Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία εδώ και επτά χρόνια.
Η Ευαγγελία είναι 38 ετών όσο και εγώ. Η γυναίκα μου έχει μια αδελφή την Σούλα περίπου 35 ετών παντρεμένη με τον Κώστα. Η Σούλα πάντοτε μου άρεσε αλλά δεν τόλμησα ποτέ να της πω τίποτα. Είναι λεπτή περίπου 55 κιλά με μικρά βυζάκια και ένα πολύ ωραίο κωλαράκι.

Η γυναίκα μου είναι τελείως διαφορετική, έχει μεγάλα βυζιά και είναι πιο χοντρή από την Σούλα. Την γυναίκα μου την γαμάω σχεδόν κάθε εβδομάδα αλλά έχω λιγάκι βαρεθεί. Έτσι σκέφτομαι συνεχώς την Σούλα και πως θα ήταν εάν την πηδούσα. Φέτος καλέσαμε στο εξοχικό την Σούλα με τον άντρα της. Η ιδέα ότι ήταν κοντά μου με τρέλαινε. Την έβλεπα με το μαγιό και τρελαινόμουνα.

Έτσι μια ημέρα πήγαμε όλοι μαζί για μπάνιο σε μια απόμερη παραλία. Εκεί έπεσε η ιδέα να κάνουμε μπάνιο χωρίς τα μαγιό μας. Η γυναίκα μου φρίκαρε γιατί ήταν πολύ συντηρητική και άρχιζε να βάζει τις φωνές. Η Σούλα με τον Κώστα όμως έβγαλαν αμέσως τα μαγιό τους, και έπεσαν να κολυμπήσουν. Ήταν φοβεροί! Ο Κώστας είχε ένα φοβερό τεράστιο πούτσο πολύ μεγαλύτερο από τον δικό μου. Η Σούλα είχε ξυρίσει το μουνάκι της και τα δύο μικρά βυζάκια της ήταν υπέροχα. Ακόμα και η γυναίκα παρατήρησε τον πολύ μεγάλο πούτσο του Κώστα.

Τότε δεν κρατήθηκα άλλο και της είπα εάν ήθελε να την γαμήσει ένας τόσο μεγάλος πούτσος και μου απάντησε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει να βάλει ένα τόσο μεγάλο πούτσο στο μουνί της. Έτσι μόλις τα παιδιά βγήκαν πήγα στον Κώστα και του είπα ότι η Ευαγγελία γουστάρει να γαμηθεί απ’ αυτόν. Ο Κώστας μου είπε ότι πάντα γούσταρε την Ευαγγελία και η φαντασίωση του ήταν να την χύσει στα μεγάλα της βυζιά. Του είπα ότι θα γινόταν αυτό με τον όρο ότι και θα γαμούσα την γυναίκα του. Μου είπε ότι εάν η Σούλα γούσταρε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Έτσι γυρίσαμε πίσω στο εξοχικό μας. Το βράδυ πήγα και αγόρασα μια ωραία τσόντα για να την δούμε όλοι μαζί. Πρώτη φορά γινόταν κάτι τέτοιο. Έτσι κάθισε στον καναπέ ο Κώστας με την γυναίκα μου και εγώ με την Σούλα σε δύο πολυθρόνες. Η τσόντα ήταν πολύ καλή κάναμε ωραία πλακίτσα αλλά έβλεπα όλους να έχουν καυλώσει.

Ξαφνικά βλέπω την γυναίκα μου να ακουμπάει τον Κώστα στο επίμαχο σημείο. Η Σούλα είχε μείνει άναυδη βλέποντας τον άντρα της να αρχίζει να γδύνει την γυναίκα μου. Αμέσως πιάνω την Σούλα και της λέω ότι θα ήθελα πολύ να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Η Σούλα έβλεπε τον άντρα της να γαμάει με μανία την αδελφή της και αμέσως έτρεξε μέσα στο δωμάτιο της. Έφερε μαζί της ένα τεράστιο δονητή και μου είπε ότι γουστάρει πρώτα να της βάλω αυτό στο ξυρισμένο της μουνάκι.

Αμέσως πήρα τον δονητή και άρχισα να της γαμάω το μουνάκι της. Ο Κώστας είχε πραγματικά ξεσκίσει την γυναίκα μου που φώναζε σαν τρελή από το γαμήσι που της έκανε. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της Σούλας. Άρχισε να μου κάνει ένα υπέροχο τσιμπούκι. Αμέσως μέσα σε δευτερόλεπτα έχυσα πάνω στα μικρά βυζάκια της.

Εντωμεταξύ Ο Κώστας συνέχιζε να γαμάει την γυναίκα ή οποία είχε τρελαθεί από το γαμήσι που της έκανε ο Κώστας. Έπειτα από λίγα λεπτά έχυσε πάνω στα τεράστια βυζιά της, όπως ακριβώς ήθελε. Αμέσως πήγαμε όλοι μαζί για σάουνα και εκεί έγινε πάλι της πουτάνας. Αυτή την φορά γαμήσαμε την Σούλα και οι τρεις. Εγώ την γαμούσα από τον κώλο της, ο άντρας της είχε δώσει τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα της και γυναίκα μου με το δονητή γαμούσε το μουνί της Σούλα. Είμαστε όλοι ιδρωμένοι πάρα πολύ και ήταν το καλύτερο γαμήσι πού είχα κάνει ποτέ. Η Σούλα είχε ξεπατωθεί. Ποτέ δεν είχε γαμηθεί από τρεις.

Έτσι, από τότε γαμιόμαστε συνεχώς μαζί και έχουμε αποφασίσει να βρούμε ακόμα ένα ζευγάρι μεταξύ 35-40 ετών μορφωμένο να το φιλοξενήσουμε στο εξοχικό μας και να κάνουμε παρέα και ότι προκύψει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).