Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η Ελενη κι εγω

Βγάζω πρώτα το χέρι μου από την κωλάρα της και μετά την πούτσα μου και τα αρχίδια μου από την μουνάρα της. Ακούγεται έντονα ο ήχος της τρύπας που αδειάζει απότομα, αέρια και υγρά από όλες της τις τρύπες βγαίνουν με ορμή. Η Ελένη ξαπλώνει ανάσκελα πλέον αποκαμωμένη με ανοιχτά τα πόδια, το θέαμα πρωτόγνωρα ωραίο και εντυπωσιακό. Η μουνάρα της και η τρύπα του κώλου της ορθάνοιχτες, ροδαλές και ξεχειλωμένες, τόσο πολύ, ώστε με ευκολία έβλεπες τα τοιχώματα και του κόλπου αλλά και του εντέρου. Η κωλότρυπα της είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο και οι πτυχές του εντέρου της έβγαιναν προς τα έξω
 
Δε μπόρεσα να αντισταθώ έσκυψα να γευτώ τους χυμούς της, η γλώσσα μου χώθηκε μέσα στην καυτή μουνάρα της ρουφώντας με μανία τα υγρά της και μετά κατέβηκα προς τα κάτω. Ο κώλος της ήταν ορθάνοιχτος και έκανε συσπάσεις. Ταυτόχρονα έβαλα όλο το χέρι μου στο μουνί της γυναίκας μου και μπήκε με μεγάλη ευκολία. Το ίδιο έκανα και στην κωλότρυπα της. Κάποιος δεν της είχε ανοίξει απλά τον πάτο αλλά της τον έχει καταστρέψει!
 
- Μη… φύγε από εκεί κάτω, δε μπορώ άλλο… μου μίλησε ενώ ήταν σε λήθαργό.
 
- Ελένη οι τρύπες σου έχουν ξεχειλώσει! Δε σε έχω δει ποτέ ξανά έτσι!
 
Εκείνη μετά από λίγη ώρα αφού ηρέμησε από τους οργασμούς ξεσπάει σε κλάματα και αρχίζει να μου εξιστορεί:
 
