Γνωριμία μέσω διαδικτυακής εφαρμογής

Δημοσιεύθηκε από Lenaaa
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Εγκατέστησα την εφαρμογή τελείως για πλάκα. Μόδα. Όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Όταν έμαθα πως να το χρησιμοποιώ άρχισα να ψάχνω και για γυναίκες εκτός από άνδρες. Και εκεί γνώρισα τη Θάλεια. Η Θάλεια, 36 ετών. Ξανθιά με μεγάλα γαλανά μάτια και αθλητικό κορμί. Οφείλω να ομολογήσω ότι όταν είδα φωτογραφίες της, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Αν και είναι λίγα χρόνια μικρότερη απ' τη μητέρα μου, δε μπορούσα να μην πατήσω "match" στη συγκεκριμένη. Φυσικά δεν άργησε  να ανταποδώσει  και το πρώτο της μήνυμα έφτασε.

- Ουαου!

- Γεια!

- Καλέ τι όμορφο είσαι εσύ;

- Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά. Όμορφη στην υπόθεση είναι άλλη!

- Γλυκό μου εσύ, είσαι και ετοιμόλογη! Λοιπόν Λένα τι άλλο πρέπει να ξέρω για σένα;

- Χμ... ε... Σπουδάζω.

- Ενδιαφέρον. Αλλά μια κοπέλα σαν εσένα θα έχει περισσότερα να μου πει απ' τις σπουδές της.

- Σαφώς. Τι θέλεις να ξέρεις;

- Καταρχήν να σου πω πως δεν ψάχνομαι από εδώ, αλλά θέλω να σε γνωρίσω.

- Κι εγώ θέλω πάρα πολύ να σε γνωρίσω .

Και έτσι έγινε...

Μιλούσαμε λίγες μέρες και φλερτάραμε πάρα πολύ, σε σημείο που έπιανα τον εαυτό μου να καυλώνει από τα υπονοούμενα της. Ώσπου κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να γνωριστούμε από κοντά. Και είχαμε κανονίσει να περάσει να με πάρει εκείνη με το αυτοκίνητο της. Εγώ πήγα στο σημείο συνάντησης και ένα πολυτελέστατο Audi TΤ σταμάτησε μπροστά μου. Η οδηγός του όμως ήταν ακόμα πιο σαγηνευτική. Μπήκα στο αμάξι και είδα μια γυναικάρα δίμετρη να μου χαμόγελα και με τη ζεστή της φωνή να μου λέει:

- Το μικρό! Έλα να σε κάνω μια αγκαλίτσα.

Κοκκίνισα. Αισθάνθηκα αμήχανα και ταυτόχρονα ωραία στην αγκαλιά της. Μύριζε τόσο όμορφα. Σωστή κυρία. Chanel no5. Όσο χιλιάδες σκέψεις περνούσαν απ' το μυαλό μου για το τι να πω και τι να κάνω με σταμάτησε ένα...

- Λένα μου, μωράκι μου μη νιώθεις μαγκωμένη! Πες μου που θες να πάμε και μου λες μετά τι σκέπτεσαι.

Κοκκίνισα ακόμα περισσότερο γιατί κατάλαβα πως έγινε αντιληπτή η αμηχανία μου.

- Σε εμπιστεύομαι απόλυτα!

Σταμάτησε απότομα το αυτοκίνητο έσκυψε στο αυτί μου και μου ειπε.

- Μπράβο μωρό μου!

Και τα χέρια της ήρθαν κοντά στο μάγουλο μου, το χάιδεψαν και ένα ζεστό φιλί στο σημείο που χάιδεψε με έκανε να αισθανθώ τον ερωτισμό της στο 100%. Γύρισε ξανά στην κατεύθυνση της και είπε με τελείως διαφορετικό ύφος.

- Φύγαμε τότε. Σε πάω στην αγαπημένη μου καφετέρια.

Μετά από 10 λεπτά οδήγησης, φτάσαμε σε μια πολύ ωραία καφετέρια με θέα τη θάλασσα. Κατεβήκαμε απ' το αμάξι και όσο την παρατηρούσα τόσο δε μπορούσα να πιστέψω πως είχα δίπλα μου μια τέτοια γυναίκα εκείνη τη στιγμή.

Μπήκαμε στο μαγαζί. Καθίσαμε και μου είπε:

- Κρασί πίνεις; Με βοηθά πολύ να χαλαρώσω και είχα μια πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά.

- Φυσικά. Ποιος θέλει να σε δυσκολέψει εσένα;

- Α… ματάκια μου μην το λες, αυτά τα διαζύγια με έχουν φάει (είναι δικηγόρος).

