Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο Γιάννης η Μαρία και οι φίλοι μας (4ο μέρος)

Παρασκευή πρωί ξύπνησα αργά και χορτάτος επιτέλους από ύπνο. Ήμουν μόνος στο κρεβάτι και ήταν ευκαιρία να βάλω σε μια σειρά αυτά που μας συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είχαμε βάλει με τη γυναίκα μου στο κρεβάτι μας 2 ζευγάρια, ο Μανώλης μας γαμούσε και τους δύο κι εγώ είχα ερωτευθεί μια 50αρα υπέροχη γυναίκα αφέντρα που ήθελε να με κάνει σκλαβάκι της, υποτακτικό της. Και είχα και τη Νεφέλη που μας προέκυψε ερωτευμένη στα καλά καθούμενα και μου έδωσε ρεπό από την εταιρία μου γιατί δεν ήμουν συγκεντρωμένος στην δουλειά. Μπερδεύτηκα!

Τελικά αποφάσισα να το ζήσω και όπου βγει. Ήμουν σίγουρος ότι η σχέση μας με την γυναίκα μου ήταν τόσο δυνατή και ειλικρινής που αυτή η ανταλλαγή συντρόφων δε θα μας επηρέαζε. Εξάλλου το θέλαμε και το απολαμβάναμε και οι δύο και θα μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα αυτά κρυφά ο ένας από τον άλλον, πράγμα πολύ χειρότερο.

Σηκώθηκα με κέφι και πήγα να φτιάξω καφέ. Στην κουζίνα ήταν η Μαρία στον νεροχύτη και προσπαθούσε να πλύνει τα πιάτα γελώντας δυνατά και ο Μανώλης κάτι της ψιθύριζε στο αυτί. Η Μαρία φορούσε ένα κοντό διαφανές νυχτικό και το κιλοτάκι της ήταν κατεβασμένο στα γόνατα της. Ο Μανώλης είχε και αυτός κατεβασμένο το μποξεράκι στα γόνατα και κολλημένος από πίσω της τη γαμούσε όρθια.

Τους καλημέρισα με ένα φιλί, στη Μαρία πεταχτό στα χείλη και στον Μανώλη ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Με καύλωνε που μου γαμούσε την γυναίκα και το απολάμβανε το κοριτσάκι μου.

Ο Μανώλης δεν αρκέστηκε σε ένα μόνο φιλί, με άρπαξε από το σβέρκο και ανταπέδωσε το φιλί μου με πολύ ένταση και συνέχισε να με φιλάει για ώρα. Εγώ εγκλωβισμένος χάιδευα το μουνί της Μαρίας και τον κώλο και τα αρχίδια του Μανώλη. Η Μαρία άρχισε να χύνει αμέσως. Την ερέθιζε πολύ όταν συμμετείχα κι εγώ, της άρεσε πολύ να τη βλέπω να γαμιέται. Το ίδιο κι εμένα.

Εγώ όμως ήθελα καφέ και τσιγάρο, τραβήχτηκα και έκανα το φραπεδάκι μου. Ο Μανώλης είχε ανεβάσει στροφές και μπαινόβγαινε με δύναμη και θόρυβο στο μουνάκι της και η καρδούλα μου έχυνε συνέχεια, τα υγρά της έτρεχαν πιά στα μπούτια της.

Άναψα τσιγάρο και ακούμπησα στον πάγκο της κουζίνας δίπλα τους απολαμβάνοντας το υπέροχο θέαμα. Τη γαμούσε πλέον πολύ δυνατά και τα βυζιά της πεταγόταν σε κάθε κάρφωμα της πούτσας του ενώ έβλεπα ένα εξόγκωμα στην κοιλιά της κάθε φορά που χτυπούσε στη μήτρα της.

- Δουλειά δε θα πας;… με ρώτησε ανάμεσα στο τέταρτο και πέμπτο χύσιμο. Σε βλέπω πολύ χαλαρό.

