Η γυναικα μου θέλει να γίνει πουτανα

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καλησπέρα σε όλους. Είμαι παντρεμένος δέκα χρόνια με την Ελένη. Από την πρώτη στιγμή, μεταξύ μας υπάρχει φοβερή χημεία και έπειτα από τόσα χρόνια συνεχίζουμε να κάνουμε σεξ καθημερινά με πολύ πάθος.

Η Ελένη είναι ξανθιά με δυο υπέροχα και μεγάλα μαύρα μάτια. Έχει ένα υπέροχο πεταχτό κωλαράκι που οπότε θέλω μου το δίνει πρόθυμα. Έχει δυο πραγματικά τεράστιες βυζάρες που μέσα τους εξαφανίζεται ο πούτσος μου, όμως αυτό που με τρελαίνει, είναι το μουνί της. Έχει το πιο όμορφο, γλυκό μουνί που έχω δει και το πιο ζουμερό. Χύνει κυριολεκτικά ποτάμια. Αφού ξεσκιζόμαστε με κάθε πιθανό τρόπο, πάντα καταλήγω να πίνω το καυτό της μουνόχυμα.

Πριν από λίγο καιρό, της έκανα δώρο έναν δονητή. Την έβαζα να γαμάει το μουνάκι της και της έβαζα τον πούτσο μου στόμα της. Με έκπληξη διαπίστωσα πως όταν είχε τον δονητή μέσα της, μου έκανε τα καλύτερα τσιμπούκια από ποτέ. Αυτό μου έδωσε θάρρος και κάθε φορά που κάναμε σεξ της έλεγα να φαντάζεται πως στην θέση του δονητή είναι ένας άλλος άντρας (μια φαντασίωση που είχα πάντα). Στα λόγια μου και μόνο την έβλεπα να τρελαίνεται. Αυτό συνεχιζόταν για αρκετό καιρό.

Το επόμενο στάδιο ήταν να μου λέει αυτή πάνω στο σεξ με πρόστυχο τρόπο τι θέλει. Με έβαζε να την παίρνω στα τέσσερα και μου φώναζε ότι θέλει κι άλλη μια πούτσα στο στόμα της, να την γαμάμε άγρια και μετά να χύνουμε μαζί στα βυζιά της. Όλα όσα μου έλεγε, με καύλωναν πολύ, αλλά πίστευα ότι τα λέει πάνω στην κάβλα.

Εδώ κι ένα μήνα όμως μου το ζητάει απεγνωσμένα σε κάθε ευκαιρία. Να βρω έναν γαμιά και να την παρτουζώσουμε αλύπητα. Θέλει να την κάνουμε να νιώσει σαν την τελευταία πουτάνα. Και μόνο που σκέφτομαι το μουνί της να χύνει ασταμάτητα αν της δώσω αυτό που μου ζητάει, είναι αρκετό για να μην της το αρνηθώ. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Πως βρίσκεις κάποιον για να κάνετε παρτούζα τη γυναίκα σου; Να μην είναι γνωστός κι εκτεθούμε, να είναι καθαρός και εχέμυθος. Περιμένω τη βοήθεια σας.

(Copyright protected OW ref: 65100)