Το γαμήσι από τον ξάδερφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Με λένε Αλέξανδρο και είμαι 18 ετών. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη πριν από ένα χρόνο.

Είχαμε πάει οικογενειακά στο εξοχικό μας στο χωριό για διακοπές. Εκεί πέρα χωρίς να το ξέρω ήταν και ο ξάδερφος μου που είχε έρθει κι αυτός με την οικογένεια του, ένα χρόνο μεγαλύτερος, 1.75, γεροδεμένος, αρσενικός άλφα κατηγορίας, στρέϊτ αυτός, με μια πούτσα τεράστια, χοντρή, την οποία τύχαινε να βλέπω συχνά καθώς όταν ήμασταν μόνοι μας ο ξάδερφος μου κυκλοφορούσε γυμνός μπροστά μου. Έτσι λοιπόν, μια μέρα που οι γονείς μου και οι δικοί του είχαν φύγει από το σπίτι, καθώς όπως ξέχασα να πω ήταν Χριστούγεννα και πήγαν στο σπίτι μιας θείας μας και εμείς υποτίθεται πώς θα πηγαίναμε μετά το βράδυ. Καθόμασταν και λέγαμε διάφορα καθώς αυτός ήταν φαντάρος και μου έλεγε διαφορά για το στρατό. Μεταξύ αυτών, μου είπε και πώς είχε να γαμήσει πολύ καιρό και έπρεπε να βρει γρήγορα κάποια. Συνεχίσαμε να λέμε διάφορα μέχρι μου πήγε μεσημέρι και έπρεπε να πάμε σιγά-σιγά για μπάνιο.

Του είπα πως θα πάω εγώ πρώτα. Αυτός επέμενε να μην κλείσω την πόρτα του μπάνιου γιατί ήμασταν μόνοι στο σπίτι και δεν υπήρχε λόγος. Στην αρχή είχα αντιρρήσεις αλλά μετά το δέχτηκα. Την ώρα λοιπόν που έκανα μπάνιο ήρθε και μου είπε πως έχω ωραία πούτσα και αν αρέσει στις γκόμενες να τις πηδάω. Εν τω μεταξύ, εγώ όση ώρα μιλούσε, κοίταγα το καυλί του. Γεμάτο φλέβες και χοντρό. Καύλωσα πολύ, ήθελα να έρθει και να με γαμήσει αλλά προσπαθούσα να το κρύψω. Μετά από λίγο αυτός έφυγε και ενώ είδε πως είχα καυλώσει δεν είπε τίποτα. Τελείωσα το μπάνιο και πήγε αυτός. Μετά από δύο λεπτά που είχε μπει, τον ακούω να με φωνάζει να του πάω μια πετσέτα. Πηγαίνω και φέρνω την πετσέτα και τι να δω.

Τον ξάδερφό μου να τραβάει μαλακία με την πουτσάρα του κι εμένα να μου τρέχουν τα σάλια και να καυλώνω. Παίρνει την πετσέτα, σκουπίζεται και μετά μου ζητάει αν μπορώ να του κάνω μασάζ γιατί ήταν αρκετά κουρασμένος από το στρατό. Εγώ αμήχανα και με λαχτάρα λέω ναι και να πάμε στο μέσα δωμάτιο. Αυτός γυμνός κι εγώ του βάζω σε όλο το σώμα λάδι. Όμως πριν αρχίσω να του κάνω μασάζ μου λέει να βγάλω τα ρούχα μου για να μη λερωθούν από το λάδι. Έτσι λοιπόν μένουμε και οι δύο γυμνοί και γεμάτοι με λάδια. Εγώ να του κάνω μασάζ στην πλάτη και να βλέπω, κάτω από τον κώλο, τα αρχίδια του ξυρισμένα, έτοιμα για γλείψιμο. Περνάει η ώρα και μου λέει να του κάνω και από μπροστά. Άλλο που δεν ήθελα, να κάνω μασάζ σε αυτούς τους κοιλιακούς. Γυρνώντας από την άλλη βλέπω πως η πούτσα του ήταν γεμάτη με προσπερματικά υγρά και ήταν καυλωμένος. Το βλέμμα μου καρφώθηκε εκεί και αυτός το κατάλαβε.

- Έλα, θα σου κάνω τώρα Εγώ μασάζ γιατί νομίζω κουράστηκες.

Ήρθε από πάνω μου και η πούτσα του ακουμπούσε τον κώλο μου. Ήταν καυλωμένος όσο κι εγώ και η πούτσα του να μπαίνει όλο και πιο μέσα όσο συνέχιζε το μασάζ. Σε μια στιγμή τον ακούω να βγάζει μια φωνή και να γεμίζει σπέρματα ο κώλος μου. Σκύβει και μου λέει:

- Σου αρέσει να σε χύνουν πουτανάκι;

- Ναι!

Σκύβει και αρχίζει να γλείφει την τρύπα και όλο τον κώλο που είχαν πάει τα σπέρματα του. Μου βάζει δύο δάχτυλα και έρχεται από μπροστά μου. Χώνει την πούτσα του στο στόμα μου. Ήταν τέλειο! Βογκούσα κι αυτός με γεμίζει χύσια στο στόμα και μου λέει "ρουφά τα όλα καργιόλη". Υπάκουσα κι έφαγα όλα τα καυτά σπέρματα του με την υπέροχη γεύση που είχαν. Μετά έρχεται από πίσω και αρχίζει να με γαμάει σιγά-σιγά. Βάζοντας το πουτσοκέφαλο, ένιωσα σα να με σκίζει κάτι και όσο προχωρούσε ένα δυνατό πόνο, αλλά ήταν τόσο ωραία. Φώναζα και βογκούσα ενώ αυτός συνέχισε μέχρι που έχυσε πάλι. Στο τέλος παίρνει την πούτσα μου στο στόμα του και άρχισα να του γαμάω το στόμα, ενώ αυτός μου έβαζε δάχτυλο και έχυσα μέσα στο στόμα του. Μετά μου είπε ότι εάν και στρεϊτ ήταν το καλύτερο σεξ που έκανε ποτέ και ότι σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 178156