Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους. Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ την ιστορία μου.

Σαν έφηβος είχα ήδη σχηματίσει άποψη για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Έναν προσανατολισμό που έκρυβα καλά και απολάμβανα όταν βρισκόμουν μόνος στο σπίτι. Δε χρειάστηκε να περιμένω πολύ για να ξεκινήσω την αναζήτηση πραγματικών προσώπων που θα με βοηθούσαν να κάνω πράξη τις φαντασιώσεις μου. Κάποιοι ίσως θα θυμόσαστε τα θρυλικά chat rooms όπου υπήρχαν και μερικά rooms για άτομα με διαφορετικές αναζητήσεις. Έτσι έγινε το πρώτο μου άνοιγμα προς κάποιον άγνωστο για το ποιος πραγματικά ήμουν. Μετά από πολλές κουβέντες και ακυρωμένα ραντεβού βρέθηκε κάποιος που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και το ραντεβού έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα από την έννοια που είχα να μη μαθευτεί ή να μην με δει κάποιος το ραντεβού έγινε σε άλλο νομό.

Κοπάνα από το σχολείο, πήρα το λεωφορείο και πήγα σε ένα ραντεβού με κάποιο 40ρη που είχα απλά μιλήσει μέσω chat. Για καλή μου τύχη ήταν ειλικρινής και κράτησε το λόγο του σε όλα. Αυτός που είχε πει ένα σημαντικό ψέμα, ήμουν εγώ για την ηλικία μου. Αλήθεια που έμαθε όταν τελείωσε η συνάντησή μας.

Σε ένα αυτοκίνητο ένας ώριμος άντρας αρκετά τριχωτός αρρενωπός αλλά ήρεμος. Στο δίπλα κάθισμα εγώ, ένα συνηθισμένο λυκειόπαιδο, με γλυκό πρόσωπο καστανό, άτριχο, λιγοστά γένια να τον κοιτάω σα χαμένο. Ήρθε ένα φιλί από το πουθενά, έτσι νόμιζα δηλαδή. Ενώ τα χείλη μου και η γλώσσα μου ανταποκρινόταν, τα χέρια μου και το υπόλοιπο σώμα αδυνατούσε να κάνει το παραμικρό. Ένιωθα όμως τα χέρια του να με πιάνουν παντού και αυτό μαζί με το φιλί του με έκαναν ακόμα πιο σίγουρο για το τι θέλω.

- Δεν έχεις ξαναβρεθεί ποτέ με άντρα έτσι;

- Όχι, ποτέ.

- Σε πιστεύω. Θέλω να αρχίσεις να χαλαρώνεις, είμαστε εδώ για να νιώσουμε και οι δύο καλά. Έτσι… να έχεις μια καλή πρώτη επαφή.

Ταυτόχρονα ένιωθα το χέρι του να με χαϊδεύει στο στήθος, στην κοιλιά μου να χουφτώνει τα μπούτια μου. Μέχρι που κατέληξε στο καυλί μου:

- Δεν είναι μεγάλο, δικαιολογήθηκα.

- Είναι ότι πρέπει, αποκρίθηκε χαμογελώντας, σου αρέσει να σε χαϊδεύω εκεί;

Ένα ξέπνοο ναι βγήκε από το στόμα μου. Το επόμενο ναι δεν ακούστηκε καθόλου:

- Δοκίμασε να με χαϊδέψεις.

Ήταν η πρώτη φορά που θα άγγιζα καυλί εκτός από το δικό μου. Πάνω από το παντελόνι του, τα χέρια μου έτρεμαν προσπαθώντας να τον ξεκουμπώσω και να τον δω. Εκείνος χαμογελούσε διασκεδάζοντας με την αφέλεια και την αμηχανία μου.

- Θέλω πολύ να νιώσω τα χειλάκια σου στο καυλί μου!

Έσκυψα και άρχισα να τον φιλάω και να τον γλείφω προσπαθώντας να φέρω στο μυαλό μου ότι έχω δει σε τσόντες. Τον πήρα στο στόμα μου βάζοντάς τον όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τον ένιωσα να απολαμβάνει την πίπα που του έπαιρνα και αυτό μου έδινε ώθηση για να τον ρουφάω με περισσότερη ένταση. Με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε.

- Το θέλω, τα θέλω πολύ… του ψιθυρίζω.

