Η κυρία Γιώτα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από loukianos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.42 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η κυρία Γιώτα

Μετά το squirting της Μέλπως στη μάπα της κυρίας Γιώτας, η Μέλπω έτρεξε αμέσως στο μπάνιο να πλυθεί και να αποφύγει τη ντροπή της στιγμής. H κυρία Γιώτα καθόταν στην άκρη του κρεβατιού, αποσβολωμένη από αυτό που είχε συμβεί, λερωμένη σε πρόσωπο και πουκάμισο από τα ζουμιά που της είχε εκτοξεύσει η φιλενάδα της κόρης της. Όταν βγήκε από το μπάνιο η Μέλπω την πλησίασε, κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι και της είπε:

- Συγνώμη κυρία Γιώτα, σας έκανα χάλια. Αφήστε με να σας το καθαρίσω τουλάχιστον…

και με ένα πανί προσπάθησε να σκουπίσει τα ζουμιά από το πρόσωπο της. Η κυρία Γιώτα είχε κατεβασμένο βλέμμα και δεν αντέδρασε καθόλου. Η Μέλπω της γύρισε το γιακά του πουκαμίσου αλλά είχαν χυθεί ζουμιά και στο στέρνο, οπότε πήγε από πίσω της για να βολεύεται, δίπλωσε τα γόνατα της και κάθισε πάνω τους. Έβαλε τα χέρια και ξεκούμπωσε το πουκάμισο που είχε λερωθεί. Η κυρία Γιώτα είχε το τυπικό σώμα μιας 55αρας, λίγη περιφέρεια, έκανε μεν το περπάτημα της αλλά δεν ήταν γυμνασμένη. Είχε ωραία και μεγάλα βυζιά , συμπαθητικό πρόσωπο και φόραγε γυαλιά.

Όσο η Μέλπω της ξεκούμπωνε τα κουμπιά, κόλλησε το στήθος της στην πλάτης της κυρίας Γιώτας, ενώ η ένταση του οργασμού δεν είχε φύγει από πριν. Η Μέλπω είχε ξανακαυλώσει για τα καλά. Ξεκούμπωσε 4-5 κουμπιά και άφησε όπως ήταν τα τελευταία. Άρχισε να σκουπίσει τα ζουμιά με το πανάκι, τα οποία ήταν πολλά και είχαν χυθεί παντού. Επειδή είχαν πάει και στο στήθος, χωρίς να της βγάλει το πουκάμισο, έβαλε τα χέρια της κάτω από το πουκάμισο , στην πλάτη της κυρίας Γιώτας και της ξεκούμπωσε το σουτιέν. Η κυρία Γιώτα άμαθη σε τέτοια σκηνικά είχε αρχίσει να βαριανασαίνει αν και ήταν σαν υπνωτισμένη. Αφού η Μέλπω αφαίρεσε το σουτιέν χωρίς να βγάλει το πουκάμισο όμως, με το πανάκι ψηλαφούσε το στήθος της κυρίας Γιώτας δήθεν για να το σκουπίσει. Πίεσε το στήθος της στην πλάτη της κυρίας Γιώτας και ενώ με το ένα χέρι έκανε πως σκούπιζε, με το άλλο άρχισε να της ακουμπάει το στήθος. Αφού δεν είδε αντίδραση, παράτησε στην άκρη το πανάκι και της έκανε κανονικό μασάζ στο στήθος λέγοντας…

- κυρία Γιώτα, οι ρώγες σας έχουν σκληρύνει πολύ.

Οι ανάσες είχαν γίνει βαρείς και ενώ της χούφτωνε κανονικά τις βυζάρες, η κυρία Γιώτα γύρισε ελαφρώς το κεφάλι της προς τα πίσω. Η Μέλπω χωρίς να χάσει στιγμή ένωσε το στόμα της μαζί της τρίβοντας της τις ρώγες. Μετά από μερικά απαλά φιλιά με πρωτοβουλία της Μέλπως, άρχισαν να ανταλλάσουν γλωσσόφιλα γεμάτα πάθος. Η Μέλπω που αν και μικρότερη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, της ανέβασε τα πόδια πάνω στο κρεβάτι και της πέρασε το δεξί πόδι στα αριστερά της. Η κυρία Γιώτα είτε από αμηχανία είτε επειδή δεν ήξερε τι να κάνει δεν ανταπέδιδε τα χάδια της παρά μόνο ανταποκρινόταν στα γλωσσόφιλα της Μέλπως και στα κόλπα που έκανε με τη γλώσσα της.

