Μάνα τέλος, πλέον γυναίκα... (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.85 (10 Votes)
"Πέρνα καλά και θα τα πούμε αύριο το πρωί. Η Κατερίνα είναι πολύ καλή στο να κάνει τους άλλους να περνάνε καλά. Εμπιστεύσου την…", είχε πει η μικρή της κόρη. Είχε περάσει σχεδόν ένα 10λεπτο από τη στιγμή που η Κατερίνα την είχε προκαλέσει και ανέβηκε στο διαμέρισμα της με την νεαρή φίλη της. "Γιατί όχι;" είπε στον εαυτό της και γεμάτη άγχος, κλείδωσε το αυτοκίνητο και ανέβηκε στο διαμέρισμα του 2ου. Σε όλη την διαδρομή, αναρωτιόταν αν είναι σωστό αυτό που κάνει. Είχε ερεθιστεί τόσο πολύ από το θέαμα που τις πρόσφεραν οι δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και οι όποιες αναστολές της διαλύονταν εύκολα. Είχε μεγάλη περιέργεια να δει την 35χρόνη υπάλληλο της με την 23χρονη, πρώην συμμαθήτρια της μεσαίας της κόρης. Όλες της οι εμπειρίες στην ζωή της, περιορίζονταν σε δύο άντρες. Τον τωρινό σύζυγο της, τον Κώστα, και τον πρώτο της έρωτα, τον Παναγιώτη. Και όλα περιορίζονταν στο τυπικό κλασσικό σεξ. Το πιο ακραίο που της είχε συμβεί ήταν να της ζητήσει ο Κώστας, κώλο. 4-5 φορές που το δοκίμασαν, συνέβη περισσότερο για την απόλαυση και την επιμονή τους άντρα της. Τα τελευταία χρόνια με τη διάδοση του πορνό στο internet, είχε την ευκαιρία να δει και να απολαύσει διάφορες "ακρότητες" στο σεξ. Και μία από αυτές ήταν και το λεσβιακό σεξ. Αλλά ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό ότι θα τις δινόταν μία τέτοια ευκαιρία.

Γύρισε το κλειδί στην πόρτα το διαμερίσματος και την άνοιξε όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Το σαλόνι ήταν σκοτεινό. Δεν έβλεπε πουθενά φως. Αλλά άκουγε τα ρουφήγματα στα φιλιά τους. Άκουγε μικρά βογγητά, μάλλον της Δήμητρας. Ο ήχος την κατεύθυνε. Πέρασε μέσα από ένα μικρό διάδρομο και βρέθηκε μπροστά στην μισόκλειστη πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Αν και μία μικρή λάμπα ήταν αναμμένη μέσα στο δωμάτιο, το άνοιγμα της πόρτας δεν της επέτρεπε να δει τίποτα απολύτως. Είχε παγώσει και πάλι. Ήταν το τελευταίο, σχεδόν, εμπόδιο που έπρεπε να υπερπηδήσει για να απολαύσει το ζητούμενο. Το οποίο ήταν το σεξ των κοριτσιών.

"Μη δίνεις σημασία μωρό μου, είναι έξω από την πόρτα. Κάνε πως είμαστε μόνο οι δυο μας, μην ασχολείσαι. Ασ' τη μόνο να μας δει, αν έχει τα κότσια να ανοίξει την πόρτα περισσότερο", ακουγόταν η Κατερίνα να ψιθυρίζει στην Δήμητρα. Η Δήμητρα δεν απαντούσε, μόνο έβγαζε μικρά, σχεδόν κοριτσίστικα βογκητά. Ο ήχος του ρουφήγματος, που έβγαινε από το στόμα της Κατερίνας, ήταν η μόνη ένδειξη του τι συνέβαινε πίσω από εκείνη την πόρτα. Τα μάγουλα της Ιωάννας είχαν πάρει φωτιά. Το είχε πάρει απόφαση πλέον. Δε μπορούσε να αντισταθεί.

