Ο Αφέντης μου, ο Κύριος μου, ο γαμιάς μου, ο πρώτος μου (1ο μέρος)

στις 09-06-2012
Υπόθεση: Ένα μικρό κορίτσι θα αφεθεί στα χέρια ενός πολύ μεγαλύτερου άντρα που θα την κάνει γυναίκα και θα νιώσει τις πρώτες… παράξενες ηδονές.

Η ιστορία:

Την ιστορία που θα πω, μπορεί να την πιστέψετε, μπορεί και όχι...  αλλά δεν έχει και πολλή σημασία. Συνέβη πριν πολλά χρόνια όταν το στήθος μου μεγάλωνε και η λέξη "σεξ" ακουγόταν πολύ μακρινή στο μυαλό μου. Είναι η ιστορία του πως έγινα γυναίκα και του ανθρώπου που με έκανε.

Ας πούμε ότι τον έλεγαν Σ. και ήταν τότε ήδη 45 χρονών. Ήταν κοντός σχετικά με κλασσική κοιλίτσα 45άρη. Έμενε στο διπλανό σπίτι από το δικό μου, είχε φιλικές σχέσεις με τους γονείς μου και εμένα με ήξερε από μωρό. Πολλές φορές ο Σ. ερχόταν σε μας επίσκεψη, ενώ λόγω της ιδιότητας του (καθηγητής μαθηματικών) όταν άρχισα να πηγαίνω Γυμνάσιο και σε όλο το Λύκειο πήγαινα σπίτι του για μάθημα. Παρόλη την διαφορά ηλικίας ήταν πολύ άνετος και περνούσα ωραία μαζί του. Πολλές φορές του έλεγα και τα προσωπικά μου για συμμαθητές που μου άρεσαν κι άλλα τέτοια εφηβικά...

Ήταν ένα τέτοιο χειμωνιάτικο απόγευμα, και με τον Σ. κάναμε μάθημα και μιλούσαμε. Τα πήγαινα ανέλπιστα καλά, κι αυτός με χάιδευε στην πλάτη ενθαρρυντικά. Κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του πάνω στο μπούτι μου χωρίς να το καταλάβει, εγώ όμως πάγωσα... και το κατάλαβε... δεν μιλούσε κανένας. Άφησε το χέρι του πάνω στο μπούτι μου και αφού είδε ότι δεν κάνω καμία κίνηση άρχισε να με χαϊδεύει απαλά. Ένιωσα ντροπή και πήγα να τραβηχτώ. Με σταμάτησε.

-    «Μη φοβάσαι καλό μου... ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Δεν θα σου κάνω κακό...»

Συνέχισε το χάιδεμα και άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή. Δεν ήξερα τι να κάνω. Από τη μια αισθανόμουν ότι έκανα κάτι κακό από την άλλη μου άρεσε λίγο... Το κατάλαβε αμέσως.

-    «Μικρή μου, εσύ τρέμεις! Πάμε κάπου πιο ζεστά;»

Δεν απάντησα, κι αυτός αμέσως με σήκωσε από το γραφείο του και με πήγε αγκαλιά μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Με έβαλε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει στα μάγουλα ενώ το χέρι του χάιδευε την κοιλιά μου. Δεν αντιδρούσα και σιγά - σιγά τα φιλιά του μεταφέρθηκαν στο λαιμό μου και το χέρι του ανέβηκε στο στήθος μου. Με φιλούσε πολλή ώρα και τον ένιωθα να αγριεύει και τα χαϊδέματα του να γίνονται όλο και πιο βίαια. Τρόμαξα και πήγα να φύγω. Με σταμάτησε.  

