Το στραπόν της Κατερίνας (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από alrois
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (4 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το στραπόν της Κατερίνας (2ο μέρος)

Ή παρτούζα για τη Κατερίνα και μένα στήθηκε λίγες ημέρες αργότερα. Οι γαμιάδες μας ήταν ο Τάσος, ο Βαγγέλης, ο Βασίλης, ο Χρήστος, ο Σάκης και ο Τόλης. Ήταν η μέρα που θα γινόμαστε τα πουτανάκια για τους έξι γαμιάδες μας. Για δυο μέρες μας γαμούσαν συνέχεια, μας ξεφτίλισαν στη πούτσα. Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές μου γάμησαν και μου ξέσκισαν το κωλαράκι. Πονούσα πολύ αλλά άντεξα, ήθελα να νιώσω πραγματική πουτάνα.

Φυσικά τα ίδια βίωσε και η Κατερίνα με αποκορύφωμα όταν κάθισε πάνω στο πούτσο του Τάσου και ο Βαγγέλης της τον έχωσε στη κωλοτρυπίδα. Τρομερή φάση, έβλεπα δύο ψωλάρες να οργώνουν ταυτόχρονα τις τρύπες της δικιάς μου και ο Τόλης της γαμούσε το στόμα. Ούρλιαζε από την καύλα και το πόνο ενώ δίπλα ο Βασίλης μου γαμούσε το κωλαράκι και ο Σάκης το στόμα. Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά ένιωθα ότι είχε ανοίξει πολύ.

– Αγάπη μου με γαμάνε, με σκίζουν με κάνουν πουτάνα. Μου αρέσει που γαμιόμαστε δίπλα-δίπλα. Μετά μωρό μου θέλω να σε γαμήσει και ο Βαγγέλης ο πουτσαράς και να σε κάνει πουτάνα. Να γίνουμε πουτανάκια για τους γαμιάδες.

– Ναι Γιώργο μου θέλω πολύ να σε γαμήσω. Ο Τάσος μου είπε για τα γαμήσια σας στο εξοχικό του, που έγινες κορίτσι για χάρη του και πόσο απόλαυσε το στενό σου κωλαράκι. Μόλις τελειώσω με το κωλαράκι της πουτάνας της δικιάς σου, θα σε βάλω κάτω και θα σε γαμήσω, θα σε σκίσω και σε σένα και θα σε κάνω τελείως πουτάνα.

Υπό άλλες συνθήκες θα είχα φοβηθεί και θα είχα αρνηθεί να γαμηθώ από τόσο μεγάλη και χοντρή πούτσα. Ήμουν σίγουρος ότι θα με έσκιζε, θα μου αφαιρούσε ένα κομμάτι από τον ανδρισμό μου και ίσως να με έσπρωχνε πιο κοντά προς τη θηλυκοποίηση μου. Όμως υπερίσχυσε η επιθυμία μου, ήθελα να νιώσω το θηρίο αυτό να με μπει μέσα και να με ξεσκίσει, να με κάνει πουτάνα του όπως έκανε και τη Κατερίνα μου και άλλους πολλούς.

– Βαγγέλη μου, φοβάμαι πολύ αλλά θέλω να με γαμήσεις, να με σκίσεις σαν την κοπέλα μου και να με κάνεις πουτάνα σου. Να μας γαμάς μαζί αλλά και με τους φίλους σου.

Μόλις με έχυσε ο Βασίλης στον κώλο πήρε θέση ο Βαγγέλης. Με έβαλε ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και άρχισε να μου τον χώνει σιγά-σιγά για να το συνηθίσω ενώ η Κατερίνα ήλθε δίπλα μου και άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει.

– Αγάπη μου χαλάρωσε και απόλαυσε τον πούτσο του Βαγγέλη. Σήμερα γαμήθηκες με πέντε γαμιάδες και τώρα ό έκτος, ο πιο πουτσαράς από όλους, ετοιμάζεται να σε σκίσει τελείως και να σε κάνει πουτάνα. Αυτό θέλεις μωρό μου; Να γίνεις γαμιόλα, μια πουτάνα που δε θα χορταίνει γαμήσια;

Ένιωθα τη πούτσα του Βαγγέλη να με γεμίζει, να με τρυπάει και να χώνεται στην κωλοτρυπίδα μου. Η πίεση ήταν έντονη και ο πόνος ήταν μεγάλος αλλά άντεξα μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπάνε στην τρύπα μου. Μετά από λίγο ξεκίνησε να με γαμάει κανονικά. Πονούσα πολύ αλλά μου άρεσε που γαμιόμουν με μια τόσο μεγάλη και χοντρή πούτσα. Ξαφνικά χωρίς να το περιμένω ο Βαγγέλης με φίλησε με πάθος στα χείλη.

