Εμείς και η Diana

Δημοσιεύθηκε από geoan
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (11 Votes)

Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα προγραμματίζεις...

Με την Ελένη είμαστε μαζί τα τελευταία 4 χρόνια. Ερωτικά από την αρχή μας έβγαινε καλά, το τελευταίο διάστημα δε, μας βρίσκει και τους δύο με πολλές φαντασιώσεις, που δυστυχώς μένουν εκεί. Η ερωτική μου επαφή με άλλη γυναίκα κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό στην σκέψη της Ελένης. Και στη δική μου. ( Το ανάποδο το δοκιμάσαμε σε ιστορία που έχουμε ήδη αναρτήσει).

Πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές λοιπόν έπρεπε να περάσουμε ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα να πάμε παρέα σε στριπτιζάδικο έπεσε στο τραπέζι και για να το δει η Ελένη πώς είναι αλλά και για να εξακριβώσει έστω και σε soft επίπεδο ότι της βγαίνει όταν εγώ ακουμπάω μια άλλη γυναίκα. Από τη δική μου μεριά… λευκό χαρτί.

- Και δε μου λες βρε Ελενίτσα, τι περιμένεις να δεις εκεί;

- Δεν ξέρω, απλά θέλω να δω πώς είναι, αν όμως δε νιώσω καλά θα ήθελα να φύγουμε.

- Εννοείται, να ξέρεις όμως ότι πηγαίνουν και ζευγάρια σε αυτό που θα πάμε, άσε που πολλοί άντρες πηγαίνουν για μπάτσελορ η και για πλάκα με παρέα. Θα περάσουμε ωραία να δεις.

Αν και καθησυχαστικός, ιδιαίτερη εμπειρία δεν έχω αφού και τις τρεις φορές που έχω πάει σε τέτοιο μαγαζί δεν ένοιωσα ποτέ ερωτικά, οπότε το έβγαλα γρήγορα εκτός προορισμών. Φτάσαμε λοιπόν έχοντας παρκάρει 50 μ. μακριά, πλησιάσαμε με τα πόδια. Κοντοστάθηκε λοιπόν Η Ελένη όταν αντίκρισε τους δύο τύπους στην υποδοχή. Ήταν κάπως τρομακτικοί.

- Πω, πω ρε Άρη, που να μπούμε εκεί μέσα δεν φαίνεται καλά. Άσε να δούμε τι κόσμος μπαίνει και βλέπουμε.

- Οκ θα περιμένουμε λίγο και αποφασίζεις. Δεν έχε άδικο όμως πριν τελειώσω την φράση μου, δύο ζευγάρια μπαίνουν μέσα. Άμα σε θέλει… αυτό ήταν, σχεδόν μαζί τους μπήκαμε κι εμείς.

Στην είσοδο μου υπενθύμισε πως δεν ήθελε να την ακουμπήσει ερωτικά γυναίκα. Σεβαστό. Μόλις μπήκαμε ήθελε να πάει στο μπάνιο και έτσι στο μπαρ έφτασα μόνος. Αυτό λοιπόν έδωσε το σύνθημα και να η πρώτη με πλησιάζει. Τσέχα, δε θυμάμαι το όνομά της με σπαστά Ελληνικά και πολύ εντυπωσιακή. Την έφερα κοντά μου με την μία και προσπάθησα να είμαι όσο περισσότερο διαχυτικός γινόταν. Εκεί λοιπόν φτάνει η Ελένη. Γούρλωσε τα μάτια της, της ήρθε κάπως απότομο. Το ίδιο και Η Τσέχα, αιφνιδιάστηκε, μάλλον έχουν κάποιο κώδικα για ζευγάρια. Λίγο τυπική κουβέντα, λίγο χούφτωμα και στο τελείωμα του ποτού της η κοπέλα αποχώρησε.

- Λοιπόν;… ρώτησα την Ελένη. Πώς σου φάνηκε;

- Τι να σου πω. Περίεργα στη αρχή, μετά οκ.

Και έτσι συνεχίσαμε το ποτάκι μας χαζεύοντας μία τις κοπέλες, μια τους θαμώνες. Βέβαια από τη στιγμή που φάνηκε ότι ήμασταν ζευγάρι δεν ήρθε άλλη κοπέλα, φάνηκε ότι έχουν εντολές να είναι διακριτικές με όσους συνοδεύονται. Αυτό μου έδωσε την πολυτέλεια να διαλέξω.

- Τι λες για εκείνη με τα κοντά μαλλιά; (ψηλή πολύ γυμνασμένη με πολύ κοντό ξανθό καρέ μαλλί και πολλά τατουάζ). Να της πω να την κεράσουμε ένα ποτό;

- Εννοείται, να δω και λίγο ποιες σου αρέσουν, χα, χα, χα…

Η diana (έτσι μας είπε πως την λένε) ήρθε αμέσως και μας χαιρέτησε αρκετά θερμά. Χαζοκουβέντα στην αρχή με τυπικές αποστάσεις προσπαθώντας να μετρηθούν τα όρια της επαφής μας κάτι που άρχισε να με κάνει να βαριέμαι. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω το παιχνίδι. Όπως καθόμασταν λοιπόν στο μπαρ αντικριστά με την Ελένη και τη Diana στη μέση την αρπάζω αγκαλιά.

