Πρώτη φορά με στραπόν

στις 15-09-2010
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας, με λένε Αντώνη και στον ελεύθερο χρόνο μου ντύνομαι σαν κοπέλα. Ποτέ όμως δεν είχα κάνει κάτι με άντρα, αφού ήθελα η πρώτη φορά να γίνει από κοπέλα με στραπόν.

Ήταν το Μάρτη όταν γνώρισα τη Χαρά από κάποια αγγελία που είχα βάλει στο site. Έγραφα ότι ήθελα κάποια κοπέλα που να της αρέσει το στραπόν και άλλα στοιχεία, μη περιμένοντας βέβαια κάποια απάντηση, μιας και είμαι από Κρήτη.

Κάποια μέρα πήρα μήνυμα από την κοπέλα που μου έλεγε ποια ήταν και τι της άρεσε. Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και απάντησα αμέσως. Μιλήσαμε στο chat  και αμέσως ανοίξαμε τις κάμερες.

Ήταν μια πολύ καυλιάρα γκόμενα. Φαινόταν ψηλή και γεμάτη με όλα τα καλά της. Με είδε, την είδα, αρέσαμε ο ένας στον άλλον, παίξαμε και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και της είπα με την πρώτη ευκαιρία ότι θα την έπαιρνα να κανονίζαμε.

Τότε είχα σχέση με μια κοπέλα και φυσικά κολλούσα για το τι θα έκανα τελικά με την Χαρά αλλά η σκέψη αυτή δεν κράτησε και πολύ. Μετά από δύο εβδομάδες και αφού είχαμε γνωριστεί καλύτερα, έκανα το βήμα για να χάσω την παρθενιά μου.

Είπαμε να συναντηθούμε σε ένα ερημικό μέρος με τα αυτοκίνητα. Είχα κάνει αποτρίχωση στον κώλο μου με τη μηχανή της κοπέλας μου είχα βάλει και ένα σέξι στρινγκ της και το βράδυ ήμασταν εκεί.

Αφού κατεβήκαμε δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν πολύ πιο καύλα από κοντά. Ψηλή με γεμάτο σώμα, μεγάλα βυζιά, πεταχτό κώλο και μακριά καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρα ψηλά παπούτσια και ένα φόρεμα που κάτι φούσκωνε από κάτω.

Αφού μιλήσαμε λίγο αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια. Πήγαμε στο αυτοκίνητο μου, πήρα ένα παλιό πάπλωμα και κατεβήκαμε στην παραλία. Ξαπλώσαμε και μου έβγαλε τα ρούχα. Όταν είδε τον κώλο μου πόσο απαλός ήταν και με το στρινγκ τρελάθηκε.

Άρχισε να μου τον δαγκώνει και να τον φιλάει παντού. Μου έλεγε διάφορα και είχα καυλώσει τρελά. Την σήκωσα, την ξάπλωσα και της έβγαλα το φόρεμα. Φορούσε ένα στρινγκ και πάνω από αυτό το στραπόν. Ήταν τεράστιο. Με κατάλαβε και μου είπε:

-    «Μη φοβάσαι και θα σε φτιάξω καλά πρώτα…»

Με ξάπλωσε και ήρθε πίσω μου. Έκανε στην άκρη το στρινγκ, άνοιξε τα κωλομέρια μου και άρχισε να μου γλείφει την τρύπα μου και σιγά - σιγά να χώνει και την γλώσσα της μέσα. Όσο με έγλειφε τόσο τρελαινόμουνα και την παρακαλούσα να μου βάλει δάχτυλο. Μου λέει:

-    «Μην βιάζεσαι μωρό μου…», και συνέχισε για κανένα πεντάλεπτο.

Μετά και αφού είχε μαλακώσει, άρχισε να την τρίβει με το δάχτυλο της και να το βάζει σιγά - σιγά μέσα. Όταν το έβαλε όλο τρελάθηκα και της φώναζα:

-    «Πιο δυνατά!»

Και αυτό έκανε. Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Μωρό μου είσαι έτοιμος. Θα πονέσεις λίγο στην αρχή αλλά μετά θα σ’ αρέσει».

Σηκώθηκα και το πήρα στο στόμα μου για να το σαλιώσω όσο μπορούσα, μου μιλούσε και φώναζε σαν να ένιωθε ότι έκανα στον δονητή. Ξάπλωσα και μου σήκωσε τα πόδια ψηλά. Μου είπε:

-    «Καύλα μου αυτή η στιγμή θα σου μείνει αξέχαστη!»

Αυτό ήταν. Άρχισε να τον βάζει σιγά - σιγά στην παρθένα μου τρυπούλα, πονούσα πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα και να σταματήσει. Όσο τον έβαζε κουνιόταν και πιο αργά λέγοντας μου διάφορα. Μου λέει:

-    «Μωρό μου δεν αντέχω…», και με τη μία τον έσπρωξε όλο μέσα.

Μου κόπηκε η ανάσα και φώναξα δυνατά. Ήρθε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει για να με ηρεμήσει λέγοντας μου να χαλαρώσω και θα μου περάσει ο πόνος. Μετά από κανένα λεπτό άρχισα να χαλαρώνω και να το απολαμβάνω αν και πονούσα.

Σηκώθηκε και συνέχισε να με γαμάει όλο και πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Με γύρισε στα τέσσερα, μου άνοιξε τα κωλομέρια και με γαμούσε σαν να ήμουνα η πουτανίτσα της. Δεν άντεξα και μετά από λίγο έχυσα πρώτη φορά χωρίς να ακουμπήσω την πούτσα μου.

Το κατάλαβε κα τον έπιασε για να τον στραγγίξει τελείως. Ότι έμεινε στα δάχτυλα της το έγλειψε και μου είπε:

-    «Είναι καυτά και πολύ νόστιμα!»

Με γύρισε στο πλάι. Εκεί ένιωθα τον δονητή να σκίζει τα τοιχώματα του κώλου μου και να ακουμπάει τον προστάτη μου. Έπιασε τον πούτσο μου και μου λέει:

-    «Όχι μωρό μου, δεν θα ξαναχύσεις. Η άλλη φορά θα είναι στον δικό μου κώλο».

Έβγαλε το στραπόν από τον κώλο μου και ξάπλωσε. Άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και να κατεβαίνω χαμηλά. Φιλούσα τις ρώγες της που ήταν τεράστιες και κατέβηκα χαμηλά, της έβγαλα την ζώνη και το στρινγκ και άρχισα να γλείφω τη μουνάρα της.

Την γύρισα στα τέσσερα και έφτυσα την κωλότρυπα της.

-    «Τώρα μωρό μου σειρά μου να στην ξεσκίσω!», της λέω.

Και της τον έβαλα με τη μία μέσα. Πόνεσε κι αυτή κι εγώ, αλλά μετά από λίγο ήταν τέλεια και με παρακαλούσε να το κάνω πιο δυνατά.

Δεν άργησε να τελειώσει και τα χύσια της κυλούσαν στα πόδια της. Ούτε κι εγώ άργησα πολύ και λίγο πριν τελειώσω της είπα και μου έβαλε δάχτυλο. Μετά από λίγο τα πέταξα στην καυτή κωλάρα της φωνάζοντας σαν τρελός.

Ξαπλώσαμε και μείναμε λίγο εκεί για να ηρεμήσουμε. Μας πήρε ο ύπνος εκεί και κατά τις έξι το πρωί ξυπνήσαμε, και αρχίσαμε πάλι. Αλλά αυτή την επόμενη φορά.

Ήταν τέλεια και συνεχίζουμε χωρίς η κοπέλα μου να ξέρει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")