-    «Σε τρόμαξα; Συγγνώμη. Άσε με να επανορθώσω…»

Αμέσως έγινε πιο γλυκός και άρχισε να με φιλάει κάτω από τα ρούχα. Μου σήκωσε την μπλούζα και άρχισε να με γλείφει στο στήθος. Εγώ στεκόμουν σαν άγαλμα μέχρι που μου πήρε το χέρι και το έβαλε πάνω στον πούτσο του. Ήταν σκληρός και μου είπε να τον χαϊδέψω ενώ αυτός είχε βάλει το χέρι του μέσα στο βρακάκι μου και άγγιζε τα μουνόχειλα μου. Το έκανα. Αγρίεψε ξανά! Μου κατέβασε βίαια το παντελόνι μαζί με το βρακάκι μου και τρόμαξα ξανά. Πήγα να φύγω... Με κράτησε, όχι τόσο γλυκά αυτή τη φορά, και μου είπε να μην φοβάμαι, δεν θα με πειράξει, μόνο να με φιλήσει παντού θέλει. Έβαλε το κεφάλι του στο μουνάκι μου και ένιωσα πρώτη φορά γλώσσα πάνω στην κλειτορίδα μου. Κοκάλωσα αλλά δεν τολμούσα να φύγω... μου άρεσε.

Άρχισε να με γλείφει και να με φιλάει... στην αρχή απαλά, και σε όλο το μήκος του μουνιού μου, μετά επικεντρώθηκε στην κλειτορίδα μου και με το δάχτυλο του χάιδευε την τρυπούλα μου χωρίς να το βάζει όμως μέσα. Ένιωσα μια περίεργη ζέστη που κλιμακωνόταν με κάθε άγγιγμα της γλώσσας του. Βογκούσα και ξαφνικά ένιωσα σπασμούς σε όλο μου το κορμί. Ο πρώτος μου οργασμός ήρθε, χωρίς να ξέρω τι μου συμβαίνει. Το κατάλαβε και δεν σταμάτησε. Ήταν η πρώτη φορά που άνοιξα το στόμα μου να βγάλω λέξεις και τον παρακαλούσα να σταματήσει.

Δεν με κοίταξε καν. Είχε απλά το κεφάλι του χωμένο στο μουνάκι μου και συνέχισε να βασανίζει την κλειτορίδα μου που πλέον σχεδόν πονούσε. Ξαφνικά ένιωσα ένα δεύτερο κύμα σπασμών και είχα έναν ακόμα οργασμό, αυτή τη φορά φωνάζοντας και παρακαλώντας. Αυτός κρατούσε την λεκάνη μου κολλημένη στο στόμα του και συνέχισε μέχρι που είδε ότι οι σπασμοί με εξάντλησαν. Τότε σταμάτησε και σηκώθηκε... με κοίταξε και με φίλησε στο στόμα.

«Αυτά είναι τα ζουμιά της καύλας σου...» μου είπε και συνέχισε: «Άλλη φορά, όταν θα τελειώνεις, θα μου λες: ευχαριστώ Κύριε  ή ευχαριστώ Αφέντη. Κατάλαβες;”

-    «Ναι..» απάντησα.

-    «Ναι, τι;»

-    «Ναι κύριε...»

Έμεινε να με κρατάει για λίγο και σιγά - σιγά έβαλε το χέρι μου στο καυλί του.

-    «Σειρά σου να με φιλήσεις, ε;»

Σηκώθηκα και κοίταξα τον πούτσο του με ντροπή.

-    «Μην ντρέπεσαι, δεν κάναμε τίποτα κακό. Είδες; Δεν σε πείραξα. Έλα τώρα, βγάλε λίγο έξω την γλωσσίτσα σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν…»