«…
Στο γραφείο, έχει έρθει εδώ και ένα χρόνο περίπου καινούργιος διευθυντής, ο Λευτέρης, νέος στην ηλικία, κοντά στα 35, έχει στυλ, μορφωμένος με σπουδές στην Γαλλία - Ελβετία, για αυτό και πήρε τη θέση αυτή άλλωστε στην πολυεθνική. Ψηλός, γεροδεμένος, ξανθός, γαλανομάτης, η μάνα του Ελβετή, συμπλήρωνε όλο το πακέτο του ευπαρουσίαστου και γοητευτικού εργένη.
Ο Λευτέρης καθότι ελεύθερο πουλί, φλέρταρε με κάθε θηλυκό της εταιρείας, όπως έλεγε μάλιστα αστειευόμενος στα κορίτσια της reception έχει μεγάλη αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες και να μην τρέφουν ελπίδες για εκείνον. Expert του πολιτισμένου φλερτ, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε γυναίκα. Όλος ο γυναικείος πληθυσμός ήταν γοητευμένος με τον καινούργιο διευθυντή, οι νέες κοπέλες ειδικότερα… ήταν κατενθουσιασμένες μαζί του. Είχε έναν ευρωπαϊκό αέρα, ενέπνεε σιγουριά, αυτοπεποίθηση, με πολύ χιούμορ, ο τρόπος που σε πλησίαζε, που σου μιλούσε ήταν μοναδικός, διακριτικός, είχε ένα χάρισμα επικοινωνίας μοναδικό. Μέσα σε λίγες εβδομάδες δημιουργήθηκε ένα υπέροχο κλίμα μέσα στη δουλειά, άλλος αέρας έπνεε πλέον, όλοι μας πρόθυμοι να φέρουμε εις πέρας τα καθήκοντα μας και με το παραπάνω.
Από τις πρώτες μέρες ταίριαξε η χημεία μεταξύ μας, άλλωστε η επαγγελματική μας σχέση είναι πολύ στενή και καθημερινή. Εγώ, σαν ιδιαιτέρα γραμματέας του, ήμουν κάθε ώρα και στιγμή δίπλα του όλες τις ώρες. Ήξερα τα πάντα για αυτόν. Παρομοίως ήθελε να ξέρει τα πάντα για όλους τους εργαζόμενους αλλά ιδιαίτερα για την ιδιαιτέρα του γραμματέα, δηλαδή έμενα. Πολλές φορές αισθανόμουν το βλέμμα του καρφωμένο επάνω μου, ήμουν σίγουρη ότι με παρατηρούσε από την κορυφή ως τα νύχια, τι φοράω, τι όχι, τα παπούτσια μου, τα ρούχα μου τα μαλλιά μου και προπαντός βέβαιη ότι κοιτούσε τα πόδια μου, την κωλάρα μου, καθώς έσκυβα καμιά φορά και το στήθος μου, κανονικά με έγδυνε με τα μάτια του. Στην αρχή μου φάνηκε ένας απλός γόης Ευρωπαίος, fashion κλαρινογαμπρός, ένα τυπικό golden boy, με πολλές διασυνδέσεις (θα σου πω μετά για αυτές), μετά όμως με συμπαρέσυρε κι μένα ο αέρας του γενικού κλίματος της δουλειάς.
Ένα απόγευμα πριν σχολάσουμε, με φώναξε στο γραφείο του, να τον βοηθήσω να βρει ένα αρχείο στον υπολογιστή του, που δε μπορούσε να το βρει. Καθόταν αναπαυτικά στην διευθυντική καρέκλα του γραφείου, πλησίασα και έσκυψα στο πληκτρολόγιο για να αναζητήσω το αρχείο. Αισθάνομαι το βλέμμα του να σκανάρει εξονυχιστικά το σώμα μου. Εκείνη τη μέρα φορούσα ένα στενό φόρεμα σκέτη κόλαση, αναδεικνύοντας τα ''πλούσια'' χαρίσματα μου. Ξαφνικά κάνει μια κίνηση και με ακουμπά τρυφερά με το χέρι του στον μηρό καθώς πληκτρολογώ σκυμμένη στον υπολογιστή.
