Σεξ για τέσσερις

Δημοσιεύθηκε από panoschris2
στις 09-10-2012
Υπόθεση: Δυο ζευγάρια βρίσκονται σε κάποιο νησί και η καύλα των γυναικών τους έβαλε σε μια παρτούζα άνευ προηγουμένου… Κανείς δεν θα είναι πια όπως πριν…

Η ιστορία:

Με λένε Τάκη και η ιστορία έγινε στην Σαντορίνη. Είχα πάει για δουλειά (είμαι dj). Τότε τα είχα με την Πόπη, μια αρκετά όμορφη κοπέλα, μελαχρινή, με στρογγυλό στήθος και όμορφο κώλο. Μερικές μέρες αφού πήγα, ήρθε και εκείνη μαζί με την φίλη της την Λίτσα και το αγόρι της τον Κώστα. Η Λίτσα ήταν ένα πραγματικό νυμφίδιο. 1.65 ύψος αλλά μουνάρα με το M κεφαλαίο. Ένα πρωινό πήγαμε για μπάνιο και κάναμε γυμνοί μπάνιο λίγο αριστερά από την παραλία. Είχε κόσμο, αλλά είμαστε λίγο μόνοι μας. Δεν μας πείραζε, διότι μας άρεσε να το κάνουμε και το είχαμε κάνει αρκετές φορές σε παγκάκια, ή στο Καβούρι, που είχε κόσμο και μας άρεσε. Αφού κάναμε μπάνιο, κάποια στιγμή τριβόταν πάνω μου και καύλωσα με την μια. Πήγα να την γαμήσω μέσα στη θάλασσα, αλλά δεν με άφησε.

-    Όχι. Όταν σου πω εγώ» μου λέει.

-    «Άσε τις μαλακίες. Έχω καυλώσει» της λέω.

Βγαίνω έξω και ξαπλώνω πάνω στην πετσέτα. Εκείνη την ώρα έρχεται και η φίλη της με το αγόρι της. Μας είδανε έτσι και ο δικός της κοκκίνισε.

-    «Κάτσε ρε Κωστή. Ή θα πέσεις αμέσως;» ρωτάω.

Μας έβλεπε χωρίς να μιλάει, ενώ η Λίτσα τα έβγαζε όλα. Βουτάει μέσα και έκανε μπάνιο μαζί με την δική μου.

-    Βγάλτα να νιώσεις άνετα. Σχεδόν όλοι έτσι είναι» του λέω.

Με λίγο ζόρι τα έβγαλε. Πέσαμε μέσα και αρχίσαμε να παίζουμε όλοι μαζί. Περνάγαμε κάτω από τα πόδια τους και τέτοια. Το καυλί μου ήταν τελείως όρθιο. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι να με χουφτώνει. Νόμιζα ότι ήταν η Πόπη. Αμ δεν ήταν.. το τσουλάκι η Λίτσα ήταν, και με κοίταζε γεμάτη νόημα. Βγήκαμε έξω και λέω στην Πόπη:

-    «Πάμε σπίτι να κοιμηθούμε διότι δουλεύω το βραδύ».

Μόλις γυρίσαμε κάναμε μπάνιο και ξαπλώσαμε. Τα σπίτια είναι τολ μέσα στην ίδια αυλή. Όπως κοιμόμουν, νιώθω κάτι πάνω μου, και ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω την Πόπη να έχει πάρει το καυλί μου και να το γλείφει. Μου έγλειφε τα αρχίδια, την κωλοτρυπίδα, με είχε τρελάνει. Την βουτάω και την βάζω να κάτσει πάνω στην μούρη και παίρνω το μουνί της όλο μέσα μου. Ήταν τόσο καυλωμένη που έτρεχαν τα καυτά της ζουμιά μέσα στο στόμα μου.

-    «Θέλω να σε γαμήσω. Γύρνα!» της λέω.

-    «Νομίζεις…» μου λέει. «Θα περιμένεις λίγο ακόμα».

-    «Και για ποιο λόγο με καύλωσες;»

Και απαντάει η Λίτσα, χωρίς να δω ότι μας παίρνει μάτι:

-    «Για να γαμήσεις εμένα καύλα μου».

Έρχεται χωρίς να προλάβω να πω κάτι και με πιπώνει τόσο ωραία που έχυσα αμέσως μέσα στο στόμα της. Ρούφαγε.. ρούφαγε μέχρι που με άδειασε. Κάθεται πάνω στο καυλί μου και άρχισε να κουνιέται γρήγορα και να φωνάζει δυνατά, ενώ η Πόπη της έγλειφε την μουνάρα και τα αρχίδια μου μαζί, που με πόναγαν από την καύλα που είχα.

-    «Γάμα με από την κωλάρα μου τώρα!», μου ξαναλέει.

Την στήνω στα τέσσερα και άρχισα να μπαίνω τόσο γρήγορα που ξαναέχυσα αμέσως. Η Πόπη έγλειφε τα χύσια μου που έτρεχαν από την κωλάρα της Λίτσας. Αγκαλιαστήκανε και έγλειφε η μια την άλλη. Πρέπει να με πήρε λίγο ο ύπνος, διότι μετά από λίγο με ξυπνήσανε πάλι και είδα ότι το καυλί μου ήταν πάλι σηκωμένο.

