Το ξέσκισμα της Μαίρης

στις 11-01-2012
Υπόθεση: Μια ξεχωριστή βραδιά για ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε διακοπές και με την καύλα στα ύψη!

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή και συνέβη πριν δυο χρόνια στην Κρήτη. Είχα πάει για διακοπές με την κοπέλα μου την Μαίρη. Είχαμε κανονίσει να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο στα Μάλια. Οι μέρες περνούσαν με απίστευτα γρήγορα και ξέφρενους ρυθμούς. Ξενύχτια, ποτά και τρελό γαμήσι. Ένα βράδυ μετά από το μπαρ, είχαμε γίνει τύφλα από το μεθύσι. Γυρνώντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, η Μαίρη είχε πολλές καύλες. Με σπρώχνει στο κρεβάτι και μου λέει:

-    «Θέλω ένα γαμήσι που να μην το έχουμε ξανακάνει γαμιά μου…»

-    «Θα το έχεις μουνάρα μου!», της λέω και αρχίζω να την φιλάω σε όλο της το σώμα.

Ξαφνικά σταματάω και της λέω:

-    «Μια ξεχωριστή βραδιά θα συνοδευτεί με μια σαμπάνια…»

Παίρνω τηλέφωνο την ρεσεψιόν και παραγγέλνω μια σαμπάνια με μια πιατέλα φρούτα. Η καύλα μου είχε πιάσει κόκκινο. Έβλεπα την Μαίρη να μα μαλακίζει το φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι και να χτυπιέται από τούς σπασμούς της καύλας.

-    «Έλα μαλάκα, σκίσε με!», φώναξε. «Δεν μπορώ άλλο… Θέλω να φάω την πούτσα σου!»

Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη, αρχίζω και της γλείφω το μουνί της που ήταν γεμάτο από τα καυτά υγρά της. Κάθε φορά που έσπρωχνα την γλώσσα μέσα στην τρυπούλα της, ποτάμια από χύσια έτρεχαν στην γλώσσα μου και μετά στα μπούτια της ξεκωλιάρας.

-    «Ναι, έτσι! τι γλώσσα είναι αυτή; Πόσο καλά γαμάει! Μην σταματάς. Θέλω να χύσω μέσα στο στόμα σου!», μου είπε.

Και συνέχισα να την γλείφω ενώ παράλληλα πέρναγα την γλώσσα μου και στην κωλοτρυπίδα της. Το σώμα της άρχιζε να τρέμει και να χτυπιέται σαν λυσσασμένη.

-    «Χύνω! Χύνω η πουτάνα! Τι γλειφομούνι κάνεις! Αυτό είναι!»

Ήπια όλα τα υγρά που έβγαιναν μέσα από το μουνί της. Το χέρι της πάει στον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα.

-    «Θέλω αυτό το καυλί, τώρα!»

-    «Είναι δικό σου. Έτοιμο να σε σκίσει πουτάνα!», της λέω.

Αρχίζει να μου γλείφει τον πούτσο. Μου έπαιρνε πίπα τόσο δυνατή που ήμουν έτοιμος να χύσω. Έβαζε βαθιά μέσα στο λαρύγγι της τον 20 πόντων και χοντρό πούτσο μου, που τα σάλια είχαν γεμίσει το στόμα της και τα άλειφε πάνω στο καυλί μου και στα αρχίδια μου.

-    «Είναι έτοιμος και σκληρός σαν πέτρα. Τον θέλω τώρα!»

Κάθεται επάνω μου και σιγά - σιγά ο πούτσος μου είχε καρφωθεί πάνω στο ζεματιστό μουνί της. Κάθε πόντος που έμπαινε, βόγκαγε σαν τρελή από καύλα. Άρχισε να γαμάει το καυλί μου και να κουνάει τον κορμί της σε τρελούς ρυθμούς. Είχε τον έναν οργασμό μετά τον άλλο. Εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω και με το ζόρι κρατιόμουν. Ένιωθα τα υγρά της να τρέχουν επάνω μου.

-    «Τώρα θα σε γαμήσω εγώ ψωλού!» της λέω.

Αμέσως την στήνω στα τέσσερα και καρφώνω βαθιά μέσα της τον χοντρό μου πούτσο. Ούρλιαξε από ηδονή και από πόνο η καριόλα που πήγε να τραβηχτεί.

-    «Δεν έχεις να πας πουθενά μαλακισμένη! Τώρα θα δεις γαμήσι που θα φας!»

Και άρχισα να την καρφώνω με τέτοια λύσσα και δύναμη που δεν την είχα γαμήσει ποτέ ξανά.

-    «Ναι! Ναι! Μην σταματάς. Έχει πάρει φωτιά η τρύπα μου. Μη σταματάς. Θέλω να μου το σκίσεις σήμερα!»

Και συνέχισα να την καρφώνω με πιο πολύ δύναμη. Παράλληλα έχωνα στο στενό της κώλο της ένα δάχτυλο που το είχα περάσει από το μουνί της πρώτα και είχε τα υγρά της.

-    «Ήρθε η ώρα να σε ξεκωλιάσω πουτανάκι!»

-    «Θέλω να γεμίσεις τον πάτο μου τα καυτά σου χύσια!»

Βάζω το πουτσοκέφαλο μου πάνω στην κωλοτρυπίδα της και αρχίζω να σπρώχνω σιγά - σιγά. Ήταν πολύ στενός που έμπαινε με το ζόρι και όσο πιο βαθιά έμπαινε, τόσο μούγκριζε η πουτάνα.

-    «Μην σταματάς… Βάλ’ τον όλο τέρμα, μέχρι τα αρχίδια σου!»

Αφού έχει μπει όλος μέσα της, ξεκίνησα να της τον βάζω και να τον βγάζω σιγά - σιγά. Εκείνη κουνιόταν όλο και πιο γρήγορα. Ήθελε να σκίσει τον κώλο της σήμερα.

-    «Θέλω να τον σκίσεις. Να μου τον ανοίξεις όσο δεν πάει άλλο μαλάκα! Μην σταματάς και σκίσε με την πουτάνα!»

Την γάμαγα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Οι φωνές της πρέπει να είχαν ξυπνήσει όλο το ξενοδοχείο. Ο πάτος της είχε πια ανοίξει. Εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω.. δεν κρατιόμουν άλλο.

-    «Πάρ’ τα μωρή γαμιόλα, ξεκωλιάρα! Θα σου γεμίσω το κωλάντερο σου με τα χύσια μου!»

Άρχισα να αδειάζω όλο το σπέρμα μου μέσα της μέχρι που γέμισε ο πάτος της και άρχισαν να βγαίνουν σιγά - σιγά έξω από τον κώλο της και να τρέχουν πάνω στα μπούτια της. Είχαμε εξουθενωθεί και οι δυο. Πέσαμε για ύπνο με τα χύσια να είναι πασαλειμμένα σε όλο μας το σώμα.

(Copyright protected OW ref: 32794)