Πρωταγωνίστρια σε οικογενειακή παρτούζα

στις 31-08-2011
Υπόθεση: Ο τίτλος της ιστορίας λέει τα πάντα. Γαμήσι μέχρι τελικής πτώσης με τα ξαδέλφια της...


Η ιστορία:

Τον τελευταίο καιρό διάβαζα τις ιστορίες στην ιστοσελίδα σας και με φανταζόμουν σε διάφορες φάσεις να πηδιέμαι. Πάντα είχα αρκετές φαντασιώσεις αλλά ποτέ δεν μπορούσα να τις πραγματοποιήσω γιατί κώλωνα. Πριν μια βδομάδα όμως έκανα πραγματικότητα την καλύτερη μου φαντασίωση κι ήταν καλύτερο από ότι υπολόγιζα.

Είμαι σχεδόν δεκαεννιά χρονών. Γαμιέμαι από πολύ μικρή, όταν με βίασε σχεδόν ένας μεγαλύτερος που τα είχα από το χωριό μου. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, μέχρι και λεσβιακό. Το αρρωστημένο μυαλό μου όμως με ήθελε πολλές φορές πρωταγωνίστρια σε μια οικογενειακή παρτούζα.

Την προηγούμενη Παρασκευή λοιπόν ήμασταν στο χωριό μαζί με τα ξαδέρφια μου. Είμαι το μόνο κορίτσι στην οικογένεια και σύνολο είμαστε έξι ξαδέρφια. Φυσικά ήμασταν μόνο τέσσερις. Αποφασίσαμε να κάνουμε ορειβασία στο βουνό που είναι χτισμένο το χωριό μας και να μείνουμε στην κορυφή του το βράδυ. Την προηγούμενη, ο μεγαλύτερος ξάδερφός μου με έπιασε να διαβάζω στο site σας μια ιστορία με παρτούζα. Την διαβάσαμε μαζί κι αμέσως τον είδα ότι φτιάχτηκε. Όταν έκανα να φύγω με έπιασε από το χέρι και μου είπε:

-    «Είσαι τυχερή που είσαι αίμα μου!»

Χαμογέλασα κι έφυγα. Φτάσαμε στην κορυφή του βουνού. Αφού στήσαμε τα πράγματά μας αρχίσαμε να λέμε μαλακίες. Μέσα στις μαλακίες αρχίσαμε να λέμε και τις φαντασιώσεις μας (ήταν δική μου ιδέα). Όταν ήρθε η σειρά μου δάγκωσα τα χείλη μου και είπα με ερωτική φωνή:

-    «Πρωταγωνίστρια σε παρτούζα. Οικογενειακή παρτούζα».

Κοιτάχτηκαν όλοι μεταξύ τους. Ο Τάκης (ο μεγαλύτερος) με ρώτησε με σοβαρότητα:

-    «Θα το έκανες;»

Τον πλησίασα και τον φίλησα στο στόμα. ανταπέδωσε αμέσως. Σε χρόνο ρεκόρ ήμουν στο χώμα με τον Τάκη να γλείφει το μουνί μου, τον Αντρέα να γλείφει τις βυζάρες μου, τον Νίκο να έχει βάλει το καυλί του στο στόμα μου. Σε λίγο βρισκόμουν να κάθομαι πάνω στον Τάκη και ο Αντρέας να μου τον χώνει από πίσω με δύναμη. Φώναζα πολύ δυνατά, ενώ στο στόμα μου έτρεχαν τα χύσια του Νίκου. Η καύλα μου ήταν τεράστια. Ούτε κι εγώ ξέρω για πόση ώρα πηδιόμασταν έτσι. Όταν σταματήσαμε ήμασταν όλοι εξουθενωμένοι. Ο Τάκης είπε:

-    «Αυτό ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ξαδερφούλα, είσαι μεγάλη καύλα!»

Τον πλησίασα και τον φίλησα στο στόμα.

-    «Θέλω να με γαμήσετε τόσο που να πονάω. Θέλω να μου βιάσετε το μουνάκι μου και το κωλαράκι μου. Θέλω να με δέρνετε και να ματώνω!»

Με κοίταξε. σηκώθηκε επάνω και μου έδωσε τέτοιο χαστούκι που μου ήρθε κυριολεκτικά ο ουρανός σφοντύλι.

-    «Αυτό θες μωρή κάργια; Αντρέα, πιάσε της τα χέρια. Νίκο, τα πόδια!»

Με κρατούσανε σφιχτά ενώ ο Τάκης έχωνε τον τεράστιο πούτσο του στο μουνί μου.

-    «Πάρ’ τα μωρή πουτάνα! Εκεί, να πονάς!»

Μου δάγκωνε τα βυζιά μέχρι που έβγαζαν αίμα, αλλά ο πόνος μου προκαλούσε περισσότερη ηδονή. Άλλαξε θέση με τον μικρότερο, το Νίκο, ενώ με γύρισαν στα τέσσερα. Κάρφωσε με δύναμη το καυλί του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

-    «Πονάς παλιοσκρόφα; Πονάς;»

Δεν απαντούσα παρά μονάχα φώναζα δυνατά. Πήρε ένα χοντρό ξύλο που κρατούσε στα χέρια του προηγουμένως και μου το κάρφωσε στον κώλο. Τώρα πονούσα, ενώ ένιωθα υγρό να τρέχει και δεν ήξερα αν είναι αίμα ή υγρά. Πονούσα πολύ, το έλεγα, αλλά όλοι μου λέγανε να σκάσω η πουτάνα. Με γυρίζουν πάλι ανάσκελα. Τώρα είναι η σειρά του Αντρέα. Καρφώνει το καυλί του βαθιά μέσα στη μουνάρα μου. Κάθε φορά τον ένιωθα όλο και πιο βαθιά.

-    «Θα χύσω το μουνάκι σου ξαδερφούλα…», μου λέει και νιώθω τα υγρά του μέσα μου.

Αφού τελειώνει τελείως με τα χύσια του βγαίνει και τότε οι άλλοι δύο τον παίζουν από πάνω μου και χύνουν σχεδόν ταυτόχρονα πάνω στο υγρό μου μουνί. Βάζω το χέρι μου, απλώνω τα χύσια, τα χώνω μέσα στη μουνάρα μου, τα βάζω στο στόμα...

Μέχρι το πρωί κάτσαμε εκεί γυμνοί αγκαλιά. Ακόμη πονάει ο κώλος από το ξύλο, αλλά σήμερα έχουμε κι οι τέσσερις πάλι ραντεβού σε ξενοδοχείο για επανάληψη της οικογενειακής μας «παρτίδας»...

Είναι το καλύτερό μου να γίνομαι πουτάνα. Σήμερα τους είπα ότι θα πληρωθώ κιόλας. 100 από τον καθένα τους. Οπότε από σήμερα θα είμαι πουτάνα με τη βούλα.

(Copyright protected OW ref: 21077)