Ένα ευχάριστο προσωπικό απόγευμα Τρίτης

Δημοσιεύθηκε από LadyDeWinter
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.63 (20 Votes)
Ήταν απόγευμα Τρίτης  στις 26 του Ιουλίου. Η ώρα κόντευε τρεισήμισι. Συνομιλούσα με μια κοπέλα από το XStream. Λέγαμε για διάφορα θέματα. Τι μας αρέσει και τι όχι. Κανένα όμως δεν ήταν έστω και λίγο ερωτικό. Ξαφνικά κι ενώ περίμενα μια απάντησή της, ένοιωσα τη γνωστή έξαψη μέσα μου. Προσωρινά την αγνόησα. Κοίταξα εκ νέου την εικόνα από το προφίλ της, καθώς περίμενα υπομονετικά για το τι θα μου απαντήσει σε μια πολλή προσωπική ερώτηση που της είχα κάνει.

Η ερωτική μου διάθεση άρχισε να ανυψώνεται για όση ώρα χάζευα τη φωτογραφία της. Τις τελευταίες μέρες δούλευα πολύ και η εκδρομή που είχα κάνει το σαββατοκύριακο δε μου είχε δώσει την ευκαιρία να ικανοποιήσω τις επιταγές της σάρκας. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, έτρεξα προς το κομοδίνο μου, άνοιξα το συρτάρι και κοίταξα με λαγνεία τους δονητές μου. Ήδη το μουνάκι μου με «φαγούριζε» και με «διέταζε» τι να διαλέξω. Κάτι που θα με έκανε να τελειώσω γρήγορα και δυνατά. Αφού έπιασα με μανία το πλαστικό εργαλείο πήγα προς τη μπαλκονόπορτα.

Έκλεισα τη γρίλια του μπαλκονιού και κατέβασα αμέσως το σορτσάκι μου. Έβγαλα το λευκό φανελάκι και το εσώρουχο και περπάτησα τα λίγα βήματα που με χώριζαν από το κρεβάτι μου. Ήμουν εντελώς γυμνή και ένοιωθα μεγάλη κάψα. Οι ρώγες μου είχαν αρχίσει να φουσκώνουν. Έφερα στο μυαλό μου τη μαγική εικόνα της. Ακούμπησα το δονητή στις πρησμένες από την καύλα πλέον θηλές μου και τον άνοιξα στη μέγιστη ταχύτητα. Ένα ρίγος διαπέρασε όλο μου το σώμα. Το μουνάκι μου ταλαντώθηκε ζητώντας να γεμίσει. Τα μάτια της φαντασίας έβλεπαν εκείνη. Τα πόδια μου άνοιξαν διάπλατα. Την σκέφτηκα να είναι σκυμμένη από πάνω μου. Να χαϊδεύει με το βλέμμα της το κορμί μου, τις καμπύλες μου, τις γραμμώσεις των κοιλιακών μου.

Το μουνάκι μου άρχισε να διαμαρτυρείται. Οι ρώγες μου είχαν καυλώσει και σκληρύνει όσο δεν πάει. Με το ελεύθερο χέρι πίεσα την κλειτορίδα μου. Ένιωσα μια μικρή έκρηξη καύλας να αναστατώνει όλο μου το είναι και βόγκηξα απολαυστικά. Αμέσως το χέρι με το δονητή βρέθηκε στα σκέλια μου. Ακούμπησα την άκρη του πάνω στο σημείο που μόλις είχα πιέσει με τα δάχτυλά μου. Τα μάτια μου άνοιξαν και κραύγασα δυνατά από καύλα. Ένοιωσα σαν ένα ηλεκτρικό κύμα να διαπερνούσε το κορμί μου. Η μέγιστη ταχύτητα δόνησης έκανε τον κόλπο μου να συσπάται από προσμονή. Ο κλειτοριδικός οργασμός δεν άργησε να έρθει. Πλέον η μέση μου κινιόταν ανεξέλεγκτα. Η αναπνοή μου είχε γίνει γρήγορη και κοφτή. Όταν η κλειτορίδα μου έπαψε να αντέχει, βύθισα το δονητή μέσα μου. Ένοιωσα κατ’ ευθείαν τον κόλπο μου να συσπάται. Άρχισα να χύνω σαν τρελή, ενώ έβαζα και έβγαζα με γρήγορες και δυνατές κινήσεις το πλαστικό όργανο. Οι βρυσούλες της ηδονής άνοιξαν.

-    Σε χύνω καύλα  μου! Δικά σου όλα! Παρ' τα! Ναι…

φώναξα δυνατά στην αόρατη παρουσία μες το μυαλό μου που με γαμούσε. Το χέρι μου κινιόταν σα μανιασμένο. Η καύλα μου είχε φτάσει σε απίστευτα ύψη. Ήξερα ότι το κορμί μου αναζητούσε τη σεξουαλική εκτόνωση εδώ και μέρες. Καθώς έχυνα πάνω στο φαλλό, η εικόνα της φαντασίωσης γινόταν όλο και πιο πραγματική. Το ταξίδι της ηδονής δε θα σταματούσε έτσι εύκολα. Ένοιωθα μέσα μου ότι μπορούσα να τελειώσω πάλι. Πιο πολύ! Πιο δυνατά!

-    Γάμα με μωρό μου! Θα χύσω πάλι! Ετοιμάσου να σε ραντίσω με τους χυμούς μου.

Χαμογελούσα ηδονικά στο πρόσωπό της. Την παρακαλούσα από μέσα μου να βάλει τα δυνατά της. Το ελεύθερο χέρι χάιδεψε την τρυπούλα του κώλου μου. Το μικρό δαχτυλάκι βυθίστηκε μέσα μου και μάλαξε απαλά τον σφιγκτήρα. Αναστέναξα πιο δυνατά καθώς ένας ακόμα οργασμός ερχόταν. Έκανα ακόμα πέντε η έξι ρυθμικές κινήσεις με το δονητή και τον έβγαλα από το μουνάκι μου. Χωρίς σκέψη τον τοποθέτησα εκ νέου πάνω στην κλειτορίδα μου. Για μία ανάσα σάστισα! Οι διάφανοι πίδακες έφυγαν από μέσα μου και πιτσίλισαν τα σεντόνια και το πάτωμα. Το σώμα μου έτρεμε από την απόλαυση. Ήταν αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή.

Κάθισα να ηρεμίσω. Είχαν περάσει είκοσι λεπτά, από τη στιγμή που μιλήσαμε. Της έστειλα ένα μήνυμα υπονοώντας τι έκανα τόση ώρα και τη χαιρέτησα για εκείνη την ημέρα.

Σ’ ευχαριστώ κούκλα μου. Η ιστορία είναι αφιερωμένη σε εσένα!Copyright protected OW ref: 98386