Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους!
 
Λέγομαι Γιάννης και εδώ και 2 χρόνια επισκέπτομαι τακτικά το site και απολαμβάνω τις όμορφες ιστορίες σας. Μετά από καιρό, αποφάσισα να εγγραφώ μέλος και να στείλω κι εγώ μία ιστοριούλα, που ελπίζω να σας αρέσει.
 
Πάμε πίσω στο 2001, είμαι 24 χρονών, 1.75, 68 κιλά, με αρκετά γυμνασμένο σώμα μετά από 2 χρόνια συστηματικής γυμναστικής (γυμναστήριο και κολύμπι), στα καλύτερά μου από εμφάνιση. Το άλλο πρόσωπο είναι ο Γιώργος, με τον οποίο είχαμε γνωριστεί το καλοκαίρι στη δουλειά (για το χαρτζιλίκι). Ο Γιώργος είναι 28, ίδιο ύψος με μένα, με ένα σώμα κόλαση, καθώς του άρεσε ο στίβος (ερασιτεχνικά μεν αλλά με επαγγελματικό ζήλο δε).
 
Περπατημένος πολύ περισσότερο από μένα ο Γιώργος, ασκούσε πάνω μου μια γοητεία απίστευτη. Την πρώτη κιόλας μέρα που συναντηθήκαμε στη δουλειά έμεινα με το στόμα ανοικτό από τον "αέρα" που είχε, αλλά και τους κοιλιακούς καθώς την στιγμή που τον είδα είχε μόλις βγάλει την μπλούζα του για να αλλάξει σε στεγνή.
 
Από την πρώτη στιγμή είχαμε φανταστική χημεία, δεν κάναμε παρέα έξω από την δουλειά, αλλά όταν ήμασταν μαζί περνάγαμε καταπληκτικά. Έτσι, προς το τέλος της σεζόν προέκυψε πολύ φυσικά η ιδέα για συγκατοίκηση, καθώς εγώ έψαχνα για ένα καλύτερο σπίτι στην Αθήνα που σπούδαζα και ο Γιώργος σπίτι για να βρει δουλειά στην Αθήνα.
 
Συγκατοικούμε λοιπόν ήδη 3 μήνες - έχει φτάσει Δεκέμβρης του 2001- και η μεταξύ μας σχέση πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Νιώθουμε πολύ άνετα μεταξύ μας. Έχουμε ο καθένας το δικό του υπνοδωμάτιο, αλλά κυκλοφορούμε στο σπίτι μόνο με τα εσώρουχα, πολλές φορές ο Γιώργος κάνει ντους και εγώ ταυτόχρονα ξυρίζομαι, εννοείται πως κοιμόμαστε και οι δύο γυμνοί αλλά το πρωί ανταλλάσσουμε επισκέψεις στα υπνοδωμάτια για να ξυπνήσει ο ένας τον άλλο και να πούμε μία καλημέρα και να προσφέρουμε μία ζεστή κούπα καφέ, πάμε μαζί για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, για ρούχα με τον καθένα να λέει τι προτιμά στον άλλο κλπ. Νομίζω πιάσατε το κλίμα.
 
Είναι βραδάκι, έχουμε περάσει απλά μία υπέροχη μέρα Σαββάτου που συνδυάστηκε με εκδρομούλα μέχρι το Ναύπλιο. Εγώ σιδερώνω τα ρούχα μας - είχα αναλάβει το νοικοκυριό, ο Γιώργος δούλευε πολλές ώρες- και ο Γιώργος έχει βγει από το μπάνιο, φοράει ένα στενό γκρι κοντό στενό μποξεράκι και ένα t-shirt. Το διαμέρισμα έχει φουλ θέρμανση και χαλαρώνει στον καναπέ χαζεύοντας τηλεόραση και μιλώντας και μαζί μου.
 
Ο καναπές είναι απέναντι από μένα και ο Γιώργος κάθεται αραχτός με τα πόδια χαλαρά ανοικτά προσφέροντας μία μοναδική θέα από το πέος και τα μεγάλα αρχίδια του, που γέμιζαν ασφυκτικά το μποξεράκι. Ήταν ένας καβάλος όνειρο! Η ατμόσφαιρα κάτι παραπάνω από καταπληκτική, ένιωθα σα να ήμασταν ζευγάρι στα καλύτερά του.
 