- Διαζύγια. Ο κόσμος παντρεύεται για να χωρίσει και μετά να έρθει σε εσένα δηλαδή;

- Ακριβώς αυτό. Γι' αυτό με βλέπεις ανύπαντρη. Με αυτά που ακούω κάθε μέρα, να μου λείπει.

- Έλα δεν είναι έτσι, έχει και ο γάμος τα καλά του. Εγώ είμαι πιο ρομαντική φύση και πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις, αρκεί να είναι ειλικρινής και αμοιβαίες.

- Εμείς δηλαδή έχουμε κάτι ειλικρινές και αμοιβαίο. Γιατί δεν παντρευόμαστε;

- Διότι γνωριστήκαμε μόλις και...

- Έλα πες το, εκεί θέλω να καταλήξεις.

- Είμαστε γυναίκες και υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας.

- Μπράβο αγάπη μου. Βλέπεις ότι δεν είναι όλα εύκολα σε αυτή τη ζωή. Εγώ μπορώ να νιώσω κάτι ιδιαίτερο για σένα κι εσύ για μένα επειδή τα πολύ ωραία έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτά που καταλήγουν σε γάμο είναι τα απλά της ρουτίνας που συνυπάρχουν επειδή δεν υπάρχει κάτι θυελλώδεις να τους φέρνει στα όρια.

- Πιστεύω κατέρριψες τις θεωρείς μου και κάποιον Άγγλων ποιητών και συγγραφέων σε μόλις... 1 λεπτό.

- Μικρό είσαι τέλειο. Δεν υπάρχει άλλη κοπέλα στην ηλικία σου σαν κι εσένα πιστεύω ( είπε γελώντας). Θέλω να πω είσαι 19 και είσαι ώριμη και κατασταλαγμένη από τώρα. Εγώ στην ηλικία σου...

- Σ... Άσε τις ηλικίες μας μωρε!

Ξέσπασε σε γέλια. Οι συζητήσεις μας πήραν ώρες. Έμαθα πολλά για εκείνη και εκείνη για μένα. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων φυσικά, δεν έλειψαν τα αγγίγματα στο χέρι, τα έντονα βλέμματα και τα ζεστά χαμόγελα. Όμως είχε έρθει η ώρα να φύγουμε. Μπήκαμε στο αμάξι με κοίταξε για ένα λεπτό και μου είπε:

- Έχω το ίδιο κρασί σπίτι. Πάμε να το πιούμε; Τι λες;

- Πως μπορώ να σου πω όχι. Θα με στείλεις στα δικαστήρια μετά.

- Να δούμε ποιος θα στείλει ποιον στο τέλος. Είπε και γέλασε.

Φτάσαμε στο σπίτι της και οφείλω να ομολογήσω πως και εκείνο με τη σειρά του ήταν πολύ εντυπωσιακό όπως και οτιδήποτε περιστρεφόταν γύρω της. Περάσαμε στο καθιστικό, μου είπε να βολευτώ όσο εκείνη πίσω από το ξύλινο μπαρ άνοιγε το κρασί. Όταν ήρθε με τα ποτήρια, έκατσε πολύ κοντά μου και με τις άκρες τον δαχτύλων της έβαλε τα μαλλιά μου πίσω απ' το αυτί μου, έσκυψε και μου είπε:

- Με έχεις γοητεύσει πάρα πολύ. Θέλω να σε κάνω να νιώσεις όπως νιώθω αυτή τη στιγμή μέσα μου. Αλλά εσύ μπορείς με λόγια, εγώ θα στο κάνω στην πράξη.

Με φίλησε στο στόμα απαλά και έβαζε την γλώσσα της όλο και περισσότερο μέσα στο στόμα μου, ενώ είχε το χέρι της στο στήθος μου και με χούφτωνε απαλά. Όσο αυτό γινόταν, άρχισα να ερεθίζομαι φοβερά. Η Θάλεια, άνοιξε το παντελόνι μου και έβαλε από μέσα το χέρι της. Ένιωθα τόσο ανακουφισμένη που με χούφτωνε εκεί και άρχισαν βογκητά ευχαρίστησης να βγαίνουν απ' το στόμα μου αυθόρμητα. Τότε άφησε τα δάχτυλα της να πάνε πιο κάτω και τέλος να μπουν μέσα μου και να βγαίνουν ρυθμικά, χωρίς να κάνουν απότομες κινήσεις, βιαστικές. Όταν κόντευα να τελειώσω το κατάλαβε και άρχισε να το κάνει όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά, μέχρι που της είπα δυνατά πλέον:

- Θάλεια χύνω!  