- Όχι, μου έδωσε υποχρεωτικό ρεπό η Νεφέλη... της είπα χαζοχαρούμενα και της εξήγησα τι είχε γίνει εχθές στο γραφείο.

Κάτι πήγε να πει για το μουνί της Νεφέλης, μάλλον θα ήταν βρισιά αλλά δεν πρόλαβε γιατί ο Μανώλης έχυνε και μπέρδεψε της λέξεις καθώς τη γαμούσε γρηγορά και της γέμιζε το μουνάκι με το σπέρμα του. Βγήκε από μέσα της και κάθισε σε μια καρέκλα να ηρεμήσει, τον είχε στραγγίσει το κορίτσι μου.

- Αγάπη μου θα συνεχίσεις; Με ρωτάει ναζιάρικα προσφέροντας μου το μουνάκι της.

Πήρα θέση από πίσω της και κάθισα για ένα λεπτό να θαυμάσω το έργο του φίλου μου, το είχε περιποιηθεί το μουνάκι της. Ήταν ανοιχτό, πρησμένο και κατακόκκινο ενώ τα χύσια της και το σπέρμα του φίλου μου έτρεχαν αργά στα μπουτάκια της.

Έβαλα την πούτσα μου αργά μέσα της, ήθελα να απολαύσω το φρεσκογαμημένο και γεμάτο χύσια μουνάκι της όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Μαρία έβγαλε έναν αναστεναγμό καθώς η σκληρή μου πούτσα άρχισε να μπαινοβγαίνει στο μουνάκι της. Το σπέρμα του Μανώλη ήταν ακόμη καυτό μέσα της και η πούτσα μου πλατσούριζε κάθε φορά που έμπαινα μέσα της, με τρέλαινε, καύλωνα απίστευτα.

Σαν να μην ήταν αρκετή η καύλα, σηκώθηκε ο Μανώλης, μας πήρε αγκαλιά και μας φιλούσε με πάθος. Ήρθε μπροστά από την Μαρία, την πήρε αγκαλιά και την σηκώσαμε στον αέρα. Η καυλωμένη του πούτσα, με οδηγό τη δικιά μου μπήκε με μιας στο μουνάκι της. Βόγκηξε δυνατά, κόλλησε τα χείλια της στα χείλια του Μανώλη και αφέθηκε στα χέρια μας να απολαύσει ξανά 2 πούτσες στο μουνάκι της.

Είχε περασμένα τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του, τον φιλούσε και τον ρουφούσε με λαχτάρα. Τα πόδια της τα είχε κλειδώσει γύρω από τη μέση του και η πούτσα του ήταν καρφωμένη στο μουνάκι της. Εγώ είχα πιάσει τα καπούλια της και γαμούσα ξέφρενα το μουνάκι της. Τα βογκητά της ήταν βαριά και είχαν αρχίσει να γίνονται πιο δυνατά και πιο γρήγορα, συγχρονισμένα με τον ρυθμό που τη γαμούσα. Γύρισε το κεφάλι της και με φίλησε καθώς έχυνε.

Έγειρε το κεφάλι της στο λαιμό του Μανώλη και μπήκε σε έκσταση καθώς της χαρίζαμε απίστευτη ηδονή. Βογκούσε πια παραπονιάρικα και με δικό της ρυθμό.

Ο Μανώλης άρχισε να χύνει, είχε κλείσει τα μάτια και βογκούσε με το ρυθμό της Μαρίας. Έχυνε και η Μαρία. Εγώ βγήκα από το μουνάκι της και τραβήχτηκα λίγο πίσω για να τους αφήσω να το ζήσουν. Φιλιόταν πάλι σαν τρελοί αγκαλιασμένοι. Έχυσα κι εγώ παίζοντας τον πούτσο μου βλέποντας τη γυναίκα μου να χύνει στην αγκαλιά του εραστή της.

