Με την αδερφή μου ήταν πιο ωραία (μέρος 1ο)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.70 (5 Votes)
Με λένε Κώστα είμαι 22 ετών και είμαι Bi. Η αδερφή μου είναι η Αθηνά, 21 ετών και έπαιξε σοβαρό ρόλο σε όλο αυτό που έχω γίνει. Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν φοιτητής πριν 2 χρόνια. Είχα μια δύσκολη περίοδο, είχα χωρίσει και για ένα μήνα δεν έβρισκα θηλυκό.

Έτσι μια μέρα που είχα τρελές καύλες άρχισα και έπαιζα με τον κώλο μου, είπα να δοκιμάσω, έτσι έβαλα ένα δάχτυλο... βασικά επιχείρησα να το βάλω άλλα έβρισκε πολύ αντίσταση, έτσι πήρα το λιπαντικό και μου έβαλα μπόλικο και μετά το πήρε κατευθείαν χωρίς κάποια αντίσταση. Μετά από λίγο που είχα καυλώσει αρκετά έβαλα και δεύτερο. Έπαιξα για αρκετή ώρα και έβαλα και τρίτο. Εκεί πόνεσε λίγο, βασικά έτσουξε και μετά από λίγο μου άρεσε. Είχα καυλώσει για τα καλά πλέον.

Εκείνη την ώρα σκέφτηκα να βάλω κάτι μακρύ μέσα μου. Έψαχνα όλο το σπίτι και κατέληξα στην αρχή με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Πόναγε λίγο αλλά μου άρεσε αρκετά. Όταν έβρισκαν και τα κουμπιά στη σούφρα ήταν όλα τα λεφτά. Αργότερα δεν με κάλυπτε και έψαχνα κάτι μεγαλύτερο. Πήρα από το ψυγείο ένα λουκάνικο και άρχισα να με γαμάω με αυτό έντονα. Τέλος πάντων τότε ήταν η πρώτη μου φορά και πρώτη μου εμπειρία.

Τώρα που σας είπα πως είχα αρχίσει ήρθε η ώρα να σας πω πως με γάμησε η αδερφή μου σίγουρα θα σας αρέσει. Ήταν όταν ήμουν στα 20 και αυτή ήταν όπως σας είπα ένα χρόνο μικρότερη. Είχε έρθει στο χωριό αφού είχαν κλείσει οι σχολές για Χριστούγεννα. Οι γονείς μας είχαν πάει σε ένα τραπέζι που ήταν καλεσμένοι και η αδερφή μου ήταν έτοιμη να βγει. Πράγματι βγήκε, εγώ είχα έντονες καύλες και για κάποιο λόγο ήθελα κάτι να βάλω στον κώλο μου και όχι να τραβήξω μαλακία σκέφτηκα πως κάτι θα έχει η αδερφή μου στο δωμάτιο της, "σίγουρα θα έχει κάποιο δονητή" είπα... και πήγα να ψάξω. Πράγματι βρήκα ένα στραπον και άρχισα να το σαλιώνω για να το βάλω μέσα μου. Μόλις το σάλιωσα αρκετά, τον έβαλα και μπήκε αεράτος χωρίς δυσκολία.

Εκεί που έπαιζα¨, μετά από λίγο ακούω την αδερφή μου και τη βλέπω ταυτόχρονα στην πόρτα να λέει:

- Τι κάνεις εκεί ρε ανώμαλε;...

και πλησιάζοντας συνεχίζει να λέει...

- Εσύ θα την πληρώσεις τώρα! Έλα εδώ να σε κάνω πουτανάκι αφού σου αρέσει...

Αρχίζει να μου σφίγγει τα αρχίδια έντονα και να μου παίρνει πίπα χωρίς να μου την ακουμπάει. Με το άλλο της χέρι έπαιζε με το στραπον. Εκεί έχυσα... δεν άντεξα άλλο.

(Να ξέρετε μέχρι τότε δε με είχε δει άλλος να τον παίρνω και δεν είχα κάνει τίτοτα με κάποιον. Μόνο με κοπέλες είχα σχέση)

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 165504