Μαμά σ' αγαπώ

στις 05-10-2013

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τα γεγονότα που θα σας περιγράψω συνέβησαν πριν δυο μήνες και είναι απολύτως αληθινά.

Η ιστορία:

Είμαι 20 ετών και ζω με τη μαμά μου που είναι 47. Πριν ένα χρόνο χώρισαν με τον πατέρα μου και αυτό τη γέμισε θλίψη. Κυρίως γιατί την άφησε για μια νεότερη κοπέλα. Τον πρώτο καιρό έκλαιγε συχνά, ήταν στενοχωρημένη και έκανε κουράγιο, απ' ότι κατάλαβα, για μένα. Από την πλευρά μου έκανα οτιδήποτε για να της φτιάξω το κέφι. Τελικά τους τελευταίους 3-4 μήνες, την ένιωθα πολύ καλύτερα και επιτέλους την είδα να χαμογελά.

Είναι μια γυναίκα σχετικά όμορφη, αλλά χωρίς κάτι το κραυγαλέο επάνω της. Επίσης είναι πολύ ευαίσθητη και πολύ τρυφερή.

Εκείνο το βράδυ που άρχισε η ιστορία, είχαμε πέσει για ύπνο, ο καθένας στο δωμάτιο του. Κατά τις τρεις η ώρα, σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Γυρίζοντας στο δωμάτιο μου είδα φως από το πορτατίφ της. Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη, όπως κάθε βράδυ εξ άλλου. Έριξα μια ματιά και την είδα ξαπλωμένη ανάσκελα και να έχει πετάξει το σεντόνι από πάνω της. Ήταν και καλοκαίρι. Ήταν ξύπνια. Έβαλα το κεφάλι μου μέσα και της είπα.

-    Μαμά δεν κοιμάσαι;

Δεν μου απάντησε και γύρισε πλευρό προς την άλλη μεριά από μένα. Νιώθοντας ότι δεν είναι καλά, μπήκα στο δωμάτιο, κάθισα στο κρεβάτι και την ακούμπησα στο μπράτσο. Το δέρμα της ήταν ζεστό.

-    Είσαι καλά;… ρώτησα.

-    Ναι, καλά είμαι, πήγαινε να ξαπλώσεις

μου είπε κι ένας λυγμός της ξέφυγε. Ξάπλωσα δίπλα της και έβαλα το χέρι μου στον ώμο της. Έσκυψα και τη φίλησα στο μάγουλο.

-    Δεν είπαμε πως δεν θα στενοχωριέσαι;

Γύρισε και με χάιδεψε τρυφερά στο μάγουλο.

-    Δεν είμαι στενοχωρημένη, μου είπε.

-    Τότε τι συμβαίνει;

-    Τίποτα. Έλα ξάπλωσε δίπλα μου όπως όταν ήσουν μικρός.

Ξάπλωσα και με πήρε αγκαλιά. Για λίγο δεν μίλησε κανείς κι έπειτα με φίλησε τρυφερά στο μάγουλο. Τη φίλησα κι εγώ.

-    Έγινες άντρας πια, είπε.

Άπλωσα το χέρι μου και την αγκάλιασα. Ένιωσα ζεστό το κορμί της και κάτι ρίγησε μέσα μου. Τη φίλησα στο λαιμό μη ξέροντας πια τι κάνω. Έβγαλε έναν αναστεναγμό. Χωρίς να το καταλάβω το ένα μου χέρι χάιδεψε το στήθος της. Η ανάσα της είχε γίνει βαριά.

-    Μη αγόρι μου, μου ψιθύρισε. Δεν κάνει, δεν λυπάσαι τη μανούλα;

-    Μα εγώ σ' αγαπώ. Θέλω να είσαι ευτυχισμένη, της είπα.

-    Κι εγώ σ' αγαπώ…

και μου γύρισε την πλάτη. Όπως την είχα αγκαλιασμένη το χέρι μου βρέθηκα στο στήθος της και ένιωθα πια τη ρόγα της φουσκωμένη και στητή. Την χάιδεψα απαλά και δεν είπε τίποτα. Τη φίλησα παρατεταμένα στο λαιμό και αναστέναξε.