Κάθισα στην καρέκλα πίσω μου, πήρα τον καφέ μου και άναψα τσιγάρο. Αφού ηρέμησαν ήρθαν και οι δύο, καθίσαν στα πόδια μου και με αγκάλιασαν.

- Ο Μανώλης είναι από σήμερα ο επίσημος εραστής μου... μου ψιθύρισε στο αφτί η Μαρία.

- Από σήμερα θα γαμάω τη γυναίκα σου όποτε θέλω... μου ψιθύρισε στο άλλο αφτί ο Μανώλης.

Το ήξερα ότι εκεί θα κατέληγε, μου φάνηκε και αρκετά δίκαιο γιατί εγώ του γαμάω τη γυναίκα του από τη μέρα που την γνώρισε. Έγειραν και οι δύο το κεφάλι τους στους ώμους μου και καθίσαμε αμίλητοι για αρκετή ώρα.

Αποφασίσαμε να πάμε στη θάλασσα. Ξεκινήσαμε σε λίγη ώρα για Πόρτο Ράφτη με το αυτοκίνητο μου με οδηγό τη Μαρία και συνοδηγό το Μανώλη, εμένα με βάλανε στο πίσω κάθισμα. Καλύτερα όμως γιατί όσο αυτοί χαζογελούσαν με τα κρύα αστεία του Μανώλη εγώ καυλάντιζα με μηνύματα με την Ιφιγένεια.

Η θάλασσα ήταν τέλεια. Εγώ είχα αράξει κάτω από την ομπρέλα και τα παιδιά παίζανε ρακέτες, κυνηγιόντουσαν στην ακροθαλασσιά και κάποια στιγμή πρέπει να κάνανε και έρωτα μέσα στη θάλασσα. Φάγαμε τα ψαράκια μας, ήπιαμε και τα ουζάκια μας και αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο του γυρισμού.

Στο γυρισμό οδηγούσα εγώ γιατί ήμουν ο μόνος νηφάλιος. Τα παιδιά είχαν καθίσει στο πίσω κάθισμα ζαλισμένοι και χαμουρευόταν σε όλη την διαδρομή. Φτάσαμε στο σπίτι και με το ζόρι τους κρατούσα να μη γαμηθούν στην μέση του δρόμου, ήταν και οι δύο μεθυσμένοι και πολύ καυλωμένοι.

Μπήκαμε και οι τρεις στο μπάνιο και κάναμε ένα γρήγορο ντους για να φύγουν τα αλάτια από πάνω μας. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Η Μαρία με τα νερά ακόμη στο σώμα της κάθισε στα τέσσερα επάνω στο κρεβάτι.

- Θα με γαμήσει κανείς επιτέλους;… φώναξε ναζιάρικα κουνώντας τον τουρλωμένο κώλο της.

Κοιταχτήκαμε με το Μανώλη. Η πούτσα του ήταν πεσμένη και ταλαιπωρημένη, οπότε ανέλαβα εγώ. Και η δικιά μου ήταν μισοπεσμένη αλλά πάντα η μυρωδιά του καυλωμένου μουνιού της Μαρίας με ερέθιζε απίστευτα, οπότε σε μισό λεπτό μου είχε σηκωθεί. Τον έβαλα γρήγορα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Το μουνάκι της έκαιγε από τη καύλα και τα υγρά της τρέχανε στα μπούτια της, δεν άργησε να χύσει.

Συνέχισα να τη γαμάω γρήγορα και δυνατά όπως της άρεσε ενώ ο Μανώλης είχε ξαπλώσει ανάσκελα από κάτω της και βύζαινε τα κρεμασμένα στήθη της. Το μωράκι μου το είχαμε τρελάνει και έχυνε ουρλιάζοντας από την καύλα.

Ο Μανώλης βέβαια είχε καυλώσει κι αυτός αλλά από πίσω. Κάθε φορά που βύζαινε το στήθος της Μαρίας ήθελε μετά να γαμηθεί. Η Μαρία, χορτασμένη από πούτσα, του έδωσε τη θέση της έτσι σε λίγο βρέθηκε ο Μανώλης στα τέσσερα με την πούτσα μου στον κώλο του.

