Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ράνια ακόμα σε θυμάμαι: Έτσι γνώρισα τη Μαρία

Από την μέρα που γνώρισα την Μαρία έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολλά. Εν συντομία, έχω γίνει χιλιάδες κομμάτια ανάμεσα σε δύο τρελά θηλυκά, Ράνια, Μαρία, έχω εμφανίσει τη Μαρία στην οικογένεια μου, εις γνώση της Ράνιας και έχω αναλάβει δύο πρότζεκτ που τρέχουν μαζί με ημερομηνία λήξης σχεδόν κοινή.

Το χειρότερο όμως είναι ότι με τη Μαρία δε έχουμε τολμήσει να πούμε τίποτα στη Ράνια. Έπρεπε από την πρώτη φορά που μείναμε μόνοι μας, μετά από κάνα δύο μήνες από την γνωριμία μας, που έγινε το μεγάλο μπαμ. Αφήνοντας τη Μαρία σπίτι της ένα βράδυ πλακωθήκαμε στα φιλιά, με μένα πάνω στη μηχανή. Η επόμενη μέρα μας βρήκε αγκαλιά στο κρεβάτι της, μετά από μια καταπληκτική νύχτα κάνοντας έρωτα. Πραγματικό έρωτα.
 
Αφού λοιπόν δεν είχαμε τα κότσια να μιλήσουμε, το παίζαμε άνετα φιλαράκια. Η Ράνια για κάποιο λόγο δεν ήθελε ή δεν έβλεπε τα σημάδια στη συμπεριφορά μας. Μάλιστα πολλές φορές παίζαμε και οι τρεις μαζί. Μας είχε απέραντη εμπιστοσύνη ότι εκτός από τα παιχνίδια και την αμοιβαία συμπάθεια, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι άλλο. Η Μαρία από την άλλη δεν είχε πρόβλημα για μένα και τη Ράνια. Μόνο εγώ έσκαγα κάθε φορά που έπαιζε η Ράνια μαζί της.
 
Πάμε τώρα στη μέρα που μας έκανε τσακωτούς.
 
Παρασκευή βράδυ και έχουμε βγει όλοι μαζί. Η Ράνια όπως πάντα μες την τρελή χαρά. Η Μαρία θέλει να φύγει γιατί αύριο θα φάμε με τους δικούς μου. Εγώ είμαι στο κόσμο της εταιρείας που έχω αναλάβει πριν από ένα εξάμηνο. Δηλαδή ο καθένας στον κόσμο του.

Τελικά μετά από λίγο η Μαρία σηκώνεται να μας χαιρετήσει, προσφέρομαι να τη πάω σπίτι, η Ράνια τσαντίζεται γιατί θέλω και εγώ να πάω για ύπνο. Τα καταφέραμε να φύγουμε μετά από κάνα τέταρτο και φυσικά κοιμήθηκα στη Μαρία. Το πρωί του Σαββάτου ετοιμάστηκε για το μεσημεριανό γεύμα με το σόι μου και με ένα καφέ στα γρήγορα φύγαμε.
 
Τελειώσαμε απόγευμα και επιστρέψαμε στο σπίτι της Μαρίας. Η Ράνια άφαντη. Παίρνω τηλέφωνο να μάθω τι θα κάνει και να αποφύγω οποιαδήποτε έξοδο. Βαριέμαι και θέλω να μείνω με τη Μαρία. Η Ράνια επέμενε να πάμε από εκεί, της είπα ότι γύρισα τη Μαρία, ότι δεν είμαι καλά και θα πάω σπίτι.
 
- Μωράκι υποψιάζομαι ότι μου λες ψέματα. Δεν πιστεύω να σε βρω αγκαλιά με καμιά άλλη; Η Μαρία θα βγει; Μπορείς να τη φέρεις από δω πριν πας σπίτι σου;
 
Η Ράνια γίνεται πολύ πιεστική όταν θέλει. Δίνω το τηλέφωνο στη Μαρία. Μιλάνε για κάμποση ώρα και το κλείνουν.
 
- Κάτι έχει καταλάβει. Πρέπει να της μιλήσουμε, θα το μάθει και δε θέλω να ξέρω τι θα γίνει. Σε ζηλεύει, είναι τρελή για σένα και εμένα με έχει ερωμένη, φίλη, αδελφή. Θεέ μου θα τρελαθώ.
 
Η Μαρία είχε δίκιο. Πόσο δίκιο είχε. Έχουμε αράξει στον καναπέ και βλέπουμε ταινία, όταν χτυπάει το κουδούνι. Κοιτάζω τη Μαρία, ρωτάει στο θυροτηλέφωνο, με κοιτάει και φωνάζει "η Ράνια κρύψου". Τρέχω στο δωμάτιο. Μετά από δύο λεπτά ακούω τη Ράνια.
 
- Τι κάνουν τα καυλάκια μου; Τι ξενέρωμα... ταινία και πιτζάμες; Γελάει, "αφού δεν πάει το βουνό... ντύσου κι έλα, ξέρω ότι είσαι εδώ.
 
Πόσο μαλάκας είμαι. Η μηχανή με πρόδωσε. Και πριν αρχίσει η Μαρία να τα κάνει θάλασσα, βγαίνω.
 
- Ντυμένος είμαι ρε Ράνια αμάν πια, κουρασμένος είμαι και είπε η Μαρία να κοιμηθώ εδώ. Λένε ότι η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Σε μένα δεν έπιασε.

- Μωρό μου κουρασμένο δε με πειράζει. Ούτε και χθες με πείραξε. Ούτε και το τριήμερο που ήσουν για δουλειά στη Θεσσαλονίκη.
 
Αυτό ήταν πριν από μήνες.
 
- Ούτε το καλοκαίρι που πήγες στο χωριό.
 
- Ράνια τι λες;... πετάγεται η Μαρία.
 
"Ράνια τι λες;..." επαναλαμβάνει η Ράνια ειρωνικά. Για πόσο μαλάκα με περνάτε; Και χτες η μηχανή από κάτω και σήμερα. Και το τριήμερο ο ένας βόρεια ο άλλος νότια.
 
- Στο χωριό πήγα μόνος μου. Λέω. Αλλά για το τριήμερο πως το έμαθες;
 
- Ήρθα να σε βρω ρε μαλάκα. Πήρα το τρένο και ήρθα να σου κάνω έκπληξη. Περίμενα να έχεις τα αρχίδια να μου το πεις. Εσύ τουλάχιστον, για την πουτάνα τη μικρή δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Από την πρώτη στιγμή σε ήθελε. Έχυσε για σένα χωρίς να την αγγίξεις. Μια λεσβία που ο πρώτος πούτσος που έβαλε στο μουνί της ήταν ο δικός μου. Ναι ρε μαλάκα εγώ σας ξεπαρθένιασα και τους δύο. Πίστευα ότι θα σάς περάσει, έκανα υπομονή αλλά μέχρι πότε;
 
Όση ώρα μας τα χώνει η Ράνια, η Μαρία κλαίει στον καναπέ κι εγώ με σκυμμένο κεφάλι, ακούω χωρίς να έχω να πω κάτι. Είχε δίκιο. Ξαφνικά αρχίζει να γελάει δυνατά. Σκέφτομαι ότι τα παίξε.
 
