Πως μια καλή και υπάκουη sub έγινε dom

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Ήταν όμορφη, με εκείνη την άγρια και ταυτόχρονα αθώα ομορφιά, με μάτια που σε διαπερνούσαν καθώς έριχναν το βλέμμα τους πάνω σου. Ήρεμη, ήσυχη, με μαύρα μαλλιά σαν του κορακιού και 2 καταπράσινα μάτια που μπορούσες να χαθείς μέσα τους για ώρες. Περνούσαμε άπειρες ώρες μαζί, θα μπορούσες να μας πεις και κολλητές τότε. Συζητούσαμε για όλα, μέχρι που μου εκμυστηρεύτηκε πως γενικά την ελκύει πολύ περισσότερο το ίδιο φύλο παρά το αντίθετο. Εγώ τότε ήμουν σε φάση σχέσης κι έκανα σχεδόν καθημερινά σεξ, με άντρα όμως, αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μου με τραβούσε και το γυναικείο φύλο, χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει ποτέ με γυναίκα. Σκάλωσα, την είχα φαντασίωση αρκετές φορές, αλλά φοβόμουν πως απλά μου το έλεγε αυτό επειδή απλώς έχει καταλάβει.

Οι μήνες πέρασαν κι ήταν όλα σα να μην έγινε τίποτα, όμως μέσα μου κάτι είχε αλλάξει, δεν μπορούσα να την δω φιλικά πλέον, συνέχεια τη σκεφτόμουν γυμνή να της κάνω πράγματα με το ζόρι, να τη νιώθω να σπαρταράει στα χέρια μου, όπως τόσες φορές είχα σπαρταρίσει εγώ στα χέρια του τότε αγαπημένου μου. Μέχρι που ένα απόγευμα που ήμουν μόνη στο σπίτι της είπα να έρθει για να μου κάνει παρέα, να "διαβάσουμε" και καλά...

-    Έλα, πέρνα μέσα.

-    Τι… λέει, τι θα κάνουμε, δε θες να βγούμε;

-    Μπα… βαριέμαι, έλεγα να δούμε καμιά ταινία, να πούμε τίποτα.

-    Όπως θες, έτσι κι αλλιώς δεν είχα τίποτα να κάνω.

Κατεβήκαμε στο δωμάτιο μου, χαμήλωσα τα φώτα κι έβαλα μια ταινία να δούμε, γελούσαμε, μιλούσαμε μέχρι που μας πήρε το βράδυ. Ήταν πολύ αργά για να πάρει λεωφορείο να γυρίσει σπίτι κι έτσι πρότεινα να πάμε στο διπλό των γονιών μου και να κοιμηθούμε εκεί μια και δεν ήταν κανείς στο σπίτι. Συμφώνησε, πήγαμε μέσα και βάλαμε την τηλεόραση να παίζει.

Εγώ όλο αυτό το διάστημα δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της, της έδωσα πυτζάμες για να αλλάξει και άλλαξα κι εγώ μαζί της. Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στο στήθος της. Οι ρώγες τις ήταν πέτρα, ήθελα να τη βάλω κάτω και να αρχίσω να τη γλείφω παντού αλλά κρατήθηκα. Ήμουν μούσκεμα, είχα μια άγρια καύλα που δε μπορούσα να την ηρεμήσω με τίποτα. Κλείσαμε τα φώτα και πέσαμε στο κρεβάτι κάτω από τα σκεπάσματα ακουμπώντας ελαφρά η μια την άλλη. Έκαιγα ολόκληρη!

-    Αναστασία, να σου πω λίγο;

-    Ναι παιδί μου, πες μου, τι με ρωτάς;

-    Σχετικά με αυτό που μου είχες πει πριν καιρό, το εννοούσες;

-    Δε θα στο έλεγα αν δεν το εννοούσα…

έπεσε σιωπή και για λίγο απλά κοιτούσαμε την τηλεόραση. Διακριτικά ήρθε πιο κοντά μου και κούρνιασε στην αγκαλιά μου. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει πιο γρήγορα, καθώς τα χέρια της βρέθηκαν απαλά να αγγίζουν τις ρώγες μου κι έπειτα πιο έντονα. Ήθελα να φωνάξω από την καύλα. Γύρισα απότομα και της έδωσα ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο, βάζοντας και τα 2 μου χέρια πάνω στο στήθος της. Βαριανάσανε για λίγο και τραβήχτηκα.

-    Μη σταματάς!

Ήταν λες και έκανε κάτι κλικ μέσα μου, ο άλλοτε submissive εαυτός μου, ξαφνικά είχε τα ηνία, ήμουν σαν αγρίμι εκείνη την ώρα, την ένιωθα έτσι γλυκιά κι αθώα στην αγκαλιά μου και ήθελα να την κατασπαράξω. Με είχε καυλώσει απίστευτα, αλλά μέσα στο μυαλό μου ήθελα πρώτα να την κάνω να τελειώσει για να ικανοποιηθώ εγώ πλήρως μετά.

Της έβγαλα τα ρούχα ένα-ένα και την άφησα γυμνή δίπλα μου, σηκώθηκα, πήγα μέχρι το δωμάτιο μου και πήρα τον έναν και μοναδικό δονητή που είχα τότε που μου τον είχε κάνει δώρο ο δικός μου και δεν είχαμε μπει στον κόπο να τον χρησιμοποιήσουμε ακόμα. Γύρισα και με κοίταξε με τρομαγμένο βλέμμα. Τον άφησα στην άκρη και άρχισα να την φιλάω απαλά με γλώσσα, σε ένα φιλί που για μένα κράτησε μια αιωνιότητα. Απαλά, σχεδόν ανέπαφα, με την άκρη των χειλιών μου βρέθηκα στον λαιμό της, στην αρχή ερευνητικά για το αν της αρέσει κι έπειτα πιο επίμονα, ακούγοντας τους μικρούς αναστεναγμούς της.

