Τα τυχερά της σκοπιάς

στις 07-06-2012
Υπόθεση: Ο φίλος μας υπηρετεί τη θητεία του και μια μέρα, εκεί που φύλαγε σκοπιά, εμφανίζεται μια πανέμορφη κοπέλα. Όλα έδειχναν ότι προμηνυόταν ένα καλό γαμήσι ώσπου ανακάλυψε κάτι που θα τον ξαφνιάσει…

Η ιστορία:

Η ιστορία είναι αληθινή, και συνέβη πριν από 28 χρόνια όταν υπηρετούσα την θητεία μου στο ΚΕΒΟΠ. Οι καλύτερες υπηρεσίες του ΚΕΒΟΠ ήταν τρεις, στην παλιά σχολή ευελπίδων, το πολεμικό μουσείο και στον Λυκαβηττό. Η ιστορία εξελίχθηκε στην παλιά σχολή ευελπίδων, στην οποία περνούσαν συχνά οι περισσότεροι πούστηδες την Αθήνας και πολλά παιδιά από την επαρχία έβγαζαν ένα καλό χαρτζιλίκι.

Εγώ δεν γούσταρα πούστηδες και έτσι έκανα πάσες σε αυτούς που ήθελαν να γαμήσουν πούστη με το αζημίωτο (Οι παλιοί μας είχαν ενημερώσει σχετικά). Φυλάω σκοπιά οκτώ με δέκα και ξαφνικά κατά τις εννέα μου παρουσιάζεται ένα καλό μουνάκι, καμιά εικοσαριά χρονών, αδύνατο ξανθό στο μπόι μου, περίπου 1.70 μου και μου πιάνει κουβέντα. Μου έκανε ερωτήσεις για την γύρω περιοχή κι εγώ σαν ψαρωμένος που ήμουν έμπαινα σε υποψίες μήπως τρέχει κάτι και αρπάξουμε καμιά φυλάκα (την οποία τελικά δεν γλίτωσα, έφαγα συνολικά 45 μέρες σε όλη μου τη θητεία στη γκασμαδία).

Κάποια στιγμή μου ζήτησε να βγάλω το κράνος, και έμεινε άφωνη γιατί η αλήθεια είναι ότι εκείνα τα χρόνια ήμουν ωραίο παιδί πολύ γυμνασμένο και με πολύ καλούς τρόπους. Έτσι οι γυναίκες με συμπαθούσαν εύκολα και με εμπιστευόντουσαν (τα κατάφερνα μια χαρά δεν έχω παράπονο, περάσανε πολλές). Αμέσως μου ζήτησε να τη βάλω μέσα και παρά τις αντιρρήσεις μου ξεκλείδωσα και την έβαλα μέσα στην σκοπιά. Συμφωνήσαμε όταν τελειώσω να πάμε βόλτα.

Η ώρα πέρασε και ο δεκανέας αλλαγής έφερε τον αντικαταστάτη μου ο οποίος μαλάκας δεν πήρε χαμπάρι ότι είχα γκόμενα στη σκοπιά (τόσο μαλάκας ήτανε). Τα κανόνισα με τον αρχιφύλακα και ξαναγυρίζω στη σκοπιά να πάρω τη γκόμενα να φύγουμε. Ο μαλάκας που φύλαγε μου κάνει αναγνώριση και όταν του ζητάω το κλειδί κάνει ολόκληρο καβγά, ώσπου του εμφανίζω τη γκόμενα που ήταν τόση ώρα πίσω του και δεν είχε πάρει χαμπάρι. Αποτέλεσμα: πήδηξα τα κάγκελα κι εγώ και η γκόμενα γιατί ο τριμάλακας δεν άνοιγε.

Επειδή στην περιοχή γύριζε η στρατονομία άλλαξα το τζάκετ με την γκόμενα και φόρεσα το δικό της ένα κόκκινο κι αυτή το δικό μου. Μετά από πέντε λεπτά φτάνουμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην αστυνομία της Κυψέλης (γνωστός γαμηστρώνας ακμάζει ακόμα), και μεταξύ σοβαρού και αστείου μου λέει ότι κερνάει γαμήσι. Η πλάκα είναι ότι μου φαίνεται περπατημένη (έχει σημασία). Με πολύ ευγενικό τρόπο μου ζήτησε να την καλομεταχειριστώ (ήταν τυχερή σ’ αυτό).

Μπήκαμε στην μπανιέρα μαζί, παρά τις αντιρρήσεις που είχε. Αρχίσαμε κάνοντας μπάνιο και ένα ωραίο χαμούρεμα από το οποίο κατάλαβα ότι δεν είχε εμπειρία και ψιλοντρεπότανε. Όταν την είχα καυλώσει για τα καλά, την παίρνω αγκαλιά μαζί με το μπουρνούζι και την ρίχνω στο κρεβάτι και στης σκάω ένα φιλί διαρκείας που ψιλο-λιποθύμησε. Αρχίζω και παίζω με το μουνάκι της που είχε μια υπέροχη υφή. Όταν της βάζω δάχτυλο αρχίζει να ζορίζετε και τραβιέται με φόβο.

Δεν την πιέζω και σταδιακά αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω, όπου ανακαλύπτω ένα μεταξένιο αιδοίο πολύ περιποιημένο κουρεμένο ξανθό και την ώρα που πάω να της κάνω γλειφομούνι, τραβιέται και μου είπε ότι δεν θέλει γιατί αυτή δεν μπορεί να κάνει πίπα. Τι να την κάνω την πίπα; Σε αυτή την ηλικία τον είχα συνέχεια όρθιο. Αρχίζει ένας ακόμη γύρος χαμουρέματος. Ξερόχυσε για άλλη μια φορά και αρχίζω αργά αλλά σταθερά διείσδυση. Ήτανε πολύ σφιγμένη.. δάγκωνε το μαξιλάρι συνεχώς, βογκούσε και όταν μπήκα μέσα της για τα καλά άρχισε να δακρύζει. Εκεί δεν τη λυπήθηκα καθόλου.. άρχισα ένα σταθερά αργό ρυθμό με τη μισή πούτσα έξω και ξαφνικά άρχισε να χαλαρώνει να απελευθερώνεται και να με τραβάει να συνεχίσω πιο γρήγορα. Το έκανα και σε λίγο άκουσα μια κραυγή.

Έχυσε και μετά από λίγο έχυσα κι εγώ πάνω σε ένα κρεβάτι γεμάτο χύσια και αίματα γιατί ή Μαρία (ψεύτικο όνομα) ήτανε παρθένα. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό ακριβώς που έκανε την Μαρία να γίνει γυναίκα μαζί μου, αλλά εγώ παρόλο που δεν ευχαριστήθηκα το γαμήσι το θυμάμαι και σας το εμπιστεύομαι.

(Copyright protected OW ref: 45176)