-    Αχ μωρό μου, μωρό μου, αγόρι μου…

είπε μόνο. Τη γύρισα απαλά προς τα εμένα και ζήτησα τα χείλη της. Προσπάθησε να αντισταθεί κι έπειτα δεν άντεξε. Φιληθήκαμε βαθιά, με τη γλώσσα, πρώτη φορά. Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως δεν είμαστε μάνα και γιος, αλλά δυο εραστές. Είχα χάσει πια τον έλεγχο. Της έβγαλα το νυχτικό. Φορούσε μόνο το κιλοτάκι και άρχισα να φιλώ τις ρόγες της. Εκείνη μου έπιασε το κεφάλι και το πίεζε επάνω στο στήθος της. Άφηνε μικρά βογκητά και κάπου-κάπου έλεγε «αγόρι μου, γλύκα μου, μωρό μου».

Περιττό να σας πω ότι ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στο ζενίθ, αλλά κι εκείνη δεν πήγαινε πίσω. Αφού δώσαμε πολλά φιλία, άρχισα να κατεβαίνω. Ήθελα να χαρώ το κορμί της. Μόλις τη φίλησα στην απαλή κοιλίτσα της βόγκηξε και συνέχισα γλείφοντας την. Έπειτα τράβηξα να της βγάλω το κιλοτάκι.

-    Μη, μη, όχι…

είπε ξέπνοα, αλλά κατάλαβα πως δεν το εννοούσε. Το έβγαλα και οι τελευταίες αντιστάσεις της έπεσαν. Έβγαλα κι εγώ το σλιπ μου και βύθισα το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της. Τη φίλησα στο εσωτερικό των ποδιών της, και γλείφοντας πλησίασα το μουνί της. Ήταν γεμάτο υγρά. Έγλειψα τα χείλια, μετά τα άνοιξα και πήρα την κλειτορίδα της στο στόμα μου. Άρχισα να την πιπιλώ και συστράφηκε βογκώντας. Συνέχισα ανεβάζοντας σιγά-σιγά την ένταση και την ένιωσα να τρελαίνεται. Έβαλα τη γλώσσα μου μέσα της, ενώ συγχρόνως της είχα αγκαλιάσει όλη τη λεκάνη. Δεν κρατήθηκε για πολύ, μετά από λίγο άρχισε τα τινάγματα και φωνάζοντας «αγάπη μου, αγάπη μου» έφτασε στον οργασμό.

Γύρισα πάλι επάνω και με φίλησε με μισόκλειστα ματιά και μ' ένα χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη. Εγώ συνέχισα να τη χαϊδεύω στο στήθος, καθώς ήμουν τρομερά ερεθισμένος και σύντομα πήρε πάλι φωτιά. Με μια κίνηση βρέθηκα ανάμεσα στα πόδια της και τον ακούμπησα στα χείλη.

-    Θες να γαμήσεις τη μανούλα;…

μου είπε ψιθυριστά.

-    Ναι μαμά, το θέλω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

-    Έλα αγόρι μου, έλα καύλα μου, κι εγώ σε θέλω μέσα μου.

Έσπρωξα απαλά και μπήκα μέσα της. Το πόσο όμορφα ένιωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Ήταν ζεστά, υγρά, μια ατελείωτη γλύκα. Μπήκα όσο πιο βαθιά μπορούσα κι εκείνη είχε κλείσει τα μάτια και κουνούσε ρυθμικά το κορμί της μαζί μου. Έκανα πιο γρήγορη την κίνηση και την ένιωσα να χάνεται πάλι από την καύλα.

-    Μωράκι μου, αγάπη μου, γάμα τη μανούλα.

-    Θα χύσω μανούλα… της λέω.

-    Έλα, θα χύσουμε μαζί…

λέει και καθώς το σπέρμα μου τινάχτηκε μέσα της, νιώθω τα χέρια της να με σφίγγουν και να φωνάζει «Χύνω, χύνω…».

Πέσαμε αποκαμωμένοι στο κρεβάτι, αγκαλιασμένοι. Με φιλούσε τρυφερά και μου έλεγε «αγόρι μου, αγόρι μου». Φιληθήκαμε ατέλειωτες φορές στο στόμα κι έτσι μας πήρε ο ύπνος. Υπήρξε και συνέχεια, την οποία θα σας γράψω σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 64810)