Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Διακοπές στην Κρήτη: Αφού ξεδίψασα

Αφού είχα ήδη γευτεί το γευστικό σπέρμα του Σήφη και είχαμε κάνει ένα μπάνιο στη θάλασσα, το πρώτο των διακοπών μου, ο Σήφης μου πρότεινε να πάμε στο σπίτι του παππού του που ήταν άδειο και έξω από την περιοχή, κοντά στο βουνό για να με γαμήσει με την ηρεμία του όπως είπε. Εγώ άλλο που δεν ήθελα και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε τα πράγματα μας και φύγαμε.
 
Οδηγούσε για ώρα μέχρι που μου λέει ότι θα σταματήσει στο ψιλικατζίδικο να πάρει καπότες, μπίρες και τσιγάρα και έρχεται. Μετά από λίγα λεπτά έρχεται με μια μεγάλη πλαστική τσάντα και μου την δίνει. Έχω πάρει και κάτι να τσιμπήσουμε μου λέει και οδήγησε για το σπίτι του παππού του. Φτάσαμε σε ένα αρκετά απομονωμένο σπίτι, σχεδόν αγροικία έμοιαζε και κατεβήκαμε. Μου είπε ότι εδώ μπορώ να φωνάζω στο γαμήσι που θα φάω και ότι δεν υπάρχει ψυχή εδώ κοντά.
 
Μπήκαμε στο σπίτι και είχε ένα τεράστιο σιδερένιο κρεβάτι με μαξιλάρες και μια μικρή κουζίνα με ψυγείο, μια εστία υγραερίου και κάτι μικρά χαμηλά ντουλάπια, ένα νεροχύτη πέτρινο και ένα τραπέζι με λίγες καρέκλες ψάθινες. Μου λέει «πέρασε μέσα, κάτσε να κάνω κάτι δουλειές και έρχομαι». Τον ρώτησα εάν υπάρχει μπάνιο και μου λέει έχει στην αυλή τουαλέτα. Πήγα για κατούρημα και γύρισα στο σπίτι. Κάθισα στο κρεβάτι και μετά ξάπλωσα γιατί βαριόμουν μόνος. Έφερα στην σκέψη το τσιμπούκι που μου είχε δώσει πριν και καύλωσα. Έφερα τα δάχτυλα μου στο στόμα μου και τα έγλειφα σαν παγωτό. Ήρθε και με βρήκε να χαϊδεύω τις ρώγες μου και να γλείφω τα δάχτυλα μου και μου λέει «καλά μωρή αδέρφω, δε μπορείς να κρατηθείς χωρίς πούτσα;». Του χαμογέλασα και τον πλησίασα να του πιάσω την πούτσα. Έβγαλε κατευθείαν το σορτσάκι που φόραγε και παραδόθηκα σε ένα βαθύ τσιμπούκι και πάλι. Έχυσε με ένταση και φώναξε ότι του ρουφάω το μεδούλι και ότι είμαι απίστευτος πούστης. Εγώ καμάρωνα για αυτό που γινόταν.
 
Τα κατάπια όλα και πήγα να τον φιλήσω. Μου έριξε μια ροχάλα και με έσπρωξε μακριά. Μου είπε ότι δε φιλάει ούτε γλείφει. Μόνο γαμάει και δίνει πούτσα για πίπα. Δεν ξενέρωσα αλλά γούσταρα που ένας τέτοιος άντρας ήταν ένας Alpha male. Άκρως ενεργητικός. Χαιρόμουν που θα τον είχα απόλυτο γαμιά. Αφού του είπα ότι θέλω να με γαμήσει και να μη με λυπηθεί, τον έγλειψα λίγο ακόμα, του φόρεσα μια καπότα και στήθηκα στα τέσσερα σαν καλή πουτάνα. Αυτός στάθηκε πίσω μου και με μια σπρωξιά μπήκε αρκετά μέσα μου. Ούρλιαζα σα σκύλα και του έλεγα «σκίσε με άντρα μου όμορφε, σκίσε με τον πούστη κριτίκαρε μου». Με έσκιζε για πολύ ώρα ώσπου τα πόδια μου δε με κράταγαν από τον πόνο και την καύλα που είχα.
 
