Στο κρεβάτι με το γιο μου

στις 30-11-1999
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κατερίνα και είμαι 42 χρονών.

Δεν ξέρω τι με έκανε να γράψω εδώ, ίσως επειδή με βολεύει η ανωνυμία και σίγουρα είναι ανθρώπινη ανάγκη να θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου.

Παντρεύτηκα στα 20 μου χρόνια, όταν όλες οι φίλες μου διασκέδαζαν σπούδαζαν. Τον άντρα μου τον γνώρισα στα 18 μου.
Ήταν ο πρώτος μου και σε αυτόν είδα την ευκαιρία να φύγω από ένα πολύ καταπιεστικό περιβάλλον όπως ήταν το σπίτι μου. Στα 21 μου έμεινα έγκυος.

Ομολογώ ότι τον πρώτο καιρό πέρναγα όμορφα. Βγαίναμε, διασκεδάζαμε, γενικά με φρόντιζε με κάθε τρόπο. Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Ο γάμος μας τελμάτωσε. Εκείνος δούλευε ολοένα και περισσότερο και εγώ στο σπίτι να μεγαλώνω το παιδί. Έκανα υπομονή όσο μπορούσα, για το παιδί. Νομίζω ότι πολλές γυναίκες με καταλαβαίνουν απόλυτα.

Τα χρόνια πέρασαν… η κατάσταση ολοένα και χειροτέρευε. Ήμουν μόνο η εκτόνωση του. Είχα πολύ καιρό πια να νιώσω οργασμό. Ο γιός μου ήταν 18 πια και τότε πήρα την απόφαση να χωρίσω. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος γεμάτη ένταση άγχος και προβλήματα. Με τη βοήθεια και του γιού μου, που μου στάθηκε απίστευτα όλο αυτό τον καιρό, κατάφερα να την αφήσω πίσω μου και να σκέφτομαι μόνο την ζωή μου και το γιο μου.

Η ζωή μου άρχισε να κυλάει φυσιολογικά. Η επόμενη μέρα με βρήκε να νιώθω ελεύθερη, ανακουφισμένη. Η σχέση με το γιό μου ήταν εκπληκτική. Μου φερόταν όπως κανείς δεν μου είχε φερθεί ποτέ. Μου έφερνε πρωινό στο κρεβάτι, μου έτριβε την πλάτη όταν γύριζα κουρασμένη από τη δουλειά και πάντα είχε μια γλυκιά κουβέντα να μου πει.

Εκείνη την εποχή άρχισε να με τραβάει φωτογραφίες. Όλη μέρα ήταν με μια φωτογραφική στο χέρι και με τράβαγε συνέχεια. Αθώες στην αρχή, αλλά όταν τις έβλεπα διέκρινα έναν αδιόρατο ερωτισμό μέσα τους.. κάτι που άρχισα σιγά-σιγά να αντιλαμβάνομαι και στην συμπεριφορά του. Εκείνη την εποχή κάθε φορά που έπλενα, έβλεπα χαρακτηριστικούς κίτρινους λεκέδες στα εσώρουχα του αλλά φυσικά το δικαιολογούσα για έναν άντρα 18 χρονών.

Όσο περνούσε ο καιρός, οι φωτογραφήσεις άρχισαν να γίνονται όλο και πιο προκλητικές. Στην αρχή μου ζήταγε να σηκώνω τη φούστα μου, να κατεβάζω τη μπλούζα. Μετά ντυνόμουν προκλητικά, πολλές φορές χωρίς εσώρουχα, και έπαιρνα προκλητικές στάσεις. Ερεθιζόμουν απίστευτα και ήξερα ότι το καταλάβαινε. Άλλωστε το φούσκωμα στη φόρμα του δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Ένα βράδυ στα γενέθλια του, μου ζήτησε να φορέσω κάτι τελείως αισθησιακό. Δεν του χάλασα χατίρι, έβαλα ένα πολύ κοντό νυχτικό διαφανές τελείως, με κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες, τελείως γυμνή από μέσα. Πήγα στο σαλόνι… είχε κλείσει όλα τα φώτα και είχε ανάψει κεριά. Έκατσα στον καναπέ, τρέμοντας σχεδόν έτοιμη για όλα. Άρχισε να τραβάει και εγώ άλλαζα στάσεις αφήνοντας να φαίνονται τα πάντα.

Ήρθε κοντά μου να ανεβάσει το νυχτικό, και στο άγγιγμα του βόγκηξα. Συνέχισε να με χαϊδεύει και τα βογγητά μου έδειχναν την έγκριση μου. Με ρώτησε αν μου αρέσει και του απάντησα ότι ήμουν έτοιμη να τελειώσω. Με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο κρεβάτι μου. Ένιωθα τόσο πολύ την ανάγκη μετά από τόσο καιρό να κάνω έρωτα. Και ήταν τόσο απίστευτα όμορφο.

Τελείωσα από την στιγμή που μπήκε μέσα μου. Κάθε του διείσδυση γέμιζε τα μάτια μου με δάκρυα… έφερνε λυγμούς ηδονής… και ένιωθα να χάνω τις αισθήσεις μου. Ποτέ άλλοτε στη ζωή μου δεν είχα νιώσει τόσο γεμάτη, τόσο πλήρης στον έρωτα. Με τον άντρα μου ήταν τόσο ψυχρό τόσο διαδικαστικό, ενώ τώρα με γέμιζε ψυχή και σώμα.

Συνεχίζεται...