- Ρε χαζά; Τι πάθατε; Πλάκα κάνω! Τι είμαι;... η μαμά σας να σας μαλώσω. Και ξανά γέλια. Μεγάλα παιδιά ήμαστε. Όλα καλά...
 
και κάθεται μαζί με τη Μαρία στο καναπέ και την παίρνει αγκαλιά. Αναστενάζω και βάζω ποτά για όλους.
 
- Νομίζω μετά από όλο αυτό, μας χρειάζεται.
 
- Αλήθεια έλεγες πριν; Γιατί δε μας μίλησες στη Θεσσαλονίκη; Ρωτάει η Μαρία.
 
Τι θέλει και ρωτάει τώρα; Αναρωτιέμαι και καλά κάνω γιατί άναψε πάλι το φιτίλι. Δεν πίστευα ότι θα τα άφηνε έτσι εύκολα η Ράνια τα πράγματα.
 
- Την πατήσατε καυλάκια μου. Έτσι το είπα και ψαρώσατε. Αλλά όλα καλά, δε με πειράζει.
 
Αυτό το τελευταίο ούτε τότε το πίστευα, ούτε τώρα. Ειδικά μετά από εκείνη την μέρα. Η Ράνια είχε κανονίσει τα πάντα, ήθελε εκδίκηση και θα την έπαιρνε ο κόσμος να χαλάσει.
 
- Καυλάκια μου, ποτάκια και γαμήσι τώρα που τα βρήκαμε να το γιορτάσουμε.
 
Σηκώνεται και πάει προς το μπάνιο ενώ πετάει τα ρούχα της.
 
- Έχει ζεστό νερό;
 
Κοιτάζω τη Μαρία. Έχει μείνει και αυτή σα χαζή.
 
- Τι κάνουμε τώρα; Ρωτάει.
 
- Ότι θέλει μπας και τη γλυτώσουμε, λες όντως να το πήρε καλά;
 
- Δεν ξέρω αλλά νομίζω μας δουλεύει. Ναι έχει, σου φέρνω πετσέτα...

και πετάγεται πάνω η Μαρία λες και τη χτύπησε ρεύμα. Σκεφτόμουν πως τα κάναμε έτσι σκατά, δεν έπρεπε και δε θέλαμε να πληγωθεί η Ράνια.
 
- Ακόμα έτσι είσαι;
 
Η Ράνια γυμνή και ήδη καυλωμένη, έρχεται κατά πάνω μου. Αρχίζει να με γδύνει ανάμεσα από φιλιά.
 
- Δε σε πειράζει που τον έχωσα λίγο στη μικρή; Δες πώς με έκανε η πουτάνα. Είναι πολύ καλή στα τσιμπούκια ε; Ξέρεις εσύ!
 
Βλέπω τη Μαρία να βγαίνει από το μπάνιο γυμνή κι αυτή. Τα μάγουλα της κόκκινα και με ένα ύφος "τη γαμήσαμε". Μας βλέπει εμένα όρθιο και τη Ράνια στα γόνατα να με γλείφει.
 
- Έλα καυλίτσα μου κοντά, μη ντρέπεσαι, τον άντρα σου μπουκώνω...
 
και με βάζει μέσα στο στόμα ολόκληρο. Τον βγάζει και είναι πέτρα και μέσα στα σάλια. Πλησιάζει η Μαρία και πέφτει κι αυτή στα γόνατα. Η Ράνια της προσφέρει τον πούτσο μου και αυτή αρχίζει να με γλείφει.
 
- Έλα καυλίτσα, καύλωσε τον να μας γαμήσει. Πάρ' τον βαθιά που του αρέσει. Α... δε κάνουμε δουλειά έτσι άσε εμένα...
 
και τραβάει από το στόμα της τον πούτσο μου, της ρίχνει μερικά χαστουκάκια στα μουτράκια της και το ξανά βάζει στο δικό της. Εκεί κατάλαβα γιατί είχε κόκκινα μάγουλα η Μαρία όταν εμφανίστηκε. Η αλήθεια είναι ότι με είχε καυλώσει όλο αυτό, ήταν σαν να μας είχε υποταγμένους. Ειδικά τη Μαρία. Της μίλαγε απότομα και αυτή έκανε ότι της έλεγε η Ράνια.
 
- Έλα πουτανάκι, στα όρθια θα τον φας για αρχή, έτοιμο στον έχω.
 
Τη στήνει στο τραπέζι και με τραβάει να πάω πίσω της. Πιάνει τον πούτσο μου και τον βάζει στη σχισμή της. Το παίζει πάνω κάτω στο μουνάκι της και το βάζει λίγο μέσα. Θέλω να μπω μέσα της και σπρώχνω λιγάκι. Η Ράνια μου τραβάει μία στο κωλαράκι μου.
 
- Βιάζεσαι καύλα μου; Θα της το γαμήσεις το μουνάκι, μην κάνεις έτσι. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα. Πάμε μέσα να είμαστε πιο άνετα.
 
Με παίρνει από το χέρι και με πάει στο κρεβάτι. Έλα κι συ μαζί μας πουτανάκι, λέει στη Μαρία και έχω την ψευδαίσθηση ότι μόνο μαζί της τα έχει. Μας βάζει και τους δύο διπλά δίπλα ανάσκελα και πέφτει πάνω μας. Μία γλείφει εμένα μία τη Μαρία.
 
- Έτοιμο το μουνάκι, έλα να το γαμήσεις να σε χαρώ γαμιά μου.
 
Η αλήθεια ήταν ότι δεν άντεχα άλλο, γυρνάω και μπαίνω αμέσως στο μουνάκι της Μαρίας με τη μία. Η Μαρία καυλωμένη κι αυτή με δέχεται με ανακούφιση μέσα της.
 
- Βογκάς μωρή πουτάνα;... βογκά. Θα σε ξεμουνιάσουμε σήμερα. Κάτσε μέσα της μωράκι μου να σε γλείψω λίγο.
 
Η γλώσσα τής Ράνιας περνάει μια βόλτα από το κωλαράκι μου και καταλήγει στην τρυπούλα μου. Η πούτσα μου τινάχτηκε μέσα στη Μαρία που αναστέναξε.
 
- Για σένα δουλεύω μωρή καργιόλα...
 
λέει η Ράνια και βάζει τη γλώσσα πιο μέσα. Τη νιώθω που σηκώνεται και βάζει το καυλί τής στην τρυπούλα μου. Στην αρχή χαϊδεύει πάνω κάτω και σιγά σιγά το σπρώχνει μέσα μου.
 