- Με συγχωρείς Ελένη… μου λέει και ξαφνικά ένιωσα να με περνά ηλεκτρικό ρεύμα.
Γυρίζω, τον κοιτάξω και το βλέμμα μου πέφτει άθελα μου στο φουσκωμένο του καβάλο. Πλούσια προσόντα ο νέος μου διευθυντής! Κατάλαβε πως κοίταζα με θαυμασμό τον καυλωμένο του και πολύ μεγάλο ανδρισμό του, πρέπει να με πρόδωσε το βλέμμα μου, με σόκαρε το μέγεθος της ψωλής του.
- Ελένη ξέρεις… τελικά εμείς οι δυο έχουμε αποκτήσει αμέσως μια πολύ καλή χημεία, ταιριάζουμε απόλυτα. Είμαι εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και την απόδοση σου στη δουλειά, επίσης δεν σου κρύβω πως νιώθω πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου μια πολύ όμορφη και δυναμική γυναίκα σαν εσένα. Δε σου κρύβω, όσο και αν αυτό ακούγεται κλισέ, δεν το συνηθίσω να μπερδεύω να επαγγελματικά μου με τα αισθηματικά. Ομολογώ πως πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, νιώθω μια ακαταμάχητη έλξη για σένα Ελένη, που δε μπορώ να την διαχειριστώ! Είσαι το στυλ της γυναίκας που μου αρέσει...
και συνεχίζει να λέει κολακευτικά λόγια για το κορμί μου, το στήθος μου, την κωλάρα μου, ενώ τα χέρια του χαϊδεύουν τα πόδια μου και ανιχνεύουν την ερωτογενή μου ζώνη. Εγώ κυριολεκτικά έχω παγώσει, δεν ξέρω τι να κάνω, τα λόγια του ηχούν μέσα στα αυτιά μου σαν τις μελωδίες του μαγικού αυλού που υπνωτίζουν, τα χέρια του έχουν πλέον προχωρήσει αρκετά μέσα στην ερωτογενή μου ζώνη, συνάμα βλέπω τον καβάλο του παντελονιού του να σαλεύει και διαγράφεται ένα τέρας που ψάχνει διέξοδο.
- Σ' αρέσει αυτό που βλέπεις Ελένη ε; Τι καυλιάρα που είσαι! Θέλεις να το δεις και να το αγγίξεις έστω για λίγο;… εάν το θέλεις φυσικά, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει χωρίς τη συγκατάθεση σου.
Υπνωτισμένη και μέσω ενός συνδυασμού μαγείας και λαγνείας να ρέει μέσα μου πλέον συμφωνώ λέω ''ναι… θέλω να το δω…''.
Εκείνος ξεκουμπώνει το παντελόνι του και ξεπροβάλλει από μέσα ένα τέρας, ίσως η μεγαλύτερη πούτσα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Πρέπει να είχε το μήκος ενός ανδρικού μπράτσου! Ένα σωστό κοντάρι, περίπου 30 εκατοστά μήκος, σαν ένας κορμός δέντρου, ξεκίναγε από ένα μεγάλο, μυτερό, σουβλερό κεφάλι και όσο κατέβαινε το βλέμμα σου προς τα κάτω, άρχιζε το παλούκι να φαρδαίνει, περίπου είκοσι εκατοστά φάρδος στη ρίζα του, σωστό φίδι, το οποίο κατέληγε σε δυο τεράστιες αρχιδάρες.
Αυτό ήταν! Υπνωτισμένη συναινώ και απλώνω λάγνα το χέρι μου για να ακουμπήσω και να αισθανθώ αυτό το τέρας. Το ξέρω, ντρέπομαι που το ξεστομίζω αλλά δε μπόρεσα να κρατηθώ, παρασύρθηκα, μαγεύτηκα από το όλο θέαμα.
…»

