Η πρώτη μου εμπειρία στις διακοπές μου

Δημοσιεύθηκε από NotosGr
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (5 Votes)
Ανέκαθεν θεωρούσα τον εαυτό μου straight καθώς οι σχέσεις μου ήταν πάντα με γυναίκες. Αλλά και έξω όταν βρίσκομαι νιώθω να με ελκύουν μόνο γυναίκες. Ωστόσο δεν κρύβω ότι πίσω από μία οθόνη τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Εκτός από straight και λεσβιακές τσόντες δεν κρύβω ότι με εξιτάρει και το gay πορνό. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που θα τύχει να κάνω παιχνίδι διαδικτυακό και με άντρες. Με τον καιρό πάντα με εξιτάριζε ολοένα και περισσότερο η επιθυμία να έκανα κάτι και ζωντανά. Στην αρχή δεν κρύβω ότι το ηθικό μέρος του πράγματος ήταν που με έκανε να αποφεύγω την όποια πρόσκληση που μπορεί να είχα από κάποιους. Θεωρούσα ότι εάν θα έκανα κάτι θα ήταν χωρίς επιστροφή. Και επίσης δεν ήξερα πως θα ένιωθα αμέσως μετά την πράξη. Γιατί διαδικτυακά δεν κρύβω ότι όσο υπήρχε καύλα όλες οι αναστολές μου πήγαιναν στην άκρη, μόλις όμως τελείωνα, αμέσως ξενέρωνα και ήθελα να κλείσω αμέσως την συνομιλία. Μέχρι την επόμενη βέβαια στιγμή που θα ξανά ένιωθα καύλα και μετά που πάλι θα ξενέρωνα.

Η σκέψη μου ήταν, άντε εδώ στο διαδίκτυο το κάνεις γιατί γουστάρεις εκείνη την στιγμή και μετά απλά κλείνεις την συνομιλία. Πως θα ήταν όμως εάν θα ένιωθα το ίδιο και σε μία κανονική πράξη και που τότε θα ήξερα ότι είχε συμβεί αυτό που δεν θα είχε επιστροφή; Που θα είχα πάει δηλαδή με άντρα. Πάντα προσπαθούσα να ξεγελάσω τον εαυτό μου λέγοντας ότι εάν δεν το δοκιμάσω, πως θα ξέρω ότι δεν είμαι bi; Άρα το χρωστάω τουλάχιστον στον εαυτό μου. Mε τον καιρό και τις όποιες διαδικτυακές εμπειρίες, είχε αρχίσει να ωριμάζει για τα καλά στο μυαλό μου η ιδέα τελικά στην κατάλληλη ευκαιρία να το δοκιμάσω. Αλλά ποια θα μπορούσε να ήταν αυτή η κατάλληλη ευκαιρία; Καταρχάς δεν ήθελα να είναι κάποιος γνωστός μου, ούτε καν από την πόλη μου. Ζω σε επαρχιακή πόλη και δεν νομίζω να ένιωθα άνετα ξέροντας ότι κάποιοι μπορεί να μάθουν ότι πήγα με άντρα. Άλλωστε ήθελα ότι αυτή η πλευρά του εαυτού μου να είναι γνωστή σε μένα και μόνο και να αφορά κανέναν άλλο.

Μία άλλη ιδέα που με εξιτάριζε ήταν να κάνω μπάνιο σε παραλία γυμνιστών. Πριν μερικά χρόνια κάνοντας μόνος μου διακοπές στη Χαλκιδική κατάφερα να βρω μία πολύ ιδανική που πήγαινα κάθε μέρα για μία ολόκληρη εβδομάδα. Αν και γνώρισα εκεί μία μεγάλη παρέα που μένανε σε σκηνές, είτε γιατί δεν με τράβηξε κάτι, είτε γιατί δεν ένιωθα έτοιμος, δεν άφησα να εξελιχθεί κάποια φάση αν και με πλησίαζαν ιδιαίτερα φιλικά κάποια άτομα. Τον επόμενο χρόνο ξανά πήγα. Ήταν πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα από άποψη γνωριμιών τουλάχιστον. Το επόμενο καλοκαίρι με φιλοξενούσε σε νησί ένας φίλος. Αυτός δούλευε όλη μέρα και εγώ γύριζα. Είχα βρει όμως μία παραλία γυμνιστών και εκεί (σιγά μη δεν έβρισκα) και πέρασα άλλη μία εβδομάδα πολύ απελευθερωμένα. Έκανα και φιλία με μία ομάδα παιδιών που πήγαν για 2-3 ημέρες και μένανε εκεί σε σκηνές, αλλά τίποτα παραπάνω. Τον επόμενο χρόνο όμως που πήγα, ήταν το καλοκαίρι που σημάδεψε τη σεξουαλική μου ζωή.