Έτσι ξαφνικά, βάζω το σίδερο στην άκρη, αφήνω τα ρούχα και πλησιάζω το Γιώργο. Σκύβω και φιλώ το πούτσο και τα αρχίδια του, απλά πάνω από το μποξεράκι. Ο Γιώργος δεν τα χάνει καθόλου. Σαν έτοιμος από καιρό, με τραβά από τις μασχάλες και κολλάει το στόμα του στο δικό μου. Ένα φιλί βαθύ που μου φάνηκε να κρατάει αιώνια, δε μπορούσα ούτε και ήθελα να ξεκολλήσω τα χείλη μου από τα δικά του.
 
Κατεβαίνω χαμηλά. Απελευθερώνω τον πούτσο του που πια ήταν έτοιμος να τρυπήσει το εσώρουχο. Κατεβάζω και βγάζω το μποξεράκι, ο Γιώργος ανοίγει τελείως τα πόδια κι εγώ χώνω το πρόσωπό μου ανάμεσά τους. Φιλάω, γλείφω πούτσο και αρχίδια σαν τρελός. Προσπαθώ να γεμίσω το στόμα μου με τον πούτσο του, να γευτώ το υπέροχο άρωμα των αρχιδιών του.
 
Περνάει ώρα έτσι... με το Γιώργο να βογκάει από ηδονή κι εγώ να τσιμπουκώνω και να γλείφω σα να μην υπάρχει αύριο.
 
Με σηκώνει όρθιο. Καθιστός αυτός και ο πούτσος μου στο ύψος του προσώπου του. Με μία κίνηση κατεβάζει σορτσάκι και σλιπ και χώνει στο στόμα του τον πούτσο μου. Είμαι απλά στον παράδεισο. Κουνιέμαι ελαφρά μπρος-πίσω και το στόμα του γαμιέται σα μουνάκι, σφικτό γύρω από το πέος μου που κοντεύει να εκραγεί από την καύλα. Βάζει τα χέρια του και χουφτώνει τον κώλο μου, ψαχουλεύει και βρίσκει την τρυπούλα μου. Την πιέζει με το δάκτυλο. Είναι στενή και παρθένα. Την χαϊδεύει έχοντας βάλει 2 δάκτυλα στην χαράδρα του κώλου μου. Με κοιτάει στα μάτια και σπρώχνει την λεκάνη μου πιο γρήγορα μπρος-πίσω. Του γαμάω το στόμα, αυτά τα υπέροχα χείλη. Έχει καταλάβει, δεν αντέχω ακόμη ούτε ένα δευτερόλεπτο. Χύνω μέσα του.
 
Δεν κλείνω τα μάτια, δεν παίρνω καν βαθιά ανάσα. Τον θέλω τώρα! Σκύβω και του τσιμπουκώνω τον δικό του πούτσο, που όλη αυτή την ώρα στέκει βράχος. Τον ΄χώνω με μανία μέσα στο στόμα μου, με πνίγει, τα μάτια μου κλαίνε. Πνίγομαι αλλά τον θέλω εκεί, να τον νιώθω μέχρι τις αμυγδαλές μου. Τον τσιμπουκώνω όλο και πιο γρήγορα, χαϊδεύω τα αρχίδια του, έχουν γίνει πέτρα. Είναι έτοιμος. Χύνει και τα χύσια του είναι ποσότητα ατελείωτη. Τον φιλάω στο στόμα. Τα χύσια μας, τα σάλια μας, οι γλώσσες μας γίνονται ένα! Ξέπνοοι ξαπλώνουμε αντικριστά στον καναπέ, με τα πόδια λυγισμένα, μισάνοιχτα να βλέπουμε τους πούτσους μας να χαλαρούς πια, να ξαποσταίνουν.
 
Γελάμε, είμαστε ευτυχισμένοι. Με κόπο σηκωνόμαστε λίγο και φιλιόμαστε πάλι. Πεταχτό φιλάκι εραστών.
 
Με το Γιώργο συγκατοικήσαμε 2,5 χρόνια. Τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου. Σταδιακά, μετά από καιρό, φέρναμε και στο σπίτι κοπέλες. Δεν κάναμε ποτέ σταθερή σχέση μαζί τους. Αυτό έγινε στις ζωές μας μετά από χρόνια. Τότε, αφού αυτές έφευγαν, πάντα γαμιόμασταν μεταξύ μας. Πάντα… κάθε φορά.
 
Με το Γιώργο δε χαθήκαμε. Ακόμη και τώρα αραιά αλλά τακτικά συναντιόμαστε και δε μένουμε στις αναμνήσεις.
 
Αν σας άρεσε, σχολιάστε και με χαρά θα γράψω άλλες 2-3 ιστοριούλες από τα παλιά.
 
 
© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151080222S027
 
 
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.