Ερωτικά παιχνίδια με την Ανίτα (3ο μέρος)

στις 11-11-2011
Υπόθεση: Μια απρόσμενη επίσκεψη από την Ανίτα θα δεχτεί ο φίλος μας και ακόμα μια βραδιά με πολύ ξέσκισμα τον περιμένει…

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα προσπαθήσω να σας διηγηθώ σήμερα φίλοι του XStream, συνέβη μια Τετάρτη του Οκτώβρη του 2007. Όσοι έχετε διαβάσει τις δυο προηγούμενες ιστορίες μου με την Ανίτα: http://www.xstream.gr/erotikes-istories/istories-sex-kathgoria-aimomixia/12839-sex-games-me-thn-aderfi-ths-gunaikas-mou και http://www.xstream.gr/erotikes-istories/istories-sex-kathgoria-aimomixia/12885-sex-games-me-thn-aderfi-ths-gunaikas-mou-2o-meros θα έχετε καταλάβει ήδη πως έχουμε μια παράξενη σχέση οι δυο μας.

Μέσα σ’ αυτά τα πέντε χρόνια ανώμαλης σχέσης με την αδερφή της γυναίκας μου, μπορώ να σας διηγηθώ δεκάδες καυλιάρικες περιπετειούλες κι αυτή είναι μια από αυτές. Λοιπόν έχω σχολάσει γύρω στις 17:00 αν θυμάμαι καλά, έχω πάει τις μικρές στη γιαγιά τους γιατί η Ελένη (η γυναίκα μου) θα έβγαινε με κάποια φίλη της κι εγώ το βράδυ θα είχα βραδιά Champions League μόνο για φίλους της Ac Milan. Για την ιστορία, είχαμε βάλει τέσσερα τεμάχια αυτό το βράδυ... άσχετο και δεν θυμάμαι και σε ποια.

Η ώρα είναι περίπου 18:30, έχω κάνει το μπανάκι μου και λέω να εκμεταλλευτώ αυτό το λίγο χρόνο που έχω μόνος μου βλέποντας καμιά τσόντα στον υπολογιστή. Και ενώ είμαι τσιτσίδι, αραχτός στο γραφείο, έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την Ελένη και την πεθερά μου (για τις κόρες μου) και όλα είναι υπό έλεγχο, βάζω μια ταινία με την Ava Devine, λαδώνω την πούτσα μου και αρχίζω μαλακίζομαι. Όλα καλά μέχρι που χτυπάει το κουδούνι…

«Γαμώ την καντεμιά μου!» λέω από μέσα μου. «Ποιος διάολος είναι τώρα;». Κλείνω καπάκι laptop, φοράω μπουρνούζι και βρέχω λίγο τα μαλλιά μου για «ξεκάρφωμα» και περιμένω να «πέσει» λίγο η πούτσα μου. Μόλις νιώθω έτοιμος, πλησιάζω στην πόρτα να δω ποιος είναι. Η Ελένη δεν ήταν σίγουρα (σε εκείνη ούτος ή άλλως δεν θα κρυβόμουν) και τα φιλαράκια θα ερχόντουσαν κατά τις 21:15. Κοιτάζω από το «ματάκι» και βλέπω την Ανίτα (την αδερφή της Ελένης).  Ανοίγω και μπαίνει φουριόζα μέσα.

-    «Τι πάθατε; Μια ώρα χτυπάω! Πού είναι η Έλενα;»

Φορούσε μια λευκή φόρμα και αθλητικά παπούτσια και όπως πάντα... πανέμορφη!

-    «Δεν ξέραμε ότι θα έρθεις να σε περιμένουμε πίσω από την πόρτα!» της λέω γεμάτος ειρωνεία.

Η πούτσα μου όμως, βλέποντας αυτό το θεσπέσιο, πεταχτό κωλαράκι άρχισε να παίρνει τα πάνω της πάλι.

-    «Πού είναι; Θέλω να της πω νέα!»

-    «Δεν είναι εδώ, βγήκε με την Ελένη τη φίλη της. Έχει μπάλα σήμερα».

-    «Α! Κατάλαβα. Και οι μικρές;»

-    «Στη μάνα σου είναι…» της λέω χωρίς να προσπαθήσω να κρύψω καθόλου την καύλα μου!

Η πούτσα μου είχε καυλώσει πολύ και παλλόταν δυνατά κάτω από το μπουρνούζι προσπαθώντας να βγει έξω!

-    «Εγώ το έκανα αυτό;» μου λέει κοιτώντας τη στύση μου κάτω από το μπουρνούζι.

-    «Εσύ τι λες;» της απαντάω γεμάτος ενοχές που δεν της είχα πει όλη την αλήθεια.