Με άφησε ελεύθερο να συνεχίσω και αφέθηκε μέχρι που γέμισε το στόμα μου με τα χύσια του. Άρχισα να τα καταπίνω από καύλα περισσότερο. Η γεύση ήταν πέρα από ότι φανταζόμουν αλλά δε με ενόχλησε. Μου έδωσε ένα μπουκαλάκι νερό να ξεπλύνω το στόμα μου λέγοντας:

- Δεν θα σε φιλήσω με το στόμα σου μέσα στα χύσια.

Συμφώνησα κουνώντας το κεφάλι μου ξεπλένοντας και πίνοντας το νερό. Τον πλησίασα και το φίλησα παίρνοντας πρωτοβουλία. Φιληθήκαμε έντονα. Προσφέρθηκε να με πάει σε ένα κοντινό σημείο στην περιοχή μου για να πάρω το λεωφορείο και να γυρίσω. Εκεί είδε τη σχολική κάρτα μου.

- Σου είπα ένα ψέμα, ήθελα πολύ να σε δω. Αν σου έλεγα ότι είμαι 17 δε θα δεχόσουν.

- Δώσε μου την ταυτότητά σου.

- Ορίστε… και την έδωσα τρέμοντας.

- Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή πριν ξαναβρεθούμε, δε θέλεις πολύ ακόμα για να κλείσεις τα 18.

- Ούτε για μια βόλτα; Δεν περίμενα απάντηση γιατί το βλέμμα του είχε σκληρύνει πολύ. Δε θα μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Θέλεις όμως να μιλάμε μέχρι τότε;

- Ναι δεν έχω πρόβλημα.

Δεν κατάφερα να του μιλήσω πάλι. Μου ήρθε μόνο ένα mail στα γενέθλιά μου από εκείνον με τυπικές ευχές για τα 18 μου. Πλησίαζαν και οι πανελλήνιες και είχα μπει σε ρότα εξετάσεων. Λίγο καιρό πριν τις εξετάσεις με το άγχος να με βαραίνει κατάφερα να του μιλήσω. Τον καταλάβαινα διαφορετικό. Βρεθήκαμε πάλι για να επαναλάβουμε τη πρώτη συνάντηση με το μόνο καινούριο να έχει το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου, να μου χουφτώνει τα κωλομάγουλα και να παίζει με την τρύπα μου. Μετά τη δόση με τα χύσια του χαλαρώσαμε έχοντας στο μυαλό μας την επόμενη συνάντηση.

Πέρασαν οι πανελλήνιες με μια καλή αίσθηση για τα αποτελέσματα και μαζί μερικές συναντήσεις ακόμα μένοντας όμως στο να του παίρνω πίπα και να πίνω τα χύσια του. Ένιωθα ότι ήθελε κάτι παραπάνω και το ήθελα κι εγώ πολύ. Αυτή η στιγμή ήρθε όταν μπόρεσα να κλέψω μια ολόκληρη μέρα εκμεταλλευόμενος τις διακοπές και να βρεθώ μαζί του για μια ολόκληρη μέρα.

Κλείσαμε από ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Ανέβηκα στο δωμάτιό του. Μείναμε εντελώς γυμνοί. Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να βρεθούμε έτσι. Τώρα πρόσεξα το σώμα του. Ένας συνηθισμένος τύπος τριχωτός παντού, κοιλίτσα, με μαλλιά που γκρίζαραν. Τελικά αυτό ήθελα, δε με συγκινούσαν τύποι στην ηλικία μου ή κοντά σε αυτή. Μου άρεσε η αίσθηση του σώματός του πάνω στο δικό μου. Ο σωματότυπος και τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν πολύ στα θέλω μου.

Είχα τυλίξει τα πόδια μου στη μέση του και φιλιόμασταν τρίβοντας το καυλί του στο δικό μου. Με γύρισε στο πλάι και βάζοντας λιπαντικό ήρθε και κόλλησε πίσω μου. Τον ένιωσα να τρίβει το καυλί του στη σχισμή του κώλου μου. Ένα μικρό ναι που είπα τον έκανε να φορέσει προφυλακτικό και να αρχίσει να πιέζει την τρύπα μου. Με έγλειφε στο λαιμό και μου ψιθύριζε στο αυτί πόσο τον είχα καυλώσει και πόσο πολύ ήθελε να μου ξεπαρθενέψει τον κώλο. Δε μπορούσα να απαντήσω από την πίεση και την εναλλαγή πόνου και καύλας. Δε μπορούσα να ισορροπήσω ακόμα τις αισθήσεις μου. Το πουτσοκέφαλο του όμως είχε ανοίξει τον δρόμο του.