Άφησε την τσάντα της στο πάτωμα και άνοιξε εντελώς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ήταν τα κλειστά μάτια της Δήμητρας. Είχε τεντώσει το λαιμό της προς τα πίσω και έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση μεγάλης έντασης. Το βλέμμα της κατέβηκε 20 πόντους παρακάτω. Σταμάτησε στην μισόγυμνη, από την μέση και κάτω, Κατερίνα, που βρισκόταν ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια της ολόγυμνης φίλης της. Φορούσε ακόμη το πουκάμισο της και μόνο το κιλοτάκι της. Δε μπορούσε να διακρίνει χρώματα αλλά ήταν κάτι σκούρο. Είχε πιάσει τα μαλλιά της κότσο και το πρόσωπο της βρισκόταν στο στήθος της Δήμητρας. "Σίγουρα της γλείφει τις ρώγες" σκέφτηκε.

Από τον τρόπο που έπεφτε το ισχνό φως πάνω στις δύο γυναίκες, μπορούσε να διακρίνει ότι η Κατερίνα, όση ώρα τη θήλαζε την κοιτούσε στα μάτια. Ήθελε να βλέπει όλη την καύλα που της προκαλούσε. Έγλειφε τις ρώγες της εναλλάξ. Δε φαινόταν το μέγεθος του στήθους της, καθώς η Ιωάννα βρίσκονταν πίσω από την Κατερίνα. Το θέαμα ήταν άκρως ερεθιστικό και απροσδόκητο. Δεν περίμενε ότι θα έβλεπε ζωντανά, άλλη γυναίκα εκτός από εκείνη, να απολαμβάνει τόσο έντονα το θηλασμό. Είχε μεγάλη ευαισθησία και μπορούσε να χύσει αν κάποιος απλά έπαιζε με το στήθος της, χωρίς να ακουμπήσει το μουνί της. Είχε αρχίσει να ερεθίζεται πολύ. Δεν ακουμπούσε τίποτα αλλά ένιωθε την υγρασία ανάμεσα στα μπούτια της.

- Εδώ είναι, μας κοιτάζει, πίσω σου…

- Μη δίνεις σημασία μωρό μου, δώσε μου την καύλα σου και ας' την αυτή…

ήταν ένας μικρός διάλογος που έγινε, όταν τα μάτια της 23χρονης αντίκρισαν τη σιλουέτα της 47χρονης. Το κεφάλι της Δήμητρας είχε αρχίσει να κατεβαίνει στον αφαλό, όταν η Δήμητρα άρχισε να κοιτάζει κατάματα την Ιωάννα και να χαϊδεύει το πολύ μικρό στήθος της. Το χούφτωνε και το πίεζε με δύναμη. Οι ρώγες της όμως ήταν πολύ μεγάλες και πεταχτές. Τόσο πεταχτές που παρά τον κακό φωτισμό, ήταν πολύ ευδιάκριτες για την Ιωάννα. Τα μάτια της μικρής γούρλωσαν τη στιγμή που η γλώσσα της Κατερίνας ακούμπησε για πρώτη φορά το μουνί της. Είχε αγκαλιάσει τα μπούτια της και πλέον τις έδινε απαλά γλωσσόφιλα στα μουνόχειλα.

Τα μάτια της Δήμητρας δεν ξεκολλούσαν από την Ιωάννα. Ήταν και για εκείνη η πρώτη φορά που κάποιος την έπαιρνε "μάτι". Δε φανταζόταν ποτέ ότι μία γυναικάρα όπως η Ιωάννα θα βρισκόταν σε αυτή την θέση. Από τη μία τιναζόταν σύγκορμη από τις επαφές του στόματος της Κατερίνας, από την άλλη το αχόρταγο βλέμμα της Ιωάννας, που παρατηρούσε τα πάντα πάνω στις δύο γυναίκες την καύλωνε ακόμη περισσότερο. Άπλωσε τα χέρια της και πίεσε το κεφάλι της Κατερίνας πάνω της. Σιγά-σιγά άρχισε να κουνάει την λεκάνη της πάνω κάτω, σα να γαμιόταν από ένα καβλί. Και αυτό το "καβλί" ήταν η τεράστια γλώσσα της Κατερίνας που είχε χωθεί όσο πιο βαθιά γίνεται μέσα στο τρυφερό μουνάκι της. Τα χείλη της είχα γίνει ένα με τα μουνόχειλα και η γλώσσα της μπαινόβγαινε μέσα στην τρύπα της. Είχε αφήσει την μικρή να δίνει το ρυθμό που ήθελε, καθώς κατάπινε όλα τα υγρά που έβγαζε από μέσα της.

