Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν όταν απάτησα την κοπέλα μου και άρχισα και σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν και αυτή έκανε τα ίδια με εμένα. Όσο περισσότερο το σκεφτόμουν, τόσο περισσότερο μου άρεσε αυτή η ιδέα, καθώς η κοπέλα μου, όντας κάπως ξενέρωτη, δεν μου έδινε ποτέ χώρο για να βάλω στο κρεβάτι μας τις απίστευτες ορέξεις που διαθέτω. Επομένως, άρχισα να το ψάχνω παραπάνω (swingers club, cuckold stories) και όσο περισσότερος καιρό περνούσε, στον οποίο το σεξ γινόταν όλο και πιο βαρετό, τόσο πιο πολύ το σκεφτόμουν. Έφτασα στο σημείο να μπορώ να τελειώσω μόνο όσο σκεφτόμουν την κοπέλα μου να γαμιέται άγρια από έναν άλλο άντρα (κατά προτίμηση μεγαλύτερου πέους και πιο γυμνασμένο) και με την πάροδο του χρόνου ο ένας γινόταν 2 ίσως και 3. Δεν άργησε η στιγμή που ξέφυγα και άρχισα να εθίζομαι σε αυτές τις φαντασιώσεις και να διαβάζω όλο και περισσότερες τέτοιες ιστορίες και να βλέπω τέτοια βίντεο. Είχα πάθει τέτοια εμμονή που κάποια στιγμή πάνω στο σεξ δεν άντεξα και εκεί που μου έλεγε να τη γαμήσω με την πούτσα μου της είπα να μην χρησιμοποιεί το μου. Αυτή απόρησε και δεν κατάλαβε και μετά τη ρώτησα πόσο πολύ θα ήθελε ένα μεγάλο καυλί μέσα της να την σκίζει όπως ποτέ άλλοτε τώρα που είναι απίστευτα καυλωμένη. Δεν καταλάβαινε και ξενέρωσα οπότε σιγά σιγά ετοίμαζα να φύγω από αυτή τη σχέση.
 
Μέχρι που όλα άλλαξαν.
 
Κάποιο βράδυ που ήμασταν στο κρεβάτι, πήρε το κινητό μου να ψάξει κάτι και τότε είδε τα πάντα, τις αναζητήσεις τα βίντεο cuckold porn. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι, ήταν σοκαρισμένη και μου ζήτησε να φύγω γιατί αυτά τα πράγματα ήταν απαράδεκτα και ήταν ντροπή μου που τα σκεφτόμουν. Όπως ήταν φυσικό έφυγα κακήν κακώς και είχαμε να μιλήσουμε 10 μέρες, ίσως και 2 βδομάδες όταν μου έστειλε σε μήνυμα να πάω σπίτι της. Δεν εξηγούσε το γιατί απλά μου έλεγε να πάω. Χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε και ανέβηκα στον πέμπτο όροφο σκεπτόμενος συνέχεια ότι απλά θα ήθελε να κουβεντιάσουμε για τη σχέση μας, να τα ξαναβρούμε ή απλώς να αποχαιρετιστούμε και είχα βαρεθεί ήδη. Δεν είχα καμία διάθεση για όλα αυτά τα βαρετά και μελό πράγματα. Προχώρησα προς την πόρτα της, ήταν το μοναδικό διαμέρισμα του ορόφου και είδα να έρχεται λίγο φως από την πόρτα. Περπάτησα ταχύτερα προς τα εκεί και βλέπω την πόρτα ανοιχτή, ελάχιστα αλλά ανοιχτή. Δεν το έκανε ποτέ αυτό γιατί πάντα χτυπούσα κουδούνι και έβλεπε από το ματάκι πριν ανοίξει, ήταν πολύ φοβητσιάρα βλέπετε και αρχικά απόρησα αλλά μετά άρχισα να ανησυχώ και μπήκα μέσα προσεκτικά και αθόρυβα μη ξέροντας τι θα συναντήσω.
 
