Στην κατηγορία ερωτικές ιστορίες STRAIGHT μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες ερωτικού περιεχομένου ετεροφυλοφιλικής θεματολογίας. Εδώ θα βρείτε ιστορίες που περιέχουν sex ανδρών με γυναίκες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων στην ερωτική πράξη.

Στην κατηγορία ερωτικές ιστορίες GAY μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες ερωτικού περιεχομένου ομοφυλοφιλικής (ανδρών) θεματολογίας. Εδώ θα βρείτε ιστορίες που περιέχουν sex ανδρών με άνδρες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων στην ερωτική πράξη (παρτούζες).

Στην κατηγορία ερωτικές ιστορίες Λεσβιακές μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες ερωτικού περιεχομένου γυναικείας ομοφυλοφιλικής θεματολογίας. Εδώ θα βρείτε ιστορίες που περιέχουν sex ανάμεσα σε γυναίκες.

Στην κατηγορία ερωτικές ιστορίες TRANSEXUAL μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες ερωτικού περιεχομένου θεματολογίας trans και shemale. Εδώ θα βρείτε ιστορίες που περιέχουν sex ανδρών, γυναικών ή ζευγαριών με shemales σε όλες τις παραλλαγές που μπορεί να προκύψουν ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων στην ερωτική πράξη (παρτούζες).

Στην κατηγορία ερωτικές ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες ερωτικού περιεχομένου αμφιφυλοφιλικής θεματολογίας. Εδώ θα βρείτε ιστορίες που περιέχουν sex ανάμεσα σε δύο άτομα του ιδίου φύλου, αλλά με τη συμμετοχή ενός ή περισσοτέρων ατόμων διαφορετικού φύλου.

Στην κατηγορία ερωτικές ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ και ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες ερωτικού περιεχομένου αιμομικτικής ή οικογενειακής θεματολογίας. Εδώ θα βρείτε ιστορίες που περιέχουν sex ανάμεσα σε άτομα της με την ευρύτερη έννοια  ίδιας οικογένειας, χωρίς απαραίτητα να πρόκειται για αιμομιξία. (π.χ. γαμπρός με πεθερά, νύφη με κουνιάδο κλπ).

Στην κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες, μικρές σε μήκος, ερωτικού περιεχομένου ποικίλης ερωτικής θεματολογίας. Εδώ θα βρείτε ιστορίες που περιέχουν sex ανάμεσα σε άνρες και γυναίκες, άνδρες με άδρες, λεσβιακές, αιμομικτικές κ.λ.π.