Η ένταση και η ηδονή που παρήγαγαν τα δύο θηλυκά, είχε κάνει την Ιωάννα, σχεδόν ασυνείδητα, να ανοίξει τα κουμπιά του πουκαμίσου της και να παίζει και τις δύο της ρώγες. "Ευτυχώς που δεν φόρεσα και σουτιέν σήμερα" σκέφτηκε, τη στιγμή που ακουμπούσε τις ρώγες της. Το μουνί της ήταν ήδη υγρό και κάθε τσίμπημα, κάθε τράβηγμα στις ρώγες τις, την ύγραναν ακόμη περισσότερο. Η ανάσα της είχε βαρύνει ακόμη περισσότερο και δεν ήθελε πολύ για να τελειώσει. Ήταν ήδη ένα δεκάλεπτο εκεί και με το ζόρι κρατιόταν. Γιατί κρατιόταν, ούτε εκείνη ήξερε.

- Σε παρακαλώ, έλα δίπλα μου, σε παρακαλώ πολύ Ιωάννα, έλα, έλα…

ψιθύρισε η Δήμητρα. Την παρακαλούσε. "Γιατί; Τι θέλει; Τι θέλω; Θέλω να πάω; Ναι; Γιατί;". Οι αναστολές της δεν την άφηναν να κάνει βήμα. Από την άλλη οι ρώγες της την πονούσαν αφόρητα.

- Έλα γαμώτο σου. Έλα δίπλα μου. Θέλω να τελειώσω ανάμεσα σας. Σε παρακαλώ…

Η Ιωάννα, σχεδόν αποχαυνωμένη, προχώρησε προς τη Δήμητρα και ξάπλωσε κολλητά δίπλα της. Τα μάτια της Κατερίνας ήταν πλέον πάνω της, παρ' όλο που η Δήμητρα της γαμούσε το στόμα με το μουνί της. Ήταν έτοιμη να τελειώσει η μικρή, αλλά κρατιόταν. Το πρόσωπο της Κατερίνας είχε γίνει χάλια από τα υγρά. Και τότε ήταν που έγινε το απροσδόκητο. Η Δήμητρα, γύρισε το πάνω μέρος του κορμού της προς την Ιωάννα, άνοιξε το πουκάμισο της απότομα και πήρε στο στόμα της μία της ρώγα.

- Αχ θεέ μου, ναι…. ναι…. έτσι…. έτσι αγάπη μου…

ακούστηκε από το στόμα της Ιωάννας. Όσο απρόσμενη ήταν η κίνηση της Δήμητρας, τόσο αποδεκτή ήταν για την Ιωάννα. Ήταν η τέλεια κίνηση. Χωρίς να την ακουμπήσει αλλού, το μουνί της Ιωάννας είχε αρχίσει να χύνει. Να χύνει με τόσο μεγάλη ένταση, που εγκλώβισε το κεφάλι της Δήμητρας στα βυζιά της. Την ίδια ακριβώς στιγμή, η μικρή, απελευθέρωνε ότι υγρά είχε στο στόμα της Κατερίνας. Οι δύο γυναίκες έχυναν σχεδόν ταυτόχρονα και ήταν αυτόπτης μάρτυρας η 35χρονη υπάλληλος και φίλη. Τα μάτια της γέμισαν με την ηδονή που ξεχείλιζε από τα πρόσωπα τους. Τα ταυτόχρονα βογκητά τους, οι μικροί, για την Ιωάννα, και μεγαλύτεροι, για την Δήμητρα, σπασμοί τους, ήταν το απόγειο της εικόνας τους.