-    «Πάλι γαμήσι θέλετε γαμιόλες;» τους λέω.

Γυρνάει η Πόπη και μου λέει:

-    «Θέλω μια χάρη από σένα. Η Λίτσα θέλει να γαμήσεις τον Κώστα κι εμείς να κοιτάμε».

-    «Τι λες ρε μαλάκω; Είσαι τρελή;»

-    «Είναι μπάι, και καύλωσε έτσι που γάμαγες την Λίτσα. Σας έβλεπε» μου λέει.

Έρχεται η Λίτσα χωρίς να μιλήσει και μου βουτάει τον πούτσο και άρχισε  να μου τον γλείφει κυκλικά και αργά, μαζί με τα αρχίδια. Είχα γίνει πύραυλος πάλι.

-    «Γάμα με καύλα μου πάλι! Σκίσε μου την μουνάρα!»

Όπως ήμουνα στο πλάι άρχισα να την γαμάω και να της τρίβω τις ρώγες, και να της δαγκώνω την πλάτη. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω την Πόπη να κάνει τσιμπούκι στον Κώστα. Δεν μίλησα. Αρχίσαμε να γαμιόμαστε κανονικά, όλοι μαζί. Η Πόπη ήρθε πάνω στο πρόσωπο μου και έγλειφα τα ζουμιά της μαζί με τα χύσια του Κώστα. Η Λίτσα βγαίνει και λέει στον Κώστα:

-    «Κάτσε τσουλίτσα, ήρθε η ώρα σου…»

Δεν μίλησα ούτε τώρα.. δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Έσκυψε πρώτα, με τσιμπούκωσε και έκατσε τόσο άνετα πάνω στην ψωλή μου που καύλωσα αμέσως πολύ.

-    «Σου αρέσει κωλόπαιδο;» μου λέει η Λίτσα.

Άρχισα να γαμάω τον Κώστα, ενώ η Πόπη του έπαιρνε τσιμπούκι. Ένιωσα τα αρχίδια μου να πρήζονται και φώναξα ότι θα χύσω. Τότε η Λίτσα τράβηξε τον Κώστα και τον έβαλε να ρουφήξει όλα τα χύσια μου, μέχρι τελευταίας σταγόνας. Τότε η Πόπη με πλησίασε και μου είπε:

-    «Σου άρεσε καύλα μου; Θέλω να σε γαμήσει τώρα ο Κώστας. Μην μου το χαλάσεις άμα με αγαπάς. Ζήτα το σε παρακαλώ…» και μου δίνει ένα γλυκό φιλί.

Κώλωσα. Γυρνάω σαν υπνωτισμένος και λέω:

-    «Κώστα, θέλω να με γαμήσεις εσύ τώρα».

Την ώρα εκείνη φιλιόταν με την Λίτσα. Τους αφίσα μαλάκες. Η Λίτσα χωρίς να χάσει καιρό, έρχεται πιάνοντας από το χέρι τον Κώστα και αφού μου δίνει ένα φιλί, έσκυψε και έγλειφε το καυλί του.

-    «Έλα μαζί μου μωρό μου να δεις πως γίνεται…»

Έσκυψα, και άρχισα να του γλείφω το κεφάλι γύρω - γύρω, τα αρχίδια, και ύστερα το πήρα όλο μέσα μου. Μου κόπηκε η ανάσα. Η Πόπη μου έγλειφε την τρυπούλα μου που σε λίγο θα την έσκιζε η ψωλή του Κώστα.

-    «Έλα μωρό μου, γύρνα και άνοιξε καλά τα πόδια σου…»

Τούρλωσα τον κώλο μου τόσο πολύ, και δεν ήξερα πλέον τι θα γινόταν. Η Πόπη μου έβαζε ένα δάχτυλο, μετά δύο και με άνοιγε σιγά - σιγά. Ένιωσα τον πούτσο του Κώστα να με χαϊδεύει και ξαφνικά να μπαίνει μέσα μου. Πόνεσα τόσο πολύ, με έτσουξε τόσο πολύ, αλλά και η καύλα που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καύλωσα.

-    «Είδες η τσουλίτσα σου;» λέει η Λίτσα στην Πόπη. «Καύλωσε!»

Τότε πέφτει ανάσκελα και παίρνει το καυλί μου στο στόμα της ενώ η Πόπη είχε ανοίξει τα πόδια της και μαλακιζόταν και μου έλεγε:

-    «Έτσι.. έτσι καριόλα. Γαμήσου! Ναι παλιοπουτάνα! Σε ξεσκίζουνε!»

Καύλωσα πιο πολύ και έχυσα μέσα στο στόμα της Λίτσας, και αφού με άδειασε, πήγε και τα άδειασε στο στόμα της Πόπης, λέγοντας:

-    «Πάρε τα χύσια της καριόλας σου!»

Εκείνη την ώρα έχυσε και ο Κώστας μέσα μου. Τα ένιωσα καυτά να με γεμίζουν. Μόλις σταμάτησε, ήρθε η Πόπη και μάζεψε τα χύσια του Κώστα από την κωλάρα μου. Με γύρισε και τα ήπιαμε μαζί. Πέσαμε για ύπνο όλοι μαζί μέχρι που πήγα για δουλειά. Το τι έγινε μόλις γύρισα, δεν λέγεται.

(Copyright protected OW ref: 51214)