Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Επιτέλους διακοπές! Τέσσερα χρόνια τώρα χωρίς να πάμε πουθενά. Με τα μούτρα στη δουλειά. Η ανυπομονησία μας μεγάλη. Θέλαμε να περάσουμε μαζί λίγο ποιοτικό χρόνο. Μετά την περιπέτεια με την Έλσα, τα γαμήσια μας με την Κωνσταντίνα ήταν πολύ υψηλού επιπέδου καύλας. Η καθημερινότητα όμως και οι έντονοι ρυθμοί σε συνδυασμό με όλες τις υποχρεώσεις μας, αραίωσαν τη συχνότητα των επαφών μας. Δεν προλαβαίναμε να παιχνιδίσουμε ιδιαίτερα. Κι εγώ είχα καιρό να βιώσω κάποια από αυτές τις μικρές περιπέτειες που μου ξυπνούσαν το πάθος και την καύλα. Τώρα ήταν αλλιώς όμως. Ένα μικρό ορεινό χωριό, δροσιά, απομόνωση και δυο μικροί κόλποι που απείχαν μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και εκεί σχηματιζόντουσαν ερημικές παραλίες. Τις λες και ιδιωτικές. Και το καλύτερο; Επτά μέρες ατελείωτης χαλάρωσης και άφθονου σεξ.

Υπήρχε μεγάλη όρεξη και πολύ έντονη ερωτική επιθυμία. Τα χουφτώματα και οι στιγμιαίες επιδείξεις των καυλωμένων μας σημείων στα σώματα μας, έδιναν και έπαιρναν στη διαδρομή. Η Κωνσταντίνα απελευθέρωνε τις υπέροχες βυζάρες της και οι πρησμένες από καύλα ρώγες της με προκαλούσαν να τις τσιμπήσω και να σφίξω στη χούφτα μου το κάτασπρο βυζί της. Είχε βγάλει το βρακί της και σήκωνε το αέρινο φόρεμα της για να βλέπω το υπέροχο άτριχο μουνάκι της να γυαλίζει από τα υγρά της. Που και που περνούσε από εκεί το χέρι της και διέσχιζε τη σχισμή της με κάποιο της δάχτυλο. Με είχε κάνει έτοιμο να τραβήξω το χειρόφρενο και να την πάρω εκεί επί τόπου. Κι εγώ όμως έβγαζα από το πλάι της βερμούδας το καυλί μου να στέκει περήφανο μπροστά της και με την πίεση που ένιωθε από το σφίξιμο, γινόταν συνεχώς και πιο λαχταριστό για εκείνη, μιας και οι φλέβες εμφανίζονταν έντονα.

Το έπαιρνε στο χέρι της και το έσφιγγε. Δεν έπαιρνε άλλο. Ήταν σαν ατσάλινο πια. Γούσταρε τρελά όταν ήταν τόσο σκληρό. Σίγουρα θα τον ήθελε στο στόμα της ή και σε ένα ακόμα πιο ιδανικό σενάριο, μέσα της. Και οι προσευχές μας μάλλον εισακούστηκαν. Ένα τεράστιο κοπάδι αγελάδων έκλεινε το δρόμο κι εμείς απλά βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε σεξ μπροστά τους. Ρούφηξε για ένα λεπτό τον πούτσο μου και με καβάλησε με μανία. Καιρό είχα να τη νιώσω τόσο υγρή. Θα ορκιζόμουν ότι είχε χύσει κάπου στην πορεία ή ότι είχε τόση καύλα που δε μπορούσε να ανταπεξέλθει. Χύσαμε και οι δύο σε λιγότερο από 10 λεπτά. Άλλωστε δεν απείχαμε πολύ με όλα αυτά τα παιχνίδια στη διαδρομή. Ευτυχώς δεν υπήρχε βοσκός τριγύρω. Η τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Μόλις πέρασαν οι περισσότερες αγελάδες συνεχίσαμε την πορεία μας. Ευχάριστο το διάλειμμα και ξεμουδιάσαμε κιόλας.