Η Κατερίνα ήταν πολύ ικανοποιημένη παρ' όλο που δεν είχε τελειώσει ακόμη. Είχε καταφέρει να πάρει άλλη μία δυνατή καύλα, από το προσωπικό της πουτανάκι, τον τελευταίο καιρό. Και είχε καταφέρει πολλά περισσότερα με την αφεντικίνα της, την Ιωάννα. Όταν ξεκινούσε η βραδιά, δεν περίμενε ότι θα έφτανε μέχρι εδώ η αποψινή βραδιά, όσον αφορά την συμμετοχή της Ιωάννας. Πίστευε ότι τελικά θα νικούσαν οι αναστολές της και δε θα ανέβαινε στο διαμέρισμα. Είχε ρισκάρει και τα είχε καταφέρει τέλεια. Είχε απολαύσει την ώριμη, μάνα των τριών πανέμορφων κοριτσιών, να τελειώσει στο κρεβάτι της. Είχε καταφέρει να δει επιτέλους το στήθος της σε πλήρη θέα. Το τέλειο σετ βυζιών για τα δικά της γούστα. Και είδε και πιο είναι το ευαίσθητο σημείο της.

Εκείνη τη στιγμή, η Δήμητρα έκανε τη λάθος κίνηση. Γύρισε προς το πρόσωπο της Ιωάννας και προσπάθησε να την φιλήσει στο μάγουλο. Εκείνη δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο. Μόλις είχε συνέλθει και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κοιτάξει το ρολόι. 01:30, o Κώστας, τα παιδιά. Το άγχος της επέστρεψε στιγμιαία. Και η κίνηση της Δήμητρας ήταν που την έκανε να αισθανθεί πάρα πολύ περίεργα και ταυτόχρονα πολύ ενοχικά. Τραβήχτηκε απότομα και απομακρύνθηκε προς το παράθυρο. Θέλησε να κρύψει τη γύμνια της από της άλλες δύο γυναίκες.

- Δ: Σε παρακαλώ, μείνε, μη…

- K: Σκάσε…. ασ' την ήσυχη.

Μόλις κατάφερε να κουμπώσει το πουκάμισο της, πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Εκεί αντίκρισε την Κατερίνα. Της έδινε την τσάντα της.

- I: Ευχαριστώ….

- Κ: Εγώ σε ευχαριστώ και συγνώμη εκ μέρους της… είναι μικρή.

- I: Ναι… οκ…. Τι να πω…

- Κ: Τίποτα… πήγαινε σπίτι σου και θα τα πούμε το πρωί. Είμαστε εντάξει, ναι;

- I: Ναι… μην ανησυχείς… δεν φταις εσύ σε τίποτα. Όπως είπες… όλα ήταν δικές μου επιλογές… καληνύχτα και καλή διασκέδαση.

Έφυγε σχεδόν σαν κυνηγημένη. Αναρωτιόταν τι έκανε. Πως έφτασε σε αυτό το σημείο; Να τελειώσει μαζί με άλλες δύο γυναίκες και για πρώτη φορά στην ζωή της να γλείψει τις ρώγες της μία άλλη γυναίκα. Μήπως την είχε παρασύρει η Κατερίνα; Μήπως όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο; Αλλά ακόμη και αν ήταν, όλες οι επιλογές ήταν δικές της. Ακόμη και όταν η Δήμητρα την κάλεσε δίπλα της, εκείνη πήρε την απόφαση να πάει. "Πως θα αντικρύσω τον Κώστα τώρα; Γιατί το απόλαυσα τόσο;. Γιατί… γιατί… γιατί;…" Το μυαλό της πήγαινε να σκάσει από τις απορίες. Είχε ανακαλύψει μία νέα πλευρά της σεξουαλικότητας της, αλλά σε αυτή την ηλικία και σε αυτή φάση της ζωής της, της ήταν τρομερά δύσκολο να το επεξεργαστεί. Αλλά ο ερεθισμός της δεν είχε περάσει.

