Η Αγγέλα ο έρωτας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (10 Votes)
Όπως σας έχω πει σε προηγούμενη ιστορία, στην εγκυμοσύνη είχα βρει μια κοπέλα για να με βοηθάει. Αμέσως νιώσαμε μια έλξη. Σήμερα πια, μετά από 4 μήνες που έχω γεννήσει, είμαστε ακόμα μαζί και πολύ ερωτευμένες. Η Αγγέλα είναι από τη Ρωσία, οπότε είναι μόνη της εδώ στο χωριό και αποφασίσαμε με τον άντρα μου να της προτείνουμε να μείνει μαζί μας. Αμέσως δέχθηκε και μετακόμισε σπίτι μας. Έτσι δε χάνουμε ευκαιρία που να μην κάνουμε κάτι για εμάς έστω και ένα πεταχτό φιλί.

Ένα πρωινό όπως κάθε μέρα η Αγγέλα ξύπνησε νωρίς-νωρίς και προφανώς με μεγάλες καύλες. Μόλις έφυγε ο άντρας μου ήρθε και τρύπωσε κάτω από τα σκεπάσματα γυμνή. Εγώ ακόμα κοιμόμουν καθώς όλο το βράδυ το μωρό έκλαιγε. Η Αγγέλα άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι μου πάνω από την πυτζάμα μου και να μου δίνει μικρά γλυκά φιλάκια στα χείλη.

- Έλα αγάπη μου ξύπνα…

την άκουσα να λέει κάποια στιγμή. Ανοίγω τα μάτια μου και καταλαβαίνω ότι έχει περάσει τα πόδια της με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το μουνάκι της να τρίβεται πάνω στο πόδι μου. Αυτό το πράγμα με καθήλωσε κι εμένα και άρχισα να γλείφω το στήθος της που το είχε μέσα στα μούτρα μου.

- Έλα μωρό μου τόση ώρα περιμένω να με γαμήσεις.

- Ρε καύλα μου το ξέρω αλλά ξενύχτησα όλο το βράδυ .

- Άσε τα λόγια και πιάσε δουλειά, δεν αντέχω, θέλω να χύσω τρέλα σήμερα.

- Με καύλες ξύπνησες;

- Ναι καύλα μου. Άντε… θέλω να με γαμήσεις δυνατά και από το μουνάκι και από το κωλαράκι. Πιάσε το μεγάλο πούτσο, μόνο αυτός θα με ικανοποιήσει σήμερα.

- Ότι πει η καύλα μου.

Πιάνω από το κομοδίνο δίπλα μου τον πλαστικό πούτσο, τον γλείφω λίγο και της ανοίγω τα πόδια για να χωθώ μέσα. Άρχισα να τη γλείφω και από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωθα πως ήταν έτοιμη να με χύσει. Επίτηδες την άφησα και ανέβηκα πάνω της για να της φιλήσω τα υπέροχα χείλια της. Έγλειψα λίγο το στήθος της και την έβλεπα ότι δεν άντεχε άλλο, ήθελε την πούτσα μέσα στο μουνί της. Είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη λεκάνη μου και παλλόταν σαν να τη γαμούσε πούτσα. Εκεί κατάλαβα ότι καλύτερα θα ήταν το στραπον οπότε και το φόρεσα. Μόλις το είδε σηκώθηκε και άρχισε να του παίρνει πίπα και να τον παίζει σα να είναι αληθινό.

- Τι έγινε πουτανάκι;… θες πούτσα;

- Ναι θέλω την πούτσα σου μωρή καργιόλα.

Τη ρίχνω πάλι κάτω στο κρεβάτι και αρχίζω να μπαίνω με δύναμη μέσα της και η πουτάνα φώναζε δυνατά. Όσο πιο δυνατά φώναζε τόσο η πλαστική πούτσα έμπαινε πιο βαθιά της. Μέχρι που σε λίγη ώρα έχυσε. Έσκυψα, έγλειφα τα χύσια της και με τα δάκτυλα μου τα έπαιρνα προς τη σούφρα της και της έβαζα δακτυλάκι. Σιγά-σιγά της έβαλα το καυλί μέσα και άρχισα να τη γαμάω στα 4. Της αρέσει πολύ αυτό και της το κάνω συνέχεια. Μετά από λίγο άρχισε να φωνάζει. Με τα δάκτυλα μου της γαμούσα και το μουνάκι μαζί μέχρι που είχε σπασμούς και ήρθε και ο δεύτερος οργασμός.

Μα δυστυχώς το παιχνίδι μας τελείωσε εκεί, γιατί ακούσαμε κλάμα από το δωμάτιο του μωρού.

- Πάω να δω το μωρό…

- Σου χρωστάω κάτι καύλα Μου.

- Το ξέρω πουτανάκι μου. Σε λίγο θα συνεχίσουμε.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 173228