Πως γάμησα την δασκάλα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.67 (3 Votes)
Αρχικά με λένε Οδυσσέα, είμαι 17 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμος. Από την άλλη η δασκάλα ονομάζεται Μαριαλένα, γύρω στα 47, με μεσαίου μέγεθος στήθος, αλλά ένα πολύ ωραίο κωλαράκι. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πέρσι λίγο πριν τις εξετάσεις του Ιουνίου.

Η κυρία Μαριαλένα διδάσκει μαθηματικά και εφόσον ήμουν αρκετά καλός είχαμε μια οικεία σχέση. Θυμάμαι να γυρνάω από το σχολείο και να τραβώ μαλάκια για πάρτη της. Συνήθως σκεφτόμουν να τη γαμάω εν ώρα μαθήματος και έτσι έγινε. Μια μέρα στο τέλος του μαθήματος με πιάνει και με λέει ότι θα γίνει ένα πρόγραμμα όπου θα ήθελε να πάρω μέρος με σχέση τα μαθηματικά και θα με απασχολούσε κάποιες ώρες της σχολικής μέρας. Μου φάνηκε ενδιαφέρον και αποφάσισα να συμμετάσχω. Έτσι λοιπόν όταν γύρισα σπίτι πήγα έκανα ένα μπάνιο και ξύρισα τον πούτσο μου γιατί είχα σκεφτεί να της σκίσω τον πάτο αύριο. Την επόμενη μέρα η δασκάλα με πήρε και πήγαμε σε μια αίθουσα μόνοι μας να μου δείξει κάποια πράγματα. Ενώ η κυρία Μαριαλένα έγραφε στον πίνακα εγώ κοιτούσα το κωλαράκι της και καύλωσα. Άρχισα να σκέφτομαι πως θα τη γαμήσω. Μετά από λίγο μου λέει να σηκωθώ στον πίνακα. Άρχισα και έγραφα αυτά που μου ζήτησε. Εν τω μεταξύ αυτή κοιτούσε τη βερμούδα. Μου ήταν σηκωμένη. Άρχισα να κοκκινίζω και να μην ξέρω τι να πω. Μετά από ένα λεπτό σκέψης της λέω:

Ο - Συγνώμη κυρία… δεν το κατάλαβα.

Μ - Δεν πειράζει αγόρι μου συμβαίνει στην ηλικία που είσαι.

Της ζήτησα να πάω τουαλέτα και με άφησε. Αφού πήγα και έβρεξα λίγο τα μούτρα να συνέλθω γύρισα στην τάξη, η δασκάλα είχε βγάλει τη ζακέτα της και είχε μείνει με το τιραντάκι. Σκέφτηκα "η τώρα η ποτέ". Πάω κοντά της και της λέω:

Ο - μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε με αυτό που βλέπατε πριν;

Κατευθείαν κατέβασε τη βερμούδα και άρχιζε να γλείφει τον πούτσο μου και να χουφτώνει τα αρχίδια. Έκανε τόσο καλό τσιμπούκι που μετά από λίγο έχυσα μέσα στο στόμα της και αυτή σαν καλή καργιόλα τα κατάπιε όλα. Κατευθύνθηκα προς το θρανίο που καθόμουν και έβγαλα μέσα από την τσάντα ένα προφυλακτικό που έχω για παν ενδεχόμενο. Της δίνω το προφυλακτικό μου το βάζει και μου λέει…

Μ - ήρθε η ώρα να χάσεις την παρθενιά σου!

Χώνω τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της και τη γαμάω δυνατά. Αφού είχα ευχαριστηθεί από το μουνί της, πήγα να τον χώσω στο κωλαράκι της. Η δασκάλα τραβήχτηκε απότομα και μου είπε ότι δεν το έχει ξανακάνει από πίσω και ότι δε θέλει, εγώ όμως από την άλλη είχα χύσει αμέτρητες φορές σκεπτόμενος πως της γαμάω τον κώλο. Την πιάνω από τα μαλλιά, τη γυρνάω και σιγά-σιγά αρχίζω να σπρώχνω το καυλί μου στον κώλο της. Μάταια όμως, ήταν πολύ στενός. Με μια απότομη κίνηση τον καρφώνω δυνατά. Η Μαριαλένα άρχισε να χύνει κι εγώ ασταμάτητα τη γάμαγα, ώσπου μετά από κάνα 10λεπτο τελείωσα μέσα στον κώλο της. Από εκείνη την μέρα οπότε βρίσκουμε ευκαιρία γαμιόμαστε στα κρυφά εν ώρα σχολείου.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.
Copyright protected OW ref: 166868