- Ελένη με συγχωρείς αλλά με τέτοιο μωρό και μάλιστα ημίγυμνο δίπλα μου δε μπορώ να μην χουφτώσω…

και της πιάνω τον κώλο. Η diana κοίταξε την Ελένη και μόλις είδε συγκατάβαση χαλάρωσε και ζήτησε το καθιερωμένο ποτό της.

- Μωρό μου δε σε αδικώ, τέτοιο σώμα που έχει η φίλη μας πώς να μη θρς να το χαρείς;

Η Ελένη είναι μετρίου αναστήματος με πλούσιο στήθος, πολύ όμορφο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη και φουλ πιασίματα. Το ανάποδο εντελώς από την diana. Σε αυτό το σημείο λοιπόν εγώ χουφτώνω ασταμάτητα ότι μου επιτρέπεται (η φίλη μας μου απαγόρευσε το μουνί της ) και ξαφνικά η Ελένη μου χαϊδεύει το εσωτερικό από το μπούτι μου. Σημάδι ότι η μικρή έχει αρχίσει να καυλώνει. Την ξέρω καλά, το κατάλαβε και η Diana και πρότεινε να πάμε επάνω για έναν prive χορό. Συμφωνήσαμε με τον όρο να είμαστε παρέα.

- Μα δεν σε κάλεσα μόνο σου, απαντά η diana κοιτάζοντας με πολύ σαγηνευτικό τρόπο την Ελένη.

Τρομερή στη δουλειά της σκέφτηκα, γλυκαίνει την Ελενίτσα για να ξεζουμίσει εμένα.

- Δε θα ήθελα χορό, λέει η Ελένη, θα ήθελα όμως να είμαι δίπλα και να κοιτάω.

- Εννοείται, Της απαντάει η diana, επιτρέπεται αυτό κανονικά.

Ανεβαίνουμε λοιπόν τις σκάλες. Το μέρος είναι σκοτεινό και βρίσκουμε έναν απομονωμένο καναπέ. Δίπλα-δίπλα με την μικρή και η diana ξεκινάει το πρόγραμμα της. Σε κάποια στιγμή η Ελένη πιάνει το χέρι μου και το βάζει στο στήθος της diana καθώς χορεύει επάνω μου και το κρατάει εκεί. Τότε συμβαίνει μια απίστευτα ερωτική σκηνή. Τραβάω το χέρι μου για να πιάσω αυτόν τον υπέροχο κώλο της και το χέρι της Ελένης μένει επάνω στο στήθος της diana. Αυτή γυρίζει και κοιτάει την Ελένη στα μάτια χαμογελώντας και η μικρή μένει ακίνητη και ανοίγει ελαφρά τα χείλη. Με το άλλο της χέρι μου πιάνει τον πούτσο. Έχει πλέον καυλώσει. Εκεί όμως το τραγούδι τελειώνει και η diana γυρίζοντας σε εμένα με ρωτάει.

- Μπορώ να χορέψω στην Ελένη;

Ενώ ένοιωθα το βλέμμα της Ελένης επάνω μου, σαν να μην την αφορούσε το θέμα δίνω αμέσως έγκριση. Η Diana ήταν γατόνι, την παίξαμε τέλεια την Ελενίτσα. Και η καύλα ξεκινάει. Η Diana ξεχύνεται καταπάνω στην Ελενίτσα που δείχνει να έχει αφεθεί. Της πιάνει το κεφάλι και χώνει το ένα της βυζί στο στόμα, ενώ το ένα της πόδι μπαίνει ανάμεσα από τα πόδια της Ελένης. Λικνίζεται ανεβοκατεβάζοντας το κορμί της μέχρι που η φούστα της μικρής έφτασε στο μουνί της το οποίο και τρίβεται από το πάνω κάτω του ποδιού της. Και έρχεται το τρελό. Της ψιθυρίζει στο αυτί:

- Εσύ μπορείς να με πιάσεις όπου θέλεις…

και με μια κίνηση φέρνει το μουνί της στο στόμα της Ελένης (φορούσε το κιλοτάκι) και τρίβεται. Το θέαμα είναι απίστευτο, ο πούτσος μου έχει γίνει κάγκελο. Το χέρι της Ελένης δεν έχει φύγει από πάνω του. Το σκηνικό απίστευτο, η ατμόσφαιρα ερωτική, το Ελενάκι χύνει. Και ευτυχώς γιατί εκείνη τη στιγμή μας διακόπτει ο μαλάκας ο υπεύθυνος του επάνω χώρου γιατί είχε ξεκινήσει το τρίτο τραγούδι και ήθελε να ξέρει αν θα το χρεώσει. Μαζεύουμε τα απομεινάρια μας και την ώρα που ντύνεται η diana της λέω χαμηλόφωνα.