- Και τώρα πουστράκι οι δύο μας...
 
και με όση δύναμη είχε μου το καρφώνει μέσα. Τρελάθηκα. Πρώτη φορά με πόνεσε. Άρχισε να με γαμάει δυνατά και γρήγορα. Από τον πόνο ο πούτσος μου έπεσε και σε λίγο βγήκε μόνος του από το μουνάκι της Μαρίας.
 
- Με πονάς, σταμάτα...
 
- Δεν πειράζει πουστράκι, θα μάθεις να γαμιέσαι κι έτσι. Δε μπορώ να περιμένω να ανοίξει το κωλαράκι σου. Θέλω να γαμήσω. Θα μάθεις να χαλαρώνεις πιο γρήγορα αλλιώς θα πονάς.
 
Σίγουρα δεν ήταν η Ράνια που ξέραμε. Ίχνος φροντίδας και αγάπης. Μόνο γαμήσι. Ήθελε να μας ξεφτιλίσει. Με μία δυνατή γαμιά πέφτω πάνω στη Μαρία. Το κεφάλι μου δίπλα στο δικό της και βλέπω ένα δάκρυ στο μαγουλάκι της. Ψιθυρίζω στο αυτί της ότι θα ξεσπάσει και θα σταματήσει να μην ανησυχεί. Με ένα φιλάκι στο μάγουλο, μου λέει, όχι αγάπη μου δε θα σταματήσει.
 
Η Ράνια καρφώνει δυνατά εκείνη την στιγμή και νιώθω τη ψωλή τής σκληρή να σπαρταράει μέσα μου. Με χύνει βαθιά μέσα στην τρυπούλα. Με γεμίζει σπέρμα ζεστό που όσο και να πόνεσε πριν, πραγματικά μου άρεσε. Με δύο τρεις κινήσεις ακόμα σκύβει πάνω μας και φωνάζει.
 
- Τον έχυσα τον άντρα σου μωρή. Του άνοιξα το κωλαράκι και τον έχυσα. Θα στον κάνω πούστη μέχρι να ξημερώσει. Θα τον στείλω για ράμματα.
 
Βγαίνει από μέσα μου και σηκώνεται. Με σπρώχνει να σηκωθώ και με βάζει πάλι δίπλα στη Μαρία. Κάθομαι σε εμβρυακή στάση. Η τρυπούλα μου καίει και στάζει.
 
- Κοίτα το πουστράκι σου,έχυσε στα μπουτάκια σου, μωρή πουτάνα. Έχυσε μόνο από το γαμήσι μου. Έλα εδώ ρε πούστη να καθαρίσεις ότι έκανες.
 
Με τραβάει από τα μαλλιά, με βάζει πάνω από τα μπουτάκια τής Μαρίας, όντως είχα χύσει, αρχίζω να μαζεύω τα χύσια μου και η Ράνια να γελάει.
 
- Πώς κατάντησες έτσι ρε πούστη; Σήκω να πας να πλυθείς γαμιόλη, να πλύνεις και το κωλαράκι σου καλά δεν έχω τελειώσει μαζί του. Εσύ πουτάνα γλείψε με. Κάνε μασαζάκι στην ψωλή μου, να την ξεκουράσεις, γιατί θα ξανά γαμήσει σε λίγο.
 
Πάω στο μπάνιο να πλύνω το κωλαράκι μου όπως μου είπε η Ράνια και ακούω τη Μαρία να μπουκώνει τη ψωλή τής. Όσο κάνω μπάνιο σκέφτομαι αυτό που είπε η Μαρία, τι άλλο να κάνει η Ράνια; Άντε να μας γαμήσει άλλη μία μετά θα κουραστεί θα της φύγουν τα νεύρα κι όλα καλά. Βγαίνω και πάω στη κουζίνα να πιω κάτι.
 
- Ποιος σου είπε να κάνεις βόλτες πουστράκι μου; Έλα αμέσως εδώ.
 
Πάω μέσα, η Μαρία στα τέσσερα με ένα δονητή στο μουνάκι της. Η Ράνια να το σπρώχνει μέσα της με δύναμη και συγχρόνως να βάζει δάκτυλα στο κωλαράκι της. Με βλέπει στην πόρτα να κοιτάζω.
 
- Μισό καύλωσες πουστράκι; Έλα, θα σε περιποιηθώ και σένα.
 
Η αλήθεια είναι ότι πράγματι με το θέαμα αυτό είχα καυλώσει. Πάω κοντά, με βάζει να πέσω δίπλα στη Μαρία στα τέσσερα.
 
- Έτσι και τα δύο τα πουτανάκια μου.

Σκύβει και σαλιώνει την τρυπούλα μου με τη γλώσσα της. Ανατριχιάζω και κάνει σπασμούς η τρύπα μου. Είναι πιο εύκολο να γαμηθεί τώρα, έχει ανοίξει και περιμένει.
 
- Ανοιγοκλείνει η κωλάρα σου τώρα; Είδες που είχα δίκιο;... το καλύτερο πουστράκι θα σε κάνω.
 
Λέγοντας αυτά η Ράνια νιώθω κάτι κρύο και σκληρό πίσω μου. Στην αρχή ήταν λεπτό μετά νιώθω να με ανοίγει και να καρφώνετε μέσα μου. Το νιώθω σταθερό να κλείνει την τρυπούλα μου και αυτή να το αγκαλιάζει.
 
- Πώς σου πάει η σφήνα στο κωλαράκι... καύλα είσαι. Έπρεπε να είχα και κλουβάκι για το πουλάκι σου. Δε πειράζει θα το βλέπω να καυλώνει και να χύνει μόνο του. Σήκω τώρα να βάλεις κάνα ποτάκι, φτιάξε και κάνα τσιγάρο και θα έρθουμε μέσα.
 
Περπατώντας νοιώθω τη σφήνα στο κωλαράκι μου και καυλώνω, για να την αισθάνομαι καλύτερα έχω αρχίσει να το κουνάω, χωρίς να το θέλω.
 
- Έτσι πούστη κουνήσου. Κοίτα μωρή τον άντρα σου πως κουνιέται. Έλα κι συ μέσα και μη βγάλεις το καυλί από το μουνάκι σου. θέλω να σε δω κι εσένα πως θα περπατάς.
 
Η Ράνια ξανά γέλασε δυνατά, σίγουρα το χαιρόταν. Μας έκανε ότι ήθελε χωρίς καμία αντίσταση από μέρους μας. Μπαίνει στο μπάνιο και φωνάζει τη Μαρία. Μετά από λίγο έρχονται. Γυμνές και οι δύο με τη Ράνια μισοκαυλωμένη.
 
- Όπως καταλάβατε τώρα αρχίζει το πάρτι.
 
