Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το πως βρέθηκα να είμαι ένα πανέμορφο τσουλάκι δίπλα στη γυναίκα μου ούτε κι εγώ το κατάλαβα, αλλά μου άρεσε πολύ!

Η Μαρία, η γυναίκα μου, 32 χρόνων, κοντούλα, με κανονικό σώμα, μικρό βυζάκι, αλλά τούμπανο κώλο, στρογγυλό και πεταχτό, κι εγώ ο Δημήτρης, 35 χρόνων, κανονικό ύψος, γυμνασμένο σώμα, με πρόσωπο baby face, ήμασταν μαζί για σχεδόν δέκα χρόνια.

Το σεξ στην αρχή όπως σε όλα τα ζευγάρια ήταν έκρηξη. Συνέχεια και παντού. Και η Μαρία έκανε τα πάντα. Κώλο, μουνί, τα κατάπινε, τα πάντα όταν μιλάμε για κανονικό σεξ.

Δυστυχώς, με το πέρασμα του χρόνου αυτό άλλαξε. Και το σεξ άρχισε να γίνεται όλο και πιο αραιά και που. Και από μέρους της χωρίς ενθουσιασμό. Λογικό κι εγώ να ξενερώνω. Αλλά οι καύλες εκεί φυσικά. Αναμενόμενο, άρχισα όλο και πιο πολύ να βλέπω πορνό, βιντεάκι το βιντεάκι και μαλάκια φουλ. Οπότε και αυτή δεν ήθελε συχνά σεξ κι εγώ δεν την κυνηγούσα πλέον.

Όσο χάζευα λοιπόν, όλο και πιο συχνά έβαζα τον εαυτό μου στη θέση της γυναίκας. Έβλεπα όλα αυτά τα θεόμουνα και φανταζόμουν ότι ήμουν αυτές. Έτσι βρέθηκα να φοράω τα εσώρουχα της γυναίκας μου όλο και πιο συχνά. Και ο ερεθισμός μου να βρίσκεται στα κόκκινα. Μέχρι που μια μέρα έγινε το αναμενόμενο. Η Μαρία είχε έρθει πιο νωρίς κι εγώ ήμουν στον υπολογιστή φορώντας ένα κόκκινο δαντελωτό στρινγκάκι και τις μαύρες κάλτσες της.

Είχαμε μείνει και οι δύο παγωμένο να κοιταζόμαστε. Χωρίς να πει τίποτα, βγαίνει από το σπίτι και κλείνει την πόρτα. Το ίδιο κι εγώ. Χωρίς κουβέντα, με το στομάχι μου κόμπο. Πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα και αλλάζω.

Η Μαρία γύρισε μετά από καμιά ώρα κι εγώ την περίμενα στο σαλόνι. Μπήκε, κάθισε δίπλα μου και με πολύ ήρεμο τρόπο, κάτι που με φόβισε να πω την αλήθεια, μου ζήτησε εξηγήσεις. Εγώ της τα είπα όλα. Για την άθλια σεξουαλική μας ζωή, για την καθημερινή πλέον συνήθεια μου να βλέπω τσόντες και για την καινούρια μου περιέργεια για τον ρόλο της γυναίκας. Είχα αγχωθεί, είχα καυλώσει, κάτι που το πρόσεξε και περίμενα να μου πει ότι χωρίζουμε. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ. Η Μαρία εμφανώς περίεργη, με πολύ ενδιαφέρον, μου ζήτησε λίγο χρόνο και εγώ φυσικά δεν είχα πολλές επιλογές. Είπα "φυσικά αγάπη μου".

Πέρασαν δύο μέρες. Είχε έρθει παρασκευή, κι εγώ δεν είχα κάνει τίποτα. Και ήμουν πολύ καυλωμένος. Γύρισε η Μαρία από τη δουλειά, με φίλησε, καιρό είχε να το κάνει αυτό και πήγε για ντουζάκι. Όταν βγήκε όμως γούρλωσαν τα μάτια μου. Μούναρος, μαύρο στρινγκάκι, ζαρτιέρες, τα μαλλιά της ψηλό αυστηρό κότσο, μαύρο κορσέ και ψηλές μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες. Θα έχυνα επιτόπου.

