Η γιαγιά οι θείες μου και τα στραπόν

στις 31-08-2012
Υπόθεση: Ένα περίεργο βίτσιο που έχει ο Γιώργος θα τον σπρώξει να μπει σε μια παρτούζα οικογενειακή…

Η ιστορία:

Με λένε Γιώργο, είμαι 25 χρονών και έχω μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Είχα δηλαδή, μέχρι την ημέρα που ανακάλυψα ότι γουστάρω τις ψόφιες. Ήταν την ημέρα της κηδείας της γιαγιάς μου της Διαμάντως. Την μπάνιζα μέσα στο φέρετρο ξαπλωμένη, γαλήνια με το μαύρο μαντίλι τυλιγμένο στο κεφάλι της, τα ροζιασμένα δάχτυλά της, την ελιά με τις τρίχες στο πηγούνι της και είχα καυλώσει άγρια. Ήθελα να ανεβώ στο φέρετρο και να της τον χώσω στο στόμα.

Πήγα και τον έπαιξα στην τουαλέτα της θείας μου (το σπίτι όπου έγινε η τελετή). Καθώς τον έπαιζα πήρε το μάτι μου τις άπλυτες κιλότες της θείας Μαρίας και όρμησα με τον πούτσο στο καλάθι με τα άπλυτα. Για να μην τα πολυλογώ έχυσα πέντε φορές στις κιλότες και τα σουτιέν της θείας μου. Μετά όλη την ώρα ένα πράγμα είχα στο μυαλό. Να βάλω την θεία Μαρία μέσα στο φέρετρο με τη γιαγιά και να τις πάρω παρτούζα. Ήθελα να δω την θεία να γλείφει τη γιαγιά και να της τον τρίβω πάνω στα κωλομέρια..

Η καύλα μου είχε γίνει αφόρητη. Ο πούτσος μου πίεζε το καλό μου παντελόνι που το είχα ήδη χύσει μέσα λίγο στην τουαλέτα της θείας Μαρίας και φοβήθηκα μην το τρυπήσει. Στο μυαλό μου μόνο μια εικόνα υπήρχε: εγώ, η θεία Μαρία και η γιαγιά Διαμάντω σε διάφορες περιπτύξεις. Σε κάποια στιγμή σκέφτηκα να ορμήξω στο φέρετρο να μπω μέσα και να γαμήσω την γιαγιά μου τόσο όσο να ξαναζωντανέψει. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα δει ερωτικά την γιαγιά μου. Μόνο κάποιες φορές την φαντασιωνόμουν να με γαμάει με ένα στραπόν και να μου παίζουν τον πούτσο οι φίλες της (που έπαιζαν μαζί μπιρίμπα) και την έπαιζα χώνοντας στον κώλο μου το μπουκαλάκι του μπλάνκο. Αλλά αυτό ήταν μόνο μια φαντασίωση, δεν μετρούσε.

Όταν τέλειωσε η κηδεία και μαζεύτηκαν όλοι στο παρεκκλησάκι για τον καφέ της παρηγοριάς, πήγα πίσω από το δασάκι του νεκροταφείου και άρχισα να την παίζω. Είχα καυλώσει πάρα πολύ. Η μαλακία ήταν ότι καύλωσα και η κωλοτρυπίδα μου και ήθελε παιχνίδια. Έσπασα ένα κλαράκι από ένα κυπαρίσσι και το έχωσα στον κώλο μου. Ήμουν έτοιμος να χύσω όταν άκουσα την φωνή της θείας Μαρίας:

-    «Γιώργο; Τι κάνεις εδώ;»

Γύρισα με τον πούτσο στο χέρι και το κλαρί στον κώλο και είδα την θεία Μαρία, την γιαγιά Αλέκα (την αδερφή της Διαμάντως) και την άλλη μου θεία, την Κική. Δεν πρόλαβα να ντραπώ γιατί η Μαρία με πλησίασε έπιασε τον πούτσο μου απαλά και άρχισε να τον παίζει. Η καύλα ήταν απερίγραπτη. Σε λίγο η θεία Κική με γαμούσε με το κλαρί, η Μαρία μου τον είχε πάρει πίπα και η γιαγιά Αλέκα έτριβε το μουνί της ανιψιάς της, της Μαρίας. Έχυσα μέσα στο στόμα της θειας Μαρίας.