Χτυπάει το κουδούνι. Κοιτάζω τη Μαρία και έχει κατεβάσει το κεφάλι.
 
- Αφήστε, ανοίγω εγώ.
 
- Ποιόν περιμένουμε; Μαρία τι γίνεται;
 
- Δε ξέρω έχει ξεφύγει. Φοβάμαι.
 
Πάω κοντά την παίρνω αγκαλιά και της λέω μάλλον θα έχει παραγίνει κάτι. Μετά σκέφτηκα γυμνή θα ανοίξει;
 
- Έλα μωράκι μου μέσα. Θα σου αρέσει έχω έτοιμα δύο πουτανάκια για τα κέφια μας...
 
ακούγεται η Ράνια και μπαίνει μέσα ένας φίλος της μπρατσαράς ζιγκολό, ο Στέλιος. Τον ξέραμε από τα πάρτι και τα μαγαζιά που μας έβγαζε η Ράνια. Ο τύπος ήταν σίγουρα κοντά στα δύο μέτρα ύψος και εκατόν τριάντα κιλά, γεμάτο ποντίκια και όλο το σώμα του σφιχτό και ογκώδες. Είχε καλό όνομα στην αγορά, τον ζητούν και άντρες και γυναίκες.
 
- Ράνια τα έχεις παίξει; Τι θες να κάνεις, τι θέλει εδώ ο Στέλιος; Η Μαρία έφτασε στα όρια της.
 
- Μιλάς πουτάνα; Όταν έπρεπε να μιλήσεις που ήσουν; Τώρα το στοματάκι σου θα το έχεις μόνο να γλείφει και να βογκά. Στέλιο ξεκινά με τη πουτάνα που θέλει να πιάσει κουβέντα με τη ψωλή σου.
 
Ο Στέλιος βγάζει τα ρούχα του, πάει στη Μαρία, που έχει γυρίσει πλάτη και κλαίει. Τη γυρνάει απαλά και την κατεβάζει στα γόνατα. Η πούτσα του είναι η διπλάσια και από τη δική μου και από της Ράνιας. Ακόμα πεσμένη και είναι ορατή η διαφορά. Η Μαρία κοιτάει και δεν κάνει τίποτα. Αυτός πιάνει τη ψωλάρα του και την τρίβει στο πρόσωπο της.
 
- Ξεκίνησε με το καλό πουτάνα γιατί θα αγριέψει, ο γαμιάς μας...

της λέει η Ράνια και με πιάνει από το μαλλί, με στήνει στη πλάτη του καναπέ και παίζει με τη σφήνα μου.
 
- Κοίτα πως σε περιμένει το πουστράκι μου. Θα περάσει καλά ο πούτσος σου σήμερα και θα έχω βγάλει και την υποχρέωση, έτσι γαμιά μου;...

λέει στο Στέλιο που έχει αρχίσει να μπουκώνει την Μαρία.
 
- Πάντα ήθελα να στη γαμήσω αυτή. Αλλά και το γκομενάκι σου; Δε το περίμενα. Ναι εννοείται καμιά υποχρέωση Ράνια μου. Ωραία θα περάσουμε. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω.
 
- Θα σε βοηθήσω εγώ πουτσάρα μου. Μόλις σε καυλώσει η πουτάνα θα μου σκίσεις το πουστράκι μου. Όταν τελειώσεις με αυτόν θα σου έχω έτοιμη την άλλη.
 
- Μ... γι αυτό σε γουστάρω ρε Ράνια. Αυτό το πουτανάκι ξέρει να γλείφει; Δεν πρόκειται να με καυλώσει πότε.
 
Η Ράνια τα παίρνει, πιάνει από τα μαλλιά τη Μαρία και κοντά στο αυτί της φωνάζει μπουκώσου μωρή ξεκωλιάρα, μας το παίζεις παρθένα; Ρούφα μωρή, τέτοια ψωλή που θα ξανά βρεις; Και πιέζει τη Μαρία πάνω στη ψωλή του Στέλιου. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάζει σάλια πάνω της και να πνίγεται.
 
- Έτσι, σάλιωσε τον καλά γιατί θα μπει στο κωλαράκι του άντρα σου μετά.
 
Η Μαρία έχει γίνει κόκκινη από την προσπάθεια. Ο Στέλιος το απολαμβάνει. Η Ράνια σε παράκρουση. Εγώ να κοιτάζω μαγνητισμένος την υπέροχη ψωλή να προσπαθεί να γαμήσει το στοματάκι της Μαρίας. Ένας τεράστιος άντρας μπροστά σε ένα μικρό πλασματάκι, με ένα καυλί πολύ όμορφο και μεγάλο, η αντίθεση αυτή, μόνο καύλα μου προσέφερε. Εντάξει και λίγο ζήλια. Από τη μία που μου γαμούσε τη γυναίκα της ζωής μου και από την άλλη πόσο θα ήθελα να ήταν και η δικιά μου τόσο μεγάλη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή μόνο τη θαύμαζα, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτή η ψωλή θέλει να με γαμήσει.
 
Είμαι ακόμα στημένος στον καναπέ και ασυναίσθητα παίζω με τη σφήνα μέσα στη τρυπούλα μου. Το κωλαράκι μου τη σφίγγει και την χαλαρώνει. Με το τέρας του Στέλιου σε πλήρη ανάπτυξη έχω καυλώσει κι εγώ. Η Ράνια, που βλέπει ότι είναι έτοιμος ο Στέλιος για την επόμενη φάση του σχεδίου της, έρχεται πίσω μου και παίζει με τη σφήνα. Τη βγάζει λίγο και την ξανά βάζει χτυπώντας τα κωλομέρια μου. Κάνει κυκλικές κινήσεις και φτύνει πάνω στη τρυπούλα μου τη βάζει ξανά και την βγάζει.
 
- Έτοιμο το κωλαράκι σου, έτσι να σε χαρεί η ψωλάρα του Στέλιου, έλα γαμιά, εδώ θα τον πάρεις ή θες μέσα να τον χαρείς στο κρεβάτι;
 
Έρχεται ο Στέλιος που άφησε το κεφάλι της Μαρίας, για να επιθεωρήσει την τρυπούλα μου. Αμφιβάλλω για το πόσο θα είναι τρυπούλα ακόμα. Βάζει δάχτυλο και το νιώθω σαν να έχω το καυλί τής Ράνιας μέσα μου. Το στρίβει μέσα μου και βάζει άλλο ένα.
 
- Παρθένος ο μικρός; Ρωτάει και έχω πάθει πλάκα.
 
- Μόνο εγώ τον έχω γαμήσει και ο δονητής της πουτάνας από κει. Τώρα θα δει τι θα πει γαμήσι. Θέλω να τον ανοίξεις όσο καλύτερα μπορείς. Να μη κλείσει ξανά η τρύπα του. Θα τον παραδώσω σωστό πουστράκι στην καργιόλα.
 