- Έλα εδώ, μου λέει. Ώστε θέλεις να μάθεις πως είναι να είσαι γυναίκα, πουλάκι μου. Για αυτό δε με γαμάς τόσο καιρό. Έκατσα και διάβασα για τη περίπτωση σου και μη φοβάσαι, θα σε περιποιηθώ όπως πρέπει. Και μου χουφτώνει τα αρχίδια μαζί με τον πούτσο μου. Δυνατά, σα να της ανήκαν.

- Αυτά εδώ είναι δικά μου, κατάλαβες;

Είχα χαζέψει, την κοίταζα στα μάτια υπνωτισμένος και δεν ήξερα τι να πω.

- Τι έγινε αγοράκι μου, χάζεψες; Για έλα μαζί μου να δούμε τι θα κάνω μαζί σου…

και κρατώντας με από τα αρχίδια με τράβηξε στην κρεβατοκάμαρα.

- Για να δούμε λοιπόν τι ταιριάζει στο αγοράκι μου. Και αρχίζει να διαλέγει εσώρουχα και ρούχα. Τα αφήνει στο κρεβάτι και με κοιτάει.

- Τσ, τσ… κάνει. Πρέπει να απαλλαγούμε από αυτά...

και δείχνει τις τρίχες μου. Με παίρνει από το χέρι, πάμε στο μπάνιο και μου δίνει μια αλοιφή αποτρίχωσης.

- Έχεις 20 λεπτά. Όταν βγεις δε θα έχεις ίχνος τρίχας από το μέτωπο και κάτω. Κανόνισε να κάνεις λάθος και θα το μετανιώσεις.

Ο τόνος της ήταν πολύ αυστηρός, απειλητικός θα έλεγα. Και... με καύλωνε αυτό. Μπήκα λοιπόν μέσα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Όχι ότι ήταν δύσκολο. Απλώνεις την κρέμα και περιμένεις και μετά ξεπλένεις. Το πρόσωπο ήταν ξυρισμένο έτσι οι αλλιώς και τα χαρακτηριστικά μου ήταν τέτοια που και μικροέδειχνα και ήταν ελαφρώς θηλυπρεπή. Μπαίνει μέσα στο μπάνιο στα 20 λεπτά, με επιθεωρεί και με παίρνει από το χέρι αυτή τη φορά και πάμε πίσω στο κρεβάτι.

- Λοιπόν, αγοράκι μου. Από και μπρος θα ζήσεις την φαντασίωση σου μαζί μου. Αγοράκια σαν κι εσένα χρειάζονται μια γυναίκα να τα καθοδηγεί. Μαζί μου θα γίνεις κι εσύ κοριτσάκι. Όταν έρχεσαι από τη δουλειά, θα είσαι ντυμένος μόνο με γυναικεία ρούχα και οι συμπεριφορά σου επίσης θα είναι η αρμόζουσα. Εμένα θα με υπακούς απόλυτα κι εγώ θα σε εκπαιδεύω και θα σε καθοδηγώ. Ότι κάνω θα είναι για το καλό σου. Κατάλαβες;

Είχα μείνει ακίνητος και προσπαθούσα να χωνέψω αυτά που άκουγα.

- Αχ...

Έπεσε με δύναμη το χέρι της πάνω στα αρχίδια μου.

- Δε θα σε ξαναρωτήσω.

- Μάλιστα, κατάλαβα.

- Μάλιστα τι;

- Ε… ε…

- Μάλιστα κυρία Μαρία;… απάντησα με απορία και λίγο φόβο.

- Μπράβο το κορίτσι μου, είπε με χαμόγελο η γυναίκα μου.

Στα επόμενα 30 λεπτά ή γυναίκα μου με καθοδηγούσε στο πως να ντυθώ, με έβαψε με έντονο μεικ απ, μου φόρεσε μια περούκα μαύρο κοντό καρέ, αρκετά πουτανέ, και εμφάνισε και ένα ζευγάρι γόβες λεοπάρ και μάλιστα στο νούμερο μου.