Προχώρησα δεξιά μέσα από το χολάκι (το σπίτι έμοιαζε έρημο και απίστευτα ήσυχο) και έφτασα στο δωμάτιο της όπου ήταν το μοναδικό δωμάτιο με φως. Βλέπω την κοπέλα μου στα 4 με ένα απίστευτα σέξι baby doll που δεν είχα ξαναδεί να φορά, το μουνάκι της τέλεια ξυρισμένο και ο κώλος της σε κοινή θέα έτσι όπως ήταν στημένη. Δεν έχω προλάβει να δω το υπόλοιπο σώμα της και τη βλέπω να μου κάνει σήμα με τα δάχτυλα της να πάω κοντά της. Κατεβάζω το παντελόνι και πάω να προχωρήσω γιατί κάτι σε όλο αυτό το θέαμα έμοιαζε πρωτόγνωρο και με άναψε όπως τις πρώτες φορές που κάναμε σεξ. Αρχίζω να κινούμαι προς αυτή και ξαφνικά βλέπω ότι δεν είναι μόνη της!
 
Ένας από τους φίλους της ήταν μπροστά της και της είχε βάλει το καυλί του μέσα στο στόμα. Πάγωσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Ξαφνικά γυρίζει η κοπέλα μου και με κοιτάει. Καταλαβαίνει ότι κάτι έχω και δε νιώθω άνετα και τότε βγάζει το πέος από το στόμα της, γυρίζει και με κοιτάζει με τα προσπερματικά και άλλα υγρά να τρέχουν από το στόμα της κάνοντας την τόσο σέξι και εκεί που πίστευα πως δεν πάει άλλο πιο σέξι το θέαμα μου λέει:
 
- Αυτό δεν ήθελες από την κοπέλα σου; Αφού στο προσφέρω τώρα έτσι απλόχερα γιατί δεν το παίρνεις;
 
Η καύλα είχε φτάσει στα ύψη μετά από αυτό αλλά και πάλι ήταν κάτι τόσο αναπάντεχο που δε μπορούσα παρά να νιώθω κάπως άβολα. Με πλησιάζει και τρίβει το καυλί μου πάνω από το παντελόνι ενώ ξαναπαίρνει το καυλί του άλλου στο στόμα τόσο βαθιά που πνίγεται και με καυλώνει πιο πολύ. Το νιώθει να μεγαλώνει και χαμογελάει λες και είναι η μεγαλύτερη πουτάνα του κόσμου και με τρελαίνει. Εκεί που τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν ο άλλος ξαφνικά φωνάζει με δύναμη πως χύνει. Η κοπέλα μου δεν κάνει καμία κίνηση να το απομακρύνει από το στόμα της παρά μόνο συνεχίζει να με κοιτάει ενώ ο άλλος συνεχίζει να τη χύνει στο στόμα σαν τρελός φωνάζοντας από ηδονή.
 
Μετά από κάνα λεπτό, στο οποίο ο άλλος δε σταμάτησε να χύνει, το βγάζει από το στόμα της και με κοιτάει ενώ ανοίγει σιγά σιγά το στόμα της γεμάτο με τα χύσια ενός άλλου άντρα. Αρχίσει να καταπίνει μερικά αλλά και πάλι έχει πολλά στο στόμα της που τα βάζει και τα βγάζει από το στόμα της με αποτέλεσμα κάποια να χυθούν στο στήθος της και το θέαμα να είναι άκρως απολαυστικό. Αν και είχα ξενερώσει από τον άλλο που έχυσε τόσο γρήγορα, ήμουν ακόμα πολύ καυλωμένος. Σηκώνεται από το κρεβάτι, έρχεται δίπλα μου και με ρωτάει με φωνή που σε καυλώνει σαν να το ήθελε όλο αυτό όλη της τη ζωή:
 
- Δε θα φιλήσεις την κοπέλα σου;
 
Είχα μείνει άναυδος και ξαφνικά έρχεται πιο κοντά και με φιλάει με γλώσσα. Νιώθω τα χύσια του άλλου στο στόμα μου και τρελαίνομαι. Φιλιόμασταν για ώρα και όταν σταματήσαμε μου λέει:
 
- Μια αρχή αλλά έπεται σίγουρα συνέχεια.
 
Με πλησιάζει κι άλλο, κολλάει πάνω μου και συμπληρώνει...
 
- ...γιατί η κοπέλα σου θα σου εκπληρώσει κάθε φαντασίωση!


Copyright Ref Number: 16151010322S040



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.