Όλη αυτή η κουβέντα μεταξύ τους λες και μιλάνε για άλλους. Σαν να μην ήμασταν μπροστά. Ξαφνικά μου ρίχνει μια σφαλιάρα στο κωλαράκι μου ο Στέλιος και μια στα αρχιδάκια μου. Πόνεσε πολύ αυτό και μαζεύτηκα. Με πιάνει από τα μαλλιά, με τραβάει όρθιο και σα να ήμουν κούκλα με πάει στο δωμάτιο και με πετάει στο κρεβάτι.
 
- Τελείωσαν τα ψέματα τώρα θα περάσουμε καλά. Έλα κοντά και πέσε στα τέσσερα. Ωραία, έτσι σε θέλω, συνεργάσου για να μη με θυμώσεις. Δε θες να με δεις να θυμώνω. Ρε Ράνια αυτός μου στήθηκε με τη μία...
 
φωνάζει και εμφανίζεται στην πόρτα η Ράνια με τη Μαρία. Με βλέπουν στα τέσσερα με πρόσωπο στην πόρτα και πίσω μου ο Στέλιος να περιμένει τα κορίτσια για να έχει θεατές στο γαμήσι. Η Ράνια έχει πιάσει τη Μαρία από το σβέρκο και τη σπρώχνει μπροστά.
 
- Έλα καυλίτσα μου να δεις πως θα στον γαμήσουμε τον πούστη που μάζεψες.
 
Τη ρίχνει κι αυτή στο κρεβάτι και τη βάζει κοντά στο κωλαράκι μου για να βλέπει καλύτερα. Έτσι το δικό της κωλαράκι είναι στον αέρα που η Ράνια δεν έχει σκοπό να το αφήσει σε ησυχία. Αρχίζει να τη γλείφει να την δαχτυλιάζει και να ρίχνει χαστουκάκια.
 
- Ξεκινά με το πουστράκι πρώτα και θα σου ετοιμάσω και την πουτανίτσα. Οπότε βαρεθεί η ψωλή σου, να 'χει να γαμάει.
 
Δεν ήθελε κάτι άλλο να ακούσει ο Στέλιος. Με πιάνει από τη μέση τρίβει τη ψωλάρα του στη τρυπούλα μου και αρχίζει να σπρώχνει. Ούτε ο δονητής τόσο σκληρός. Τον νιώθω τεράστιο, όπως είναι ίσιος και χοντρός με ένα πουτσοκέφαλο ανάλογων προσόντων, διαπερνά την είσοδο μου και τεντώνει την τρυπούλα μου αναγκάζοντας τη να τον αγκαλιάσει. Κάνει συσπάσεις γύρω από τον πούτσο του που ακόμα δεν έχει μπει ούτε το ένα τέταρτο. Πρέπει να με βοηθάει και η χρήση της σφήνας.
 
- Τι κωλαράκι είναι αυτό; Με μαλάζει, αυτός θα με ρουφήξει. Αντί να τον γαμήσω θα μου γαμήσει τον πούτσο αυτός...
 
και με καρφώνει λίγο πιο μέσα. Ήξερε τι να κάνει ο κωλομπαράς. Με άνοιγε τόσο-όσο κάθε φορά και με έκανε να περιμένω την επόμενη πιο βαθιά. Ήταν τελείως ελεύθερος να με σκίσει, αλλά αυτός είχε την υπομονή ξέροντας ότι με τέτοιο πούτσο θα μου έκανε ζημιά. Όμως το έκανε με τέτοιο τρόπο που σε λίγο θα τον παρακαλούσα κιόλας. Έτσι συνέχισε μέχρι που νιώθω όλη τη ψωλή του να με γεμίζει. Τα αρχίδια του με ακουμπάνε, τα πόδια του, η λεκάνη του, έχουν κολλήσει πίσω μου. Το κωλαράκι μου έχει κρυφτεί μέσα στο θηρίο και έχει δεχθεί ένα άλλο θηρίο μέσα του. Σαν να μη φτάνει αυτό, για να με τρελάνει κάνει σπασμούς μέσα μου. Τινάζεται μέσα μου και σαν να με περνάει ρεύμα, λιώνω πάνω στη ψωλή του. Έχω χάσει τη επαφή με το κόσμο. Θέλω να με γαμάει ώρες αυτή η πούτσα, με κυριεύει η καύλα και αρχίζω να κουνάω το κωλαράκι μου.
 
- Που το βρήκες αυτό το κωλαράκι ρε Ράνια; Τέλειο, τον πήρε όλο και κουνιέται. Δε πιστεύω να σε πειράζει να το σκίσω λίγο;
 
- Έχεις αργήσει Στέλιο, γι' αυτό σε έφερα εδώ και συ τον γαμάς λες και είναι γκομενάκι σου.
 
Η Ράνια στην ουσία απελευθερώνει τον γαμιά μου. Του δίνει την άδεια να πάρει την εκδίκησή της. Με την μία αρχίζει να βγαίνει και να αδειάζει η τρυπούλα μου. Πριν βγει με το πουτσοκέφαλο στα όρια τον βάζει δυνατά με καρφώνει πάνω του. Και αρχίζει το δυνατό γαμήσι, με τέμπο και ακούραστος.
 
Πριν αρχίσει να με γαμάει δυνατά, η Ράνια είχε καρφωθεί μέσα στη Μαρία και μάλλον χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση. Της έσκιζε το κωλαράκι. Η Μαρία έβγαζε κραυγούλες, που σε τίποτα δεν έφταναν τις δικές μου, όταν άρχισε ο Στέλιος το κάρφωμα. Ένοιωσα πραγματικά πουτάνα. Ένοιωσα όλη την ψωλή σκληρή και δυνατή, με όλες τις λεπτομέρειες, τον όγκο της και τις φλέβες της. Μετά από κάνα δεκάλεπτο ξεπάτωμα, την έβγαζε όλη έξω και το πουτσοκέφαλο που έπαιζε κρυφτούλι με το σφιγκτήρα μου. Δεν ξέρω πόση ώρα γαμιόμουν έτσι αλλά τελευταία δεν πονούσε καθόλου σχεδόν, μόνο απόλαυση μου έδινε αυτός ο τεράστιος πούτσος.
 
- Σε λίγο θα θέλει δύο δύο τις ψωλές αυτός ο κώλος. Είναι πολύ καλό το πουστράκι σου.
 
- Μη μου ξεχάσεις και το πουτανάκι. Σε περιμένει!
 
- Ναι δίκιο έχεις, αλλά ο κώλος του με τραβάει μέσα. Μου ρουφάει τον πούτσο ο μαλάκας σου.
 
Τελικά βγαίνει και με αφήνει έτσι στα τέσσερα. Με το κωλαράκι μου ανοιχτό όσο ποτέ. Πήγε πίσω από τη Ράνια που ακόμα γαμάει.
 