- Θέλεις να συνεχίσω να σου διηγούμαι η να το σταματήσω;
 
- Τι να σου πω ρε Ελένη; Εδώ που φτάσαμε συνέχισε να δούμε που θα καταλήξεις!

«…
Την πιάνω λοιπόν σαν μαθητευόμενη και πρωτάρα. Ήταν καυτή και τεράστια, δε μπορώ να τη χειριστώ με το ένα χέρι. Αναγκαστικά βάζω και δεύτερο και τότε αρχίζει να παίρνει το σωστό της ύψος. Η ψωλή του διευθυντή πλέον ορθώνεται και ξεπερνά το ύψος του γραφείου. Με τα δυο μου χέρια κάνω μια μικρή κίνηση προς τα κάτω παραμερίζοντας το πετσάκι και απελευθερώνεται σε όλο της το μεγαλείο η τεράστια πουτσάρα. Ξεπροβάλει το κεφάλι ροδαλό και κόκκινο και μετά ακολουθεί ένα ρόπαλο γεμάτο φλέβες.
Στο μεταξύ, το σώμα μου είχε παραδοθεί στα χέρια του Διευθυντού, όπου είχε σηκώσει το φόρεμα, έσκισε το καλσόν παραμερίζοντας το εσώρουχο μου για να αποκαλυφθεί ο κώλος μου σε όλο του το μεγαλείο. Ένα επιφώνημα θαυμασμού βγήκε από το χείλη του.
- Τι κωλάρα έχεις μωρό μου, για τρελά γαμήσια!
Εγώ απλά έσκυψα λίγο ακόμα τη μέση μου, μια ιδέα, και έτσι κατάφερα να πάρω αυτό το καυτό εργαλείο στο στόμα μου, σχεδόν όρθια, συνεχίζοντας να έχω τεντωμένα τα πόδια μου και τον κώλο μου να είναι στραμμένος προς αυτόν. Εκείνος με τη γλώσσα του έχει ξεκινήσει της ανασκαφές στην κωλοχαραμάδα μου και τα δάκτυλα του να παραβιάζουν διαδοχικά τις τρύπες μου. Ζούσα πλέον σε άλλη διάσταση.
- Τι ωραία που γλείφεις; Σ’ αρέσει Ελένη;
- Μ’ αρέσει…
απαντώ με δυσκολία μπουκωμένη από την πουτσαρά του που αρχίζει να μπαίνει πιο βαθιά.
- Έτσι… βάλε όλο το κεφάλι μέσα στο στόμα σου, συνέχισε και ρούφα τον όλο ψώλα!
Μετά από λίγο άρχισε να γίνεται πιο έντονη και άγρια η όλη φάση, με επιφωνήματα:
- Έτσι παλιό πουτανα, ρούφα τσούλα, θα σου γαμήσω το λαρύγγι…
με τα ανάλογα χαστούκια στον κώλο μου που αρχίζουν να γίνονται εντονότερα. Δε μπορούσα να σταματήσω πλέον, ήμουν παραδομένη στο λάθος μου, στο πάθος μου, στη λαγνεία μου, στην ίδια μου την αμαρτία, σε μια τεράστια πούτσα που έμπαινε διαρκώς βαθύτερα στο λαρύγγι μου. Τα δάκρυα μου αρχίζουν και τρέχουν από τα μάτια μου, τα σάλια βγαίνουν από τις σχισμές του στόματος μου που είναι μπουκωμένο, μουσκεύοντας την πούτσα τέρας από την κορυφή μέχρι τη ριζά του και τα αρχίδια. Αρχίζει πλέον να εισχωρεί ακόμη βαθύτερα πιέζοντας με τα δυο του χέρια το κεφάλι μου. Την ένιωθα βαθιά στο λαιμό, τα δάκρυα μου δε μπορούσα να τα συγκρατήσω, τα σάλια μου πλέον έβγαιναν και από τα ρουθούνια. Είχε ξεκινήσει να μου γαμάει κανονικά το στόμα με μανία. Ένας ήχος που ηχεί ακόμα μέσα στα αυτιά μου, ήχος μεταξύ πνιγμού και καύλας. Ξαφνικά αποφασίζει το μαρτύριο να τελειώσει.
Με σηκώνει όρθια να θαυμάσω την μουσκεμένη από τα σάλια μου τεράστια ψωλή του. Με διατάζει να καθίσω πάνω της,
- Έλα κάθισε πάνω στο καυλί μου!
