Στραπόν σε στούντιο

στις 20-02-2011
Υπόθεση: Ο Σταύρος είχε πολλές φαντασιώσεις για αυταρχικά παιχνίδια κι αποφάσισε να τις κάνει πράξη. Ψάχνει στις αγγελίες και βρίσκει ένα στούντιο. Πηγαίνει αποφασισμένος και τελικά πέρασε καλύτερα από ότι είχε φανταστεί.

Η ιστορία:

Καλησπέρα σε όλους. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή και αφορά την πρώτη φορά που γυναίκα με πήδησε με στραπόν. Με λένε Σταύρο, είμαι 31 ετών και το σκηνικό αυτό έλαβε χώρα όταν ήμουν 24 ετών.

Είχα πάντα φαντασιώσεις για αυταρχικά παιχνίδια, αλλά ποτέ δεν είχα αφήσει γυναίκα να με πηδήξει. Κάποια μέρα διάβασα στις μικρές αγγελίες για ένα στούντιο κοντά στην Πλατεία Αμερικής, όπου η κοπέλα έκανε και αυταρχικό. Ήταν ένα υπόγειο και για τσατσά είχαν έναν άντρα τον Νίκο, όχι βέβαια και πολύ φανατικό άντρα. Μου παρουσίασε την κοπέλα, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της, αλλοδαπή γύρω στα τριάντα και όχι γενικά κάτι το ιδιαίτερο.

Παρόλα αυτά πέρασα στο δωμάτιο γιατί είχα ένα καλό προαίσθημα και τελικά είχα δίκιο. Διάλεξα το αυταρχικό πρόγραμμα, έδωσα τα 70 ευρώ και περίμενα μέσα στο δωμάτιο γυμνός από τη μέση και πάνω. Μετά από λίγο έρχεται η κοπέλα ντυμένη με δερμάτινα εσώρουχα, ψηλοτάκουνες γόβες και ένα βαλιτσάκι με τα αξεσουάρ.

-    «Γιατί είσαι ακόμα ντυμένος;», μου λέει με αυστηρό ύφος.

-    «Συγγνώμη κυρία…», της απαντώ και μένω γρήγορα ολόγυμνος και καυλωμένος μπροστά της.

-    «Τολμάς και στέκεσαι όρθιος μπροστά μου;»

-    «Συγγνώμη κυρία…», είπα και αμέσως γονατίζω και αρχίζω να φιλάω τα πόδια της.

-    «Έτσι μπράβο σκλαβάκι! Κάτι μου λέει ότι απόψε θα περάσω πολύ καλά…»

Όπως φίλαγα τα πόδια της, ο κώλος μου ήταν τουρλωμένος και σε κοινή θέα.

-    «Έχεις ωραίο κωλαράκι! Γουστάρω πολύ να το ξεσκίσω!»

Αυτό μου ακούστηκε κάπως στην αρχή γιατί είχα φαντασιώσεις ότι με πήδαγε γυναίκα, αλλά δεν το είχα κάνει ποτέ και δεν ήξερα τι να περιμένω.

-    «Αφέντρα μου, δεν με έχουν ξαναπηδήξει ποτέ…»

-    «Σοβαρά μιλάς; Αν ισχύει αυτό γουστάρω που θα είμαι η πρώτη που θα σε γαμήσει. Είναι κρίμα τέτοιο κωλαράκι να πάει χαμένο…»

Είχα ακόμα κάποιους ενδοιασμούς αλλά απ’ την άλλη είχα καυλώσει απίστευτα και ήθελα να το ζήσω. Έβγαλε απ’ το βαλιτσάκι ένα μαύρο στραπόν, όχι πολύ μεγάλο, το φόρεσε και έβαλε ένα προφυλακτικό.

-    «Πριν σε γαμήσω θέλω να μου το γλείψεις καλά!», με πρόσταξε κι εγώ αμέσως το πήρα στο στόμα.

Μετά από λίγο με έβαλε όρθιο μπροστά στον καθρέφτη και άρχισε να μαστιγώνει αρκετά δυνατά το κωλαράκι μου. Ένιωθα ότι είχε πάρει φωτιά και αμέσως πρέπει να κοκκίνισε, ενώ εγώ είχα αρχίσει να ουρλιάζω.

-    «Ήρθε η ώρα να σε γαμήσω σκλάβε, αλλά θέλω να φωνάξω και τον Νίκο στο δωμάτιο. Θα κάτσει σε μια γωνία και απλά θα παρακολουθεί. Έχεις αντίρρηση;»

-    «Όχι κυρία».

-    «Τέλεια! Του αρέσει να με βλέπει να γαμάω όμορφα νεανικά αντρικά κωλαράκια».

Όντως τον έφερε μέσα και έκατσε σε μια γωνία ενώ εμένα με έβαλε μπρούμυτα στο κρεβάτι. Μου έδεσε τα χέρια με χειροπέδες από τα κάγκελα του κρεβατιού, ενώ από τους καθρέφτες έβλεπα να βάζει αλοιφή στο καυλί της. Ξάπλωσε πάνω μου και προσπάθησε σιγά - σιγά να μπει μέσα μου. Μετά από λίγο τα κατάφερε και άρχισε να με γαμάει όχι πολύ δυνατά, σχεδόν ερωτικά.

-    «Γουστάρεις πουτανάκι μου;»

-    «Ναι κυρία».

Με βάζει στα τέσσερα και αρχίζει να με σκίζει πιο δυνατά τώρα, ενώ ο Νίκος έχει αρχίσει να τον παίζει. Μου έδινε δυνατές ψωλιές ενώ βάραγε και τα κωλομέρια μου, βρίζοντας με τώρα πρόστυχα.

-    «Θα σε κάνω εγώ την καλύτερη πουτανίτσα! Μου ήρθες παρθένα και θα φύγεις ξεσκισμένη! Την άλλη φορά θα φωνάξω και μια φίλη μου να σε ξεκωλιάσουμε μαζί…»

-    «Ναι αφέντρα μου, ξέσκισε με!», άρχισα να φωνάζω κι εγώ.

Μετά από λίγο τελειώσαμε και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

-    «Μπράβο μωράκι μου! Πέρασα πολύ όμορφα απόψε!», μου είπε.

-    «Κι εγώ!»

Την συγκεκριμένη γυναίκα τη συνάντησα άλλες δυο - τρεις φορές και ήταν το ίδιο όμορφα.

(Copyright protected OW ref: 11300)