Είχε βάλει και η Ava τη μουνάρα της γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

-    «Ναι, καλά. Καμιά τσόντα θα έβλεπες πάλι…»

Χώνει το χέρι της μέσα στο μπουρνούζι και πετάει έξω την ψωλή μου. Φαινόταν τεράστια μέσα στο λεπτό χεράκι της.

-    «Παλιοψεύτη!» μου λέει, ενώ χάιδευε τα αρχίδια μου με τα ακροδάχτυλά της. «Λες να βλέπει και ο Αλέκος μου (ο άντρας της) τσόντες και να του γίνεται τον πουλί έτσι;»

-    «Δεν ξέρω πως του γίνεται το... πουλί, αλλά τσόντες βλέπει σίγουρα!» της απαντάω.

-    «Τι έχεις βάλει πάνω; Μυρίζει και ωραία! Σαν σοκολάτα…» λέει μυρίζοντας το χέρι της.

-    «Δεν ξέρω, την αδερφή σου ρώτα. Μου το πήρε από το ίντερνετ».

Άρχισε να γελάει δυνατά. Της φάνηκε πραγματικά πολύ αστείο αυτό.

-    «Φαντάζεσαι να πάω και να την ρωτήσω: «Έλενα, από πού πήρες αυτό το ωραίο λαδάκι του Πέτρου και μυρίζει τόσο όμορφα τον πουλί του;»

Τώρα γελούσαμε και οι δυο δυνατά.

-    «Τι ώρα θα γυρίσει αδερφή μου;»

-    «Μετά τις δώδεκα, σίγουρα!»

Την ήθελα σαν τρελός. Είχε περάσει κανένα δίμηνο από την τελευταία φορά που είχαμε «παίξει» και μου είχε λείψει λιγάκι.

-    «Πάμε να δούμε ποια καριόλα στο έκανε αυτό».

Σφίγγει την πούτσα μου δυνατά μέσα στο χέρι της και με τραβάει στο γραφείο.

-    «Κάτσε…» μου λέει και με πετάει στο κάθισμα.

Ανοίγει το laptop, περιμένουμε λίγο μέχρι που εμφανίζεται στην οθόνη η Ava Devine με μια τεράστια ψωλάρα στο στόμα της.

-    «Πάλι αυτή; Καλά, τι της βρίσκεις;»

-    «Γαμιέται ωραία!» της λέω, ξεκινώντας πάλι να μαλακίζομαι σιγά σιγά.

-    «Να το βάλω από την αρχή;»

-    «Και δεν το βάζεις;»

Ετοιμάζει την ταινία, σέρνει μια πολυθρόνα δίπλα μου και κάθεται. Καθισμένος, με ανοιχτά τα μπούτια μου τώρα και φορώντας μόνο το μπουρνούζι μου, παίζω με την καυλωμένη ψωλάρα μου, παρακολουθώντας την Ava Devine να μαλακίζεται με μια συσκευή τηλεφώνου περιμένοντας τον υδραυλικό, Η Ανίτα δίπλα μου, δεν κάνει τίποτα, απλά κοιτάει, μια εμένα και μια την Ava.

-    «Είναι πολύ άσχημη αλλά… σέξι!» λέει λίγο σφιγμένη ακόμη.

-    «Σέξι; Σκέτη καύλα είναι!» της λέω παίζοντας με την πούτσα μου.

-    «Έρχομαι, πάω να κατουρήσω. Αν θες, έλα να βλέπεις…» μου λέει.

Πατάει παύση και κάνει να φύγει. Με ήξερε πολύ καλά πια. Σηκώνομαι, πετάω το μπουρνούζι από πάνω μου και την ακολουθώ με την πούτσα όρθια στο μπάνιο. Εκείνη γδύνεται και μπαίνει στη μπανιέρα όρθια, ανοίγει τα πόδια της και με κοιτάει.

-    «Έλα... βάρα την!»

Πιάνω την πούτσα μου και αρχίζω να την παίζω. Το θέαμα με είχε καυλώσει πολύ. Ήταν πολύ όμορφη. Με κοιτούσε μ’ αυτά τα υπέροχα μεγάλα μάτια της με μια προσμονή. Μόλις αρχίζει να κατουράει, παίρνει το ελεύθερο χέρι μου και το ακουμπάει πάνω στο όμορφα, ξυρισμένο μουνάκι της. Ένιωθα το καυτό κάτουρο της πάνω στο χέρι μου κι αυτό με καύλωσε απίστευτα. Ήθελα να χύσω. Μόλις τελειώνει, χωρίς να σκουπιστεί, πιάνει το κεφάλι μου και με τραβάει προς το βρεγμένο μουνάκι της. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήμουν σίγουρος γι’ αυτό αλλά δεν αντιστάθηκα.

