Γαμήσι με τη μάνα μου (Αιμομιξία)

Γεια σας! Είμαι ο Γ. και η ιστορία είναι αληθινή. Όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών, είχε χωρίσει μια φίλη της μάνας μου η οποία μετά από δυο μέρες, έκανε κρυφή σχέση με την μητέρα μου.

Η μητέρα μου είναι ωραία γυναίκα, ξανθιά… όπως λέμε: ξανθό μουνί τρελό γαμήσι! Λίγο κοντή αλλά έχει ωραίο κώλο και μεγάλα βυζιά. Η φίλη της είναι μουνάρα! Κόκκινα μαλλιά, κανονικά βυζιά και ο κώλος της είναι πεταχτός και ξεσκισμένος από τα γαμήσια. Γαμιότανε με τον κάθε τυχόν από όταν ήταν μικρή.

Μια μέρα, έφυγα από την δουλειά νωρίς γιατί όταν έβρισκα χρόνο, πήγαινα σπίτι και έπαιρνα μάτι την μητέρα μου. Βρήκα την μάνα μου γυμνή στο κρεβάτι με έναν δονητή να τον χώνει όλο μέσα στο μουνί της και να φωνάζει το όνομα της φίλης της.

Κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να παίζω μαλακία. Δεν άντεξα και πήγα και ξάπλωσα δίπλα της. Η μητέρα μου δεν με κατάλαβε και έχωνε τα δάχτυλα της μέσα στο μουνάκι της… άρχισα να χύνω και να της πιάνω τα μεγάλα βυζιά της…

Μόλις με πήρε χαμπάρι, άρχισε να μου χώνει τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Εγώ με το ένα χέρι έπιανα τα βυζιά της και με το άλλο μου χέρι της έχωνα τον δονητή στον κώλο της. Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια στα τσιμπούκια κι εγώ ταύρος στο κρεβάτι!

Μετά από λίγη ώρα, χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού μας. Έτρεξε γυμνή η μάνα μου κι εγώ με τον πούτσο σηκωμένο να ανοίξουμε την πόρτα. Η μάνα μου δεν ρώτησε ποιος ήταν γιατί ήξερε ότι ήταν η φίλη της. Άρχισαν τα φιλιά και τα χουφτώματα αμέσως.

Η φίλη της φορούσε ένα διαφανές κοντό φορεματάκι μέχρι τον αφαλό, με κόκκινα εσώρουχα. Εγώ καύλωσα αμέσως!

Άρχισα το γαμήσι με την μητέρα μου για δεύτερο γύρο και η φίλη της, έκανε γλειφομούνι στην μάνα μου… Εγώ της έχωνα τον πούτσο μου μια στον κώλο της μάνας μου, μια στην φίλη της…