Καλώς ή κακώς ήταν στο έλεος μου, δεν έκανε καμία κίνηση πέρα από το να ανταποκρίνεται στο ό,τι της έκανα, είχε υποταχτεί πλήρως στις ορέξεις μου. Κατέβηκα χαμηλά στο στήθος της, δαγκώνοντας πότε απαλά, πότε έντονα κι όλο της το κορμί τρανταζόταν, είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια της πράγμα που με έκανε να καταλάβω, κρίνοντας από μένα, πως είχε καυλώσει πολύ. Κατέβασα το χέρι μου σιγά-σιγά κι έφτασα στην κλειτορίδα της. Ανατρίχιασε κι άρχισα να κάνω απαλές μαλάξεις πάνω της και σε μια στιγμή έσυρα το ένα δάχτυλο μου στην τρύπα της.

Ήταν μούσκεμα, απίστευτα υγρή κι άρχισα να παίζω σχεδόν επιφανειακά μαζί της. Έβαζα λίγο-λίγο το δάχτυλο μου μέσα της παίζοντας ταυτόχρονα με όλο το μουνάκι της, ένιωσα τους σπασμούς της κι εκείνη να με τραβάει πάνω της σαν να θέλει να κολλήσει πάνω μου. Ηρέμησε λίγο και βρήκε την ανάσα της δίνοντας μου ένα φιλί, αλλά εγώ δεν είχα ηρεμήσει. Ήθελα κι άλλο. Ανέβηκα από πάνω της κι άρχισα να τρίβω το μουνάκι της με το γόνατο μου δαγκώνοντας της τον λαιμό.

-    Πες μου πως μπορώ να σε κάνω ό,τι θέλω, ό,τι γουστάρω!

-    Σχεδόν ό,τι θέλεις.

-    Σκάσε και πες το μου…

της ξέφυγε ένα βογγητό και την γύρισα απότομα στα 4 και της χτύπησα τον κώλο. Έμεινε ξαπλωμένη στα μαξιλάρια να τρέμει. Συμφώνησε απαλά και χωρίς όμως στην ουσία να έχει άλλη επιλογή και πήρα στα χέρια μου τον δονητή και τον άνοιξα. Ήξερα πως δεν ήταν παρθένα κι έτσι μετά από τόσα υγρά που είχε βγάλει πριν της τον κάρφωσα με δύναμη στο μουνάκι της. Τεντώθηκε απότομα μπροστά, με ένα βογγητό πόνου κι ένα δυνατό "σιγά…", αλλά την έπιασα από την μέση και την τράβηξα ξανά στην θέση της μπήγοντας τελείως μέσα της τον δονητή. Τον κράτησα για λίγο έτσι και σύρθηκα από κάτω της έτσι όπως ήταν
στα 4. Ξεκίνησα να γλείφω την κλειτορίδα της κουνώντας αργά μέσα έξω τον δονητή. Οι σπασμοί ξεκίνησαν και την ένιωσα να καταρρέει πάνω μου, δεν
την κρατούσαν τα πόδια της και τη γύρισα ανάσκελα.

Έπεσα πάνω της φιλώντας την. Έβγαλα το δονητή από μέσα της και τον πίεσα με δύναμη πάνω στην κλειτορίδα της. Απότομοι ανεξέλεγκτοι σπασμοί διαπέρασαν όλο της το σώμα μέχρι που έφτασε σε έναν δυνατό οργασμό και έλιωσε στα μαξιλάρια. Είχα γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα και την καύλα. Έπεσα ξέπνοη δίπλα της και την άρπαξα από το μαλλί.

-    Σειρά σου…

και χωρίς να προλάβει να πει κουβέντα την κατέβασα στο μουσκεμένο μουνάκι μου που ήθελε κι αυτό επιτέλους να τελειώσει. Με έγλειφε αργά και βασανίστηκα, επειδή δεν είχε δυνάμεις. Άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου επειδή δεν άντεχα άλλο τόση καύλα. Τελείωσα γρήγορα και δυνατά με εκείνη να σέρνεται για να ξανανέβει στα μαξιλάρια του κρεβατιού και να ψάχνει την ανάσα της. Με κοιτούσε παράξενα, σα να έβλεπε έναν εαυτό μου που δεν ήξερε και δεν ήταν σίγουρη αν θέλει να ξέρει. Αργότερα μου είπε πως για εκείνη ήταν πολύ διαφορετικό, πως ήθελε πιο απαλά και γλυκά πράγματα. Προσπάθησα αλλά δεν μου έβγαινε... ήθελα να κυριαρχώ, ήθελα να έχω το πάνω χέρι. Και κάπως έτσι αραιώσαμε σιγά-σιγά, εκείνη ήθελε έρωτα, εγώ ήθελα να δοκιμάζω πράγματα και ανθρώπους.

Με τον τότε δικό μου χώρισα χωρίς να μάθει ποτέ τίποτα, αλλά στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι σήμερα ανακάλυψα την πραγματική μου φύση. Με τους άντρες είμαι πάντα sub γιατί το γουστάρω να νιώθω την δύναμη του άλλου πάνω μου και με τις γυναίκες είμαι πάντα dom γιατί μου αρέσει να νιώθουν όπως νιώθω εγώ στα χέρια ενός άντρα...Copyright protected OW ref: 96565