Ζευγάρι ψάχνει το γαμιά του

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από αρκετά χρόνια γάμου και τον ερχομό δυο παιδιών αρχίσανε οι ερωτικές φαντασιώσεις να γίνονται μέρος της ερωτικής μας ζωής. Η πραγματοποίηση όμως αυτών των φαντασιώσεων, δεν ήταν κάτι απλό για τα δεδομένα της επαρχίας που ζούσαμε των ταμπού που είχαμε από τον τρόπο που μας μεγάλωσαν, καθώς και την τάση της Μαρίας να αναβάλει κάθε τι.

Η Μαρία είναι 33 χρονών 1.67 και 68 κιλά με μεγάλα στήθια μακριά μαλλιά και αρκετά ωραίο πρόσωπο, αλλά πολύ χαμηλών τόνων. Εγώ είμαι 44 χρονών με μεγάλη κοιλιά και λίγα μαλλιά και πιο έμπειρος και πιο απελευθερωμένος. Η Μαρία δεν έχει πάει στη ζωή της με άλλο άντρα.

Σε ένα από τα ταξίδια μου στην Αθήνα είχα δυο μέρες ελεύθερες και είπα να διασκεδάσουμε λίγο, είχα μαζί μου και τη γυναίκα μου. Της αγόρασα ένα καυτό μίνι,  βάφτηκε έντονα και πήγαμε σε ένα κλαμπ. Το μαγαζί ήταν γεμάτο, βρήκαμε ένα καλό τραπέζι και κάτσαμε. Η Μαρία άρχισε κα χορεύει μόνη της και να απολαμβάνει τις πονηρές ματιές που της έριχναν αρκετοί άντρες. Οι ηλικίες των ατόμων που είχε μέσα ήταν, από λίγους νεαρούς μέχρι ώριμους, αλλά και μεγαλύτερης  ηλικίας.

Ένας νεαρός περίπου στα τριάντα κοντός με μακριά μαλλιά πλησίασε και έκανε καμάκι στη Μαρία την ώρα που χόρευε, χορεύοντας και αυτός μαζί της. Όταν τελείωσε ο χορός η Μαρία  με κοίταξε πονηρά και εγώ της είπα πως είναι ευκαιρία να κάνει ότι θέλει χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήρε  θάρρος συνέχισε να χορεύει πιο ερωτικά με το νεαρό και να ακουμπούν τα σώματα τους. Ήταν κάτι που μου άρεσε τόσο πολύ  και το είπα της Μαρίας.

Πήρε περισσότερο θάρρος και με τη δική μου παρότρυνση κάλεσε το μοναχό νεαρό στο τραπέζι μας. Του συστηθήκαμε σαν ζευγάρι με εμένα bi και τη Μαρία πολύ άπειρη και μου είπε πως αν δεν είχα αντήχηση να συνεχίσει να διασκεδάζει με τη γυναίκα μου  και πως του άρεσε πολύ. Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και του έκλεισα το μάτι. Μου χαμογέλασε και έπιασε απαλά το μπούτι της Μαρίας που την έβλεπα πολύ ανεβασμένη. Συνέχισαν να χορεύουν πιο ερωτικά  για αρκετή ώρα ενώ μιλούσαν αρκετά ο ένας στο αυτί του άλλου. Η Μαρία παραπονέθηκε πως την πονούσε το πόδι της από το χορό και έκατσε γιατί δεν μπορούσε να χορέψει άλλο. Ο νεαρός προσφέρθηκε να μας χαλαρώσει και τους δυο με μασάζ, και έτσι θα έφευγε και ο πόνος της Μαρίας. Δέχθηκα και παρέσυρα και τη Μαρία να πει ναι χωρίς πολύ σκέψη.