- Έλα Ράνια άσε να την ανοίξω λίγο και ρίξε μια ματιά στον άλλο. Δες κωλαράκι που του έφτιαξα. Μήπως θέλει κάτι;
 
- Πω, πω! Τι όμορφη τρυπούλα, ούτε το μουνάκι της γυναίκας σου δεν είναι τόσο ανοιχτό...

μου λέει η Ράνια και βάζει το δικό της καυλί μέσα.
 
- Ρε συ τι καλά που τον άνοιξες; Καμιά αντίσταση στον πούτσο μου, τον τρώει άνετα.
 
Για τη Μαρία αρχίζει να δυσκολεύει η κατάσταση. Ο Στέλιος έχει μπει στο μουνάκι της σχεδόν ολόκληρος και η Μαρία πονάει.
 
- Όχι πιο μέσα, πονάω, θα μου κάνεις κακό, σε παρακαλώ όχι πιο μέσα. Βάζει τα κλάματα. Ράνια σε παρακαλώ, συγνώμη, συγνώμη, ότι άλλο θέλετε. Ράνια ξέρεις ότι ήταν δύσκολο να μιλήσουμε. Συγγνώμη, σε παρακαλώ...
 
- Στέλιο Κάτσε μέσα τής ακίνητος σε παρακαλώ. Λέει η Ράνια.
 
Ο Στέλιος πηρε τη διαταγή και την την έκανε πράξη. Σχεδόν μισή ψωλή ακίνητη στο μουνάκι της Μαρίας. Με πιάνει από το αυτί η Ράνια και με πάει κοντά τους.
 
- Θες ρε μαλάκα να δεις το μουνάκι της ανοιχτό από πραγματικό πούτσο;
 
Ρητορική η ερώτηση φυσικά. Με γυρνάει ανάσκελα και ανάποδα από τη Μαρία και με βάζει να περάσω από κάτω της. Τώρα έχω πλήρη θέα στο μουνάκι της. Η Μαρία έχει πιάσει το πεσμένο καυλί μου και το χαϊδεύει αναπνέοντας πάνω του. Προσπαθώ να κάνω τον πόνο τής πιο ανώδυνο αρχίσω να γλείφω το μουνάκι της. Και γύρω από τα μουνόχειλα μαζί με την ψωλή που είναι καρφωμένη μέσα της.
 
- Ρε καργιόλα με γλείφεις; Ράνια αυτός ο πούστης με γλείφει. Να της το σκίσω τώρα;... δεν αντέχω άλλο.
 
- Γάμα λίγο μουνάκι, αλλά μετά θέλω να δω και το δικό της κωλαράκι ίδιο με του άλλου.
 
Κάνοντας μερικές κινήσεις ακόμα μέσα στο μουνάκι της, βγαίνει το θηρίο και πριν προλάβω να βάλω τη γλώσσα μου στο μουνάκι της να το γλυκάνω, μου το χώνει στο στόμα. Ίσα ίσα το πουτσοκέφαλο και λίγο ακόμα κατάφερα να πάρω. Ήταν νόστιμο. Τα γλυκά χυσάκια της Μαρίας από μια ζεστή ψωλή χοντρή και σκληρή. Άρχισα να καυλώνω πάλι. Η Μαρία τον έβαλε στο στοματάκι της, μην το πάρει χαμπάρι η Ράνια.
 
- Μωρή πουτάνα στη πουτάνα πουτανιές; Βγάλ' το έξω να δω τον πούστη πόσο καυλωμένος είναι που σε βλέπει να γαμιέσαι.
 
Η Μαρία ακούει και άμεσα με βγάζει από το στόμα της. Η Ράνια μου πιάνει τα αρχίδια και τα σφίγγει δυνατά.
 
- Δε θα καυλώσει κάνεις μόνος του. Όταν πω εγώ μόνο. Κατάλαβες παλιό πουστράκι;
 
Πόνεσα πολύ και ανοίγοντας το στόμα μου βγαίνει το θηρίο του Στέλιου.
 
- Ούτε ένα τσιμπούκι της προκοπής σήμερα. Ας ξεπατώσω τώρα και το δεύτερο κωλαράκι μπας και χύσω...
 
και βλέπω τη ψωλάρα του Στέλιου να τρίβει την τρυπούλα της. Είναι αρκετά σαλιωμένη και λίγο ανοιγμένη από τη Ράνια αλλά χωρίς κρέμα. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Εγώ αντί να σάλιωνα την ψωλή του τη ρούφαγα. Έχω τη γλώσσα μου στο μουνάκι της και τη γλείφω όπως της αρέσει σαν να τη φιλάω στο στόμα με γλώσσα. Παίρνοντας ανάσες από τη μύτη έχω βεντουζάρει το στόμα μου και νιώθω στη γλώσσα μου τα υγρά από το πιο νόστιμο μουνί του κόσμου. Με έναν βαθύ αναστεναγμό της Μαρίας, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω το κεφάλι του θηρίου να έχει μπει μέσα.
 
Τελικά ήξερε να ανοίγει κωλαράκια ο Στέλιος. Ήταν ο τέλειος κωλομπαράς. Νιώθω τα χέρια της Μαρίας να με σφίγγουν στα μπούτια μου.Βλέπω το Στέλιο να κάνει ξανά αυτό που έκανε και σε μένα. Περιμένει και με μικρές κινήσεις κάνει το κωλαράκι της να θέλει κι άλλο.
 
- Σε παρακαλώ γάμα με, κουσα τη Μαρία να λέει με μια φωνή ξένη, μεταξύ αγωνίας, καύλας, πόνου και πόθου. Θέλω να χύσω στο στόμα του όταν θα με γαμάς.
 
Τώρα αν σας πω πως ακόμα και σήμερα δεν έχω νιώσει τέτοιο πράγμα, θα με πιστέψετε; Η γλώσσα μου πιέζεται από την ψωλή του Στέλιου όταν έμπαινε στο κωλαράκι της Μαρίας. Γλείφω και χορεύω τη γλώσσα μέσα της και συγχρόνως νιώθω την ψωλή να τρίβετε από πάνω στα τοιχώματα. Είμαι ζαλισμένος από την αίσθηση και δεν κατάλαβα ότι την γαμούσε κανονικά πια. Νιώθω πάλι πόνο στα αρχιδάκια μου και τινάζομαι μέσα στο μουνάκι της Μαρίας. Αυτο ήθελε για να αρχίσει να χύνει. Πρέπει να τρέχουν τα χύσια από το πρόσωπο μου. Η γλώσσα μου καίει, η Μαρία ουρλιάζει "φτάνει, φτάνει, χύνω, δε μπορώ άλλο", η Ράνια μου σφίγγει τα αρχίδια και τα χτυπάει για να μην καυλώνω και ο Στέλιος που δεν αντέχει άλλο, βγαίνει και χύνει παντού, από τα κωλομέρια της Μαρίας μέχρι στα μούτρα μου.
 
