Ανώμαλος καθηγητής βρήκε ανώμαλη μαθήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.19 (8 Votes)
Εγώ νέος καθηγητής, αυτή νέα μαθήτρια. Την πρώτη χρονιά που την γνώρισα, μου έκανε τρομερή εντύπωση η παρουσία της, αλλά και ο κώλος της. Κόρη παπά αυτή και 17χρονών, εγώ παντρεμένος και καθηγητής της. Απλά συνέχισα να την θαυμάζω χωρίς να κάνω βήματα,

Την επόμενη χρονιά, αναπτύξαμε καλές σχέσεις. Καθόταν και βοηθούσε στο συμμάζεμα, διάβαζε πάρα πολύ και γενικά το ενδιαφέρον μου για αυτήν όλο και φούντωνε. Μία μέρα, τη μετέφερα με το αυτοκίνητο και όταν έκανε την κίνηση να κατέβει, το στρινγκ της εμφανίστηκε μπροστά μου, κόκκινο με μαύρο και αρκετά σέξι. Δεν έχασα την ευκαιρία. και της στέλνω mail και τις γράφω: "πρόσεχε γιατί θα κάψεις κόσμο".

Mου απαντάει: "τι εννοείτε;"

Της λέω: "το εσώρουχο σου είναι από έξω και θα βασανίσεις πολύ κόσμο".

Αυτή ήταν η αρχή των πάντων. Στη συνέχεια μου είπε πως δεν το κατάλαβε αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια ιστορία με ένταση, πολύ σεξ και πολύ ανωμαλία. Την πηδούσα μέσα στο σχολείο, με πηδούσε και αυτή με τα δάκτυλα της. έβαζα τα εσώρουχα της και με έβαφε, της έβριζα την μάνα και τον πατέρα της τον παπά, μου έβριζε τη μάνα, τη γυναίκα και την κόρη.

Ξύλο, φτύσιμο, κατούρημα και όλα αυτά φορώντας και οι δύο σέξι εσώρουχα. Ήμασταν δύο λεσβίες που χαιρόμασταν το άγριο, βρώμικο και ανώμαλο σεξ. Όλο αυτό κράτησε αρκετά χρόνια αλλά δυστυχώς το σταματήσαμε για διάφορους λόγους.

Ε... αν διαβάζεις να ξέρεις πως μου λείπεις.

Κάποια στιγμή θα γράψω και αναλυτικά περισσότερες ιστορίες.
Copyright protected OW ref: 168799