- Για να σε δω μωρό μου, είπε. Και έκανε δύο βήματα πίσω.

Τότε ήταν που με είδα κι εγώ στον καθρέφτη. Με το μαύρο μίνι που μου είχε φορέσει και τον κορσέ από επάνω, σε συνδυασμό με το βάψιμο, την περούκα και τις γόβες, ήθελα να με γαμήσω. Με πάσα ειλικρίνεια, καύλωσα στο φτερό και ήθελα να με βιάσω. Ήμουν μούναρος σαν τη γυναίκα μου. Η Μαρία το είδε αυτό και στο βλέμμα μου και στο καυλάκι μου και χαμογέλασε.

- Μπράβο το κορίτσι μου, είπε… και χαμογέλασα κι εγώ.

- Από εδώ και μπρος έτσι θα είσαι στο σπίτι, έκφυλη μουνάρα…

και ήρθε κοντά μου. Στάθηκε δίπλα μου στον καθρέφτη, με αγκάλιασε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Έριχνα κλέφτες ματιές και έβλεπα δύο τσουλάκια να φιλιούνται και καύλωνα ακόμα πιο πολύ. Η Μαρία είχε πιάσει ήδη το καυλί μου και μου το τρομπάριζε σφιχτά, αργά και σταθερά. Ήμουν έτοιμος να χύσω και το ήξερε. Γονάτισε μπροστά μου, τον κράτησε μπροστά στα χείλια της, με κοίταξε στα μάτια και μου λέει:

- Μωρό μου, σου αρέσει να είσαι η γκόμενά μου βλέπω!

- Αχ ναι, της λέω.

- Τα κοριτσάκια όμως δεν έχουν πουλάκια.

- Αχ μωρό μου μη με βασανίζεις άλλο…

- Εγώ;… μου λέει και βάζει όλο το καυλί μου στο στόμα της εξαφανίζοντας το.

- Αχ, με τρελαίνεις.

- Είσαι η μουνάρα μου;… με ρωτάει.

- Ότι θέλεις είμαι μωρό μου…

- Χά, χα… τώρα θέλω να αποφασίσεις εσύ τι θα γίνει. Η θα συνεχίσουμε αυτό που εσύ ξεκίνησες και εδώ μέσα θα είσαι το πουτανάκι μου ή σταματάμε εδώ.

- Θα είμαι ότι θέλεις μωρό μου, της λέω.

- Όχι έτσι τσουλάκι, μου λέει. Θα μου το πεις ξεκάθαρα. Τι θέλεις να γίνει. Γιατί αν πεις ναι μετά είσαι δική μου, για πάντα. Και μου ξαναρουφάει τον πούτσο μέχρι τη βάση.

- Ναι, ναι, θα είμαι το τσουλάκι σου, θα κάνω ότι θέλεις, δεν αντέχω άλλο!

- Χα, χα… θα είσαι το τσουλάκι μου, τι;

- Θα είναι το τσουλάκι σου κυρία Μαρία.

- Μπράβο το πουτανάκι μου και ξαναρουφάει όλο το καυλί μου.

Είχα τρελαθεί, με είχε στην κόψη εδώ και αρκετή ώρα και ήθελα επειγόντως να χύσω. Τότε μου λέει:

- Τα τσουλάκια όμως δεν έχουν καυλάκι μωρό μου. Και μου δίνει μια σφαλιάρα στο καυλί. Αν και η αλήθεια είναι ότι με τέτοιο μέγεθος οριακά είναι καυλί. Είδες πόσο άνετα το βάζω όλο στο στόμα;… και το ξανακαταπίνει ολόκληρο.

- 10 Πόντους κι άμα είναι, μου λέει. Και το ξανακαταπίνει.

Το όλο σκηνικό, με εμένα σαν έκφυλο τραβέλι και τη γυναίκα μου στα γόνατα να με ξεφτιλίζει και να με ρουφάει μου είχε κάνει το μυαλό πουρέ. Τότε βγάζει η γυναίκα μου ένα ζευγάρι χειροπέδες και με διατάζει.

- Τα χέρια από πίσω βρωμότσουλο.