Υπακούω από καύλα σαν τσούλα, ανεβαίνω πάνω του, μου παραμερίζει το φόρεμα και έτσι ξεπροβάλλουν τα στήθη μου. Οι ρώγες έχουν σκληρύνει αρκετά, η καρδιά μου χτυπά τρελά, αισθάνομαι το κεφάλι της ψωλάρας του να έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από το υγρό μουνί μου. Κάθομαι σιγά σιγά και το μουνάκι μου ανοίγει διάπλατα για να εισχωρήσει η πούτσα τέρας.
- Αχ… είναι πολύ μεγάλη…
- Κάτσε μωρό μου, μη φοβάσαι, μόλις που έχει μπει το κεφάλι!
Ξάφνου δίνει μια πίεση με τα χέρια του στους ωμούς μου προς τα κάτω, καρφώνοντας με βαθύτερα στο μεγάλο του κοντάρι. Ένιωσα τα τοιχώματα του κόλπου μου να ανοίγουν απότομα, είχα χρόνια να το αισθανθώ αυτό, από τότε που έχασα την αγνότητα μου στην εφηβεία.
- Αχ… ξεφώνισα σαν πουτανα, έπιασε πάτο, με έσκισες!
Τώρα είχε εισχωρήσει ολόκληρη η πουτσάρα του μέσα μου και καθόμουν πάνω στα τεράστια αρχίδια του. Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη, πόνος και καύλα ταυτόχρονα, αισθανόμουν μια πίεση βαθιά στα σωθικά μου. Μάλλον το τέρας πίεζε τα τοιχώματα της μήτρας μου. Άρχισα σιγά σιγά να συνηθίζω το μέγεθος της τεράστιας πούτσας και αρχίζω να κουνιέμαι πάνω της.
- Παλιό πουτάνα γουστάρεις ε; Γουστάρεις τις μεγάλες πούτσες σκρόφα, τσούλα, έτσι θα γαμιέσαι από τώρα και στο εξής, θα σου δείξω εγώ…
και αρχίζει να με γαμάει με δύναμη. Ένιωθα τα σώθηκα μου να ξεριζώνονται. Το μουνί μου άρχιζε να τσούζει παρά τα υγρά που έτρεχαν ποτάμι.
- Αχ μη, πιο σιγά… ούρλιαζα, πονάω!
- Σκάσε… (φαπ), πέφτει και η πρώτη σφαλιάρα δυνατή στο μάγουλο μου. Σκάσε πουτανάκι. Από τώρα και στο εξής θα γαμιέσαι όπως θέλω, όποτε θέλω και με όποιον θέλω εγώ, το κατάλαβες; Δε θέλω αντιρρήσεις…
και συνεχίζει να με γαμάει δυνατά και βίαια για αρκετή ώρα δίχως σταματημό. Το παλούκι του πλέον με είχε ανοίξει για τα καλά, η μουνάρα μου με ευκολία υποδεχόταν την κάθε βίαιη έξοδο και είσοδο του πυραύλου του, είχα παραδωθεί στις ορέξεις του. Ξαφνικά σταμάτα και αρχίζει να μου βγάζει τον πυρωμένο του σωλήνα από μέσα μου.
- Θέλω να σε πάρω από πίσω, θέλω να χύσω μέσα στην κωλάρα σου… μου λέει.
- Από πίσω;… αυτό δεν γίνεται, του λέω. Δε μπορώ να πάρω εγώ αυτό το πράγμα μέσα μου από πίσω, θα με καταστρέψεις!
Μέχρι να τελειώσω τη φράση μου ήδη είχε βγάλει την πουτσάρα του και το κεφάλι της είχε μπει γρήγορα μέσα στον κώλο μου παραβιάζοντας το σφιγκτήρα του απότομα. Μου κόπηκε η ανάσα, με μιας σκίστηκα στα δυο, έντονος πόνος και τσούξιμο μαζί. Σιγά σιγά αρχίζει να μου βάζει και το υπόλοιπο τέρας μέσα μου, είχα πλέον παλουκωθεί κυριολεκτικά. Παραδόξως ο πόνος και το τσούξιμο υποχώρησε μετά από λίγο και στην θέση του ήρθε προς μεγάλη μου έκπληξη απίστευτη καύλα. Ο κώλος μου είχε παραβιαστεί και ανοίξει σαν πηγάδι. Μάλλον επειδή δεν υπάρχει κάποιο όργανο που να εμποδίζει και να πιέζεται από την διείσδυση να μου προκαλεί πόνο, όπως η μήτρα μου στον κόλπο, το έντερο μου αχόρταγα πήρε όλο τον τεράστιο πούτσο μέχρι τη ρίζα του.