-    «Γλείψε με!!!»

Τα χείλη μου είχαν ακουμπήσει τώρα πάνω της και δειλά - δειλά βγάζω την γλώσσα μου να δοκιμάσω το κατουρημένο μουνάκι της. Ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τη ραχοκοκαλιά μου καθώς γευόμουν τα απαγορευμένα υγρά της. Αυτή η πρωτόγνωρη για μένα, όξινη γεύση και μυρωδιά του μουνιού της με καύλωσε πολύ. Το χέρι μου πάνω στην πούτσα μου ανεβοκατέβαινε με τόση δύναμη που με πονούσε. Τον πουτσοκέφαλο μου είχε μελανιάσει από την καύλα ενώ έγλειφα λαίμαργα το μουνί της Ανίτας.

-    «Έλα μέσα!» μου λέει και με τραβάει μέσα στη μπανιέρα.

Πίεζε το κεφάλι μου με μια απίστευτη δύναμη πάνω στο μουνί της την ώρα που συμβαίνει το απίστευτο! Άρχισε να κατουράει τρίβοντας το μουνί της πάνω στη μούρη μου. Τα έχασα. Ένιωσα όλη την πίεση από την πηγή που ανάβλυζε αυτό το μελένιο υγρό πάνω στη γλώσσα μου. Μετά από λίγο με σπρώχνει και ακουμπάει τον πόδι της πάνω στον ώμο μου. Ανοίγει τα μουνόχειλα της και σημαδεύει από ψηλά το καυλί μου. Κατουρούσε μια πάνω στην πούτσα μου, που δεν σταμάτησα στιγμή να την παίζω, και μια πάνω στον πρόσωπό μου. Εγώ είχα κλείσει τα μάτια και απολάμβανα με την γλώσσα έξω την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

-    «Σου αρέσει;» μου λέει με μια αγνώριστη, βραχνιασμένη από την καύλα φωνή.

-    «Πολύ μωρό μου, πάρα πολύ!!!» της απαντάω.

Και μόλις τελειώνει με πιάνει και με τραβάει πάλι πάνω της. Άφησα για λίγο την πούτσα μου, την μαγκώνω από τα κωλομέρια και την σφίγγω με δύναμη πάνω μου για να γλείψω λαίμαργα το καυλιάρικο αυτό μουνάκι που μου είχε προσφέρει τόση ηδονή. Η γλώσσα μου μπαινόβγαινε με δύναμή και ταχύτητα μέσα της μαζεύοντας και την τελευταία σταγόνα υγρού που μπορεί να είχε φωλιάσει εκεί μέσα.

-    «Θέλεις να χύσεις τώρα;»

-    «Ναι!» της λέω με φωνή που έτρεμε.

Βάζει τον πόδι της κάτω από τα αρχίδια μου με το μεγάλο δάχτυλο να χαϊδεύει απαλά την κωλοτρυπίδα μου.

-    «Έλα… Χύσε πάνω στον πόδι μου!»

Άρχισα να τραβάω μαλακία, δυνατά τώρα, κοιτώντας την έτσι πεσμένος που ήμουν μέσα στα μάτια. Μου χαμογελούσε. Αφήνω την πρησμένη πούτσα μου ακριβώς την ώρα που έχυνα και παλλόταν πάνω στο φρεσκοξυρισμένο και απαλό πόδι της, το αγκαλιάζω και άρχισα να την φιλώ στο γόνατο. Από την γάμπα της κυλούσαν τα χύσια μου ενώ στράγγιζα την πούτσα μου πάνω στα περιποιημένα δάχτυλα του ποδιού της. Έκανε πρώτη μπάνιο ενώ εγώ την χάζευα τον κώλο της καθισμένος στη λεκάνη. Σκύβω και πιάνω το κιλοτάκι της από τον πάτωμα και το φέρνω στον πρόσωπό μου. Χωρίς ίχνος υπερβολής, καύλωσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

-    «Α! Δεν πας καλά εσύ! Είσαι άρρωστος...» μου λέει, βλέποντάς με να τυλίγω το βρακί της γύρω από την πούτσα μου. «Παίξ’ την μόνος σου τώρα!»

«Ναι! Ενώ εσύ είσαι καλά» λέω από μέσα μου και άρχισα να μαλακίζομαι... πάλι! Έχυσα πάνω στο ροζ κιλοτάκι της μέσα σε πέντε λεπτά και ίσως πολλά να λέω και μπήκα για μπάνιο. Το ζεστό νερό με χαλάρωσε αρκετά και γυμνός όπως ήμουν βγαίνω από το μπάνιο. Ρίχνω μια ματιά στην ώρα. «Ωραία! 19:00. Μια χαρά είναι!» μονολογώ...

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 28752)