Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν έχω πολλά να πω για μένα αλλά θα σας πω μια από τις δικές μου ιστορίες. Είμαι η Τ και είμαι bi. Από μικρή το ήξερα ότι μ' άρεσαν και τα δυο φύλλα. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με γυναίκα όμως. Είμαι μελαχρινή με μελί μάτια, με καμπύλες, σώμα κλεψύδρα, πλούσιο στήθος και ψηλά χαρακτηριστικά πόδια. Δεν είμαι αρκετά ψηλή (είμαι 1.72), όμως όλοι οι άνδρες κοιτάνε τα πόδια μου λες και έχουν εμμονή με αυτά.

Πέρυσι το καλοκαίρι, λοιπόν, ήμουν σε μια παρέα με άλλα 3 κορίτσια. Η μια από αυτές είχε μια ξαδέλφη που έμενε στην Αθήνα και δεν ερχόταν συχνά Καλαμάτα. Είχαν ένα σπίτι εδώ εκείνη και η οικογένεια της που ερχόντουσαν που και που τα καλοκαίρια. Η γνωριμία μας με την Demy δεν ήταν κάτι το παράξενο. Είναι μια μελαχρινή κοπέλα με καστανά μάτια, γύρω στο 1.69, με φακίδες στο πρόσωπο, με πολύ sexy βλέμμα, πλούσιο στήθος, κώλο αρκετά ζουμερό και σώμα με σχήμα αχλάδι. Όπως καταλαβαίνετε και αυτή και εγώ είχαμε τα κιλάκια μας, όχι όμως υπερβολικά, ίσα ίσα… ήταν καλό αυτό και για τις δυο μας γιατί είχαμε καμπύλες. Δε μ' αρέσουν οι κοκαλιάρες χωρίς βυζιά ή κώλο, ήθελα μια να έχει πάνω κατά τον ίδιο σωματότυπο με μένα. Και οι δυο ήμασταν χαμένες σε δικούς μας κόσμους, όμως εγώ είχα σχέση εκείνο τον καιρό που είχε έρθει διακοπές εδώ. Με τη σχέση μου πέρναγα καλά όμως ήξερα ότι κάτι έλειπε παρ' όλα αυτά.

Πίσω στο θέμα μας, θυμάμαι χαρακτηριστικά την ήμερα που κάλεσα τις 2 φίλες μου και της Demy στο σπίτι μου να αράξουμε. Είχα πει στα 2 κορίτσια ότι μου άρεσε και εάν έβρισκα τρόπο θα έκανα κάτι μαζί της χωρίς δεύτερη σκέψη. Με τα πολλά και τα λίγα, πάω, τακτοποιώ το σπίτι πριν έρθουν τα κορίτσια και ντύνομαι με ένα τοπάκι από αυτά που είναι σαν σουτιέν και φαίνονται τα βυζιά σου και ένα σορτσάκι που έδειχνε τον κώλο μου μεγάλο και στρόγγυλο αλλά ταυτόχρονα ήταν και αρκετά κοντό. Ίσως ήθελα να την προκαλέσω και με αυτά που φόραγα λίγο.

Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι τα κορίτσια, κατευθείαν τα μάτια μου καρφωθήκαν σε αυτή. Πάντα φόραγε κάτι πολύ κομψό και ανοιχτό μιας και ήταν καλοκαίρι και έκανε άπειρη ζέστη. Τη βλέπω να φοράει ένα άσπρο κολλητό φόρεμα που φυσικά της τόνιζε το στήθος και τον κώλο της. Μόλις τη βλέπω τρελαίνομαι. Αρχίζω και φουντώνω και οι καύλες μου χτυπάνε κόκκινο. Τι να κάνω όμως, εφόσον αυτή δεν είχε πάρει πρέφα ότι την ήθελα απεγνωσμένα. Μετά από κάτι λεπτά με παίρνει το αγόρι μου και μου λέει να τις διώξω και ότι σε 2 ώρες θα έρθει να με πάρει να με πάει σε ένα ξενοδοχείο που δούλευε πριν 1 εβδομάδα γιατί ήθελε να μου δείξει τους φίλους του, το περιβάλλον εκεί και να πάρει κάτι που είχε ξεχάσει. Δέχομαι εγώ αμέσως και πάω να το ανακοινώσω στις φίλες μου που δεν είχαν αντίρρηση. Περνάει κάνα μισάωρο και όλες ήμασταν χαρούμενες, τρώγαμε, χορεύαμε, τραγουδάγαμε και καπνίζαμε ώσπου ξαφνικά γυρνάει μία από τις φίλες μου και λέει σε μένα και στη Demy.