Η Μέλπω αφού την κοίταξε μες στα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα, χαμήλωσε το σώμα της, πήρε στη χούφτα της το ένα βυζόμπαλο της κυρίας Γιώτας και το έβαλε στο στόμα της ρουφώντας επιθετικά. Πνιχτές φωνές ξέφυγαν από την κυρία Γιώτα που δε μπορούσε να κρύψει ότι είχε καυλώσει. Η Μέλπω με το άλλο χέρι της χούφτωνε και της έτριβε τη ρώγα, ενώ την άλλη ρώγα την είχε στο στόμα της και την έπαιζε κοιτώντας με σηκωμένο το βλέμμα της την κα Γιώτα μέσα στα μάτια. Τα «αχ…» γίνονταν πιο έντονα, οπότε η Μέλπω όπως την είχε έτσι στο κρεβάτι μπροστά της με τα πόδια της διάπλατα, πήρε στο στόμα της την άλλη ρώγα και έβαλε το χέρι της μέσα από το παντελόνι της κυρίας Γιώτας και έφτασε ως το μουνί της. Το ακούμπησε και έσταζε σαν βρύση. Τότε την ξάπλωσε και με γρήγορες κινήσεις της έβγαλε το παντελόνι. Όταν πήγε να βγάλει το εσώρουχο της κυρίας Γιώτας, εκείνη ψέλλισε ένα «όχι Mέλπω, σε παρακαλώ» αλλά ήταν απλά για τα προσχήματα.

Αφού την έγδυσε κανονικά , η Μέλπω έπεσε με τα μούτρα στη μουνάρα της μάνας της φίλης της. Η κυρία Γιώτα με το γλειφομούνι, φώναζε κανονικά πλέον αλλά επειδή δεν ήταν φρεσκοξυρισμένο το μουνί της, η Μέλπω, σταμάτησε το γλειφομούνι, ξάπλωσε δίπλα της, της έβαλε 2 δάκτυλα μέσα στο μουνί και συνέχισε… μία να της δίνει παθιασμένα γλωσσόφιλα, μία να της γλείφει τις βυζάρες. Σε κάποια φάση βγάζει το χέρι της και βλέπει υγρά να στάζουν. Βάζει το χέρι στο στόμα της κυρίας Γιώτας η οποία έγλειφε με λύσσα το γεμάτο ζουμιά από το μουνί της χέρι και το έβαλε όλο στο στόμα της.

Η Μέλπω τότε κατάλαβε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην προχωρήσει παρακάτω. Άλλωστε πολλές φορές είχε χύσει όταν βλέπαμε λεσβιακές τσόντες με μιλφάρες και το είχε απωθημένο όπως έλεγε. Ξαναέβαλε τα 2 δάκτυλα στο μουνί της κυρίας Γιώτας, φροντίζοντας αυτή τη φορά να τη γαμάει καλά. Μόλις ήταν έτοιμη να χύσει, της λέει στο αυτί:

- Κυρία Γιώτα, θέλω να σας γαμήσω με πλαστικό πούτσο. Έχετε πρόβλημα;

- Ότι θέλεις κάνε με…

απάντησε μέσα στην καύλα της εκείνη. Η Μέλπω έβγαλε το χέρι της από το μουνί της κυρίας Γιώτας, άνοιξε το συρτάρι, έβγαλε το στραπόν, ένα ροζ 20ποντο με μαύρη ζώνη. Κοιτώντας μέσα στα μάτια την κυρία Γιώτα, το έδεσε καλά, στην τελευταία τρύπα, να είναι σφιχτό. Δίνοντας ένα γλωσσόφιλο στην κα Γιώτα της είπε να γυρίσει στα 4. Εκείνη υποτακτικά γύρισε πρόθυμα, ενώ το λευκό πουκάμισο το φόραγε ακόμα, χωρίς κουμπιά πλέον φυσικά. Η Μέλπω σάλιωσε το στραπόν, άνοιξε λίγο καλύτερα τα πόδια της μιλφάρας και στηριζόμενη στα γόνατα της το έβαλε χωρίς καμία δυσκολία μέσα στο μουνί που έσταζε από υγρά. Πλέον η κυρία Γιώτα μούγκριζε δυνατά και η Μέλπω από ότι μου είπε μετά, καύλωσε πολύ που είχε μια 55αρα μπροστά της να την κάνει ότι θέλει και τη γάμαγε όσο καλύτερα μπορούσε κρατώντας την από τη μέση. Από τη δύναμη στο γαμήσι, έπεσαν τα γυαλιά της κυρίας Γιώτας, ενώ η Μέλπω βάζοντας το δεξί πόδι της σε ορθή γωνία, την πήδαγε δυνατά.

Ακουγόταν καθαρά ο ήχος από τη βάση του στραπόν όταν χτύπαγε στα μουνόχειλα της κυρίας Γιώτας από το μέσα-έξω.