Το κωλαράκι του ήταν σφιχτό και λαχταρούσε να γαμηθεί. Τον έπιασα σφιχτά από τα καπούλια και άρχισα να τον γαμάω. Έπαιρνα φόρα και έσκαγα με δύναμη και θόρυβο στον κώλο του. Με καύλωνε πολύ που χτυπούσαν τα αρχίδια μου στα αρχίδια του. Η Μαρία είχε ξαπλώσει ανάσκελα από κάτω του και του έπαιρνε πίπα. Δεν άντεξε πάνω από δυο λεπτά και έχυσε βογκώντας δυνατά παρασύροντας κι έμενα σε ένα δυνατό οργασμό χύνοντας στον κώλο του. Σε λίγο μας πήρε και ο ύπνος, ήμασταν κατάκοποι.

Το Σάββατο σηκωθήκαμε αργά. Δεν πήγαμε πουθενά και δεν μπήκαμε στον κόπο να ντυθούμε γιατί όλη την ήμερα γαμιόμασταν.

Κυριακή πρωί και έχουμε σηκωθεί με τη Μαρία. Το Μανώλη τον λυπηθήκαμε και δεν τον ξυπνήσαμε, κοιμόταν σα μωρό. Ετοιμάζεται να φύγει για το χωριό, θα πάει να φέρει τα παιδιά από τους παππούδες και θα καθίσει μερικές μέρες να δει τους γονείς της. Την πήγα μέχρι το αυτοκίνητο, την ξεπροβόδισα και γύρισα σπίτι.

Ο Μανώλης ακόμη κοιμόταν και μπήκα να κάνω ένα ντους. Έπρεπε να σκεφτώ τι θα κάνω μ’ αυτόν, είχα υποσχεθεί στην γυναίκα του ότι θα τον κρατήσουμε μέχρι τη Δευτέρα, αλλά η Μαρία έπρεπε να φύγει από σήμερα επειδή την περίμενε μια θεία της να τη δει πριν φύγει για την Γερμανία. Βγήκα από το ντους και έβαλα αφρό να ξυριστώ. Ήρθε στο μπάνιο και ο Μανώλης.

- Έφυγε η Μαρία;… με ρώτησε αγουροξυπνημένος καθώς κατουρούσε.

- Πριν μισή ώρα.

- Γιατί δεν με ξυπνήσατε; ρώτησε παραπονιάρικα.

Τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στην πούτσα του, καύλωσα πολύ όπως την έβλεπα να κατουράει. Η πούτσα μου σηκώθηκε, τα μάτια μου γυάλισαν και η ανάσα μου βάραινε.

- Κοιμόσουν σα μωρό και σε λυπηθήκαμε... του είπα με βραχνή από την καύλα φωνή.

Μπορεί να κατάλαβε την καύλα μου, μπορεί και όχι, πάντως η πούτσα του σηκώθηκε σαν ελατήριο.

- Και για να μπορέσει να φύγει η Μαρία… γιατί απ’ ότι βλέπω ακόμη θα γαμιόσασταν… του λέω με νάζι.

- Έχεις δίκιο… μου απάντησε παίζοντας αργά την καυλωμένη του πούτσα.

Μπήκε στο ντους κι εγώ τελείωσα με δυσκολία το ξύρισμα. Τρέμανε τα χέρια μου, ήμουν υπερβολικά ερεθισμένος. Βγαίνοντας από το μπάνιο πήγαμε και οι δύο γυμνοί στην κρεβατοκάμαρα. Ο Μανώλης ήταν νευρικός και σαν κάτι να έψαχνε...

- Τι ψάχνεις; Τον ρωτάω καθώς του πρόσφερα ένα δικό μου καθαρό εσώρουχο.

- Τα δικά μου ρούχα ψάχνω, τώρα που έφυγε η Μαρία θα πρέπει να φύγω.

