Η πρώτη μου φορά μαζι του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.40 (5 Votes)
Σε γνώρισα πριν λίγα χρόνια αλλά ποτέ δε βρεθήκαμε από κοντά λόγω απόστασης. 504 χιλιόμετρα δε τα λες και λίγα για κάποιον που γνωρίζεις μέσω ίντερνετ. Θεσσαλονικιός αλλά έμενες Αθήνα (γαμώ την τύχη μου δηλαδή). Κάποια στιγμή ήρθες και κανονίσαμε καφέ. Παραξενεύτηκα που δεν έκανες κάποια κίνηση. Ήρθες ένα άλλο βράδυ σπίτι μου ξημερώματα, είχες πιεί λίγο. Μπήκες μέσα και κάτσαμε να δούμε σειρά. Σε δευτερόλεπτα είχε κολλήσει πάνω μου και μου φιλούσε το λαιμό σε κάποια στιγμή γύρισα να τον κοιτάξω και ξεκίνησε να με φιλάει.

Με σήκωσε και με έβαλε να κάτσω στην αγκαλιά του. Τον πήρα από το χέρι και τον πήγα στο κρεβάτι. Φιλιόμασταν πολλή ώρα όρθιοι γδύνοντας ο ένας τον άλλο και όπως ήμουν τελείως γυμνή ,εκείνος είχε μόνο το εσώρουχο του, με ξάπλωσε και ξεκίνησε να μου γλείφει τις ρώγες μου. Το χέρι του έφτασε στο μουνάκι μου και έβαλε μέσα δύο δάχτυλα. Ένιωσα υγρή σε δευτερόλεπτα.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και γονάτισα μπροστά του, ήθελα τόσο πολύ να του πάρω πίπα. Δε με άφησε πολλή ώρα όμως. Έβαλε προφυλακτικό και ήρθε από πάνω μου. Συνέχισε να με φιλάει παντού. Μετά ήθελα να τον ευχαριστήσω, έτσι ανέβηκα πάνω του. Μόλις πήγα να ξεκινήσω να κουνιέμαι πάνω στον πούτσο του με σταμάτησε και με έγειρε πάνω του να με ξαναφιλήσει. Καθόμασταν ώρα αγκαλιά με εκείνον μέσα μου. Μου είπες ότι δεν πρέπει να κρατήσουμε επαφή μετά από αυτό το βράδυ γιατί φοβόσουν τις δεσμεύσεις. Βρήκες ώρα και στιγμή να το πεις!

Ξενέρωσα και σηκώθηκα από το κρεβάτι και βγήκα στο μπαλκόνι να καπνίσω. Ήρθες και με αγκάλιασες από πίσω αν και σιχαίνεσαι το τσιγάρο. Ξαφνικά σε ήθελα πάλι και θυμήθηκα γιατί ήρθες. Ξαναμπήκαμε μέσα να συνεχίσουμε αλλά αυτή τη φορά δεν τον άφησα να με ξαναφιλήσει. Ήρθε από πάνω μου και με αγκάλιασε, ο πούτσος του παραήταν σκληρός. Εγώ είχα ήδη τελειώσει 2 φορές και κόντευα για τρίτη. Τον ξαναξάπλωσα, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να απολαμβάνω τον πούτσο του. Δε με σταμάτησε και μετά από λίγο του ζήτησα να γυρίσω στα 4. Ήξερα ότι θα τελείωνε και ήθελα να τελειώναμε έτσι. Με γαμούσε έτσι πολλή ώρα, μου χούφτωνε το στήθος, μου τραβούσε τα μαλλιά. Είχα σπάσει λίγο τη μέση μου για να τον νιώθω καλύτερα όσο με γαμούσε.

Σε λίγο πάει να τραβηχτεί και του λέω… "μην τραβιέσαι, παίρνω το χάπι" και χύνουμε και οι δύο μέσα σε βογκητά καύλας. Το πρωί ξύπνησα και δεν τον βρήκα δίπλα μου. Είχε ένα σημείωμα όπου έγραφε "σε ευχαριστώ για το όμορφο βράδυ".
Copyright protected OW ref: 169027