- Θα σας σκίσω κυρία Γιώτα…

φώναζε ενώ εκείνη έλεγε:

- Τι καύλα είναι αυτή. Χύνω Μέλπω, χύνω!

Μόλις ήρθε σε οργασμό η κυρία Γιώτα η Μέλπω ξάπλωσε πάνω στην πλάτη της χωρίς να βγάλει τον πλαστικό πούτσο από το μουνί της. Μετά από 1-2 λεπτά που βρήκαν τις ανάσες τους η Μέλπω άρχισε χωρίς να πει τίποτα να μπαινοβγαίνει μέσα στην Κυρία Γιώτα.

- Βγάζετε ακόμα υγρά…

της είπε η Μέλπω που στηριζόταν στους αγκώνες της για να τη γαμάει και όπως ήταν από πάνω της, της ψιθύρισε:

- Θέλω να σας γαμήσω και άλλο κυρία Γιώτα…

και της δάγκωσε ελαφριά το αυτάκι. Βγήκε τότε από μέσα της, ξάπλωσε δίπλα της και άρχισε να της τρίβει την κλειτορίδα που είχε πρηστεί. Ξαπλωμένες δίπλα-δίπλα έδιναν γλωσσόφιλα και έτριβαν τις κλειτορίδες η μία στην άλλη. Τότε η Μέλπω τη γύρισε ελαφρά στα πλάγια και τρίβοντας το στραπόν στα κωλομέρια της κυρίας Γιώτας την έβαλε να κάτσει σε εμβρυακή στάση και τη δαχτύλωνε με 3 δάκτυλα. Όσο τη δαχτύλωνε, της έγλειφε το λαιμό και σάλιωνε το αυτάκι της. Η κυρία Γιώτα σπαρταρούσε από καύλα. Ενδιάμεσα η Μέλπω έβγαζε τα δάκτυλα και όπως ήταν τίγκα στα ζουμιά τα έβαζε πέριξ της κωλοτρυπίδας της κυρίας Γιώτας. Της έτριβε την κωλοτρυπίδα και η κα Γιώτα ενώ έλεγε «Όχι εκεί Μέλπω. Ούτε με το Γρηγόρη (τον άντρα της) δεν το έχω κάνει από εκεί», η λεκάνη της ακολουθούσε ρυθμικά της κινήσεις των δακτύλων της Μέλπως όταν της έτριβε την κωλοτρυπίδα. Αυτό ήταν. Αφού η Μέλπω τη γάμησε πάλι με στραπόν από μουνί για να υγραθεί καλά, τον έβγαλε και προσεχτικά άρχισε να βάζει το πουτσοκέφαλο του πλαστικού πούτσου στην στενή κωλοτρυπίδα της κυρίας Γιώτας.

Εκείνη μούγκριζε αλλά σιγά-σιγά η κωλάρα της τον κατάπιε όλο. Αργά-αργά στην αρχή η Μέλπω της χούφτωνε τη βυζάρα και τη γάμαγε από κώλο. Η κυρία Γιώτα είχε αρχίσει από την καύλα να χάνει την αίσθηση και απλά φώναζε μακρόσυρτα «αχ». Η Μέλπω καθότι γυμνασμένη, αλλά όχι μυώδης, είχε αρκετές δυνάμεις για να την πηδάει σε αυτή τη στάση. Μόλις λοιπόν η κωλάρα της κυρίας Γιώτας δέχτηκε όλο το στραπόν μέσα, η Μέλπω αύξησε το ρυθμό και τη γάμαγε για τα καλά και δυνατά πλέον. Γούσταρε που είχε μια 55αρα να τρέμει από καύλα και να κινεί τα σώμα της στο ρυθμό που τη γάμαγε εκείνη. Πραγματικά εκείνη την ώρα μπορούσε να κάνει ότι θέλει την κυρία Γιώτα. Μάλιστα για να την πηδάει καλύτερα, όπως ήταν από πίσω της στα πλάγια, αγκίστρωσε το χέρι της στον ώμο της κυρίας Γιώτας για να μπορεί να την ξεσκίζει πιο δυνατά. Την πήδαγε σαν τρελή πλέον και δεν την ένοιαζε αν η μάνα της φίλης της πονούσε η όχι. Της ξέσκιζε την κωλάρα κανονικά. Η κυρία Γιώτα δεν άργησε να χύσει κάνοντας χάλια τα σεντόνια.

Αφού ηρέμησαν, συνειδητοποίησαν όμως ότι η κόρη της η Σοφία θα επέστρεφε σπίτι από ώρα σε ώρα.Copyright protected OW ref: 145996