Πρέπει να πέρασαν κάποια λεπτά με μας να έχουμε μείνει ακίνητοι περνώντας ανάσες. Η Μαρία ακόμα ανασαίνει πάνω στον πούτσο μου. Αναρωτιέμαι αν μετά από αυτό θα είναι το ίδιο μεταξύ μας, όταν νιώθω να με φιλάει και να με γλείφει.
 
- Πονάς αγάπη μου; Με ρωτάει με τη φωνούλα της, ίσα που ακούστηκε.
 
- Θα το ξεπεράσω. Εσύ;
 
- Χάρη σε σένα όχι. Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που έκανες, με βοήθησε πολύ να αντέξω το μαλάκα και με έκανες να χύσω όπως ποτέ.
 
Ακούω βήματα.
 
- Για να οργανωθούμε, δεν τελείωσε ακόμα. Έδιωξα το Στέλιο αλλά το πάρτι συνεχίζεται!
 
Η Ράνια σα να μη συμβαίνει τίποτα, μας σηκώνει και πρώτα τη Μαρία και μετά εμένα μας πάει για μπάνιο. Η αλήθεια είναι πως θέλαμε μια μικρή βοήθεια, ούτε να περπατήσουμε καλά καλά. Προσωπικά ένοιωθα την τρυπούλα μου ανοιχτή και άδεια και να μη μπορώ να την κλείσω. Τα αρχίδια μου πονούσαν ακόμα.

Όταν βγήκα από το μπάνιο κι εγώ, είναι τα κορίτσια στο σαλόνι στον καναπέ και η Ράνια έχει βάλει στη Μαρία μια κρέμα στην τρυπούλα της και την έχει βάλει μπρούμυτα. Πάω να ανάψω τσιγάρο και η Ράνια έρχεται πίσω μου, με αγκαλιάζει και ενώ με φιλάει, βάζει δάχτυλο στο κωλαράκι μου.
 
- Μία χαρά σας άνοιξε ο Στέλιος. Γελάει, μου βάζει κι εμένα κρέμα και μου λέει κάτσε λίγο έτσι να απορροφήσει.
 
Μένω στημένος όρθιος να καπνίζω με τα πόδια ανοιχτά και η τρυπούλα μου να παίρνει αέρα.
 
- Ωραία δεν ήταν; Εσύ πουτάνα έχυσε το μουνάκι σου όπως ποτέ. Έχεις μάθει το μαλάκα να σε γλείφει σωστά ε; Έπρεπε να το περιμένω. Εσύ πουστράκι; Παραλίγο να χύσει το πουλάκι σου. Τι έγινε δε του αρέσει να το πονάνε; Έχει μάθει σε χάδια και φιλιά;
 
- Κοίτα Ράνια. Δε χρειάζονταν όλο αυτό. Έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να μιλήσουμε και να βρούμε μια λύση. Σε αγαπάμε πολύ. Και για τους δύο μας είσαι κάτι ξεχωριστό στη ζωή μας. Μιλάω με σταθερή φωνή και πιστεύω ότι θα με ακούσει και θα τα βρούμε με κάποιο τρόπο.
 
- Τι λύση να βρούμε ρε; Μέχρι που σου την πάσαρα για να την πας στη μάνα σου για νύφη. Να μη σε πρήζουν και καλά. Κοίτα που τους έκανα και προξενιό. Αυτό το πουτανί, το είχα σαν αδελφή μου, σαν παιδί μου. Δεν του έφτασε που την άφηνα να σε γαμάει, ήθελε και έρωτες. Και εσύ παλιοπούστρα, καρδιά αγκινάρα; Πόσες ακόμα; Δε πίστευα την τύχη μου που σε γνώρισα. Σε αγάπησα ρε μαλάκα...
 
και εκεί ξέσπασε σε κλάματα. Πέσαμε πάνω της και οι δύο. Την πήραμε αγκαλιά και ανάμεσα από κλάματα και φιλιά της ζητούσαμε συγνώμη. Μείναμε έτσι αγκαλιά μέχρι το ξημέρωμα. Είπαμε κι άλλα.
 
Τα μάτια της Μαρίας ήταν κόκκινα από το κλάμα. Η Ράνια είχε ηρεμήσει. Εγώ πιστεύοντας ότι τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, προσφέρομαι να φτιάξω πρωινό. Παρά τον καφέ είμαστε πτώματα και πέφτουμε για ύπνο όλοι μαζί όπως πάντα. Με τη Ράνια στη μέση να την έχουμε αγκαλιά και οι δύο.
 
Μεσημέρι πια ξυπνάμε, με τη Ράνια να έχει στο στόμα τής τα αρχίδια μου και να τα γλείφει απαλά. Η γλώσσα τής Μαρίας να μου γλείφει τις ρώγες. Έχω καυλώσει μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τη Μαρία να έχει ανοίξει τα πόδια της με τέτοιο τρόπο που η Ράνια τη γαμούσε με δύο δάχτυλα στο μουνάκι και ένα στο κωλαράκι της. Δεν αγγίζει καμιά τον πούτσο μου και αυτός ζητάει χάδια και πάλλεται μόνος του. Το ένα χέρι μου έχει αγκαλιά τη Μαρία. Το άλλο που είναι ελεύθερο πιάνει το πούτσο μου.
 
- Όχι μωρό μου. Μόνο του θα χύνει σήμερα. Πάρε το χεράκι από εκεί γιατί θα στο κόψω. Μου πιάνει το χέρι η Ράνια και το απομακρύνει από το καυλί μου.
 
Τα κορίτσια συνεχίζουν το έργο τους. Με έχουν κάνει να παραμιλάω από τη καύλα και να τις παρακαλάω να με κάνουν να χύσω. Η Μαρία γελάει παιχνιδιάρικα και παρασύρει και τη Ράνια που σηκώνεται, έρχεται πάνω μου, πιάνει τον πούτσο μου και τον βάζει στην είσοδο της τρυπούλας της.
 
- Θες να σου γαμήσω την πούτσα σου; Θες να σε πάρω μέσα μου; Θα γαμηθώ μόνη μου όμως. Δε θα κουνηθείς ούτε λίγο και δε θα με αγγίξεις γιατί θα φύγω. Και αν τολμήσεις να χύσεις θα σου τα κόψω. Εντάξει μωράκι μου;
 
- Ναι, ότι μου πεις, ότι θες.
 
Κάθεται αναπαυτικά πάνω μου και νιώθω την καυτή τρυπούλα της να με καταπίνει. Η Μαρία ζηλεύει και έρχεται και κάθεται πάνω στο κεφάλι μου. Ακούω τα φιλάκια μεταξύ τους, ενώ έχω χώσει την γλώσσα μου στο λαχταριστό και νόστιμο μουνάκι της.
 
- Δεν κρατιέται, με γλείφει καλύτερα και από γαμήσι... και γελάνε με τις καύλες μου.
 
- Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κουνήσει καθόλου. Μόνο η πούτσα τινάζεται από την καύλα του.
 
Και πάλι γέλια. Κοντεύω να τρελαθώ, αλλά κάνω υπομονή. Μέχρι που αρχίζει η Ράνια το γαμήσι. Ήξερα ότι δε θα αντέξει πολύ. Κάνει κύκλους και μικρά αλματάκια πάνω μου. Αρχίζω να νιώθω και τα αρχιδάκια της να με χτυπάνε στη κοιλιά μου. Δεν έχω ορατότητα, έχω το μουνάκι της Μαρίας που κρύβει τα πάντα. Αλλά νιώθω όλα τα υπόλοιπα. Η Μαρία αρχίζει να κάθεται με δύναμη και να τρίβεται στο πρόσωπο μου.

- Θα τον σκάσω, θα με κάνει να χύσω...

μουρμούρισε και ακούω πάλι φιλάκια.

- Κι εγώ έτοιμη είμαι. Πόσο μου αρέσει αυτός ο πούτσος μέσα μου...

Την επόμενη στιγμή νιώθω το μουνάκι της Μαρίας να τρέχει πάνω μου, να τρέμει, να κάθεται με όλο το βάρος της και να τρίβεται. Έχυσε δυνατά στο στόμα μου για δεύτερη φορά την ίδια μέρα με την ίδια ένταση. Η Μαρία καρφωμένη στο πρόσωπο μου παίρνει ανάσες και η Ράνια μετά από δύο κινήσεις χύνει παντού. Τα περισσότερα έφυγαν πάνω στη Μαρία, στα μπουτάκια της, στη κοιλίτσα της, μέχρι τα βυζάκια της. Τα υπόλοιπα έπεσαν στη κοιλιά μου. Πέφτουν αγκαλιά στο πλάι και με αφήνουν μόνο μου.
 
- Ρε τι κάνετε τώρα; Έτσι θα μείνω;
 
- Καυλάκι μου, θα ξεκαυλώσεις το παιδί; Είμαι πτώμα. Η Ράνια γελάει.
 
- Εσύ τον καύλωσες εσύ να τον ξεκαυλώσεις... και αρχίζει η κοροϊδία.
 
Τα παίρνω και σηκώνομαι, πιάνω τη Ράνια, τη γυρνάω ανάσκελα, ανοίγω τα πόδια της και μπαίνω αμέσως στο κωλαράκι της.
 
- Έχει δίκιο η Μαρία! Εσύ με καύλωσες, εσύ θα με ξεκαυλώσεις.
 
Τη γαμάω δυνατά και γρήγορα, δεν αντέχω και χύνω μέσα της με πέντε έξι κινήσεις. Πέφτω πάνω της και με αγκαλιάζει με φιλιά όπως πάντα. Μας παίρνει ο ύπνος ξανά. Ξυπνάμε σχεδόν βράδυ. Η Μαρία δίπλα μου. Σηκώνομαι, πάω στο ντους και σε λίγο ήρθε και η Μαρία.
 
- Η Ράνια μέσα είναι ή έφυγε; Με ρωτάει.
 
Δεν ξέρω και βγαίνω από το μπάνιο να δω. Όπως σκουπίζομαι πάω στο σαλόνι, στη κουζίνα, πουθενά. έλειπαν και τα πράγματα της.
 
- Δεν είναι εδώ. Φωνάζω.
 
- Έφυγε έτσι; Βγαίνει και η Μαρία.
 
Θα την πάρω τηλέφωνο. Μετά από πολλές προσπάθειες δεν το σήκωσε και κάποια στιγμή έκλεισε. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα στη δουλειά ότι δε θα πάω την επόμενη μέρα και πήγα να δω αν έχουμε τίποτα στο ψυγείο για φαγητό. Αυτό που είδα μέσα μόνο να γελάσω μπορούσα.

- Έλα να δεις. Καρδιά μου πόσο τρελή είναι η φίλη σού!
 
Έρχεται και η Μαρία για να βρει μέσα στο ψυγείο, ένα δονητή φυσικό ομοίωμα μεσαίου μεγέθους μέσα σε ένα πιάτο με λουράκια και μια κάρτα που απέξω έγραφε καλή όρεξη. Βάζουμε τα γέλια και βγάζω το πιάτο έξω. Παίρνοντας την κάρτα η Μαρία, πέφτει ένα γράμμα. Σκύβω και το μαζεύω. Ανοίγω και διαβάζω δυνατά, νομίζοντας ότι θα είναι κάποια πλάκα της Ράνιας.
 
"Σάς αγάπησα πολύ και τους δύο. Νευρίασα που δεν είπατε τίποτα και συγνώμη για το τρόπο που αντέδρασα αλλά άνθρωποι είμαστε. Ελπίζω να μην μου κρατάτε κακία και να με σκέφτεστε όπως και εγώ με αγάπη.

Μη με ψάξετε δεν θέλω να σας ξαναδώ ποτέ.

Υ.Γ. Όταν παίζετε με το δώρο μου, θα είμαι κι εγώ ανάμεσα σας.
 
Φιλάκια παντού καυλίτσα μου... μωράκι μου να την προσέχεις.
 
Ράνια".
 
Έβαλα αμέσως τα κλάματα. Η Μαρία έπιασε ξανά το τηλέφωνο. Δεν πήγα μια βδομάδα στη δουλειά. Πήγαμε από το σπίτι, στα μαγαζιά που σύχναζε, μέχρι στα νοσοκομεία. Τελικά η Τζένη που μας λυπήθηκε, μας είπε ότι πήγε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Παρίσι. Δεν ήξερε κάτι άλλο της χτύπησε το πρωί της άφησε τα κλειδιά και χρήματα για το σπίτι και έφυγε.
 
Έχουν περάσει χρόνια. Όπότε περνάω από το σπίτι πάντα ρίχνω μια ματιά. Τα μαγαζιά που πήγαινε έχουν κλείσει ή έχουν αλλάξει. Φίλοι και γνωστοί δεν ξέρουν τίποτα. Σαν να μην υπήρξε πότε. Εμείς πάντως περιμένουμε. Ναι κάναμε λάθος. Αλλά ρε Ράνια. Σε αγαπάμε ακόμα και μας λείπεις πολύ. Εύχομαι να το διαβάσεις. Το τηλέφωνο είναι το ίδιο και το σπίτι, μόνο όροφο αλλάξαμε,θέλαμε ένα ακόμη δωμάτιο. Ναι! Για τη Ράνια είναι το δωμάτιο. Όχι εσένα. Την κόρη μας. Θέλει να σε γνωρίσει. Πάρε μας, οπότε θες, η έλα από το σπίτι. Σε περιμένουμε όλοι.
 
Φιλιά Ράνια...


Copyright Ref Number: 16151030422S004



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).