Καθώς άνοιγε την πόρτα του σπιτιού της, ένιωσε της ρώγες της ακόμη ερεθισμένες. Το μυαλό της ήταν γεμάτο από της εικόνες της Δήμητρας να πιπιλάει την ρώγα της. Μπουκωμένη. Πεινασμένη. Να την οδηγεί σε έναν μικρό οργασμό. Κλείνοντας την πόρτα πίσω της, άκουσε ήχους από το υπνοδωμάτιο της. Προχωρώντας προς τα εκεί, είδε το φως της τηλεόρασης να τρεμοπαίζει. Ήταν ακόμη ξύπνιος ο Κώστας;

- K: Μωρό μου ήρθες;

- I: Που ξέρεις ότι ήρθε το μωρό σου και όχι η κόρη σου;

- K: Μωρό είσαι εσύ, μωρό και η μικρή. Ποια η διαφορά;

- I: Είμαστε το ίδιο; Πρόσεχε τι θα πεις!

- K: Μην ακούω βλακείες. Δεν είστε το ίδιο. Έλα εδώ. Πως πέρασες;

- I: Πάρα πολύ καλά. Είχα χρόνια να το κάνω αυτό. Και πήγαμε σε ένα μαγαζί, τι να σου λέω…

- K: Ναι, ναι… το νιώθω πόσο καλά πέρασες. Τι έγινε; Στην έπεσε κάνας πιτσιρικάς;

- I: Πολλοί κοίταζαν, κανείς δεν πλησίασε. Μην ανησυχείς, είχα τον κέρβερο δίπλα μου, την Κατερίνα.

- K: Χε, χε… το ξέρω. Αλλά ξέρω ότι είσαι έτοιμη για σεξ. Πανέτοιμη θα έλεγα!

- I: Ναι μωρό μου… θέλω… θέλω να με γαμήσεις χωρίς πολλά-πολλά. Μπες όπως είσαι, ναι;

Την άφησε να βγάλει το παντελόνι και την κοίταζε καθώς τον καβαλούσε. Ήταν η αγαπημένη τους στάση. Εκείνη από πάνω, να του πιάνει το καβλί, να παραμερίζει το string της και να τον νιώθει να γλιστράει μέσα της. Ήταν πάρα πολύ υγρή. Δεν είχε στεγνώσει από το τελείωμα στο σπίτι της Κατερίνας. Εκείνος της άνοιξε τα κουμπιά του πουκαμίσου, της χούφτωσε τα κρεμασμένα βυζιά και άρχισε να τα μαλάζει.

- Έτσι μωρό μου, παίξε με τις βυζάρες μου, έτσι, δεν αργώ. Θέλω να τελειώσεις μέσα μου, μην τραβηχτείς, ναι, ναι… έτσι…

Είχε αρχίσει να χοροπηδάει πάνω του δυνατά. Ο Κώστας ήξερε τι να κάνει μαζί της. Ένωσε τα δύο στήθη και έβαλε στο στόμα του, ταυτόχρονα και τις δύο ρώγες της γυναίκας του. Και άρχισε να τις πιπιλάει. Να της ρουφάει δυνατά. Με μικρά δαγκώματα.

Μπορεί ο πούτσος του Κώστα να μην ήταν μεγάλος αλλά ήταν χοντρός. Τόσο χοντρός που ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, ακόμη ένιωθε το μουνί της να διογκώνεται. Λάτρευε να είναι από πάνω και ο θηλασμός που της έδινε ο άντρας της την τρέλαινε. Ήταν έτοιμη. Απλά κρατιόταν για να τελειώσουν μαζί. Το υγρό μουνί της είχε πάρει φωτιά. Του γαμούσε τον πούτσο πλέον. Ανεβοκατέβαινε πάνω του με όλο της το βάρος. Έβλεπε στα μάτια ότι ήταν κοντά. Αλλά το μυαλό της δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από την εικόνα της Κατερίνας. Πως την κοίταζε την στιγμή που ένιωθε τα υγρά της να πετάγονται από μέσα της. Την Κατερίνα, που έγλειφε το μουνί της Δήμητρας και κατάπινε τα χύσια της.