Έπεσα φαρδύς πλατύς στο κρεββάτι και αυτός σήκωσε τα πόδια μου στους ώμους του και μπήκε με πιο δύναμη καρφώνοντας μου τον πούτσο του. Εκεί είδα αστέρια και τη γη να χάνεται από τον πόνο. Ήταν απίστευτα άγριος στο γαμήσι, πόναγα υπερβολικά, ήξερα ότι θα έχω θέμα μετά με την τρύπα μου και όμως συνέχισα να γαμιέμαι σαν τσουλί. Ο Σήφης κάρφωνε όλο και πιο δυνατά, τα απίστευτα σκληρά αρχίδια του με χτυπούσαν στον κώλο. Ούρλιαζα από ηδονή, πόνο, καύλα. Ήθελα να με κάνει μια ξεσκισμένη πούστρα και αυτός συνέχιζε ασταμάτητα το σφυροκόπημα με τον τεράστιο πούτσο του.
 
Συνέχισε για ώρα και όταν ήταν έτοιμος να χύσει βγήκε, πέταξε την καπότα και χώθηκε στο πρόθυμο στόμα μου. Έπινα από την πηγή το σπέρμα του και μου έκαιγε το λαρύγγι. Απίστευτη ποσότητα, ξεχείλισε από τα χείλη μου και αυτός τα μάζευε με τα τεράστια δάχτυλα του και με τάιζε. Ήταν το υπέρτατο ξέσκισμα. Όσες μέρες έμεινα στην περιοχή, τα βράδια συνήθως με τον Σήφη πηγαίναμε στο σπίτι του παππού και με ξέσκιζε μέχρι το πρωί.
 
Ένα βράδυ που με γάμαγε με τα πόδια ψηλά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο αδερφός του, άλλο καυλί τεράστιο αυτός. Πιο αγροίκος, πιο άξεστος στους τρόπους, πιο άγριος στο γαμήσι. Καταλήξαμε να τους γλείφω και τους δύο και να με γαμάνε μια ο ένας μια ο άλλος, να τρώω σφαλιάρες και χύσια πολλά και στο τέλος να με κατουράνε και να πίνω τα υγρά τους όλα. Μετά με άφησαν εκεί στο σπίτι και έφυγαν κι εγώ έκανα ένα κρύο μπάνιο στη αυλή με το λάστιχο και χωριάτικο σαπούνι και ξεράθηκα για ώρες στο κρεβάτι που με είχαν ξεσκίσει. Ήταν η μόνη φορά που γαμήθηκα και με τους δύο μαζί. Μετά γαμιόμουν ποτέ με τον έναν ποτέ με τον άλλο και πάντα στο σπιτάκι του παππού. Οι Κρητικοί μου, ο Σήφης και ο Μανωλιός. Δύο επίγειοι θεοί που λαχταρούσα για καιρό αφού είχα φύγει και είχα επιστρέψει στην καθημερινότητα μου.
 
Δε μου έλειπε το γαμήσι, ούτε τα τσιμπούκια, αλλά αυτούς τους άντρες τους ήθελα να τους ξαναδώ. Και το έκανα μετά από χρόνια πάλι. Ήταν και οι δύο παντρεμένοι όταν τους βρήκα πάλι και στο παλιό σπιτάκι του παππού τους το είχαν πλέον για μαντρί. Έμεινα τρεις μέρες τότε και με γάμησαν ο ένας την πρώτη στα κρυφά στην παραλία και ο άλλος πίσω στην αποθήκη του καφέ πάνω στα καφάσια με τις μπύρες. Μετά τους έχασα για πάντα. Δεν ξαναπήγα εκεί και βρήκα άλλους σκληρούς γαμιάδες, αλλά σαν αυτούς τους δύο δεν είχα βρει. Μέχρι που γνώρισα τον Κρίστοφερ που έγινε η αιτία να αφιερωθώ μόνο στην πούτσα του και στα χέρια του έζησα και όμορφες και άγριες στιγμές. Ήταν ο πρώτος που ερωτεύτηκα παράφορα και έδωσα τα πάντα. Έγινα η κυρία του κυρίου και με άφησε για άλλον.
 
Όσο κι να πόνεσα μετά τον συγχωρέσα και σταδιακά βρισκόμασταν για γαμήσι και πίπες μέχρι που χαθήκαμε τελείως. Μετά οι εραστές μου ήταν εφήμεροι της μιας βραδιάς ή λίγων ημερών. Ελπίζω να σας αρέσει η ιστορία μου. Έχω αλλάξει τα ονόματα για προφανής λόγους.


Copyright Ref Number: 16151060322S019



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).