Το ξέσκισμα της γυναίκας μου με τον κουμπάρο

στις 12-02-2012
Υπόθεση: Ο σύζυγος επιστρέφει απρόσμενα από τη δουλειά και πιάνει στα πράσα τη γυναίκα του.

Η ιστορία:

Με λένε Μήτσο. Η ιστορία συνέβη αρκετά χρόνια πριν. Τότε η καυλιάρα γυναικούλα μου δεν σταμάταγε να γαμιέται. Όπου έβρισκε πούτσα όρθια δεν την άφηνε να πέσει. Φυσικά αυτά τα έμαθα πολύ μετά. Δεν είχε φραγμούς σε ηλικίες, πούτσα να ‘ναι κι ότι να ‘ναι.

Έτσι λοιπόν μια μέρα, αφού έφυγα από τη δουλειά γιατί δεν αισθανόμουν καλά, πήγα για το σπίτι. Έχω δυο εισόδους, έτσι μπήκα από την πίσω είσοδο και σιγά. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μου έλεγε μέσα μου κάτι θα βρω. Και πράγματι μέσα από την κρεβατοκάμαρα άκουσα βογκητά. Παρεμπιπτόντως τα παιδιά έλειπαν σχολείο. Πάω λοιπόν σιγά - σιγά προς την κρεβατοκάμαρα. Η πόρτα ορθάνοιχτη. Τότε βλέπω το πουτανάκι να γαμιέται με τον κουμπάρο. Προφανώς μόλις θα είχαν ξεκινήσει να γαμιούνται γιατί φόραγε ακόμη τα εσώρουχα.

Ήταν γονατισμένη και του έπαιρνε τσιμπούκι. Το καυλί του ήταν μέτριο, γύρω στους 15-17 πόντους. Η πουτανίτσα ήταν πολύ καλή στην πίπα, τα ρούφαγε όλα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο τσιμπούκι, της βγάζει το κιλοτάκι και την πλακώνει στο γλειφομούνι. Η πουτάνα σπαρτάραγε. Την έστησε στα τέσσερα και άρχισε να την γαμάει με δύναμη. Εγώ έχω τρελαθεί από την καύλα και βαράω μαλακία σαν τρελός. Σε κάποια φάση της λέει:

-    «Μωρή πουτανίτσα, θα σου σκίσω την κωλάρα!»

Αυτή φώναζε:

-    «Όχι! Ούτε τον Μήτσο δεν αφήνω να με γαμήσει από εκεί!»

Σε κάποια φάση που παραληρεί από την καύλα, πως τα κατάφερε ο πούστης, όπως ήταν με τα υγρά η πούτσα του, με μιας της τον κάρφωσε στον κωλαράκο της. Φώναζε η πουτάνα:

-    «Βγάλτον, βγάλτον!»

Αλλά πού αυτός; Αφού τον συνήθισε μέσα της, άρχισε να ουρλιάζει από καύλα και να λέει:

-    «Τι έχανα η πουτάνα τόσα χρόνια!»

Την γαμούσε καμιά ώρα περίπου. Εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από την μαλακία. Μια από το μουνί, μια από τον κώλο, μια τσιμπούκι, τον ξεπάτωσε τον κουμπάρο. Αφού χύσανε, λίγο έλειψε να τους ακούσει η γειτονιά από τις φωνές. Έκατσαν να ηρεμήσουν. Είχε περάσει και η ώρα, σε λίγο έπρεπε να πάρει τα παιδιά από το σχολείο. Εγώ έφυγα πάλι από την πίσω πόρτα. Έκατσα για λίγο στο αυτοκίνητο, τους έδωσα χρόνο να ντυθούν και μπήκα από την κυρία είσοδο.

Ανέβηκα επάνω. Κάθονταν στο καθιστικό. Ο κουμπάρος κόκκινος σαν παπαρούνα, αυτή ήταν ακόμη στο μπάνιο. Άρχισε τις δικαιολογίες ότι και καλά είχε κάτι δουλειές και πέρασε για καφέ. Όταν βγήκε το μωρό μου από το μπάνιο καράφλιασε που με είδε και με ρώταγε πως και πήγα νωρίς. Της εξήγησα ότι δεν αισθανόμουν καλά. Αφού έφυγε ο κουμπάρος από το σπίτι, την έβαλα κάτω, έφτιαξε καφέ και κάτσαμε να τα πούμε σαν να μην έτρεχε τίποτα. Το πουτανάκι. Όταν όμως της είπα ότι όλη τη διάρκεια του πηδήματος ήμουν εκεί και τους έβλεπα, τα έχασε, δεν το περίμενε να της λέω μάλιστα και όλες τις λεπτομέρειες. Αυτή προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.

Χωρίς πολλά λόγια, την ξεβρακώνω και την πλακώνω στον πούτσο. Το καυλί μου πήρε φωτιά, ένα 20ποντο εργαλείο. Τέτοιο γαμήσι λίγες φορές έφαγε το παλιόμουνο. Αυτή τη φορά την πήρα και από τον κωλαράκο της, που ήταν βέβαια ανοιχτός ακόμη από το γαμήσι με τον κουμπάρο. Βέβαια αυτό στάθηκε σαν μια καλή αρχή για το τι θα επακολουθούσε στο μέλλον, σαν απελευθερωμένο άτομο που ήμουν. Έφαγε καλά. Την έριξα στις παρτούζες και η μουνάρα της είχε πάρει φωτιά από τα γαμήσια.

Σήμερα είμαστε κάποιας ηλικίας, 55-50. Την τελευταία παρτούζα την κάναμε πριν δυο χρόνια. Σε συνέχεια θα σας περιγράψω ιστορίες από τις πολλές παρτούζες που κάναμε. Καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμήσια.

(Copyright protected OW ref: 35422)