Μου αρέσουν οι μεγάλοι (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Μου αρέσουν οι μεγάλοι

Γεια σας και πάλι. Ελπίζω και σε όσους μεγάλους εδώ που διαβάζουν την ιστορία μου να τους σηκώνεται για μένα, γιατί και τώρα που σας γράφω χαϊδεύω το μουνάκι μου. Μετά το σκηνικό από το σπίτι μου ήθελα σαν τρελή να με γαμήσει ο φίλος του μπαμπά μου. Και ήθελα να τον καυλώνω συνέχεια να τον κάνω να με θέλει. Έτσι λοιπόν πήγαινα βόλτα και περνούσα από το μαγαζί του όσο πιο σέξι μπορούσα με κοντές φούστες, κολάν με στρινγκ που όταν έμπαινα το ανέβαζα να βγαίνει απ' το κολάν ότι μου ερχόταν. Αυτός με έβλεπε και του σηκωνόταν.

Έτσι λοιπόν ένα απόγευμα τώρα τις μέρες με πολύ ζέστη, ήμουν πολύ αναμμένη και σκεφτόμουν τη πουτσάρα του. Φόρεσα μια κοντή μαύρη φούστα, μπουστάκι χωρίς εσώρουχα και πήγα στο μαγαζί του. Μόλις έφυγαν κάτι ξένοι πελάτες μου είπε να τον βοηθήσω να φτιάξουμε ένα ράφι και να κλείσει το μαγαζί. Όπως ήρθε πίσω μου, εγώ έριξα ένα κουτάκι με οδοντογλυφίδες κάτω και έσκυψα όσο πιο σέξι μπορούσα να δει τον κώλο μου και ότι δε φορούσα τίποτα να τον τρελάνω.

Έτσι κι έγινε… δεν πρόλαβα να το βάλω στη θέση του, κόλλησε πίσω μου, μου έλεγε τι καύλα που είμαι, ότι τον έχω τρελάνει αυτές τις μέρες και μου χάιδευε τα μπούτια, ενώ σήκωνε τη φούστα. Εγώ ήμουν ήδη καυλωμένη και είχα παραδοθεί τελείως στα χάδια του. Το μουνάκι μου ήταν ήδη υγρό και μόλις το ακούμπησε τρελάθηκε. Μου είπε "θες να στο γαμήσω"; Μου βγήκε ένα "ναι" μέσα στην καύλα μου, ενώ μου το έτριβε. Λίγο ακόμα και θα τελείωνα στο χέρι του αλλά σταμάτησε με γύρισε, έβγαλε το παντελόνι του και μου είπε "κοίτα πως τον κάνεις… πίπωσε τον". Γονάτισα και τον πίπωσα σαν τρελή. Του έγινε τελείως σκληρή. Μετά όπως ήμουν, μου λέει "δείξε μου την κωλάρα σου… στήσου". Το έκανα σα να ήμουν έτοιμη να μου τον βάλει.

Έπεσε κι αυτός στα γόνατα πίσω μου και όπως του είχα σηκώσει το κωλαράκι μου, μου τον κάρφωσε όλο με τη μία στο μουνί μου. Ένιωσα πόνο, να ανοίγω στα 2, χτύπησε τη μήτρα μου. Συνέχισε σιγά-σιγά στην αρχή και όλο και πιο γρήγορα. Με γέμιζε τόσο πολύ η χοντρή του πούτσα που δεν άργησα να χύσω και μου έβγαινε να φωνάξω από καύλα. Αυτός το κατάλαβε, μου σφαλιάριζε τον κώλο και μου έλεγε… "έτσι πουτανάκι, χύνε στον πούτσο μου". Δε σταματούσε! Μετά από λίγο πάλι μου ήρθε να τελειώσω. Έτρεμα ολόκληρη, δεν ήξερα που βρισκόμουν.

Αφού τελείωσα πάλι, κόντευε κι αυτός. Με γύρισε, μου τον έδωσε στο στόμα και μου έκανε… "πιες τα…" και με έχυσε. Ήταν το πιο τέλειο γαμήσι μου, αν και δεν έχω πολλές εμπειρίες. Ελπίζω να σας άρεσε.

Μπορεί να υπάρξει και συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 169870