Στην ίδια παραλία που πήγαινα όλη την εβδομάδα από τις πρώτες ημέρες είχε πάρει το μάτι μου έναν τύπο αδύνατο με ηλιοκαμένο σώμα και με το συγκεκριμένο σημείο του σώματος αν και σε χαλαρή φάση έδειχνε αρκετά μεγάλο. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην το προσέξω καθώς ξεχώριζε αρκετά σε σχέση με όλων τον άλλων εκεί πέρα (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου που δεν το λες ούτε πολύ μεγάλο αλλά ούτε και μικρό). Την Τρίτη ημέρα με πλησίασε και μου άνοιξε κουβέντα με μία αφορμή. Φυσικά κι εγώ δεν έδειξα ενοχλημένος και άρχισα να του μιλάω. Ήταν Ιταλός και ερχόταν τα καλοκαίρια στην Ελλάδα για δουλειά. Κάποια στιγμή τον ρώτησα εάν είχε έρθει στην παραλία με λεωφορείο ή με αυτοκίνητο. Μου είπε με αυτοκίνητο και τον ρώτησα εάν θα μπορούσε να με γυρίσει ο ίδιος και είπε ναι, κανέναν πρόβλημα. Φυσικά ακόμα το μυαλό μου δεν είχε πάει στο τι θα επακολουθούσε.

Στο γυρισμό και λίγο πριν φτάσουμε με ρώτησε στα ξαφνικά εάν είμαι gay. Του είπε όχι, αλλά ένιωσα εκείνη την στιγμή πως εάν ήθελα να κάνω επιτέλους κάτι με κάποιον για την εμπειρία, ίσως αυτή ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή. Πρώτον ο σωματότυπος του ήταν στα δικά μου θέλω και δεύτερον ήταν εντελώς άγνωστος που σημαίνει πως δε θα τον ξανά έβλεπα ποτέ μου και σε ένα μέρος άγνωστο. Οπότε συνέχισα λέγοντας ότι πάντα ένιωθα ότι θα ήθελα να το ζήσω σαν εμπειρία. Με ρώτησε εάν ήθελα να πάμε τώρα στο σπίτι του. Αλλά εγώ λίγο το ότι με έπιασε απροετοίμαστο, λίγο το ότι είχα αργήσει να επιστρέψω σπίτι και που αν καθυστερούσα και άλλο ίσως ανησυχούσε ο φίλος μου ή και μπορεί να του δημιουργούσα κι ερωτηματικά, αποφάσισα να του πω όχι. Αλλά του είπα εάν θέλει μπορεί να ξανά βρεθούμε την επόμενη ημέρα στην ίδια παραλία και είπε οκ. Μου έδωσε μάλιστα και το τηλέφωνό του.

Την άλλη ημέρα είχε συννεφιά και δεν ήξερα εάν θα ερχόταν και αυτός λόγω καιρού. Προσπάθησε να επικοινωνήσω μαζί του, με απόκρυψη γιατί δεν ήθελα να αποκτήσει το νούμερό μου, μήπως να βρισκόμασταν εκείνο το πρωινό. Για κάποιο λόγο το νούμερο στο οποίο τον καλούσα δεν αντιστοιχούσε. Αποφάσισα λοιπόν να πάω στην ίδια παραλία έστω και με συννεφιά με την ελπίδα ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή. Έφτασα λίγο μετά τη μία. Στην αρχή δεν είχε καθόλου κόσμο λόγο συννεφιάς. Μετά άρχισε να βγαίνει ο ήλιος και δειλά-δειλά να εμφανίζονται κάποιοι. Η ώρα περνούσε και εμένα άρχισε να με κυριεύει ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα απογοήτευσης (πρωτόγνωρο γιατί επρόκειτο για άντρα και όχι για γυναίκα).