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να αρχίσω να απολαμβάνω το καυλί του στην τρύπα μου. Μόλις με ένιωσε ανοιχτό, με γύρισε ανάσκελα και συνέχισε για λίγο ιεραποστολικά μέχρι που σήκωσε το σώμα του, έπιασε τα πόδια μου από τους αστραγάλους και τα άνοιξε διάπλατα ανεβάζοντας ρυθμό. Αυτό άρχισε να με πονάει αλλά δεν έδωσα τόση σημασία όσο τον έβλεπα να καυλώνει μαζί μου. Τραβήχτηκε απότομα, έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να με χύνει στο σώμα και στο πρόσωπο. Ήρθε στο πρόσωπό μου βάζοντας το πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου. Το πήρα πολύ πρόθυμα ενώ παράλληλα έπαιζα με τις ρώγες μου τρίβοντάς τες με τα χύσια του. Ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε για λίγο. Όταν ξύπνησα σηκώθηκα αλλά τα γόνατά μου έτρεμαν και έπιασα τον εαυτό μου να λικνίζεται παρά να περπατά. Μου άρεσε η αίσθηση του θηλυκού. Άρεσε και σε εκείνον γιατί με επιδοκίμασε:

- Κωλάρα μου!

Γύρισα και του χαμογέλασα με νάζι. Πέρασε λίγη ώρα κυκλοφορώντας γυμνοί στο δωμάτιο και μιλώντας για διάφορα, ακόμα και τη φυγή μου στην Αθήνα για τη σχολή. Μιλώντας για αυτό μου έπιασε το καυλάκι μου ζητώντας έτσι ένα δεύτερο γύρο. Ξάπλωσε ανάσκελα και τον πήρα στο στόμα μου μέχρι να τον νιώσω έτοιμο. Του φόρεσα το προφυλακτικό και του άλειψα την πούτσα με λίγο λιπαντικό βάζοντας λίγο και στη τρύπα μου. Ανέβηκα επάνω του και χωρίς πολύ προσπάθεια τον είχα όλο μέσα μου. Στηριζόμουν στο στήθος του και εκείνος με κρατούσε από τους γοφούς μου. Είχα όλη τη κίνηση στον έλεγχό μου. Κουνούσα τους γοφούς μου και ένιωθα το καυλί του να με πιέζει σε κάθε κίνηση. Μου ζήτησε να γυρίσω πλάτη σε εκείνον. Σηκώθηκα αργά και ένιωσα το κενό που άφησε η πούτσα του όταν σηκώθηκα. Γύρισα και κάθισα έχοντας πλάτη. Από τη μία ένιωθα τα χέρια του να με τραβούν για να κάτσω στο καυλί και από την άλλη έβλεπα την έκφρασή μου καθώς η κωλοτρυπίδα μου τον δεχόταν εύκολα πια.

- Έχεις απίστευτο κώλο!

- Σου αρέσει μωρό μου;

- Με τρελαίνει, με τρελαίνει πολύ…

και ένιωσα τα χέρια του να μου ανοίγουν τα κωλομέρια για να έχει καλύτερη θέα με το καυλί του μέσα μου.

- Είσαι υπέροχος…

του είπα και ανασηκώθηκα τεντώνοντας τον κώλο μου όσο μπορούσα προς τα πίσω.

- Έχω το καλύτερο γκομενάκι πάνω στη πούτσα μου!

Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ, αυτό σκεφτόμουν πολλές φορές, ότι είμαι το γκομενάκι του και κάθε φορά που μαλακιζόμουν, έτσι με σκεφτόμουν και έχυνα. Εκείνη η στιγμή διέφερε στο ότι ήθελα να τελειώσω έχοντας το καυλί του όσο πιο βαθιά μπορούσα και ακόμα δεν είχα αγγίξει το καυλάκι μου:

- Τελειώνω…

και άρχισα να χύνω γεμίζοντας το καυλάκι μου και την κοιλιά μου με τα χύσια μου.

- Έχυσες τσουλάκι μου χωρίς να παίξεις το καυλάκι σου;

- Ναι γαμιά μου, εσύ με έκανες να χύνω από τον κώλο μου με την πούτσα σου… απάντησα τρέμοντας ακόμα από το χύσιμό μου.

- Σήκω, θα σε γαμήσω όπως θέλω εγώ τώρα!

Σηκώθηκα πολύ πρόθυμα. Ένιωσα την τρύπα μου ανοιχτή και ένα κενό που επιθυμούσα πολύ να γεμίσει γρήγορα.

- Πως με θέλεις καυλιάρη μου;… τον ρώτησα δίνοντάς του ένα φιλί.