Επιτέλους φτάσαμε. Μας υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης και αφού μας έδειξε ότι χρειαζόμασταν, έφυγε για την πόλη. Ήμασταν μόνοι πραγματικά. Το σπίτι απομονωμένο μα είχε τα πάντα. Ακριβώς απέναντι στην άλλη άκρη του δρόμου ένα ακόμα σπίτι με τα πάντα κλειδωμένα, φαινόταν ότι δε μένει κανείς. Το αμέσως επόμενο σπίτι σχεδόν πενήντα μέτρα πιο κάτω. Δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Αφού τακτοποιηθήκαμε, κάναμε το μπανάκι μας και φτιάξαμε καφεδάκια αράζοντας στο μπαλκόνι που έβλεπε θάλασσα. Παίξαμε το τάβλι μας, το οποίο σύντομα δημιούργησε εντάσεις και με το σούρουπο ήδη είχαμε πάει μέσα στο κρεβάτι για να εκτονωθεί η κατάσταση παίζοντας "πλακωτό". Μας είχε λείψει το σεξ και σε ποσότητα. Δε μας ένοιαζε σε εκείνη τη φάση τίποτα, παρά μόνο το σεξ. Αυθεντικό, έντονο γαμήσι. Εκτός από κάποια φιλιά και μερικά χουφτώματα, δεν υπήρχαν προκαταρκτικά. Θέλαμε ξέσκισμα. Και το παίρναμε. Και εκείνο το ξέσκισμα ήταν του 10λέπτου. Χύναμε σχεδόν ταυτόχρονα σε έναν ρυθμό πολύ έντονο και γρήγορο. Ήμασταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι και φαινόταν στα πρόσωπά μας.

Η κούραση της διαδρομής δε μας άφησε πολλές δυνάμεις, μα σκαρώνοντας μια μακαρονάδα παρέα, τα πειράγματα εκατέρωθεν, οδήγησαν και πάλι σε μια έντονη αισθησιακή στιγμή αχαλίνωτου σεξ στον καναπέ του σαλονιού αυτή τη φορά. Στήθηκε στα 4 και ζήσαμε άλλο ένα 15λεπτο αχαλίνωτου σεξ. Της χτυπούσα τη μήτρα με δύναμη γραπωμένος από τα μαλλιά της, τη μέση της, τα κωλομάγουλα της, τις βυζάρες της. Τέλειωσα βαθιά μέσα της με έναν έντονο οργασμό και από τους δύο και πέσαμε αποκαμωμένοι σε εκείνη τη φάση στον επίμαχο καναπέ, αγκαλιασμένοι και ελαφρώς κουρασμένοι. Από την ώρα που φτάσαμε κυκλοφορούσαμε γυμνοί η έστω ημίγυμνοι και είχαμε καιρό να το κάνουμε αυτό. Φάγαμε και μετά είδαμε μια ταινία στην τηλεόραση. Μόλις τελείωσε η ταινία αγκαλιαστήκαμε και τα φιλιά μας ξύπνησαν ξανά την όρεξη μας.

Η Κωνσταντίνα μόλις άρχισε να ξεχνάει τα κόμπλεξ της και να ξεπερνάει τα ταμπού της, άρχισε να γουστάρει τρελά να καβαλάει τον πούτσο μου. Ανέβηκε λοιπόν πάνω μου και γαμιόταν με το καυλί μου βαθιά μέσα της και το μουνάκι της τεντωμένο για να μπορεί να το δεχτεί σωστά για 20 λεπτά περίπου. Σε όλη τη διάρκεια τη χάιδευα ερωτικά αλλά και εκείνη χάιδευε τον εαυτό της με τον ίδιο τρόπο. Κατέβηκε μόνο όταν τελείωσε τρέμοντας σύγκορμη και ξάπλωσε στο πλάι. Ήθελα λίγο ακόμα και της τον έβαλα έτσι στα πλάγια κρατώντας της το πόδι λίγο ανοιχτό και τέλειωσα πάλι μέσα της ενώ μας πήρε έτσι και ο ύπνος χωρίς να βγω από μέσα της. Το πρωί ξυπνήσαμε ολόγυμνοι, πράγμα που έφερε στην Κωνσταντίνα μια τρελή όρεξη να γευτεί το πρησμένο μου εργαλείο. Με ξύπνησε πολύ καυλωμένο, με το υγρό της τσιμπούκι, τη γύρισα σε στάση 69 για να ανταποδώσω.

Γλείφαμε ο ένας τον άλλο για αρκετή ώρα όταν ένιωσα την ανάγκη να τελειώσω. Ήθελα να τη σκίσω όμως γιατί είχα καυλώσει πολύ. Έτσι την έβαλα στα 4 και άρχισα το σφυροκόπημα. Τρελό ξέσκισμα. Η τέταρτη μας φορά αβίαστα σχεδόν. Όπου την έβρισκα την γαμούσα. Σαν έφηβοι απλά κάναμε συνέχεια σεξ. Φάγαμε ένα πρόχειρο πρωινό και ξεκινήσαμε για την παραλία. Διαλέξαμε αυτήν με το μεγαλύτερο κομμάτι ασφαλτοστρωμένης διαδρομής. Φτάσαμε σε μια δυσπρόσιτη παραλία κλεισμένη με βράχους γύρω-γύρω και πέτρες κάτω. Πιο δίπλα είχε ένα σημείο ακόμη πιο δυσπρόσιτο και αφού στήσαμε τα πράγματα μας πέταξα όλα μου τα ρούχα και βούτηξα γυμνός. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό. Ημέρα. Βράδυ το είχα κάνει. Η Κωνσταντίνα πιο διστακτική δεν το τόλμησε. Βγήκα για να βάλουμε τα αντηλιακά μας γιατί και οι δυο ήμασταν άσπροι σαν το γάλα. Αφού τελειώσαμε εγώ ξαναβούτηξα και το ίδιο έκανε και η Κωνσταντίνα.

Το καλό με την Κωνσταντίνα ήταν πάντα ότι άπαξ και καύλωνε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κόψει ή να σταματήσει τη φάση, αν δεν τέλειωνε. Το γούσταρα τρελά αυτό. Και φυσικά το εκμεταλλευόμουν σε κάθε ευκαιρία. Έτσι και τώρα. Λίγα χάδια, λίγα φιλιά, μερικά γλειψίματα και την είχα στήσει πάνω σε ένα μεγάλο βράχο με το μαγιό παραμερισμένο στην άκρη και τις βυζάρες της έξω από το πάνω μέρος. Εγώ από πίσω της σκυμμένος καθώς έχω μπει μέσα της και χουφτώνοντας τα υπέροχα βυζιά της να της γαμάω το υπέροχο φρεσκοαποτριχωμένο μουνάκι της κάτω από τον καυτό ήλιο, καθώς τα κύματα έσκαγαν πάνω μας. Τι καύλα ήταν αυτή; Δε μπορούσα να σταματήσω.

Δεν σταμάτησα ούτε όταν ένας καραφλός τύπος ανέβηκε τα δυο τρία πρώτα βραχάκια για να έρθει προς το μέρος μας. Μας είδε και γύρισε για να φύγει. Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό και μια γυναίκα εμφανίστηκε για λίγο μέχρι που κατέβηκε πίσω κι αυτή. Ένα ζευγάρι ήταν. Ευτυχώς η Κωνσταντίνα η δεν κατάλαβε τίποτα ή δεν ήθελε να σταματήσουμε από την καύλα. Μάλλον όμως το πρώτο γιατί δεν το σχολίασε ούτε αφού τελειώσαμε. Ανά 1-2 λεπτά το κεφάλι του τύπου ξεπρόβαλε και κοιτούσε, αλλά δε θα του έκανα τη χάρη να το χαλάσω. Πήραμε το χρόνο μας και σιγουρεύτηκα πως η Κωνσταντίνα δεν κατάλαβε τίποτα γιατί ο οργασμός της ήταν τόσο εκδηλωτικός που παίζει να μας άκουσαν οι πάντες σε ακτίνα χιλιομέτρου.

Ξαπλώσαμε να ξεκουραστούμε και σε λίγα λεπτά το ζευγάρι έφτασε κοντά μας. Πιάσαμε μια σχετική κουβέντα και μας είπαν ότι ήταν η τελευταία τους μέρα και μετά το μπάνιο θα φεύγανε. Δεν μας προσβάλανε καθόλου για αυτό που είδαν, ούτε και σχολίασαν τίποτα, όντες υπερβολικά διακριτικοί. Φυσικά εγώ είχα φορέσει ξανά το μαγιό μου. Η μέρα πέρασε με βουτιές, ξάπλες, μαύρισμα και μπύρες, που είχαμε φέρει σε ένα μικρό φορητό ψυγείο. Φύγαμε σχεδόν ταυτόχρονα με το άλλο ζευγάρι. Μας ευχαρίστησαν για όλα (εμείς καταλάβαμε θεωρητικά τις μπύρες και την παρέα) και φύγανε. Φτάσαμε σπίτι, κάναμε τα μπάνια μας και βάλαμε στο φούρνο το φαγητό. Περιμένοντας αράξαμε στις αιώρες που είχε στην αυλή μας και πήραμε από ένα βιβλίο να διαβάσουμε. Το φαγητό έγινε και σερβίραμε στο μπαλκόνι να φάμε.

Κάπου εκεί έγινε κάτι που έμελε να μας αλλάξει όλες τις διακοπές. Ένα γαλάζιο αυτοκίνητο σταμάτησε στο απέναντι σπίτι. Ένα ζευγάρι κατέβηκε, άνοιξε την αυλόπορτα και έβαλαν το αμάξι μέσα ενώ αρχίσανε ταυτόχρονα το ξεφόρτωμα. Το σπίτι και η αυλή σύντομα φωταγωγήθηκαν και το ξεφόρτωμα τελείωσε. Ήταν επίσημο. Είχαμε γείτονες. Ψιλοξενερωμένοι και οι δύο τρώγαμε σχεδόν αμίλητοι. Το ζευγάρι απέναντι γελούσε και πείραζε ο ένας τον άλλο, φιλιόντουσαν και παιχνίδιζαν. Χούφτωνε ο ένας τον άλλο και δε μας είχαν πάρει είδηση παρά μόνο όταν σταμάτησαν και κοίταξαν προς το μέρος μας ανάβοντας τσιγάρο. Μας είδαν και γέλασαν πνιχτά, σχεδόν ταυτόχρονα.

- Καλησπέρα! Είπε το παλληκάρι

- Καλησπέρα! Απάντησα εγώ.

- Συγνώμη για… είπε κομπιασμένα.

- Μην ανησυχείς. Απάντησα!

Συνέχισαν το τσιγάρο τους και εμείς το φαγητό μας. Μαζέψαμε και έβγαλα τηλεόραση και laptop έξω, η Κωνσταντίνα έφερε πατατάκια και μπύρες και την πέσαμε στον καναπέ του μπαλκονιού. Κουρασμένοι όπως ήμασταν μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά στον καναπέ. Ξυπνήσαμε και πήγαμε μέσα σε κάποια φάση αλλά με το συμμάζεμα του μπαλκονιού ξυπνήσαμε. Αρχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά και σύντομα ήμασταν καυλωμένοι και έτοιμοι να ξεσκιστούμε. Της άνοιξα τα πόδια και μπήκα μέσα της. Ήταν πολύ καυλωμένη και γλιστρούσα με ευκολία μέσα-έξω. Κοιταζόμασταν στα μάτια και της μιλούσα. Τη γύρισα στα τέσσερα και μπήκα μέσα της. Κόλλησα το κορμί μου στο δικό της και το στόμα μου έγλειφε το αυτάκι της. Τρελαινόταν για αυτό.

- Ξέρεις, το ζευγάρι το πρωί στη θάλασσα…

- Ο Ανδρέας με τη Μένη;

- Ναι…

- Τι;

- Πριν έρθουν κοντά μας.

- Ναι.

- Πριν έρθουν κοντά μας, μας έπαιρναν μάτι.

- Ψέματα λες. Είπε σαν ενοχλημένη, αλλά τα υγρά στο μουνί της είχαν πνίξει τον πούτσο μου.

- Όχι δε λέω ψέματα. Μας παρακολουθούσαν σχεδόν 10 λεπτά.

- Αλήθεια.; Γιατί δεν είπες τίποτα; Ρεζίλι γίναμε.

- Για αυτό δεν είπα. Γιατί θα το έκοβες. Και δε γίναμε καθόλου ρεζίλι. Τους δείξαμε πως να περνούν καλά και τους καυλώσαμε. Το μουνί της Κωνσταντίνας έβγαζε συνεχώς κι άλλα υγρά καθώς άκουγε τα λόγια μου.

- Σάτυρε!

Είπε και δάγκωσε τα χείλη της από καύλα. Πλέον τη γαμούσα ολοένα και πιο δυνατά. Σήκωσε το ένα χέρι της και προς τα πίσω το έχωσε στα μαλλιά μου ανασηκώνοντας λίγο τον κορμό της κρατώντας σπασμένη τη λεκάνη της. Χούφτωσα με τα δυο χέρια της βυζάρες της και έπαιξα με τις ρώγες της.

- Πες μου κι άλλα. Είπε ενώ άρπαξε τα δάχτυλα του ενός χεριού μου με τα χείλη και τη γλώσσα της ρουφώντας τα και δαγκώνοντας τα ελαφρά.

- Είδες μετά πως σε κοιτούσε ο μπάρμπας;

- Ο Ανδρέας;

- Ναι. Αυτός ο λιγούρης. Σε ξέσκισε με τα μάτια. Σε έφαγε. Σαν νηστικός. Έβλεπε τις βυζάρες σου και κόντευε να χύσει στο μαγιό του. Ο πούτσος του κόντευε να βγει από το μαγιό του.

Δεν ξέρω τι με έπιασε και της τα έλεγα αυτά. Συνήθως ντρεπόταν και όταν της μιλούσα για οποιονδήποτε άλλο στο κρεβάτι τσατιζόταν. Τώρα όμως είχε καυλώσει και δε μπορούσε να το ελέγξει.

- Μα εγώ δεν έκανα τίποτα. Είπε με χαμόγελο και νάζι. Κόντευε πια να χύσει. Η ανάσα της είχε γίνει βαριά, έπεσε μπροστά και έχωσε το πρόσωπο της στο μαξιλάρι τουρλώνοντας τον κώλο της για να μπορέσω πιο εύκολα να δώσω τα τελευταία γκάζια.

- Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Μας καυλώνεις και μόνο που υπάρχεις…

είπα και πιάνοντας την από τα καπούλια, δυνάμωσα το ρυθμό μου αρκετά. Στο άκουσμα των λεγόμενων μου και μετά από μερικές γρήγορες διεισδύσεις μέχρι το τέρμα του μουνιού της, έχυσε δυνατά φωνάζοντας μέσα στο μαξιλάρι. Καθώς εγώ ήθελα λίγο ακόμα, σε κάθε διείσδυση, την ένιωθα που έτρεμε και έκανε συσπάσεις. Ευτυχώς η λύτρωση της ήρθε σχετικά γρήγορα με εμένα να λούζω με σπέρμα τον κώλο της κι εκείνη μπρούμυτα στο κρεβάτι έσφιγγε τα πόδια της αναστενάζοντας ηδονισμένα.

Αφού ξαπλώσαμε λίγο αγκαλιασμένοι, βγήκα να κάνω ένα τσιγάρο. Είχε παντού σκοτάδι και βγήκα χωρίς να φορέσω κάτι. Υπέροχο το αεράκι που χάιδευε το ελαφρώς ιδρωμένο κορμί μου. Κάθισα στην καρέκλα και έγειρα πίσω. Σε μερικά λεπτά ήρθε και η Κωνσταντίνα φορώντας μια πετσέτα. Κάθισε δίπλα και χαζολογήσαμε για λίγο. Δεν είχαμε προσέξει πως το ζευγάρι απέναντι έλειπε και εκείνη ακριβώς τη στιγμή κατέφτανε με το αυτοκίνητο. Δεν το έβαλαν μέσα, βγήκα στα σκοτεινά και σχεδόν τρέχοντας ανέβηκαν στο σπίτι. Με το που άνοιξαν τα φώτα ήταν σαν σκηνή από ταινία. Κόλλησαν στην πόρτα καθώς φιλιόντουσαν, τα ρούχα τους ένα-ένα έφευγε προς κάθε κατεύθυνση και τα στόματα τους δεν ξεκολλούσαν καθόλου. Έδειχναν πολύ παθιασμένοι και καυλωμένοι.

Η κοπέλα πέταξε τον τύπο πάνω στον καναπέ και περπατώντας αργά και αισθησιακά σαν μοντέλο σε πασαρέλα, έβαλε ένα τραγούδι στο κινητό της και συνέχισε να γδύνεται μόνη της καθώς λικνιζόταν στον αργό ρυθμό του τραγουδιού. Φορούσε ακόμα τα μαύρα εσώρουχά της. Ένα μαύρο στρινγκ και ένα μαύρο σουτιέν χωρίς τιράντες. Συνέχισε το χορό της και γλιστρούσε ταυτόχρονα πάνω στο παλληκάρι. Τον χούφτωνε και του τριβόταν γλείφοντας του το αυτί, το λαιμό και το στήθος. Μια δυο φορές που πήγε να απλώσει χέρι ο τύπος, η μικρή τον σταμάτησε. Ο χορός συνεχίστηκε για λίγο και αφού είχαν αφαιρεθεί με άκρως αισθησιακό τρόπο και τα εσώρουχα της κοπέλας. Το μόνο που κατάφερε ο τύπος ήταν να δώσει μερικά κλεφτά φιλιά σε κάποια σημεία του σώματος της κοπέλας. Το κορίτσι αυτό ήταν απίθανο. Με καύλωνε τρελά έτσι όπως το παρακολουθούσα. Είχε έναν από τους πιο ωραίους κώλους που είχα δει στη ζωή μου. Θα τον έβαζα στην πρώτη 5άδα. Ήταν υπέροχος. Δεν είχε πουθενά πάνω της ίχνος τρίχας. Τα βυζάκια της ήταν μικρά, σχεδόν ανύπαρκτα αλλά οι ρώγες της μεγάλες και πρησμένες από καύλα διακοσμούσαν το στήθος της.

Ήταν αρκετά γυμνασμένη αλλά το αποτέλεσμα ήταν πανέμορφο και καθόλου αποκρουστικό. Το δέρμα της αρκετά σκούρο, ηλιοκαμένο με τα λευκότερα σημεία του μαγιό να κάνουν αντίθεση. Η σταρένια επιδερμίδα της έκανε επίσης αντίθεση με το καστανόξανθο φυσικό μαλλί της. Λάτρευα αυτό το φυσικό χρώμα. Είχε γίνει υπερβολικά ξανθό από τον ήλιο και σχεδόν εξαφάνιζε το καστανό χρώμα. Αφού χόρεψε αρκετά, σε κάποιο σημείο απελευθέρωσε το καυλί του τύπου και το πήρε στο στόμα της. Φαινόταν να γουστάρει ο γείτονας που είχε καθίσει στο κέντρο του καναπέ. Το παλληκάρι είχε πολύ ωραίο γυμνασμένο σώμα και ο πούτσος του φαινόταν αρκετά μακρύς αλλά σχετικά λεπτός. Ήταν λίγο κοντούλης αλλά είχε ωραίο μαύρισμα και οι κοιλιακοί του φαίνονταν καθαρά ακόμα και από την απόσταση περίπου 10 μέτρων που κοιτούσαμε. Πάντως η μικρή του έριχνε σίγουρα 5-10 πόντους μιας και για γυναίκα ήταν ψηλή.

Έπαιρνε βαθιά στο στόμα της τον πούτσο του γκόμενου της και εκείνος είχε γύρει πίσω απολαμβάνοντας. Σε κάποια φάση η κοπέλα σηκώθηκε. Τον έβαλε να ξαπλώσει πάνω στο μπράτσο του καναπέ και βάζοντας το γόνατό της δίπλα από το κεφάλι του, σχεδόν τον καβάλησε σε στάση 69. Έγλειφαν και οι δύο με μεράκι. Κοιτούσαμε τόση ώρα και οι δύο με τόση προσοχή και προσήλωση που δεν κοιταχτήκαμε στιγμή. Τώρα ήταν που υπήρχε μια εκτόνωση και γυρίσαμε και κοιταχτήκαμε πονηρά, γελώντας, σαν πιτσιρίκια που έκαναν κάποια ζαβολιά. Το σόου συνεχίστηκε με τον τύπο να αναλαμβάνει δράση και να στήνει στα τέσσερα την κοπέλα στην πλάτη του καναπέ. Άρχισε να τη γαμάει δυνατά και το μουνάκι της κατάπινε κάθε εκατοστό του προικισμένου γείτονα. Μπορούσα να διακρίνω ότι η Κωνσταντίνα είχε καυλώσει από ένα ελαφρύ κοκκίνισμα στα μάγουλά της αν και το κοκκίνισμα από τον ήλιο με μπέρδευε λίγο. Κοιτούσε όμως επίμονα και τα μάτια της σχεδόν λαμπύριζαν στο σκοτάδι.

Ο γείτονας άρπαξε τη γκόμενα του και σηκώνοντας τη, την άφησε ανάσκελα στο τραπέζι της άνοιξε τα πόδια και συνέχισε να τη γαμάει δυνατά. Η γκόμενα είχε τρελά ανοίγματα. Η Κωνσταντίνα έκανε αέρα με το χέρι της στο πρόσωπο της. Ναι, είχε ανάψει για τα καλά. Η μικρή ανασηκώθηκε και από χαρακτηριστικές κινήσεις φάνηκε να φτάνει σε οργασμό. Βοηθούσε τον εαυτό της παίζοντας την κλειτορίδα της. Τρελαίνομαι να βλέπω γυναίκες να τελειώνουν. Η Κωνσταντίνα το ξέρει αυτό. Γύρισε και μου έριξε μια ματιά. Αφού ήμουν ολόγυμνος η καύλα μου δεν κρυβόταν. Το καυλί μου κόντευε να σπάσει. Άπλωσε το χέρι της και το έπιασε. Το έσφιξε και είδε ότι είχε σχεδόν πετρώσει. Άρχισε να το παίζει αργά μα τα μάτια της και η προσοχή της ήταν στο θέαμα απέναντι. Φάνηκε ξεκάθαρα μιας και μόλις ο γείτονας ξεκάρφωσε τον πούτσο του από το μουνί της κοπέλας και άρχισε να αδειάζει πάνω στην κοιλιά και στα βυζιά της το παχύρευστο σπέρμα του, εκείνη σταμάτησε να κουνάει το χέρι της, κοκαλώνοντας χωρίς σχεδόν να παίρνει ανάσα. Ήταν εκείνη τη στιγμή ακριβώς που συνειδητοποίησα πως έχω μια χρυσή ευκαιρία μπροστά μου.

Υπήρξαν πολλά σκηνικά που η γυναίκα μου έφτασε κοντά σε παρτούζα ή συμμετείχε χωρίς να το θυμάται ή συμμετείχε και νόμιζε πως τη γάμησε άλλος. Ποτέ δεν είχε γίνει αυτό. Τη μια φορά που το νόμισε, εγώ ήμουν που την είχα ξεσκίσει. Ίσως στις αρχές να προσπαθούσα κι εγώ να μην τύχει και μου τη γαμήσουν. Τώρα όμως το ήθελα. Ήθελα να την ξεσκίσουμε παρέα με κάποιον. Αυτό τουλάχιστον για αρχή. Αυτό θα απογείωνε την ερωτική μας ζωή. Πλέον ευχαριστιόμασταν το σεξ αναμεταξύ μας τόσο πολύ που τα περισσότερα ταμπού είχαν καταρριφθεί. Θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε ίσως κι άλλα πράγματα. Έπρεπε να δοκιμάσω. Μόλις ό τύπος τέλειωσε πήγε και πήρε χαρτί για να καθαρίσει το κορίτσι του. Εκεί η Κωνσταντίνα άρχισε να μου τον παίζει και πάλι.

- Για να καυλώσουμε λίγο παρέα και όχι μόνο με τους γείτονες θες να μου τον γλείψεις; Το θέλω πολύ.

- Κι εγώ το θέλω, αλλά εδώ;…

- Ναι βρε, σιγά. Έλα να δεις…

και την τραβάω ελαφρά από το χέρι. Σηκώνεται και έρχεται μπροστά μου. Της τραβάω την πετσέτα και την αφήνω ολόγυμνη. Πετάω την πετσέτα ακριβώς μπροστά μου πάνω στο κάγκελο του μπαλκονιού και εκείνη αμέσως κρύβει το στήθος της και σκύβει για να κρυφτεί.

- Είσαι τρελός; Μου λέει έντονα αλλά ψιθυριστά.

- Δεν φαίνεσαι βρε μωρό μου, γύρνα να δεις.

Όντως γύρισε λίγο προς τα πίσω της και η πετσέτα την έκρυβε. Της έδωσα το μαξιλαράκι από τη διπλανή καρέκλα, το έβαλε στα γόνατά της και γονατίζοντας ακριβώς μπροστά μου, με κοίταξε πονηρά, χαμογέλασε το ίδιο πονηρά και έβγαλε τη γλώσσα της κυλώντας την πάνω στον πρησμένο μου πούτσο. Σε δευτερόλεπτα τον είχε πάρει στο στόμα της και τον ρουφούσε. Κοίταζε εμένα πρόστυχα στα μάτια και μετά με λατρεία κοίταζε το χοντρό μου εργαλείο. Σχεδόν το θαύμαζε, κάθε φορά που το έπαιρνε στο στόμα της. Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο τσιμπούκι της γυναίκας μου σε συνδυασμό με το τσιγάρο που είχα ανάψει, βγήκε στο μπαλκόνι η μικρή φορώντας ένα ανάλαφρο νυχτικάκι κρατώντας ένα τσιγάρο αναμμένο και χαζεύοντας τριγύρω. Δεν με είχε δει και μόνο όταν τράβηξα μια γερή ρουφηξιά από το τσιγάρο μου συνειδητοποίησε ότι υπήρχε άνθρωπος απέναντι. Την Κωνσταντίνα δεν την είχε πάρει είδηση. Νόμιζε πως είμαι μόνος μου. Ακριβώς στα κάγκελα η πετσέτα έκρυβε τη γονατισμένη Κωνσταντίνα που μου χάριζε ένα καταπληκτικό τσιμπούκι.