Έτσι έκανα. Έβγαλα λίγο έξω την γλώσσα μου κι αυτός άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πάνω της. Σιγά - σιγά άρχισε να μου λέει να ανοίξω λίγο το στόμα μου να το βάλει λίγο μέσα και να αρχίσω να το ρουφάω σαν πιπίλα. Το έκανα. Ο πούτσος του είχε σκληρύνει υπερβολικά και τότε τράβηξε το κεφάλι μου και μου είπε ότι θέλει να το βάλει στο μουνάκι μου. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε και δεν μίλησα. Αυτός ήρθε από πάνω μου, άνοιξε τα πόδια μου και άρχισε να τρίβει το καυλί του στο μουνάκι μου από την κλειτορίδα μέχρι την κωλοτρυπίδα μου. Ξαφνικά άρχισα να νιώθω μια πίεση ανάμεσα στα πόδια και να αισθάνομαι ένα δυσάρεστο τσούξιμο. Του είπα να σταματήσει αλλά δεν μου απάντησε. Άρχισα να κλαίω. Σταμάτησε και μου είπε να κάνω υπομονή για λίγο.

-    «Έτσι είναι στην αρχή, πονάει, αλλά μετά θα σου αρέσει πολύ. Άλλωστε δεν θα σου έκανα ποτέ κακό, ε;» κατέληξε.

Έκλεισα τα μάτια μου και έκανα όπως μου είπε. Ένιωθα να τσούζω και κάτι σκληρό να μπαίνει μέσα μου χωρίς να καταλαβαίνω τι ακριβώς γίνεται... έκλαιγα αλλά δεν μιλούσα. Αυτός σιγά - σιγά γινόταν πιο απότομος και κουνιόταν με δύναμη από πάνω μου. Το βάρος του με πλάκωνε και δεν μπορούσα να κουνηθώ, ενώ η ανάσα του γινόταν όλο και πιο βαριά. Ο ιδρώτας του με έλουζε και το τσούξιμο γινόταν όλο πιο ανυπόφορο σε κάθε του διείσδυση. Κάποια στιγμή σηκώθηκε απότομα, ήρθε πάνω στα βυζάκια μου και ο πούτσος του άρχισε να χύνει... δεν καταλάβαινα τι γινόταν... βογκούσε και με έχυνε και μου είπε κοφτά και προστακτικά να του τον γλείψω. Το έκανα. Η γεύση μου φάνηκε παράξενη και τότε παρατήρησα στο μισοσκόταδο ότι το καυλί του είχε αίματα. Έβαλα το χέρι μου στα μπούτια μου και πανικοβλήθηκα!

Άρχισα να κλαίω γοερά κι αυτός με έπιασε και μου είπε ότι έτσι γίνεται πάντα κι αυτό είναι το φυσιολογικό. Μου εξήγησε πως ένα κορίτσι για να γίνει γυναίκα πρέπει να ματώσει ανάμεσα στα πόδια, όχι από περίοδο αλλά από έναν άντρα. Μου εξήγησε ότι όταν ένας άντρας κάνει ένα κορίτσι γυναίκα, τότε αυτή γίνεται δική του και τον ακούει σε ότι της ζητήσει, και πως τώρα είμαι δική του γιατί μ’ αγαπάει πολύ. Όταν κάπως ηρέμησα, μου είπε να κάνω ένα μπάνιο και να πάω σπίτι μου πριν έρθουν οι δικοί μου, αλλά να μην τους πω τίποτα γιατί δεν θα καταλάβουν πόσο μ’ αγαπάει και θα καλέσουν αστυνομία.

-    «Εντάξει;», μου είπε.

-    «Εντάξει...», απάντησα.  

-    «Εντάξει, τι;»

-    «Εντάξει κύριε...»

Με φίλησε στο μέτωπο και έφυγα λίγο ντροπιασμένη και λίγο ευχαριστημένη. Σκέφτηκα ότι αυτό δεν θα το ξανακάνω ποτέ μου γιατί είναι κακό. Δεν ήξερα όμως πως ήταν η αρχή για πολλές ακόμα επισκέψεις που κράτησαν οκτώ χρόνια μέχρι την μύηση μου στον μαγικό κόσμο του σαδομαζοχιστικού σεξ…

(Copyright protected OW ref: 45262)