σε παρακαλώ… έχω ανάγκη το χύσι σου…

ικέτευα καθώς μου όργωνε την κωλότρυπα με την πούτσα του. Ένοιωθα επιτέλους πως βρήκα αυτό που ήθελα και παρακαλούσα χρόνια να βρω. Κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο και τον παρακάλεσα για μια ακόμα πούτσα στο στόμα. Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας ήλθε και οδήγησε την πούτσα του στο στόμα μου. ΄Μόλις ένοιωσε το υγρό στόμα μου να κλείνει μέσα την πούτσα του, άδειασε το χύσι του μέσα και κράτησε το κεφάλι μου εκεί για να καταπιώ ότι μου προσέφερε.

Ο αφέντης, τράβηξε την πούτσα του έξω, άδειασε τ’ αρχίδια του στα κωλομάγουλα μου, και πρόσταξε κάποια άλλη τσούλα από αυτές που είχαν μαζευτεί να τα γλείψει. Μπορώ να πω πως το συγκεκριμένο γλείψιμο το ευχαριστήθηκα πολύ. Όταν τέλειωσε και σηκώθηκα, ο αφέντης μου είπε…

-    Μάλλον είσαι αυτό που έψαχνα.

 

(Copyright protected OW ref: 65460)