- Μπορείτε να πάτε μέσα στην κρεβατοκάμαρα να μου φέρετε κάτι που άφησα;

Εμείς και οι δύο δεχτήκαμε, όμως όταν πηγαίναμε προς τα μέσα είδα την φίλη μου που μου έκλεινε το μάτι με πονηρό τρόπο και μου έκανε νόημα να κάνω κίνηση.

Όταν βρεθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα, εκείνη παρατηρούσε τα πάντα γύρω της και ξαφνικά είδε ένα καθρέφτη ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι. Κοντοστάθηκε και κοίταξε τον εαυτό της. Εγώ της είπα ότι ήταν πολύ όμορφη σήμερα και το φόρεμα της κολάκευε πολύ τις γραμμές της. Μου χαμογέλασε και δεν έχασα δευτερόλεπτο. Τη γύρισα προς το μέρος μου και άρχισα να τη φιλάω. Εκεί κατάλαβα ότι έχει χάσει λίγο και ότι δεν έχει ξαναπάει με γυναίκα. Στην αρχή ήθελα να γευθώ τα χείλια της και μετά έβαλα και γλώσσα. Ήθελα εκτός από τα πάνω χείλια της να γευθώ και τα κάτω. Μετά από λίγη ώρα που φασωνόμασταν, την άφησα και έκλεισα την πόρτα πίσω μου. Εκείνη έκατσε στο κρεβάτι και εγώ ανέβηκα από πάνω της και άρχισα να τη φασώνω. Εκείνη μπήγε στο κόλπο και άρχισε να μου χουφτώνει τα βυζιά. Μετά, μιας και φορούσα μόνο το τοπάκι χωρίς σουτιέν, άρχισε να κατεβάζει τις τιράντες, σταμάτησε λίγο και αντίκρισε τις μεγάλες μου ρώγες.

Σήκωσε το κεφάλι της και με κοίταξε με πονηρό τρόπο. Ήξερα ότι ήθελε να τις γευθεί. Με το ένα χέρι κρατούσε το ένα βυζί μου και έπαιζε με τις ρώγες ενώ η άλλη ρώγα ήταν ήδη στο στόμα της. Δε φαντάζεστε πόσο γαμάτα ήταν. Το έκανε αυτό για αρκετή ώρα ώσπου σταμάτησε γιατί ακούσαμε κάποιον να έρχεται. Ήταν οι φίλες μας που ήθελαν απλά να δουν γιατί αργούσαμε τόση ώρα όμως από ότι φαίνεται κατάλαβαν τι κάναμε και μας άφησαν μόνες μας. Μετά από αυτό αφού εγώ ήμουνα γυμνή από πάνω αποφάσισα να βγάλω το φόρεμά της, για να δω επιτέλους αυτό το κορμί χωρίς ρούχα. Όπως είχα φανταστεί… φόραγε ένα σετ άσπρα εσώρουχα που έκαναν αντίθεση με το μαύρισμα της.

- Δεν έχω ξαναδεί πιο σέξι γυναίκα από σένα, της είπα. Είσαι τέρμα καύλα και με προκαλείς πολύ να κάνω πράγματα απάνω στο κορμί σου που κανείς άλλος δεν θα στα ‘χει ξανά κάνει.

Εκείνη ήταν λίγο ντροπαλή αλλά από μέσα της ήξερα ότι γούσταρε αυτό που γινόταν εκείνη τη στιγμή.