- Θα ήθελα να μην τελειώσει εδώ…

- Μη φύγετε αμέσως…

μου απαντάει και φεύγει βιαστικά. Κοιτάω την Ελένη στα μάτια και χωρίς να πει κάτι μου δείχνει ότι έκανα καλά, οπότε κατεβαίνουμε πάλι στην θέση που καθόμασταν πριν στο μπαρ. Σε κάνα τέταρτο μας βρίσκει η Diana και μας λέει ότι τελειώνει στις 5. Πραγματικά δεν το περίμενα, αν και το ζήτησα, ήμουν σίγουρος ότι όλη η συμπεριφορά ήταν στα πλαίσια μιας επαγγελματικής συμπεριφοράς και μόνο. Της δώσαμε το όνομα του ξενοδοχείου και ένα τηλέφωνο.

Φύγαμε από το μαγαζί κατά τις 3. Στο δωμάτιο κάναμε και οι δύο σαν χαζοί. Τι θα πρέπει να κάνουμε τώρα; Να ξεντυθούμε; Μήπως το είπε από ευγένεια και δεν έρθει; Με αυτά και άλλα τόσα μας πήρε ο ύπνος πρόχειρα στο κρεβάτι με τα ρούχα. Κατά τις πεντέμισι χτυπάει το κινητό μου.

- Ανεβαίνω…

και σε ένα λεπτό χτυπάει η πόρτα. Φρεσκαδούρα και ορεξάτη η Diana σαν να μη δούλευε τόσες ώρες.

- Ακόμη με τα ρούχα είστε;

- Εσύ γιατί δε μιλάς; Απευθυνόμενη στην Ελένη. Είσαι από αυτούς που τους αρέσει να τους κάνουν… σωστά;

Η Ελένη κατεβάζει καταφατικά το κεφάλι της με έναν απίστευτα καυλωτικό και υποτακτικό τρόπο.

- Είσαι δική μου λοιπόν για απόψε και γυρνώντας σε μένα μου λέει:

- Καταλαβαίνεις ότι για αυτή είμαι εδώ σήμερα. Βοήθησε με λοιπόν να την ξεντύσω.

Της βγάλαμε όλα τα ρούχα και μετά βοήθησα την diana να ξεντυθεί. Η μικρή ξάπλωσε τεμπέλικα στο κρεβάτι. Είχα απέναντί μου γυμνά ένα μούναρο, τη diana και το κορίτσι μου, το τέλειο καυλάκι μου. Τρέλα. Τι άλλο να θέλει κάποιος;

Η diana λοιπόν δεν έχασε καιρό, άρχισε να γλείφει την Έλενα με ένα τρομερό πάθος. Το θέαμα ήταν απίστευτο. Η Έλενα ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια και η diana στα τέσσερα με τον κώλο τούρλα να της γλείφει το μουνί. Σε εκείνο το σημείο η Έλενα, αμίλητη μέχρι τότε δίνει εντολή.

- Άρη, θέλω να σε δω να τη γαμάς. Τώρα που με γλείφει. Γρήγορα γιατί θα χύσω ξανά.

Χωρίς πολλά-πολλά πάω από πίσω και της τον χώνω με την μία. Ντελίριο. Η diana με πνιχτές κραυγές και το μουνί της Έλενας στο στόμα να αγκομαχάει με κάθε σπρώξιμο και η Έλενα να φωνάζει:

- Πήδα την Άρη μου, ξεπάτωσε τη με τον χοντρό σου πούτσο, όπως ξεπατώνεις εμένα κάθε φορά που με πηδάς.

Στο σημείο αυτό Η Ελενίτσα άρχισε να χύνει με σπασμούς. Η diana εξαντλημένη από το γλειφομούνι ξαπλώνει ανάσκελα και περιμένει τη συνέχεια. Την πιάνω λοιπόν από τα πόδια και την τραβάω στο τελείωμα του κρεβατιού. Της τα ανοίγω και της χώνω ξανά τον πούτσο μου στο μουνί της ενώ το Ελενάκι σκύβει από πάνω της βάζει το ένα βυζί της στο στόμα και με το χέρι της χαϊδεύει την κλειτορίδα. Δεν άργησα πολύ να χύσω πάνω στην κοιλιά της diana και το χέρι της Ελένης, η οποία το εκμεταλλεύτηκε χρησιμοποιώντας τα χύσια μου ως λιπαντικό για την κλειτορίδα της diana (όχι οτι το χρειαζόταν) για να έρθει και το τρίτο χύσιμο στην παρέα. Εξουθενωμένους μας πήρε ο ύπνος έτσι γυμνοί όπως ήμασταν στο κρεβάτι. Ξυπνήσαμε κατά τις 10 γιατί έπρεπε στις 1 να είμαστε αεροδρόμιο. Κάναμε ένα απολαυστικό μπάνιο όλοι μαζί χαζολογώντας και χαχανίζοντας για να αλλάξουμε στο τέλος υποσχέσεις να ξαναβρεθούμε.

Τη Diana τη γαμήσαμε ξανά με το μυαλό μας τουλάχιστον άλλες πέντε φορές κατά τη διάρκεια των διακοπών που ακολούθησαν.
Copyright protected OW ref: 171481