Είχε έρθει για μερικές ώρες προχθές το βράδυ και έμεινε τρεις μέρες, οπότε φόραγε δικά μου ρούχα.

- Αν θέλεις μπορείς να μείνεις… η φωνή μου βγήκε με δυσκολία από την καύλα.

Καθόμασταν όρθιοι ο ένας απέναντι από τον άλλον σε απόσταση αναπνοής με σηκωμένες πούτσες να ακουμπούν μεταξύ τους.

- Αν μείνω θα κάνουμε έρωτα όλη την ημέρα. Η φωνή του έτρεμε, ήταν πιο ερεθισμένος από εμένα.

- Και όλη τη νύχτα αγόρι μου αν αυτό θες. Από σήμερα θα είσαι ο επίσημος εραστής μου. Και ναι, θα με γαμάς όποτε θέλεις!

Τα μάτια του έλαμψαν από χαρά. Πλέον είχαμε κολλήσει τα χείλη μας σε ένα παράφορο φιλί. Από την χαρά του πήδηξε επάνω μου με δύναμη. Πέσαμε κάτω και φιλιόμασταν στα πατώματα. Προσπάθησα να τον ξεκολλήσω από επάνω μου για να σηκωθούμε αλλά ήταν αδύνατον. Με κολάκευε αυτό το πάθος του για μένα και η λαχτάρα του για τα φιλιά μου αλλά μου ήταν δύσκολο να το κατανοήσω.

Δε γαμιέται… σκέφτηκα, θα το ζήσω σήμερα και από αύριο βλέπουμε. Αφέθηκα στο πάθος του και τον έκανα ακόμη πιο χαρούμενο. Με σήκωσε προσεχτικά, χωρίς να σταματήσει να με φιλάει και με ξάπλωσε στο κρεβάτι προσπαθώντας διακριτικά να με περιορίζει. Κάθε φορά που κάναμε έρωτα φοβόταν ότι θα φύγω και δε θα τον αφήσω να με ξαναπλησιάσει όπως τότε στο λύκειο. Αυτό με ερέθιζε ακόμη περισσότερο.

Έπεσε με όλο του το βάρος επάνω μου. Μου πήρε τα χέρια και τα ακινητοποίησε πάνω από το κεφάλι μου προσπαθώντας να μου ανοίξει τα πόδια πιέζοντας ανάμεσα τους το γόνατό του. Μούγκριζε από την καύλα και προσπαθούσε με άγαρμπες και βιαστικές κινήσεις να μου τον βάλει. Εγώ θέλοντας να τον καυλώσω περισσότερο του έκανα νάζια και δεν του έδινα κώλο.

Στην αρχή δεν άνοιγα τα πόδια μου όσο και να πίεζε. Όταν τελικά κατάφερε να μου τα ανοίξει και προσπάθησε να βρει την τρύπα μου με την πούτσα του, εγώ τραβιόμουν μόλις μου τον ακουμπούσε. Παράλληλα τον φιλούσα σαν τρελός, τον ρουφούσα και τον έγλειφα. Τον άφησα κάποια στιγμή να μου τον βάλει λίγο αλλά έσφιγγα πολύ τον κώλο μου με αποτέλεσμα να πονάμε και οι δύο.

Αφού χόρτασα παιχνίδι και το δωμάτιο μύριζε πλέον τεστοστερόνη, σήκωσα τα πόδια μου, χαλάρωσα την τρύπα μου και τον δέχτηκα μέσα μου. Αυτός αφού πάτωσε κάθισε για λίγο ακίνητος να πάρει μια ανάσα. Η πούτσα του είχε γίνει τεράστια, σκληρή σα μάρμαρο και ανάγλυφη από τις πρησμένες φλέβες. Άρχισε να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου αργά και βασανιστικά, μπορούσα να αισθανθώ κάθε φλέβα και κάθε πόντο από την υπέροχη πούτσα του φίλου μου. Ελευθέρωσα τα χέρια μου και τον έσφιξα με δύναμη επάνω μου, με αγκάλιασε και αυτός.