- Γύρνα στα 4 πουστρίτσα και βάλε τα χέρια σου στο κεφάλι στο κρεβάτι, Τώρα θα σου σκίσω το κωλαράκι όπως σου αξίζει.

Ακούστηκε διαφορετικός και ένιωσα κι εγώ διαφορετικά. Με μείωσε με αυτό τον τρόπο κάνοντάς με να νιώσω σαν το ξεκαυλωτήρι του. Στήθηκα όπως μου ζήτησε στα γόνατα στηρίζοντας τα χέρια μου στο κεφάλι του κρεβατιού. Ένα κωλοσκάμπιλο με ξάφνιασε και έβγαλα μια φωνούλα που δεν θύμιζε την κανονική μου φωνή.

- Άνοιξε τα πόδια σου να βλέπω την κωλάρα σου πουστράκι.

Ένα δεύτερο κωλοσκάμπιλο έσκασε στο κωλομέρι μου ενώ είχα ήδη ανοίξει τα πόδια μου.

- Είμαι το πουστράκι σου… απάντησα στήνοντας τον κώλο μου όσο πιο πολύ μπορούσα κάνοντας την τρύπα μου να ανοιγοκλείνει. Με έπιασε από τους γοφούς και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου.

- Ξέρεις τι θέλουν τα πουστράκια σαν εσένα;

- Τι θέλουν καυλιάρη μου;

- Έναν πούτσο να προσκυνάνε!

- Ναι καύλα μου, έναν πούτσο θέλω να τον παίρνω από παντού!

Είχε ήδη μπει μέσα μου και ήταν ακίνητος σαν να περίμενε κάτι.

- Έτσι θέλω, να έχω ένα καυλί στην κωλάρα μου… και άρχισα να κουνάω τους γοφούς μου.

- Είσαι καλό πουστράκι, τώρα θα σε κάνω ένα καυλιάρικο πουτανάκι

- Ναι άντρα μου ένα τσουλάκι είμαι που ψοφάει για πούτσα.

Ακούγοντας αυτό άρχισε να με γαμάει δυνατά, άκουγα τον ήχο όταν χτυπούσε στα κωλομέρια μου και τον ένιωθα να με ανοίγει όλο και πιο πολύ. Πονούσα αλλά δεν το υπολόγιζα. Αν και είχα χύσει αρκετή ώρα πριν και το καυλάκι μου ήταν μισοπεσμένο δεν είχε καταλαγιάσει η καύλα μου. Με κάθε σπρώξιμο άφηνα και ένα μικρό βογκητό. Όλο αυτό δεν κράτησε πολύ. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έφερε μπροστά στο καυλί του, του έβγαλα το προφυλακτικό και με έχυσε στα χείλη και το πρόσωπο. Όταν με άφησε σκούπισα το πρόσωπό μου και τον ρώτησα:

- Σε ικανοποίησα;

Με πήρε αγκαλιά και απάντησε:

- Και βέβαια, τι ερώτηση είναι αυτή; Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό, αν και το περίμενα πολύ καιρό τώρα, άξιζε κάθε στιγμή. Ελπίζω να νιώθεις το ίδιο…

και ταυτόχρονα με χάιδευε στη μέση και στο κωλομέρι μου.

- Νόμιζα τελείως διαφορετικά πράγματα. Αυτό είναι που επιθυμούσα, πολύ πριν σε γνωρίσω. Δεν νομίζω να το μετανιώσω ποτέ.

Πλυθήκαμε μαζί. Χαιρόμουν πολύ που μπορούσα να πράττω και να φέρομαι όπως ένιωθα. Οι μέρες πέρασαν παίζοντας 2 ρόλους, ένα για την τοπική κοινωνία και ένα όταν ήμουν τελείως μόνος μου όπου εκδήλωνα και χαιρόμουν την θηλυκότητά μου απολαμβάνοντας την όποτε μπορούσα, δυστυχώς μόνος μου.

Αυτόν τον άντρα δεν τον ξαναείδα ποτέ. Δε βοήθησε που πέρασα στην Αθήνα. Κρατήσαμε αρχικά επαφή αλλά δεν ήταν δυνατόν να συναντηθούμε ξανά. Ίσως να ήταν μόνο το πήδημα αλλά δε με χάλασε γιατί δεν ένιωσα έτσι. Έμεινα με μια πολύ καλή αίσθηση της πρώτης επαφής. Αυτό που χαιρόμουν ήταν ότι θα μπορούσα να είμαι ότι θέλω μακριά από την κοινωνία μου βρισκόμουν.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151250122S013



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.