- Χύνω…

Ούρλιαξε ο Κώστας. Δεν τον είχε ξανακούσει να φωνάζει τόσο δυνατά. Ένιωσε το σπέρμα του να αδειάζει μέσα της. Αυτό, σε συνδυασμό με την εικόνα των γυναικών, την έφτασαν σε ένα απίστευτο οργασμό. Σπασμοί και κομμένη ανάσα. Μια διαδικασία που κράτησε πάνω από 20 δευτερόλεπτα αλλά για εκείνη ήταν σαν ένα γεμάτο 5λεπτο. Κάθε σπασμός και μία ριπή υγρών, πάνω στο καυλωμένο πούτσο. Κάθε κόψιμο της ανάσας της και ένα μικρό γύρσιμο του κορμού της μπροστά. Έως ότου κατέρρευσε. Ξεκαβάλησε από πάνω του και έπεσε στην μεριά της. Χωρίς να αλλάξει εσώρουχο, χωρίς να βγάλει το πουκάμισο της. Απλά έκλεισε τα μάτια και αποκοιμήθηκε, παρ' όλο που άκουγε τον Κώστα να της μιλάει. Δεν είχε άλλες δυνάμεις.

"Γαμημένο ξυπνητήρι…" σκέφτηκε τη στιγμή που άκουγε το κινητό της να χτυπάει, στις 6 το πρωί. Μόλις 3 ώρες ύπνου, δε θα την κρατούσαν και το ήξερε. Σηκώθηκε, έκανε όλες τις πρωινές της ετοιμασίες, χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα με τον Κώστα. Εκείνος, αν και ξύπνησε για λίγο, ξαναγύρισε για ύπνο. Έφτιαξε ένα ελαφρύ πρωινό και άραξε στο μπαλκόνι, με ένα φλιτζάνι καφέ. "Μάλλον, δεν αντέχω τέτοιο ξεσάλωμα. Γέρασες Ιωάννα…" ήταν η πρώτη της σκέψη όταν ένιωσε το μούδιασμα από την έλλειψη ξεκούρασης. Δε θυμόταν πότε, για τελευταία φορά, είχε περάσει ένα τέτοιο καυλωτικό βράδυ και κοιμήθηκε για τόσο λίγες ώρες. "Αλλά ήταν καλά γαμώτο…"

Χαζεύοντας τη θέα από τον 6ο όροφο, θυμήθηκε πόσο έντονα έκανε τον Κώστα να τελειώσει. Πόσο ανάγκη είχε να νιώσει τον πούτσο του μέσα της για να τελειώσει όπως της άξιζε. Χαμογέλασε όταν έφερε στην μνήμη της το ουρλιαχτό του Κώστα τη στιγμή που έχυνε. "Τελικά, το έχεις ακόμη Ιωάννα". Είχε ήδη ερεθιστεί ελαφρώς, με τις σκέψεις της. Προσπαθούσε να κρατήσει μακριά την εικόνα των δύο κοριτσιών. Ένιωθε ότι αν το επέτρεπε, η καύλα της θα μεγάλωνε και δεν ήταν διατεθειμένη να αλλάξει την ρουτίνα της. Δεν ήθελε να νιώθει υγρή τόσο νωρίς το πρωί, λίγο πριν φύγει για το μαγαζί. Δεν ήταν συνηθισμένη έτσι.

Έπιασε το κινητό της και χάζεψε σε κάποια sites. Ώσπου εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες μιας 20χρονης celebrity, μισόγυμνης. Το μάτι της κόλλησε πάνω της. Στις καμπύλες της. Στο πόσο ξεδιάντροπα είχε στριμώξει το μαγιό της ανάμεσα στα κωλομέρια της. "Τι μόδα είναι αυτή; Πλαστικά βυζιά, τεράστιοι κώλοι. Έλεος!". Αλλά συνέχισε να κοιτάζει τις φωτογραφίες. Παρατηρούσε τη "στημένη" προκλητικότητα των φωτογραφιών. "Το κάνετε τόσο εύκολο και τόσο φτηνό, μαλακισμένα". Και το μυαλό της γύρισε πίσω, 7 ώρες πίσω. Στο αυτοκίνητο της Κατερίνας. Στα γλωσσόφιλα των δυο γυναικών στο πίσω κάθισμα. "Αυτό ναι. Αυτό ήταν καύλα". Έφερε στη μνήμη της, το πόσο πολύ είχε ερεθιστεί κοιτάζοντας τα ενωμένα χείλη και τις γλώσσες να χώνονται στο στόμα της παρτενέρ της, εναλλάξ. "Αν μπορούσα, θα σταματούσα και θα μαλακιζόμουν, μόνο κοιτάζοντας".