- Πουτανάκι σ αρέσει ε; Σ’ αρέσει τελικά ο πούτσος μου στον πάτο σου που δεν ήθελες! Τώρα κατέβα από πάνω μου. θέλω να σε γαμήσω αλλιώς. Γύρνα αλλιώς το σώμα σου να βλέπεις την κάμερα να σε παίρνει ωραία καθώς γαμιέσαι και να φωνάζεις θέλω κι άλλο. Θέλω να μου γυρίσεις την πλάτη σου και να ξανακαβαλήσεις τον πούτσο μου.
Υπάκουσα, ξεκαβάλησα τον τεράστιο πούτσο και ένιωσα ένα τεράστιο κενό να υπάρχει πίσω μου. Η κωλότρυπα μου έχει ανοίξει όπως η μουνάρα μου προηγουμένως. Γυρίζω την πλάτη μου προς αυτόν και παλουκώνομαι βάζοντας το τέρας βαθιά πάλι μέσα στον πάτο μου. Κοιτάζω την κάμερα του υπολογιστή και βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Διακρίνω ένα πορνίδιο, με μουτζουρωμένο πρόσωπο από το μεικ απ, η φούστα μου να έχει ανεβεί μέχρι την κοιλιά μου, τα βυζιά μου να έχουν βγει απ’ έξω, το καλσόν μου σκισμένο κι εγώ κάθομαι με βαθύ κάθισμα πάνω σε μια τεράστια πούτσα, ενώ τα πέλματα μου πατούν πάνω στα μπούτια του. Η απόλυτη παράδωση.
Τότε αρχίζει το σφυροκόπημα. Η πούτσα τέρας αρχίζει να μου σκίζει τα σωθικά. Με γαμούσε δίχως έλεος, η κωλάρα μου είχε ανοίξει για τα καλά, ήχοι από τη διείσδυση της πούτσας του μέσα στην τρύπα μου ακουγόταν δυνατά. Μου τράβα τα μαλλιά δυνατά!
- Τι είπαμε πουτανάκι ότι θα κάνεις;
- Ναι… μ' αρέσει, απαντώ, μ' αρέσει όπως με γαμάς, θέλω κι άλλο, θέλω την ψωλάρα σου βαθιά μέσα…
Ξαφνικά αισθάνομαι ένα ρίγος να με διαπερνά!
- Έρχομαι, έρχομαι η πουτανα…
φωνάζω από καύλα. Κολπικά υγρά και κάτουρα πετάγονται δυνατά και μακριά από το μουνί μου, σαν πίδακας. Ο οργασμός μου είναι πολύ δυνατός.
- Είσαι μεγάλη πουτανα τελικά… μου λέει συνεχίζοντας το σφυροκόπημα. Χύνω μωρή πουτανα, χύνω μέσα στην κωλάρα σου, χύνω…
Νιώθω το τεράστιο παλούκι να συσπάται και να χύνει μεγάλες ποσότητες σπέρματος μέσα στο έντερο μου, τα χύσια του τρέχουν ποτάμια.
Κάποια στιγμή αφού ηρεμώ λίγο κατεβαίνω από πάνω του και βγάζω τον τεράστιο πούτσο από μέσα μου, που παραμένει σκληρός. Νιώθω την τρύπα μου να έχει ανοίξει σαν σπηλιά. Τα τοιχώματα του εντέρου μου πλέον έχουν ξεπροβάλει προς τα έξω.
- Έτσι κάνω εγώ στα πουτανάκια, τους καταστρέφω την κωλότρυπα. Γλείφε τώρα…
και με βάζει τα καθαρίσω την πούτσα του από το χύσια του και της ακαθαρσίες μου.
- Από τώρα και στο εξής θα είσαι το πουτανάκι μου, δε θα πεις κουβέντα σε κανένα, σε έχω καταγράψει σε βίντεο να γαμιέσαι και να σ' αρέσει. Αλλιώς όχι μόνο θα το δείξω στον μαλάκα τον άντρα σου, αλλά θα φροντίσω να χάσεις και την δουλειά σου. Θα γαμιέσαι όπως θέλω, όποτε θέλω και με όποιον θέλω εγώ! Κατάλαβες;
…»

Και κάπως έτσι Νάσο ξεκινάει το μαρτύριο μου…


Copyright Ref Number: 16151270222S039



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).