Το πάρτι μας συνεχίστηκε στο σπίτι της θείας Κικής όπου πήγαμε και οι τέσσερις για έναν καφέ. Για καλή μου τύχη η Κική ήταν λεσβία και είχε ένα σωρό δονητές και στραπόν. Το τι έγινε εκεί δεν μπορώ να το περιγράψω χωρίς να καυλώσω να μαλακιστώ αλλά θα το τολμήσω. Τα κάναμε σχεδόν όλα. Η αδερφή της γιαγιάς μου μας γάμησε και τους τρεις με στραπόν και δονητές πολλές φορές. Σε κάποια φάση νόμισα ότι θα πεθάνω από την καύλα καθώς η γιαγιά μου έχωνε το στραπόν κι εγώ γαμούσα την μουνάρα της Μαρίας. Η Κική είχε κάτσει πάνω στην μούρη της Μαρίας και έτριβε το κεφάλι μου πάνω στο μουνί της. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχυσα μέσα στο μουνί της θείας μου.. το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν σταματούσα όταν έχυνα. Η γιαγιά μου έσκιζε τον κώλο κι εγώ γαμούσα κι έχυνα, γαμούσα κι έχυνα.

Τελικά έπεσα "ημίνεκρος" πάνω στα βυζιά της Μαρίας αφού προηγήθηκε ένα τριπλό στραπάρισμα του κώλου μου. Έκατσα πάνω στο στραπόν που φορούσε η Μαρία, έσκυψα στο πρόσωπό της και της έγλειφα τα χείλη. Η Μαρία μου τον έπαιζε. Σε λίγο ήρθε η Κική και μου έχωσε και αυτή το στραπόν και νόμιζα ότι τα είχα νιώσει όλα μέχρι τη στιγμή που μου έχωσε και η γιαγιά το δικό της στραπόν και κόντεψα να μείνω από την καύλα. Το σκίσιμο ήταν ανυπέρβλητο. Τα τρία στραπόν ταυτόχρονα στον κώλο μου και μάλιστα από συγγένισσες, πράγμα που πολλαπλασίαζε την καύλα μου, με είχαν στείλει τελείως αλλού. Δεν ήξερα τί γινόταν, είχα ζαλιστεί. Έχυσα στο χέρι της θείας Μαρίας και έπεσα στα βυζιά της ενώ η θεία Κική και η γιαγιά Αλέκα συνέχισαν να με σκίζουν και να χύνουν απανωτά (το καταλάβαινα από τα βογκητά τους).

Τελικά κοιμήθηκα και ξύπνησα με την Κική να συνεχίζει να με γαμάει. Αργά το βράδυ επέστρεψα σπίτι μου. Δεν ένιωθα τίποτα. Δεν μπορούσα να κάτσω εύκολα ούτε να χέσω. Έχεσα μετά από πέντε μέρες όταν πια ο κώλος μου άρχισε να επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση (σχεδόν βέβαια γιατί το σκίσιμο ήταν ανεπανόρθωτο). Οι συναντήσεις μας στο σπίτι της θείας Κικής συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Έχουν προστεθεί στην παρέα μας η θεία Νίκη και η θεία Αφροδίτη. Ο σφιγκτήρας μου έχει σχεδόν εξαφανιστεί και το σπέρμα μου έχει ψιλοστερέψει, αλλά κανείς δεν πρέπει να λέει όχι στις θείες και την γιαγιά του.. Δεν κάνει..

(Copyright protected OW ref: 49618)