"Σύνελθε Ιωάννα…", ήταν η σκέψη που την επανάφερε στην πραγματικότητα. Άφησε κάτω το κινητό και πήρε μία μεγάλη τζούρα καφέ. Ένιωθε ήδη τον ερεθισμό στο στήθος της και μία ελαφριά υγρασία στο μουνί της. Σηκώθηκε, μάζεψε τα πράγματα της αλλά λίγο πριν φύγει, αποφάσισε να αλλάξει τα εσώρουχα της. Τα φορούσε από χθες και δεν ήταν σωστό. Πήγε στην κρεβατοκάμαρα, γδύθηκε και διάλεξε ένα σετ από μαύρα εσώρουχα. Φόρεσε το κιλοτάκι και ένιωσε ένα σφίξιμο όταν φορούσε το σουτιέν. "Μάλλον είναι πρησμένο, δε θα την παλέψω". Κοιτάχτηκε για λίγο στον καθρέφτη. "Δε μου βγήκε σε κακό που δεν φόρεσα χθες". Χαμογέλασε στον εαυτό της και απλά άφησε το σουτιέν πάνω στην καρέκλα. Φόρεσε τη ντεκαβλέ παντελόνα της. "Έτσι θα την χαρακτήριζε η Κατερίνα", σκέφτηκε και χαμογέλασε ακόμη περισσότερο. "Τι φοράμε από πάνω; Πουκάμισο;". Και θυμήθηκε πόσο βολικό της ήταν χθες το βράδυ. Όταν κοίταζε τις δύο φίλες της να γλείφονται και εκείνη να στέκεται στην πόρτα και να τις παίρνει μάτι. Πως είχε βάλει το χέρι της μέσα από το πουκάμισο και χάιδευε την ρώγα της. Ήταν πέτρα, την πονούσε αλλά το ευχαριστιόταν.

Τη στιγμή που φορούσε το πουκάμισο της, της ήρθε η εικόνα της Δήμητρας να την θηλάζει. Να της ρουφάει απαλά το στήθος και να τη φέρνει στα όρια της. Κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη, με το ξεκούμπωτο πουκάμισο και σταμάτησε το βλέμμα της στο κομμάτι του στήθους της που ήταν εκτεθειμένο. Αυτό το λίγο που φαινόταν, το εσωτερικό κομμάτι του κάθε στήθους, ήταν πολύ καυλωτικό. Αναρωτήθηκε αν αυτό το θέαμα έκανε τη Δήμητρα να τη φωνάξει δίπλα της, λίγο πριν οι δύο γυναίκες χύσουν. Η μία στο στόμα της Κατερίνας και η άλλη στο κιλοτάκι της, χωρίς να το έχει αγγίξει ούτε στιγμή. "Σύνελθε… σύνελθε γαμώτο". Κούμπωσε γρήγορα το πουκάμισο της, μάζεψε τα μαλλιά της και έφυγε, σχεδόν σαν κυνηγημένη. Σε 10 λεπτά ήταν στο μαγαζί και ξεκλείδωνε. Ήταν 7.30.

Οι δουλειές του μαγαζιού ήταν ευλογία. Μπήκε στην μηχανική της ρουτίνα και εκτέλεσε τα πάντα, χωρίς να γεμίζει το μυαλό της από άλλες σκέψεις. Τακτοποίησε την κάβα, έκανε ένα μικρό ξεσκόνισμά και μπήκε στην κουζίνα για της προετοιμασίες. 7:50. Ένα χαρούμενο "καλημέρα" ακούστηκε από την είσοδο του μαγαζιού. Ήταν η Κατερίνα.

Συνεχίζεται...

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τα σχόλια σας.
Copyright protected OW ref: 170643