Η πρώτη μου φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.07 (7 Votes)
Με λένε Πέτρο, είμαι 1.85, 85 κιλά. Στα 17 μου πήγα πρώτη φορά με άντρα. Αυτόν το άντρα που με έκανε δικό του, τον γνώρισα μέσα από μια γνωστή εφαρμογή για το κινητό. Μετά από αρκετές μέρες συνομιλίας (στις οποίες του είχα πει ότι ήμουν παρθένος και ότι ήθελα να προχωρήσω σαν slave) αποφασίσαμε να βρεθούμε για ένα καφέ. Μόλις τον είδα από κοντά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ήταν 1.93 και 70 κιλά, μελαχρινός και πολύ γεροδεμένος.

Εκεί, αφού μιλούσαμε για αρκετή ώρα για άσχετα θέματα, μου λέει να πάμε να περπατήσουμε. Μετά από μισή ώρα περπάτημα και αφού είχαμε διασχίσει αρκετά χιλιόμετρα φτάσαμε σε μια απομονωμένη παραλία. Εκεί μου λέει κάτσε για λίγο εδώ εγώ πάω να αλλάξω και έρχομαι. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε μέχρι που τον βλέπω να έρχεται ντυμένος φαντάρος και να κρατάει ένα αρκετά μεγάλο σκοινί και ένα πραγματάκι σα μαστίγιο. Είχα λιώσει. Με το που πλησίασε έβγαλε κάτι από την τσέπη του και μου το κόλλησε στο πρόσωπο. Λιποθύμησα!

Όταν άνοιξα τα μάτια μου ήμουν δεμένος με τα χέρια ανοιχτά σε δύο δέντρα και φορούσα κάτι κολλητά δερμάτινα και πονούσα στην πλάτη όπου με βάρεσε με το μαστίγιο. Μετά από λίγο έρχεται αυτός (Νίκος) και μου λέει:

- Σου έκρυψα ότι είμαι φαντάρος σε άδεια και ότι έχω να γαμήσω 2 μήνες. Σήμερα όμως θα σε ξεσκίσω παλιό πούστρα…

είπε και κόλλησε το κεφάλι μου πάνω στο καβάλο του παντελονιού του. Εκεί ένιωσα ένα ρεύμα να με διαπερνάει όταν μύρισα αυτή την ανδρίλα και την πουτσίλα και κατάλαβα το μέγεθος το οποίο ήταν γύρω στα 19cm. Αυτός αμέσως κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να μου γαμάει το στόμα καθώς με έφτυνε και με έβριζε. Σε κάποια στιγμή τον έβγαλε από το στόμα μου και άρχισε να με κατουρά. Με διέταξε να ανοίξω το στόμα μου και έτσι έκανα. Άρχισε να με κατουρά εκεί και με έβαλε να τα καταπιώ. Μετά με πλησίασε και άρχισε να με φίλα με πολύ πάθος και παράλληλα τα χέρια του χάιδευαν την τρύπα μου.

Μετά από λίγο με έριξε στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου γλείφει την τρύπα μέχρι να ανοίξει και να χωράει 4 δάχτυλα. Τότε ήταν που με μια απότομη κίνηση μου τον έχωσε όλο κατευθείαν. Εγώ είχα αρχίσει να κλαίω και να φωνάζω από τον πόνο αλλά αυτός δε σταμάτησε. Μετά από αρκετή ώρα χαλάρωσα και ένιωθα την ηδονή. Αυτός το κατάλαβε και άρχισε να με βρίζει και να μου χτυπά τα κωλομάγουλα. Λίγο πριν χύσει βγήκε από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου. Μετά από λίγο ένιωθα τον ένιωσα να χύνει μέσα μου. Τότε εγώ έσφιξα τη σούφρα και αυτός με ξεθέωσε στο γαμήσι.

Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα.
Copyright protected OW ref: 169695