– Πούστη μου σε γαμάω, σου σκίζω τον κώλο. Θέλω να σε κάνω τελείως πουτάνα.

– Βαγγέλη μου σκίσε μου το κωλαράκι, κάνε με πουτάνα. Γαμιέμαι και μου αρέσει.

– Ναι πούστη μου θα σε κάνω πουτάνα.

Όπως γαμιόμουν από το Βαγγέλη, ό Τάσος μου γαμούσε το στόμα. Συγχρονίστηκαν και με έχυσαν ταυτόχρονα και οι δύο. Πραγματικά ήταν τέλειο. Μας κατούρησαν αρκετές φορές, ήπιαμε πολύ κάτουρο. Μας εξευτέλισαν. Πονούσα πολύ αλλά βίωσα μαζί με τη κοπέλα μου ένα απίστευτο ξέσκισμα από έξι γαμιάδες. Κάναμε αρκετές μέρες να συνέλθουμε.

Δύο βδομάδες αργότερα με τη Κατερίνα πήραμε μέρος σε ακόμα μια παρτούζα. Ήταν παρόντες όλοι οι γαμιάδες, ο Τάσος, ο Βαγγέλης, ο Μπάμπης, ο Βασίλης, ο Νίκος, ο Σάκης, ο Τόλης και ο Άρης. Οι γαμιόλες είμαστε ο Αντώνης, ο Γιαννάκης, ο Λάκης κι εγώ. Τα κορίτσια ήταν η Νέλλη η λεσβία με τη φίλη της τη Βίκυ και η Κατερίνα με τη Φωτεινή. Έπαθα τη πλάκα μου όταν γνώρισα τις άλλες γαμιόλες. Ο 25χρονος Αντώνης με ύψος 1.86 και με αρκετά γυμνασμένο κορμί. Από τις ορμόνες που έπαιρνε άρχισε σιγά-σιγά να χάνει τον ανδρισμό του και να μεταμορφώνεται σε τρανσέξουαλ. Η ομιλία και οι κινήσεις του έβγαζαν αρκετή θηλυπρέπεια. Επίσης το σώμα του άρχιζε να αλλάζει προς το πιο θηλυκό ενώ άρχισαν να φαίνονται μικρά γυναικεία βυζάκια. Ο 17χρονος Γιαννάκης ήταν αρκετά θηλυπρεπής και φαντάζομαι όταν ξεκινήσει να παίρνει ορμόνες θα γίνει μια ωραία τρανσέξουαλ. Ο 19χρονος Λάκης ήταν τρανσέξουαλ στα πρώτα του βήματα. Ήταν ο πιο όμορφος και θηλυπρεπής από όλους. Είχε μακριά καστανά μαλλιά και μικρά καλοσχηματισμένα βυζάκια. Εγώ όπως ήταν φυσικό υστερούσα στη θηλυπρέπεια και στη γυναικεία εμφάνιση. Είχα όμως ατού τη πιο σφιχτή και λιγότερο χρησιμοποιημένη κωλοτρυπίδα.

Εμείς οι γαμιόλες γαμηθήκαμε με όλους τους γαμιάδες ενώ και τα κορίτσια μας γάμησαν με τα στραπόν τους. Τα κορίτσια γαμήθηκαν από τους γαμιάδες ταυτόχρονα από το μουνί και τον κώλο. Η Κατερίνα γάμησε τον Αντώνη με στραπόν και του φίσταρε το κώλο. Εμένα μου άρεσε πολύ ο Γιαννάκης, κάναμε 69 και τον γάμησα. Μου έβγαζε μια περίεργη τρυφερότητα για αγόρι, δυσκολεύτηκε λίγο αλλά μου ανταπέδωσε το γαμήσι. Ο πούτσος του ήταν περίπου 15 πόντους (ο δικός μου είναι 17πόντους και λίγο πιο χοντρός) αλλά γαμούσε καλά. Η έκπληξη όμως ήταν ο μικροκαμωμένος Λάκης που φίσταρε τον κώλο του Αντώνη και με τα δύο χέρια και μετά του έχωσε και τη πατούσα ξεσκίζοντας του τελείως την κωλότρυπα. Μετά πήρε στη τελείως ξεσκισμένη τρύπα του και τις πατούσες των κοριτσιών. Το όργιο μας κράτησε δύο μέρες. Γαμιόμαστε συνέχεια. Γάμησα και γαμήθηκα για πρώτη φορά με λεσβίες, η Νέλλη και η Βίκυ αποδείχτηκαν εξαιρετικοί γαμιάδες οργώνοντας την κωλοτρυπίδα μου. Τους αρέσει να γίνονται αντράκια και να γαμάνε θηλυπρεπή αγόρια.