Υπακούω και μου τα δένει σφιχτά, με το καυλάκι μου ακόμα σε πλήρη έκταση. Φεύγει η γυναίκα μου από το δωμάτιο και γυρνάει μετά από ελάχιστα λεπτά με μια παγοκύστη. Μου δίνει μια δυνατή σφαλιάρα στα αρχίδια και κοπανάει τη παγοκύστη πάνω στο καυλάκι μου. Βόγκηξα, δίπλωσα όσο γινόταν γιατί μου κρατούσε τα αρχίδια και ένιωθα να μουδιάζει το πουλάκι μου σιγά σιγά. Και η απόγνωση μου να μεγαλώνει. Τότε η Μαρία μου κάλυψε τα μάτια, με ξάπλωσε, ξανάβαλε την παγοκύστη και άρχισε να σκαλίζει τα αρχίδια και το καυλάκι μου. Μετά από κανένα 20λεπτο και με πολύ επεξεργασία, μου έβγαλε το κάλυμμα και είδα ότι το καυλάκι μου είχε φυλακιστεί σε μια περίεργη ζώνη αγνότητας. Η γυναίκα μου χαμογελούσε και με κοίταζε στα μάτια ενώ περνούσε τα νύχια της πάνω από τα αρχίδια μου και το φυλακισμένο μου καυλί.

- Λοιπόν, μου λέει. Αυτό είναι ένα κλουβί πέους. Έχει ένα σφιχτό δαχτυλίδι γύρω από τα αρχιδάκια σου και κλειδώνει ώστε κάθε φορά που θα ερεθίζεσαι θα σε εμποδίζει να έχεις στύση. Πλέον είσαι η γκόμενά μου, το τσουλάκι μου, συμφώνησες σε αυτό, εσύ το ήθελες και τα τσουλάκια δεν έχουν πουλάκια. Εσύ συμφώνησες σε αυτό. Καύλες θα έχεις πολλές, αλλά δε θα μπορείς ούτε να παίξεις το πουλάκι σου ούτε να γαμήσεις τίποτα. Το κλειδάκι το έχω εγώ και εγώ θα αποφασίσω ποτέ θα σε ξεκλειδώνω, για πόση ώρα και τι θα κάνουμε μαζί του.

Είχα μείνει άναυδος και παρά πολύ καυλωμένος. Το πουλάκι μου ήθελε να σηκωθεί και δε γινόταν. Ταυτόχρονα έσταζε συνεχώς υγρά. Η γυναίκα μου έπαιρνε τα υγρά αυτά και τα έβαζε στο στόμα της. Έβλεπε την απόγνωση στο βλέμμα μου και μου είπε.

- Αχ μωράκι μου, μην κάνεις έτσι. Εσύ το ήθελες. Τώρα θα είσαι συνέχεια καυλωμένος και απόλυτα αφοσιωμένος σε μένα. Θα φροντίσουμε να είσαι άνετα και θα είσαι το τσουλάκι μου. Δε θα έχεις αυτό το ανόητο πραγματάκι να σκέφτεται για σένα. Ούτως ή άλλως δες πόσο μικρό ήταν. Μια σταλιά, καλύτερα να το έχουμε κλειδωμένο πάρα ελεύθερο να γίνεται ρεζίλι.

Είχα καυλώσει όσο ποτέ μου και το πουλάκι μου έσταζε ποτάμι τα υγρά του.

- Χα, χα… γελάει η γυναίκα μου, δες το πως στάζει. Σαν μουνάκι στάζει μωρή πουτάνα. Το ήξερα ότι θα σου αρέσει. Ποιος άντρας θα θέλει να ντύνεται σαν πουτάνα για να καυλώνει. Καλέ δες το! Τώρα μωρό μου είμαστε δύο μουνάρες έτοιμες να γαμηθούμε. Τώρα που έχεις κι εσύ κλειτορίδα. Και δίνει ένα φιλάκι στο πλαστικό κλουβάκι.

- Μωρό μου εσύ. Ξέρεις, φοράς το πιο μικρό νούμερο κλουβάκι. Αυτό λέει πολλά. Και μου κλείνει το μάτι.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 185054



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.