Πήγαμε δίπλα σε ένα μικρό ξενοδοχείο και ανεβήκαμε και οι τρεις, ενώ μπήκα εγώ πρώτος για μπάνιο. Βγήκα πολύ γρήγορα και είδα τον νεαρό να περιποιείται τη γυναίκα μου και να της χαϊδεύει το πόδι. Μετά μπήκε η γυναικά μου και βγήκε με μια πετσέτα στη μέση και άλλη μια στα στήθια. Φαινόταν πως ντρέπονταν αρκετά.
Τελευταίος μπήκε ο νεαρός, και ώσπου να βγει εμείς δεν είπαμε τίποτα, αλλά κοιταχτήκαμε αρκετές φορές. Βγήκε και αυτός με μια πετσέτα και άρχισε να κάνει μασάζ στη πλάτη της Μαρίας αφού την έβαλε μπρούμυτα, και με τις πετσέτες να είναι ακόμα στο σώμα της. Μετά από λίγο άφησε τη γυναίκα μου και έπιασε εμένα. Ήταν πολύ καλός και γρήγορα πέτυχε να μου δείξει τις ικανότητες του.

Καθώς έκανε μασάζ στο χέρι μου, μου το τέντωσε και το ακούμπησε πάνω στη πούτσα του. Έκανα να τραβηχτώ αλλά δεν μου άφησε περιθώρια και μου το ακούμπησε ξανά. Τότε άρχισα να χαϊδεύω μια τη πούτσα του που ήταν μεγαλύτερη από την δική μου και μια τα αρχίδια του που ήταν τεράστια. Με το ένα χέρι μου έπιασε δυνατά τον κώλο και με το άλλο μου έβαλε δυο δάχτυλα στο στόμα. Στη συνέχεια έφτιαξε τη πετσέτα του και πήγε προς τη γυναίκα μου, την γύρισε μπροστά και άρχισε από το λαιμό προς τα στήθια. Ήταν η στιγμή που την είδα πιο χαλαρή και να αποβάλει το σφίξιμο που είχε μέχρι τώρα. Συνέχισε και μετά από αρκετή δουλειά έφτασε ανάμεσα στα πόδια της ενώ η Μαρία άρχισε να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς. Με φώναξε και πήγα πιο κοντά με έβαλε και κρατήσω τα πόδια της Μαρίας ψηλά ενώ είχα βάλει τώρα και δάκτυλο μέσα στο μουνί της. Άρχισα να τρέμω από καύλα…

Έβγαλε τελευταίος την πετσέτα και ήρθε πιο κοντά ακουμπώντας την πούτσα του στο μουνί της. «Δεν θέλω» είπε, και τραβήχτηκε απότομα ενώ του είπε να σταματήσει. Εκείνος τραβήχτηκε και συνέχισε το μασάζ. Μετά από λίγο έφτασε να έχει πάλι δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί της. Με τράβηξε κοντά και με έβαλε να της κάνω γλυφομούνι ενώ αυτός έβαλε προφυλακτικό. Έκανε και δεύτερη απόπειρα να έρθει πιο κοντά στο μουνί της με τη πούτσα του αλλά αφού είδε πως αντιδρούσε, της έβαλε δάκτυλο μέσα και έχωσε τη πούτσα του στο δικό μου στόμα.  Ντρεπόμουν πολύ αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω.

Ανασηκώθηκα και του έδωσα να καταλάβει πως ήθελα κάτι μέσα στον κώλο μου. Δεν άργησε να μου βάλει το πρώτο δάκτυλο. Με τα μουγκρητά της γυναίκας μου και το δάκτυλο στον κώλο μου και την πούτσα του μέσα στο στόμα μου, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έχυσα πρώτος. Έκανα να τραβηχτώ αλλά ακολούθησε μια δυνατή κραυγή και έχυσε και ο νεαρός, μέσα στο στόμα μου.

Συνεχίσαμε να μην μιλάμε και αφού ντυθήκαμε πολύ γρήγορα έφυγε πρώτος ο νεαρός αφού έγραψε σε ένα χαρτί το τηλέφωνο του. Από τότε δεν είχαμε καμιά επαφή, αλλά η Μαρία μου είπε να μην πετάξω το τηλέφωνο, παρόλο που δεν θέλει ποτέ να τον πάρουμε να τα πούμε.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")