Κατά τις 5 το απόγευμα και ενώ είχα πείσει τον εαυτό μου ότι για ακόμη μία φορά δε θα καταφέρω να αποκτήσω την εμπειρία που τόσα χρόνια έλπιζα κρυφά, τον είδα να κατεβαίνει στην παραλία. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Στην αρχή είχε πιάσει κουβέντα με έναν άλλον και συνέλαβα τον εαυτό μου να ξενερώνει μαζί του. Τι κάνει έλεγα και δεν έρχεται να μου μιλήσει. Κάποια στιγμή όμως ήρθε, μου είπε γεια και έκατσε δίπλα μου. Του είπα σε έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν μου έβγαινε. Όταν του έδειξα το νούμερο διαπιστώσαμε ότι δεν είχα βάλει μπροστά κωδικό χώρας γιατί το είχε από την Ιταλία. Χωρίς καθυστέρηση μιας και είχε περάσει αρκετά η ώρα τον ρώτησα εάν ισχύει η χθεσινή πρόταση και μου είπε ναι, φυσικά. Τότε του λέω πρέπει να φύγουμε το πολύ σε κάνα μισάωρο προκειμένου να μην αργήσω να γυρίσω σπίτι. Μου λέει οκ. Έφυγα πρώτος και πήγα στο αυτοκίνητό του, μετά από πέντε λεπτά ήρθε και αυτός. Σε όλη την διαδρομή με έβλεπε ανήσυχο και προσπαθούσε να με ηρεμήσει λέγοντας ότι δεν είναι κάτι φοβερό και τέτοια.

Φτάσαμε στο σπίτι του σε ένα μέρος βολικό καθώς ήταν λίγο έξω από την πόλη. Μπήκαμε μέσα και του είπα ότι θα ήθελα να μπω για ένα γρήγορο μπάνιο. Μπήκα και πήγα στο δωμάτιό του με το διπλό κρεβάτι. Μετά μπήκε αυτός για μπάνιο και όση ώρα τον περίμενα φανταζόμουν πώς να τον υποδεχτώ. Εγώ γυμνός με έναν άλλον άντρα σε ένα δωμάτιο. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει ακόμα περισσότερο. Ήξερα όμως ότι έπρεπε να βγω επιθετικά προκειμένου να ξεπεράσω γρήγορα το στρες που ένιωθα λόγω της πρώτης μου φοράς. Μπήκε στο δωμάτιο γυμνός και εγώ τον περίμενα επίσης γυμνός καθισμένος στο κρεβάτι από τη μεριά της πόρτας. Με πλησίασε και έκατσε μπροστά μου με το πέος του να βρίσκεται στο ύψος του κεφαλιού μου. Τον άρπαξα δειλά με το χέρι μου. Αν και ακόμα πεσμένο είχε γεμίσει σχεδόν όλη μου την παλάμη.

Κάποια στιγμή τον πλησίασα στο στόμα μου. Πρώτα άρχισα να το γλείφω σιγά-σιγά με την άκρη της γλώσσας μου και μετά να το βάζω σιγά-σιγά στο στόμα μου. Την ένιωθα να μεγαλώνει μέσα. Κάποια στιγμή με έσπρωξε να ξαπλώσω ανάσκελα και όπως ήμουν με καβάλησε, έφτασε το πέος του στο στόμα μου και άρχισε να μου το γαμάει κρατώντας το κεφάλι μου. Μετά κατέβηκε από κρεβάτι, μου έβγαλε το κεφάλι να κρέμεται από την άκρη του κρεβατιού, ήρθε από πίσω μου και άρχισε πάλι να μου γαμάει το στόμα αυτή τη φορά ακόμα πιο άγρια. Μέχρι που ένιωσα να με πνίγει καθώς έμπαινε ολόκληρος μέσα. Κάποιες φορές ένιωθα αναγούλα και κάθε φορά που έβγαινε ήταν μούσκεμα από τα σάλια μου. Μετά ξάπλωσε αντίθετα πάνω μου και άρχισε να μου παίρνει και αυτός πίπα ενώ συνέχισα και εγώ. Κάποια στιγμή τον κοιτάω και του λέω «τώρα»;

Σηκώθηκε, φόρεσε προφυλακτικό και ξάπλωσα μπρούμυτα. Ήρθε από πίσω μου και στην αρχή άρχισε να μου γλείφει την τρύπα και να μου βάζει δάχτυλα, ένα κάθε φορά μέχρι να με δει να αρχίσω να χαλαρώνω. Αφού μου άλειψε με λάδι την τρύπα άρχισε να με πιέζει με την άκρη του πέους του. Φυσικά ο πόνος που άρχισα να αισθάνομαι τόσο γιατί ήμουν παρθένος, όσο και λόγω του υπερβολικού του μεγέθους ήταν απερίγραπτος. Είχα ακούσει αλλά δεν τον είχα φανταστεί τόσο. Φυσικά κάθε φορά που με έβλεπε να πονάω σταματούσε και το πήγαινε πιο χαλαρά. Κάποια στιγμή με σηκώνει στα τέσσερα γιατί μου είπε από την εμπειρία του ότι θα ήταν καλύτερα. Υπάκουσα. Πάντως ο πόνος συνέχισε να ισχύει κάθε φορά που προσπαθούσε να εισχωρήσει και πιο βαθιά. Κάποια στιγμή του έκανα νόημα να μου πει πόσο μπήκε και μου έδειξε μόλις μερικά εκατοστά για να απογοητευτώ ακόμα περισσότερο.

