Ω (Ωμέγα)

κατηγορία Ονειροκρίτης
στις 18-01-2010
Ωδείο: Στην περίπτωση που ονειρευτείς ότι σπουδάζεις μουσική σε ωδείο, να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα εξασκείς.

Ωκεανός: Αν δεις ένα απέραντο ωκεανό τότε σύντομα θα ενταχθείς σε μια μεγάλη επιχείρηση ή οργανισμό. Αν όμως στον ωκεανό επικρατεί θαλασσοταραχή τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν γύρω σου κίνδυνοι που σε απειλούν. Το κολύμπι στον ωκεανό σημαίνει ότι σύντομα θα ηρεμήσεις από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας και ότι έρχεται μια περίοδος ηρεμίας για εσένα.

Ωμό/ωμός: Όταν δεις να τρως ωμή τροφή π.χ. φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, τότε πρέπει να ανατρέξετε στις αντίστοιχες λέξεις για την ερμηνεία. Στην περίπτωση όμως που η τροφή που τρως ωμή, συνηθίζεται να τρώγεται μαγειρεμένη τότε πλησιάζουν δύσκολες μέρες και δυσάρεστα περιστατικά. Επίσης πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης.

Ώμοι/ώμος: Αν δείτε τους ώμους γυμνούς τότε προμηνύονται ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας.  Γερμένοι και κουρασμένοι ώμοι προμηνύουν προβλήματα. Οι αδύνατοι ώμοι, σημαίνει ότι εξαρτάστε ή πρόκειται να εξαρτηθείτε από κάποιους άλλους. Οι σπασμένοι ώμοι προμηνύουν θάνατο. Όμορφοι γυναικείοι ώμοι σημαίνουν ερωτικό πάθος. Ασθενικοί ώμοι σημαίνουν αποτυχία.

Ώρα/ρολόι: Όταν δεις ότι κοιτάζεις την ώρα πρόσεχε γιατί μάλλον θα χάσεις κάποιο σημαντικό ραντεβού. Αν δεις ότι σκέφτεσαι την ώρα ή ότι μετράς τις ώρες γιατί δεν φαίνεται να περνούν ή τι κοιτάζεις συνεχώς τι ώρα είναι τότε μάλλον να ετοιμάζεσαι να περάσεις στενοχώριες που ευτυχώς όμως θα είναι προσωρινές. Όταν βλέπεις ρολόι το οποίο κρατάει σωστά την ώρα οι δουλειές που υπολογίζεις να κάνεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ όταν δεις ότι δεν δουλεύει θα συμβεί το αντίθετο. Όταν δεις  να φοράς ρολόι με αλυσίδα και μάλιστα ακριβό θα σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν το ρολόι είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο. Όταν δεις ότι προσπαθείς να επισκευάσεις ένα ρολόι  που είναι χαλασμένο η δουλειά σου, για την οποία πασχίζεις πολύ θα σε γεμίσει απογοήτευση. Αν δεις ότι αγοράζεις ρολόι, θα χάσεις κάποιο προσωπικό αντικείμενο και ενθύμιο και θα στενοχωρηθείς. Αν δεις να πουλάς ρολόγια, θα μάθεις ευχάριστα νέα από κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο. Αν δεις να χαρίζεις ρολόι σε κάποιον ξένο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, ενώ αν το δωρίζεις σε γνωστό, πρόσεχε γιατί κάποιο άτομο ετοιμάζεται να σου κάνει πολύ μεγάλο καλό. Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα έρθουν μεγάλες στενοχώριες. Αν βλέπεις το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει απότομα, πρόσεξε πάρα πολύ την καρδιά σου και καλό είναι να κάνεις κάποιες  εξετάσεις ή check up.

Ωραίος: Όταν δεις ένα ωραίο άτομο ή ακόμη καλύτερα ωραίο τον εαυτό σου, τότε θα έχεις υγεία, ευτυχία και μακροβιότητα. Αν δείτε άλλους να είναι ωραίοι, είναι προάγγελος  ότι κάμποσα άτομα που δεν αξίζουν θα σας δείξουν εμπιστοσύνη.

Ωτακουστής: Αν δείτε ότι κρυφακούτε προσέξετε γιατί μπορεί να γίνετε ρεζίλι για κάτι που κάνατε και σας έπιασαν επ’ αυτοφώρω. Αν δείτε άλλοι να κρυφακούν,  τότε θα αντιμετωπίσετε δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Ωτασπίδες: Αν φοράς ωτοασπίδες είναι σημάδι ότι είσαι πολύ εγωιστής και μένεις “κουφός” στις συμβουλές που σου δίνουν οι φίλοι σου ενώ πρέπει να τις λαμβάνεις υπόψη, για να ωφεληθείς. Όταν αντίθετα, βλέπεις ότι τις βγάζεις τότε πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν θα αντιμετωπιστούν αποφασιστικά και θα έχουν αίσια κατάληξη.

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ): Όταν βλέπουμε ότι πάσχουμε από κάποιο πρόβλημα με τα αφτιά μας και επισκεπτόμαστε ωτορινολαρυγγολόγο, τότε πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε κακά νέα για φιλικό μας πρόσωπο, που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση.