Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα του κολλητού μου (4ο μέρος)

- Εγώ : Μία χαρά ήρεμος είμαι. Και γιατί να έρθω μαζί σου σπίτι μας όπως λες για να προσπαθήσεις να με πείσεις ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Χωρίς να έχω δει τίποτα έχεις κάνει την μαλακία σου από αντίδραση.

- Μ. : Δεν έχω τίποτα χωρίς να το ξέρεις και δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα. Εγώ απλά θέλω τον άντρα που αγαπώ πίσω μαζί μου στο σπίτι μας.

- Εγώ : Και γιατί να έρθω μαζί σου αφού σου είπα ότι δεν γουστάρω μαλακίες. Ειδικά τώρα που είσαι έγκυος στο παιδί μας. Δε με άκουσες και έκανες ότι σου κατέβηκε στο ξερό το κεφάλι. Τέλος.

- Μ. : Κόψε τα πείσματα γιατί δε μπορώ άλλο, έχω πιεστεί πάρα πολύ. Δε μπορώ άλλο χωρίς να είσαι δίπλα μου με πιάνει πανικός. Θα σκάσω. Σε παρακαλώ πολύ, έλα πίσω στο σπίτι μας.

Εκεί κάπου άρχισε να κλαίει και να χάνει τις αισθήσεις της. Την πρόλαβα στο τσακ να μην πέσει και χτυπήσει. Την πήρα αγκαλιά με προσοχή και την έβαλα στο αυτοκίνητο μου και ξεκίνησα για το νοσοκομείο. Πήρα το γιατρό μας και του είπα ότι φέρνω τη Μ στο νοσοκομείο. Δε θυμάμαι πως έφτασα και πως πήγαινα. Ο γιατρός μας μας περίμενε, η Μ είχε αρχίσει να συνέρχεται αλλά δεν ήταν καλά και αμέσως την πήραν για εξετάσεις. Εγώ καθόμουν έξω και περίμενα. Όταν βγήκαν οι γιατροί και μου είπαν ότι είναι πολύ καλά και οι δύο ηρέμησα λίγο, αλλά οι γιατροί μόλις με είδαν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα και μου το είπαν αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί το μυαλό μου ήταν στη Μ και το παιδί.

Μόλις την είδα ότι ήταν καλά ηρέμησα, αλλά και η Μ μόλις με είδε κατάλαβε και η ίδια ότι κάτι έχω. Ο γιατρός της είπε κομμένα όλα μέχρι να γεννήσει γιατί μπορεί να μην έπαθαν τίποτα τώρα, αλλά δεν ήταν καλό αυτό που έπαθε. Εμένα μου ζήτησαν να μου πουν έξω κάποιες λεπτομέρειες που ήθελαν και μόλις βγήκαμε από το δωμάτιο μου είπαν ότι τα σημάδια που βλέπουν επάνω μου δεν είναι καλά και πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις άμεσα και γρήγορα. Μου πήραν αίμα επιτόπου και με έστειλαν για αξονική στο κεφάλι και στήθος.

Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου είδαν ότι τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από όσο φαινόντουσαν. Είχα όγκους στο κεφάλι και στο δεξί πνεύμονα και έπρεπε να βγουν άμεσα. Ειδικά ο όγκος στο δεξί πνεύμονα. Τους είπα να μην πουν τίποτα στην Μ γιατί δεν ήταν σε κατάσταση να αντέξει τέτοιο στραπάτσο. Τα κανόνισα όλα και μόλις βγήκαμε από το νοσοκομείο με τη Μ την πήγα σπίτι και της είπα ότι στην κατάσταση της πρέπει να έρθουν ή οι γονείς μου ή η μητέρα της μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας. Ήθελε να έρθει η μητέρα της και έτσι έγινε. Εγώ είχα μιλήσει και με τους γονείς μου και με την μητέρα της για το τι μου συμβαίνει και ότι δεν ξέρω άμα προλάβω να δω το παιδί μου να γεννιέται. Οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μου. Και έπρεπε να προετοιμαστούν για το χειρότερο και μετά να προσέξουν τη Μ και το παιδί.

Πήγα μετά 3 μέρες και έκανα το χειρουργείο και μου αφαίρεσαν τους όγκους αλλά η ζημία είχε γίνει και μου είπαν ότι δεν πίστευαν ότι θα αντέξω το χειρουργείο και ότι θα πρέπει να κάνω σκληρή χημείο θεραπεία για είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρω. Τότε η Μ κατάλαβε ότι ήμουν πάρα πολύ άρρωστος και άρχισε να την παίρνει από κάτω, αλλά γιατί όσο θα έκανα χημείο θεραπεία δε θα μπορούσε να είναι δίπλα μου και δεν ήθελε να χωνέψει ότι μπορεί να μην τα καταφέρω. Εκεί ήρθε και ο κολλητός μου και πρώην άντρας της να την ταρακουνήσει λίγο και να τσιτώσει.

Η χημείο θεραπεία έκανε την δουλειά της αλλά με είχε αφήσει μισό και δεν μπορούσα να κάνω και πολλά ήμουν ανάμεσα νοσοκομείου και του σπιτιού των γονιών μου. Η Μ ερχόταν να με δει από μακριά και την έβλεπα που ήταν χάλια μακριά μου. Είχε φουσκώσει για τα καλά και σε λίγο θα έμπαινε στο μήνα για γεννήσει. Μιλούσαμε και μέσω Skype αλλά δεν της ήταν αρκετό και της έλεγα συνέχεια ότι προτεραιότητα έχει το παιδί και η ίδια και όχι εγώ. Μια εβδομάδα πριν την πάνε στο νοσοκομείο για να γεννήσει της έδωσε ο πατέρας μου κάποια χαρτιά να υπογράψει μην τυχόν και στραβώσει η υγεία μου και ήθελα να τους έχω εξασφαλίσει και τους δύο. Εκεί έγινε χαμός στο σπίτι γιατί δεν ήθελε να υπογράψει γιατί νόμιζε ότι της λέγαμε ψέματα τόσο καιρό ότι πάω καλύτερα ενώ ήταν ψέματα και άλλα τέτοια μέχρι που την ηρέμησαν και τα υπέγραψε.

Εγώ όσο καιρό ήμουν στο σπίτι των γονιών μου παρακολουθούσα τι γινόταν σπίτι από τις κάμερες αλλά δεν είχα μπει να δω τι είχε κάνει η Μ τις ημέρες που είχαμε τσακωθεί. Έτσι μια μέρα αφού της εξήγησα γιατί το έκανα αυτό με την περιουσία μου, κλείσαμε το τηλέφωνο και μπήκα να δω τι κάνει στις κάμερες. Την ώρα που πήγαινα να μπω μπαίνει ο διάολος μέσα στο κεφάλι μου και γυρνάω τις κάμερες πίσω στις μέρες που ήμασταν τσακωμένοι και άρχισα να βλέπω τι έκανε μόλις έφυγα από το σπίτι. Την έβλεπα να πηγαίνει πάνω κάτω και να είναι τρομερά νευριασμένη. Μέχρι που την είδα να πηγαίνει στην τσάντα της να παίρνει την ατζέντα της και να παίρνει τηλέφωνο και να μιλάει μάλλον με το γραφείο που της έστελνε τους πιτσιρικάδες. Την άκουγα που έλεγε ότι αυτή τη φορά ήθελε 4 μαύρους με πλούσια προσόντα, τους εξηγούσε την κατάσταση της και ότι θέλει να της κάνουν μόνο ότι τους ζητήσει η ίδια.

Μόλις κανόνισε την παρτουζίτσα της έκλεισε το τηλέφωνο και άρχισε να κάνει τις ετοιμασίες που ήθελε η ίδια. Το ραντεβού ήταν την άλλη μέρα στης 14:00 το μεσημέρι. Άρχισα να βράζω μέσα μου πάρα τη κατάσταση μου τα νεύρα μου τεντώθηκαν και έτρεξα τις κάμερες μέχρι την ώρα του ραντεβού. Είδα τη Μ να φοράει μόνο μια μπλούζα δικιά μου χωρίς εσώρουχα από μέσα και έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω γιατί παρόλο που ήταν 5 μηνών έγκυος ήταν σκέτη καύλα. Μόλις την είδαν οι 4 μαύροι τους έπεσαν τα σαγόνια στο πάτωμα. Δεν πίστευαν στην τύχη τους. Η Μ τους έβαλε να κάτσουν στο σαλόνι και τους εξηγούσε και την κατάσταση της και το τι θέλει από αυτούς. Οι 4 μαύροι γαμιάδες της Μ είχαν χάσει τη μιλιά τους καθώς η Μ σήκωσε την μπλούζα της και τους έδειξε την κοιλιά της άλλα και ότι δεν φορούσε εσώρουχο από κάτω και με το ένα χέρι της χάιδευε την κοιλιά και με το άλλο έπαιζε με την καυτή μουνάρα της. Οι 4 μαύροι γαμιάδες είχαν βγάλει τα καυλιά τους και άρχισαν να τα παίζουν βλέποντας τη Μ να παίζει με την μουνάρα, ενώ από την μπλούζα φαινόντουσαν οι καυλωμένες ρώγες. Η Μ τους είπε να βγάλουν τα ρούχα τους και να έρθουν κοντά της γιατί ήθελε να αρχίσει να παίζει η ίδια τα καυλιά τους. Έβλεπα τη Μ να έχει γυαλίσει το μάτι της.

Οι μαύροι αφού έβγαλαν τα ρούχα τους πήγαν γύρω από την Μ. και άρχισαν να της δίνουν τα κατάμαυρα καυλιά τους στόμα με τη Μ να έχει αρχίσει να τα ρουφάει σαν τρελή. Ήταν απίστευτη η αντίθεση μαύρου και άσπρου. Η Μ πάνω στο σκαμπό και 4 μαύρους γορίλες γύρω της να περιμένουν να την κατασπαράξουν. Η Μ σε κάποια φάση τους λέει ότι ήρθε η ώρα να της κάνουν αυτό που θέλει. Έβαλε τον έναν μαύρο να κάτσει στον καναπέ, πήγε, έκατσε επάνω του και έβαλε το καυλί του στην καυτή μουνάρα της και είπε να έρθουν και οι άλλοι να της γεμίσουν όλες τις τρύπες της. Έτσι πήγε ο ένας και της τον έβαλε στην κωλάρα της ο άλλος πήγε και της τον έδωσε στο στόμα της και ο τελευταίος προσπάθησε να της βάλει και αυτός μέσα στην κωλάρα της. Μετά από λίγη υπομονή και προσπάθεια μπήκε και αυτός μέσα της.

Έτσι έβλεπα τη Μ να είναι μπουκωμένη σε όλες τις τρύπες και να έχει αρχίσει να ξεφεύγει γιατί η καύλα της φαινόταν υπερβολικά. Οι μαύροι γαμιάδες της έκαναν αυτό που της είχε ζητήσει η Μ. Την έσκιζαν κανονικότατα την είχαν λιώσει. Άλλαζαν θέσεις και τρύπες μέχρι που είδα τη Μ να τους λέει ότι θέλει να αλλάξουν στάση και τους είπε ότι θέλει να συνεχίσουν να τη γαμάνε μόνο από τον κώλο και να χύσουν μέσα στον κώλο της και οι 4. Ξάπλωσαν οι 2 μαύροι στο πάτωμα και έκατσαν έτσι που τα καυλιά τους ήταν κολλητά και έβαλαν τη Μ να κάτσει επάνω τους και να βάλει και τα δύο καυλιά μέσα στην κωλάρα της, ενώ οι άλλοι δύο τη βοήθησαν να κάτσει. Μόλις η Μ έβαλε και τα δύο καυλιά μέσα στη κωλάρα της και τα συνήθισε άρχισε να κουνιέται. Έδειχνε πως η καύλα της την είχε κυριεύσει. Οι πρησμένες βυζάρες πήγαιναν πάνω κάτω στο ρυθμό που τους έδινε η Μ.

Αυτή η στάση κούρασε τη Μ γρήγορα αν και έδειχνε ότι τη γούσταρε πάρα πολύ. Σηκώθηκε λίγο δύσκολα, έβαλε τον έναν μαύρο να ξαπλώσει και έκατσε με πρόσωπο σε αυτόν και πήρε από μόνη της και έβαλε το καυλί του στην κωλάρα της λέγοντας και στον άλλο να μπει και αυτός μαζί, ενώ στους άλλους δύο τους είπε να έρθουν μπροστά της και να της δώσουν τα καυλιά τους στο στόμα. Εκεί φοβήθηκα λίγο γιατί εκεί άρχισαν να ξεφεύγουν λίγο τα πράγματα γιατί ο ρυθμός και η ένταση ήταν πολύ γρήγορος και δυνατός πράγμα που έκανε τη Μ κάποιες φορές να πονάει και να το δείχνει αλλά να μη σταματάει η καργιόλα. Έκανε σαν πεινασμένη, σαν στερημένη, αχόρταγη.

Αυτοί που ήταν στο στόμα της άρχισαν να χύνουν και η Μ να τα καταπίνει όλα, ενώ οι άλλοι δύο συνέχιζαν να την ξεκωλιάζουν χωρίς να κόβουν ούτε την ένταση ούτε το ρυθμό μέχρι που είδα την Μ να χώνει τα νύχια της στο στήθος του ξαπλωμένου και να σπαρταράει και οι μαύροι ταυτόχρονα να της γεμίζουν την κωλάρα με τα χύσια τους.

Μόλις τελείωσαν τη βοήθησαν να σηκωθεί και την πήγαν στο μπάνιο όπου την έπλυναν προσεκτικά και όμορφα με τέτοιο τρόπο που την έκαναν να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της αφού έχυνε χωρίς σταματημό. Μόλις την έπλυναν καλά την πήγαν στο κρεβάτι της και άρχισαν να τη γλείφουν παντού, πράγμα που έκανε την Μ να βρίσκεται σε άλλη διάσταση. Όταν την έφτασαν στο σημείο που ήθελαν, την έβαλαν να στηθεί στα 4 και άρχισαν δύο πρώτα ένας στον κώλο ένας στο στόμα μέχρι να τελειώσουν και μετά οι άλλοι δύο το ίδιο. Μία ώρα την πήγαιναν πίπα κώλο εμπλοκή. Εγώ δεν πίστευα όσα έβλεπα, ήθελα ταυτόχρονα να την πνίξω και να τη γαμήσω, αλλά δε μπορούσα τίποτα από τα δύο.

Όταν τελείωσαν και οι 4 μαύροι γαμιάδες την άφησαν να ηρεμήσει λίγο και την ρώτησαν άμα ήθελε και άλλο και τους έγνεψε πως ήθελε αλλά δεν την βαστάνε τα πόδια. Αυτοί μόλις το άκουσαν γέλασαν και της είπαν ότι θα τα κάνουν όλα αυτοί. Ανέβηκαν πάνω στο κρεβάτι, ξάπλωσε ο ένας, της είπε να έρθει επάνω του και η Μ έκατσε επάνω του και τη ρώτησε πως το θέλει αυτή τη φορά. Αυτός που ήταν ξαπλωμένος της τον έβαλε πάλι στην κωλάρα της και πήγε και ο δεύτερος και μπήκε κι αυτός μέσα. Ο τρίτος πήγε από πάνω και μπροστά της και της τον έβαλε στο στόμα και τέταρτος προσπάθησε πάλι με υπομονή να μπει και αυτός μέσα στην κωλάρα. Μόλις τα κατάφεραν άρχισαν πάλι ένα δύσκολο αλλά περίεργο ρυθμό έντασης ξεσκίσματος που είχε διάρκεια 30 λεπτά. Έβλεπα τη Μ να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Ο ξαπλωμένος να της έχει αρπάξει τις πρησμένες βυζάρες της και μία να της γλείφει μία να τις δαγκώνει, αυτός που της είχε βάλει το καυλί του στόμα να την έχει βουτήξει από το μαλλί και να της γαμάει το στόμα, ενώ οι άλλοι δύο προσπαθούν να συντονιστούν όσο καλύτερα μπορούν για να μπαίνουν πιο καλά και πιο βαθιά.

Πρώτος έχυσε αυτός που ήταν στο στόμα της και μετά άρχισαν να χύνουν ο ένας μετά τον άλλο. Αφού τελείωσαν όλοι, έπεσαν όλοι μαζί ξεροί πάνω στο κρεβάτι και τους πήρε ο ύπνος. Η Μ μόλις βρήκε τις δυνάμεις της ξύπνησε και σηκώθηκε με δυσκολία και πήγε να πλυθεί. Την ώρα που σηκωνόταν από το κρεβάτι ξύπνησε ο ένας από τους 4 μαύρους, τη βοήθησε να πάει στο μπάνιο και τη ρώτησε άμα θέλει να τη βοηθήσει. Η Μ δεν αρνήθηκε τη βοήθεια του. Μπήκαν μαζί στο μπάνιο και η Μ έφτιαξε το νερό και (ο ας τον πω Τ) άρχισε να πλένει τρυφερά το τέλειο κορμί της. Όταν τελείωσε ο Τ με το κορμί της, πήρε σειρά η Μ και άρχισε να πλένει το κορμί του Τ και να επικεντρώνεται στη μισό καυλωμένη πούτσα. Έκατσε με προσοχή στα γόνατα και άρχισε να την παίζει και να τη βάζει στο στόμα της. Του έκανε ένα τρελό βαθύ τσιμπούκι που έκανε τον Τ να ακουμπάει στο τοίχο του μπάνιου και να το απολαμβάνει.

Όταν τον καύλωσε για τα καλά σηκώθηκε όρθια, του έστησε την κωλάρα της και του ζήτησε να την ξεσκίσει. Πήγε από πίσω της και της τον έχωσε με τη μία όλο μέσα. Η Μ είχε βάλει κόντρα με τα χέρια της στο τοίχο και ο Τ την είχε πιάσει από τις πρησμένες βυζάρες της και έσκιζε με πάθος σαν να ήταν ερωτευμένοι. Η ένταση και το πάθος αυτό φαινόταν μέχρι που της είπε ότι θέλει να χύσει πάνω στις βυζάρες της και η Μ δεν του χάλασε χατίρι. Έκατσε στα γόνατα πάλι, έβαλε την κατάμαυρη πούτσα ανάμεσα στις βυζάρες της και άρχισε να του κάνει μία τέλεια ισπανική μαλακία. Η πούτσα του Τ έφτανε μέχρι το στόμα της και της έβαζε μόνο το κεφάλι μέσα. Όταν άρχισε να χύνει, η Μ άφησε τα χύσια του Τ να πέφτουν πάνω στις βυζάρες της.

Όταν τελείωσαν ξεπλύθηκαν καλά και βγήκαν έξω στο δωμάτιο όπου οι άλλοι 3 δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα. Ο Τ τους ξύπνησε και τους είπε ότι πρέπει να φύγουν. Η Μ τους περίμενε στο σαλόνι και κρατούσε 4 φακέλους. Μόλις βγήκαν τους έδωσε από έναν, τους ευχαρίστησε για όλα και έφυγαν. Εγώ ήξερα ότι θα αντιδρούσε έτσι αλλά πίστευα ότι δε θα το έκανε αυτό. Πληγώθηκα και νευρίασα απίστευτα. Απλά τώρα είναι πάρα πολύ αργά για να αντιδράσω γιατί η κατάσταση μου δεν είναι καλή και δε θέλω να δημιουργήσω ένταση γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω. Η Μ ξέρει ότι έχω δει τι έκανε και τώρα που έχει καταλάβει ότι μπορεί να πεθάνω ανά πάσα ώρα και στιγμή και να μείνει μόνη της, έχει κλειστεί πάρα πολύ στον εαυτό της. Και όσο δε μπορεί να είναι δίπλα μου την τρελαίνει ακόμα περισσότερο.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια…




Copyright protected OW ref: 185313



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.