Προσπαθούσα να χαλαρώσω όσο περισσότερο μπορούσα καθώς ήξερα ότι έτσι θα βοηθούσα πιο πολύ στην είσοδο. Μετά από αρκετή προσπάθεια και αρκετό πόνο κατάφερε και μπήκε όλος για να ακούσω να βγαίνει από τα χείλη του «κατάφερες να πάρεις μέσα και τα 21 εκατοστά μου». Αφού μπήκε όλος και όπως ήμασταν ξαπλωμένοι μπρούμυτα μείναμε για λίγο ακίνητοι τόσο για να πάρουμε λίγες ανάσες, όσο για να συνηθίσει η τρύπα μου το μέγεθός του. Μετά από κάνα λεπτό άρχισε να κουνιέται και να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Ο πόνος υπήρχε ακόμα απλά ένιωθα να είναι σχετικά πιο υποφερτός. Κάποια στιγμή του είπα να βγει για να γυρίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο. Νομίζω ότι τον εξέπληξα καθώς με ρώτησε, αλήθεια; Ίσως να θεώρησε ότι δεν θα ένιωθα άνετα σε αυτή την στάση. Μου είπε ωστόσο ότι δε χρειάζεται να βγει, μπορούμε να γυρίσουμε ενώ θα ήταν μέσα. Με βόλεψε γιατί δεν ξέρω εάν στο διάστημα μέχρι να ξαναμπεί μπορεί να έκλεινα γρήγορα κα να είχα πάλι θέματα κατά την είσοδο.

Αφού άρχισε να με γαμάει, αύξαινε ολοένα τον ρυθμό και την ένταση με αποτέλεσμα να επιστρέψουν και σε μένα πόνοι. Κάποια στιγμή ένιωθα ότι η άκρη του πέους του με πίεζε την κοιλιά. Θα πρέπει να πέρασε κάνα δίλεπτο έντονης σεξουαλικής δράσης με εμένα να παρακαλάω μέσα μου να τελειώσει επιτέλους γιατί ένιωθα μεγάλο πόνο. Κάποια στιγμή τελείωσε και έμεινε για λίγο ξαπλωμένος πάνω μου πριν βγει. Αφού βγήκε τον ρώτησα εάν θέλει να τον πάρω και εγώ αλλά επειδή μόλις είχε τελειώσει μου είπε ότι δεν το είχε. Δεν τον αδικώ. Και εγώ στην θέση του το ίδιο ίσως θα ένιωθα. Απλά έτσι όπως ήμουν ανάμεσα στα πόδια του και τον είχα ξαπλωμένο ανάσκελα έπιασα με τη μία παλάμη μου και τις δύο πούτσες και άρχισα να τραβάω μαλακία. Μετά από λίγο κατάφερα να τελειώσω και εγώ πάνω στην κοιλιά του. Σηκώθηκα, έκανα ένα μπάνιο, μπήκα στο αυτοκίνητό του και με πήγε ως ένα σημείο για να επιστρέψω στο σπίτι.

Εκείνες τις πρώτες ημέρες ένιωσα πως είχα τελειώσει πλέον με αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Ωστόσο μετά από καιρό δεν κρύβω πως θυμόμουν εκείνες τις στιγμές και καύλωνα με αποτέλεσμα να νιώθω την ανάγκη εφόσον παρουσιαστούν και πάλι ιδανικές συνθήκες να το επαναλάβω. Εξακολουθώ να νιώθω υπερβολική έλξη για γυναίκες έξω όταν συναντάω, πράγμα που δεν μπορώ να πω ότι συμβαίνει όταν βλέπω άντρες, ωστόσο όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου νιώθω να εξακολουθεί να με εξιτάρει η ιδέα του σεξ με άντρες που πληρούν τα θέλω μου. Και επίσης έδωσα μία απάντηση στον εαυτό μου για το που μπορεί να κατατάσσω τον εαυτό μου σεξουαλικά και αυτοί είναι μάλλον οι bisexual. Απλά είναι κάτι που δε θα το μοιραζόμουν εύκολα με κάποιον όσο κοντινό μου πρόσωπο και αν ήταν.
Copyright protected OW ref: 178654