- Μπράβο αγάπη μου, χύσε το χεράκι μου.

Αυτό με έκανε να έχω εντονότερο οργασμό και όταν έβγαλε τα χέρια της από μέσα μου, έγλειψε το μεσαίο και πήγε στο μπάνιο να σκουπίσει τα υπόλοιπα. Όσο εκείνη έλειπε, εγώ μετά από αυτό που βίωσα, ήθελα πάρα πολύ να ανταποδώσω, αλλά δεν ήξερα αν πρέπει. Τότε σκέφτηκα ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερη και όταν εκείνη μπήκε ξανά στο δωμάτιο που βρισκόμουν, πήγα προς το μέρος της, την άρπαξα και τη φίλησα στο στόμα με πάθος, βγάζοντας τη μπλούζα της βιάστηκα και της είπα να με πάει στο κρεβάτι της προστακτικά. Όταν με πήγε, την ξάπλωσα και αφού την έγδυσα εντελώς, δεν άφησα εκατοστό στο κορμί της που να μη φίλησα. Έφτασα στο μουνί της και όταν ακούμπησα τη γλώσσα μου το ένιωθα να καίει απ' την καύλα. Αυτό με έκανε να το κάνω βιαστικά και γρήγορα, όμως εκείνη με σταμάτησε.

- Μωρό μου ξάπλωσε!

Είπε με λάγνα φωνή. Ανέβηκε πάνω μου με ένα τρόπο, έτσι ώστε το μουνί της να ακουμπά το δικό μου και με χαλαρές κινήσεις άρχισε να κάνει πάνω κάτω κοιτάζοντας με στα μάτια. Κατά τη διάρκεια, με τα χέρια της χάιδευε το πρόσωπο μου και το στήθος μου ενώ εγώ ανταποκρινόμουν στα χάδια της εντελώς και έδινα τέτοια κλίση στο σώμα μου έτσι ώστε να με ακουμπά καλύτερα. Εκείνη άρχισε να κουνιέται όλο και πιο γρήγορα και τα χέρια της πάνω μου να κάνουν άλλες κινήσεις, αυτή την φορά λιγότερο τρυφερές. Το ένα χέρι της μου τραβούσε τα μαλλιά, ενώ με το άλλο έβαζε τα δάχτυλα της μέσα στο στόμα μου. Αφού ένιωθα το πάθος της παντού πλέον, δεν άργησα να βγάζω ήχους ευχαριστήσεις. Αυτό φάνηκε να την τρελαίνει και το κούνημα πάνω μου πλέον έγινε βίαιο και πολύ γρήγορο, μέχρι που κάποια στιγμή με χαστούκισε δυο φορές πολύ δυνατά και είπε:

- Χύνω τη μήτρα σου καργιόλα.

Με καύλωσε τόσο πολύ, που αμέσως μετά έχυσα κι εγώ πολύ δυνατά χωρίς να το πω. Η Θάλεια σηκώθηκε από πάνω μου και πήγε μέχρι το μπάνιο. Όταν γύρισε, φορούσε το μπουρνούζι της και κάθισε δίπλα μου. Χάιδεψε την κοιλιά μου και είπε:

- Μικρό χίλια συγνώμη. Δεν ήθελα να είμαι τόσο βίαιη μαζί σου, αλλά μ' άρεσε τόσο πολύ το σεξ μαζί σου που μου έβγαλες έναν άλλο εαυτό.

Προφανώς και δεν με πείραξε καθόλου. Σηκώθηκα, της χάιδεψα τα μαλλιά και τη φίλησα στο στόμα για λίγο. Αμέσως μετά της είπα:

- Ήταν από τις καλύτερες φορές που έκανα σεξ στη ζωή μου.

Χαμογέλασε και είπε.

- Δεν είσαι μικρό. Είσαι γυναικάρα και χάρηκε όλο το σώμα μου πάνω σου.

- Το δικό μου να δεις πως χάρηκε!

Με άρπαξε, με φίλησε και με έπαιρνε αγκαλιά για ώρες, ενώ μιλούσαμε. Όταν ήρθε η ώρα να φύγω, προσφέρθηκε να με γυρίσει σπίτι, γιατί όπως είπε το μικρό είναι επικίνδυνο να τριγυρνά μόνο του. Όταν φτάσαμε, με αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο στόμα και μου είπε πως περιμένει μήνυμα μου.

Να ερωτευτώ. Τι λέτε;Copyright protected OW ref: 94991