Μου αρέσουν οι μεγάλοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.95 (11 Votes)
Γεια σας πρώτη φορά γράφω ιστορία γι' αυτό μη με παρεξηγήσετε. Είμαι η Άρτεμις, πάω 18 σε 3 μήνες, είμαι μελαχρινή, 1.64, 50 κιλά. Εδώ και καιρό μπαίνω σε διάφορα chat και μιλάω με πολλούς αγνώστους και πιο πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα. Συνήθως από 30+. Μου αρέσει πολύ να ανάβουν μαζί μου, να παίζουν τις πουτσάρες τους και να μου τις στέλνουν. Δεν ξέρω αν είναι κακό αυτό αλλά μου αρέσει και με ανάβει πολύ. Κάθε φορά βρίσκομαι γυμνή στο κρεβάτι μου να χαϊδεύομαι μιλώντας και βλέποντας όλα αυτά.

Πρόσφατα έγινε κι αυτό που θα σας πω. Εκεί που μιλούσα και ήμουν πολύ αναμμένη, ήρθε ο φίλος του μπαμπά μου, 47χρνος και του άνοιξα με τα εσώρουχα μαύρα. Τα έπαιξε όταν με είδε αλλά μπήκε. Του έδωσα μπύρα να περιμένει το μπαμπά μου γιατί δεν είχε έρθει ακόμα και είχαν κανονίσει να δουν μπάλα όπως μου είπε. Πήγα στο δωμάτιο μου και συνέχισα να μιλάω με διάφορους. Είχα κάνει στην άκρη το εσώρουχο μου και έβαζα δάχτυλο μέσα μου.

Αυτός με έβλεπε μάλλον αρκετή ώρα και δεν τον είχα δει από τη καύλα μου. Όταν τον είδα πάγωσα αλλά δε σταμάτησα, γιατί εκείνη την ώρα ήθελα να ολοκληρώσω. Με κοιτούσε, μπήκε μέσα, κατέβασε το παντελόνι και έβγαλε μια πολύ χοντρή πούτσα που φοβήθηκα λίγο όταν την είδα. Του είχε γίνει σκληρή τελείως. Δεν κρατήθηκα και του την έπιασα. Άρχισα να του την παίζω και να τη βάζω στο στόμα μου, όχι όλη γιατί δε μπορούσα. Του έκανα πίπα σαν τρελή και έτριβα τη κλειτορίδα μου.

Σε 5 λεπτά έχυσε μέσα στο στόμα μου και στο πρόσωπο μου και έφυγε λέγοντας μου ότι είμαι καλό πουτανάκι. Εγώ όμως ήθελα να με γαμήσει και ανυπομονώ να ξαναγίνει κάτι.