Στα ξαφνικά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.75 (4 Votes)
Η ιστορία είναι αληθινή και έγινε σχεδόν πριν 2 χρόνια όταν σε μια κοινή παρέα γνώρισα την Κατερίνα. Η Κατερίνα 28 χρονών, 165, 59 κιλά, ξανθή, κορμί με καμπύλες αλλά όχι χοντρή.

Σάββατο βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο ήταν ο Κώστας. "Έλα φιλαράκι ήμαστε σε ένα τσιπουράδικο στα μέρη σου με ωραία παρέα, κατέβα να τα πούμε". Μιας και δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω, ντύθηκα και πήρα τον δρόμο για το μαγαζί. Εκεί με περίμενε ο φίλος μου με τρεις κοπέλες. Την Δανάη την Δήμητρα και την Κατερίνα. Το βλέμμα μου καρφώθηκε στην Κατερίνα και όλο τον βράδυ δε σταμάταγα να την πειράζω και να ενδίδει σιγά-σιγά. Η ώρα είχε πάει τρεις και η Κατερίνα έπρεπε να φύγει. Προσφέρθηκα να την πάω εγώ σπίτι της για να την έχω και λίγο μόνη της. Μπήκαμε στο αμάξι και ξεκινήσαμε. Πολύ σιωπή και αποφασίζω να τη σπάσω.

- Ν. Σε έχει ζαλίσει το ποτό η μου φαίνεται;

- Κ. Εμένα δε με πιάνει το ποτό.

- Ν. Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι αν σε βάλω να περπατήσεις δεν θα κάνεις ούτε δύο βήματα;

- Κ. Κοίτα… μεταξύ μας την έχω ακούσει οπότε αν πω καμιά βλακεία μη με παρεξηγήσεις.

- Ν. Δεν έχω σκοπό να σε παρεξηγήσω, αλλά να το εκμεταλλευτώ… και γελάω.

- Κ. Τι εννοείς; Να φοβάμαι;

- Ν. Όχι βέβαια δεν θα έκανα κάτι σε ανυπεράσπιστη κοπέλα.

- Κ. Κρίμα...

Είχα πάρει το πράσινο φως που περίμενα. Έκανα στην άκρη στο πρώτο άνοιγμα που βρήκα σταμάτησα γύρισα την έπιασα από το κεφάλι και την φίλησα με ένταση. Ανταπέδωσε και εκείνη και έτσι το χέρι μου κατέβηκε στο στήθος της και μετά στο βρακάκι της που ήταν μούσκεμα. Έκανε λίγο πίσω και αναστέναξε.

- Κ. Σε θέλω...

- Ν. Και εγώ…

- Κ. Όχι εδώ όμως πάμε σπίτι μου είμαι μόνη.

Σε 15 λεπτά ήμασταν στην εξώπορτα της. Με το που άνοιξε την έσπρωξα να μπει και έκλισα την πόρτα. Την φίλησα και πάλι και στην συνέχεια την έπιασα από το κεφάλι και την έβαλα να γονατίσει. Το καυλί μου καιγόταν. Το καταλαβαίνει και άρχισε να τον φιλάει πάνω από το παντελόνι και να τρίβει το πρόσωπο της. Μου ξεκούμπωσε το τζιν, το κατέβασε και έκανε το ίδιο πάνω από το μπόξερ μου.

- Ν. Δεν αντέχω άλλο, παρ' τον στο στόμα σου.

Γυρίζει με κοιτάει στα μάτια ενώ μου κατεβάζει το μπόξερ και αρχίζει να τον τρίβει στο πρόσωπο της χωρίς να σταματήσει να με κοιτάει. Από τα καλύτερα τσιμπούκια. Με έγλειφε 15 λεπτά αλλά έπρεπε να της ανταποδώσω το καλό. Τη σηκώνω, τη περνώ αγκαλιά και την πάω στο δωμάτιο της. Την πετάω πάνω στο κρεβάτι της βγάζω απότομα την φούστα και το βρακάκι της και αρχίζω να γλείφω γύρω-γύρω από τα μουνόχειλα της. Προσπαθούσε να μου σπρώξει το κεφάλι να της γλείψω την κλειτορίδα της αλλά εγώ αντιστεκόμουν και εκεί έχυσε πρώτη φορά. Μου φάνηκε περίεργο αλλά μου άρεσε. Γεύτηκα τα χύσια της και τη φίλησα στο στόμα. Όπως τη φίλαγα της τον κάρφωσα απότομα. Δεν άργησα να χύσω πάνω στο στήθος της. Έπεσα δίπλα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ήξερα πως κάτι καλό θα ξεκινούσε αλλά αυτά που ήρθαν δεν τα υπολόγιζα με τίποτα.

Ελπίζω να μην σας κούρασα, μηνύματα δεκτά.
Copyright protected OW ref: 167481