Η μικρή σήκωσε το χέρι της και έγνεψε σαν να με χαιρετάει. Χωρίς να μιλήσω ή να κουνηθώ με τα δάχτυλα του ποδιού μου τράβηξα την πετσέτα που με δυσκολία έφτανα. Η πετσέτα έπεσε στο πάτωμα του μπαλκονιού και αποκάλυψε το ένοχο μυστικό μου. Η μικρή κοκάλωσε. Την κοιτούσα στα μάτια και έβαλα το χέρι μου στο κεφάλι της Κωνσταντίνας επιδεικτικά ρουφώντας το τσιγάρο μου. Το βλέμμα της μικρής άλλαξε και με κοίταζε πια και εκείνη έντονα στα μάτια με νόημα ρουφώντας το δικό της τσιγάρο. Δεν πήρε τα μάτια της από πάνω μας μέχρι να τελειώσει το τσιγάρο. Το έσβησε και συνέχισε να κοιτάει. Κάπου εκεί ακούστηκε η φωνή του δικού της και η φιγούρα του πλησίασε το μπαλκόνι αλλά εκείνη γύρισε του έδωσε ένα φιλί ακριβώς στην μπαλκονόπορτα και τον γύρισε να μπουν μέσα. Τσέκαρε άλλη μια φορά εμάς όταν έκλεινε την μπαλκονόπορτα και πήγε μέσα.

Σε λίγο όλα τα φώτα έσβησαν. Σήκωσα την Κωνσταντίνα και την έβαλα να ακουμπά στα κάγκελα. Είδε την πετσέτα κάτω και πήγε να τη σηκώσει αλλά κάρφωσα στο υγρό μουνάκι της το παλούκι μου και ανασηκώθηκε για να κρατήσει από το κάγκελο. Οι βυζάρες της κρεμόντουσαν σχεδόν έξω από το μπαλκόνι όπως τη γαμούσα. Προσπαθούσε να μη βγάλει κανέναν ήχο. Εκείνη τα κατάφερε μα τα σώματα μας έσκαγαν το ένα στο άλλο σπάζοντας την απόλυτη ησυχία με παφλασμούς από το άγριο ξέσκισμα που ρίχναμε. Τέλειωσα στην πλάτη της και στον κώλο της και πήγα να φέρω χαρτί να την καθαρίσω. Δεν κουνήθηκε καθόλου και ήταν ολόγυμνη στο μπαλκόνι. Ήταν μεγάλο επίτευγμα αυτό για την Κωνσταντίνα. Μπήκα μέσα και πήγα στο μπάνιο. Εκείνη έμεινε για ένα τσιγάρο. Από το παράθυρο του μπάνιου μπορούσα να δω απέναντι. Έσβησα το φως του μπάνιου για να μπορώ να δω κι έμεινα έκπληκτος. Η μικρή έβλεπε από ένα διπλανό παράθυρο. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που η Κωνσταντίνα στεκόταν στο μπαλκόνι ολόγυμνη καπνίζοντας το τσιγάρο της, η μικρή κοιτούσε με επιμονή συνεχώς προς το μέρος της.

Το παλληκάρι δεν φαινόταν κάπου. Μας παρακολουθούσαν και στο σεξ άραγε; Μαζί, η μόνο η μικρή; Δε μπορούσα να ξέρω μα πέθαινα να μάθω. Τελικά η Κωνσταντίνα μπήκε μέσα μετά το τσιγάρο και εγώ έκανα εκείνο το ντους που ήθελα, μα πλέον δε φαινόταν απέναντι. Τσέκαρα όταν έκλεισα το φως, αλλά είχε φύγει. Μέχρι να τελειώσω το ντους βέβαια η Κωνσταντίνα είχε κοιμηθεί. Έπεσα δίπλα της κι εγώ. Δυσκολεύτηκα αλλά τελικά με πήρε ο ύπνος.




Copyright protected OW ref: 175021



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.