Μερικές φορές όμως θέλουν να γίνονται αυτές τα πουτανάκια και να γαμιούνται από γαμιάδες άντρες γαμιάδες.

Εμείς οι γαμιόλες κατουρήσαμε η μια την άλλη και ήπιαμε τα κάτουρα των γαμιάδων και των κοριτσιών. Τα κορίτσια ήπιαν τα κάτουρα των γαμιάδων αλλά και τα δικά μας. Επιστρέψαμε με τη Κατερίνα σπίτι μου ικανοποιημένοι αλλά τελείως εξουθενωμένοι. Πονούσαμε σε όλο το κορμί. Οι τρύπες μας έχασκαν ορθάνοιχτες σε κακό χαλί γεμάτες με χύσια. Όμως συμφωνήσαμε ότι περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Η Κατερίνα μου είπε ότι ήταν η καλύτερη παρτούζα που πήρε μέρος. Ευχαριστήθηκε που γαμηθήκαμε με τόσους πολλούς γαμιάδες. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι την καυλώνει πολύ όταν γίνομαι κορίτσι και γαμιέμαι.

– Αγάπη, μου αρέσεις πολύ όταν βάφεσαι και ντύνεσαι γυναικεία. Μεταμορφώνεσαι σε μια ωραία και καυλιάρα τραβεστί. Τουλάχιστον εκτός από τις παρτούζες μπορείς και μέσα στο σπίτι να κυκλοφορείς με γυναικεία ρούχα. Αν συμφωνείς μπορούμε να σου φτιάξουμε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα με ρούχα και εσώρουχα, παπούτσια και δύο περούκες.

– Συμφωνώ αγάπη μου παρόλο που με ανησυχεί ή κατάληξη της ιστορίας αυτής. Σε αγαπώ πολύ και χαίρομαι που είμαστε μαζί. Φοβάμαι μη χάσω στο τέλος τον ανδρισμό μου και γίνω τελείως πούστης. Μου αρέσει όλο και περισσότερο που γαμιέμαι και με άντρες και με γυναίκες. Ό Αντώνης από άντρακλας γυμνασμένος, πουτσαράς και μεγάλος γαμιάς κατάντησε να γίνει μια μεγάλη πούστρα. Γαμιέται συνέχεια και εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε τη θηλυκοποίηση του παίρνοντας γυναικείες ορμόνες για να γίνει πραγματική τρανσέξουαλ. Το ίδιο ισχύει για το Γιαννάκη ενώ ο Μάκης έγινε ήδη μια ωραία τρανσέξουαλ.

– Αγάπη μου αυτοί επέλεξαν να θηλυκοποιηθούν και να ζουν σαν κορίτσια. Έχουν ήδη ή θα αποκτήσουν άντρες γκόμενους. Η διαφορά είναι ότι εσύ θα είσαι με γυναίκα, μαζί μου και θα συνεχίσεις να είσαι άντρας αμφισεξουαλικός που θα χαίρεσαι το σεξ σε όλες τις μορφές του.

– Μωρό μου έχεις δίκιο αλλά ανησυχώ ότι η γλύκα της πούτσας θα με παρασύρει και θα με πουστέψει. Μου αρέσει όλο και περισσότερο να γαμιέμαι με άντρες γαμιάδες και φοβάμαι μήπως καταλήξω να θηλυκοποιηθώ χωρίς να μπορώ να το εμποδίσω. Ξέρεις ότι μου αρέσει στις ιδιαίτερες μου στιγμές να μεταμορφώνομαι σε γυναίκα παίρνοντας σχεδόν πάντα τον παθητικό ρόλο.

– Αγάπη μου υπερβάλεις, το πας πολύ μακριά. Εντάξει ας το συνεχίσουμε έτσι και βλέπουμε.
Copyright protected OW ref: 173030