Ξαφνικά την πέταξα στη μέση του μεγάλου κρεβατιού και άρχισα να της γλείφω τις ρώγες. Ήταν ότι πιο καύλα και αυτή το απολάμβανε καθώς έπαιζε με τα μαλλιά μου και βογκούσε χαμηλόφωνα. Μετά άρχισα να πηγαίνω προς τα κάτω και να φιλάω το κορμί της μέχρι να φτάσω και να φιλήσω το μουνί της. Ήταν ξυρισμένη και είχε μεγάλα μουνόχειλα όπως κι εγώ. Της έβγαλα λοιπόν το μπραζίλ της και με απαλή και αργή κίνηση άνοιξα τα πόδια της και αντίκρισα τον παράδεισο μου. Ένιωθα σαν παιδάκι. Δεν έχασα λεπτό και άρχισα να τη γλείφω και να τρίβω το μουνάκι της που ήταν λίγο υγρό ήδη. Εκείνη το απολάμβανε καθώς είχε καρφώσει τα μάτια της πάνω μου και έβλεπε της κινήσεις μου. Μετά άρχισε να βογκάει χαμηλόφωνα όμως αυτό άλλαξε όταν της έβαλα δάχτυλο. Ήταν ο τέλειος συνδυασμός. Στην αρχή πιο αργά και μετά γρήγορα. Είχε φτάσει σε σημείο οργασμού ώσπου γυρνάει και μου λέει:

- Θέλω να μου βάλεις κι άλλο δάχτυλο και να αρχίσεις να με γαμάς με τα δάχτυλα σου μέχρι να τελειώσω.

Με το που άκουσα αυτό καύλωσα και μετά από κάποια δευτερόλεπτα μπήκε μέσα της και δεύτερο δάχτυλο. Εκεί η Demy δεν άντεξε άλλο και άρχισε να φωνάζει πολύ δυνατά, να βογκάει και να τραβάει τα σεντόνια, ενώ πίεζε το κεφάλι μου και η γλώσσα μου πήγαινε πολύ μέσα στην τρύπα του μουνιού της.

- Τι καύλα που είσαι εσύ κοπελάρα μου…

της λέω και συνεχίζω να τη γλείφω ασταμάτητα μέχρι που τελείωσε στα δάχτυλα μου. Εκείνη ούρλιαζε από οργασμό.

Μετά από το γλειφομούνι σηκώθηκε και μιας και δεν ήταν τόσο έμπειρη εκείνη, έβγαλα εγώ το σορτσάκι μου και άρχισα να κοιτάω τον κώλο μου στον καθρέπτη. Εκείνη έσκυψε το κεφάλι της, έπιασε με τα δυο χέρια τον κώλο μου και άρχισε να μου τον δαγκώνει. Εγώ εκεί τα έχασα. Ένιωσα τόσο καυλωμένη και ήμουν έτοιμη να παραδοθώ στα χέρια της. Εκεί ξαφνικά με τράβηξε προς τα πίσω και εγώ έπεσα στην θέση που είχε κάτσει αυτή πριν. Στην αρχή ήταν αμήχανο γιατί δεν ήξερε τι να κάνει και εγώ το κατάλαβα οπότε άνοιξα τα πόδια μου και άρχισα να τρίβω το μουνάκι μου πάνω από το εσώρουχο μου. Εκείνη τότε χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου, έκανε άκρη το βρακί μου και άρχισε να με δαχτυλώνει όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Ένιωθα ηδονή μέσα μου και ήθελα πάρα πολύ να τελειώσω, όμως δεν είχαμε άφθονο χρόνο. Τελικά χτυπήσανε οι φίλες μας την πόρτα, σηκωθήκαμε γρήγορα και μας είπαν ότι σε 20 λεπτά θα ερχόταν να με πάρει το αγόρι μου, οπότε εκεί κάπου τελείωσε όλο αυτό το όνειρο μου με τη Demy. Αν και εγώ δεν έχυσα, ένιωσα πολύ καυλωμένη και γούσταρα πολύ τη γυναίκα που είχα στο κρεβάτι μου εκείνο το βράδυ. Μετά βοηθήσαμε η μία την άλλη να φορέσουμε τα εσώρουχα μας, έπειτα τα ρούχα μας και πήγαμε στις φίλες μας σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Το χαμόγελο στα χείλη μου και στα δικά της ήταν τόσο πονηρό που μέχρι και οι φίλες μας κατάλαβαν τι έγινε χωρίς να τους πούμε. Τα υπόλοιπα λεπτά που μείναμε μαζί ήταν λίγο αμήχανα αλλά προσπαθούσα να την κάνω να νιώθει άνετα με ότι έγινε οπότε την είχα συνέχεια στην αγκαλιά μου και δίπλα μου.

Η συνέχεια είναι την ίδια μέρα με το αγόρι και τον συγκάτοικο του...


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151160122S009




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.