Έχυσα.

Σήκωσα τα πόδια μου τα τύλιξα γύρω από την μέση του, τον έσπρωξα βαθιά μέσα μου και τον κράτησα εκεί.

Έχυσε.

Τον γύρισα στο πλάι και καθίσαμε έτσι αγκαλιασμένοι για αρκετή ώρα με την πούτσα του Μανώλη να έχει μαλακώσει αλλά να είναι ακόμη μέσα μου. Είχα σφίξει την σούφρα μου και τον κρατούσα εγκλωβισμένο βαθιά μέσα στον κώλο μου. Αισθανόμουν μια γλυκιά ηρεμία και ανακούφιση αλλά η πούτσα του στον κώλο μου δε με άφηνε να χαλαρώσω καθώς άρχισε πάλι να μεγαλώνει και να σκληραίνει. Ήταν έτοιμη για δεύτερο γύρο.

Με τράβηξε στην άκρη του κρεβατιού, κατέβηκε από το κρεβάτι και μου σήκωσε τα πόδια μέχρι που ακούμπησαν στους ώμους μου. Ο κώλος μου πια ήταν στον αέρα, ανοιχτός, με μια υπέροχη πούτσα μέσα του. Άρχισε να μπαινοβγαίνει γλυκά μέσα μου. Δεν τον έβαζε πολύ βαθιά αλλά μου άρεσε και με ερέθιζε πολύ. Ξαφνικά το σώμα μου συσπάστηκε εκούσια, η πούτσα μου συρρικνώθηκε, άρχισε να βγάζει παχύρρευστα υγρά και ένας δυνατός οργασμός με συγκλόνισε.

Δεν τον περίμενα, ήρθε ξαφνικά και συνέχιζε όσο ο Μανώλης εσκεμμένα με γαμούσε με τέτοιο τρόπο ώστε να ερεθίζει τον προστάτη μου. Το κωλόπαιδο εν τω μεταξύ το απολάμβανε. Είχε στηριχτεί με τα χέρια του και πίεζε τα πόδια μου στους ώμους μου, του άρεσε πολύ να με περιορίζει και εγώ τον άφηνα να το κάνει. Και με γαμούσε γελώντας ευχαριστημένος με το κατόρθωμα του, με είχε κάνει και πάλι να χτυπιέμαι από ηδονή. Έχυνα πάλι.

Ξαφνικά τον έβγαλε βιαστικά από μέσα μου και τον έφερε στο πρόσωπο μου, τον πήρα στο στόμα μου και άρχισε αμέσως να χύνει. Με διάβαζε πλέον, μου έδωσε αυτό που ήθελα χωρίς να του το ζητήσω. Τον στράγγισα και τον πέταξα από πάνω μου. Με κοίταξε παραξενεμένος αλλά γρήγορα κατάλαβε, ήθελα τσιγάρο.

Σηκώθηκα και άναψα τσιγάρο με λαχτάρα. Ο Μανώλης ξαπλωμένος στο κρεβάτι έπαιζε τη μισοσηκωμένη του πούτσα και με περίμενε να συνεχίσουμε. Με κοίταζε με λαγνεία καθώς κάπνιζα και καμάρωνε για το έργο του, ήμουν καλυμμένος με τα χύσια του παντού.

Έσβησα το ένα τσιγάρο και άναψα και δεύτερο βήχοντας άσχημα, κάπνιζα πολύ ο μαλάκας. Σταμάτησε να παίζει την πούτσα και με κοίταξε με οίκτο καθώς σηκωνόταν να πάει για μπάνιο.

- Πρέπει να το κόψεις φίλε, σε σκοτώνει δεν το βλέπεις;... μου λέει καθώς περνά από δίπλα μου.

- Έχεις δίκιο αλλά…

Δεν μπόρεσα να συνεχίσω γιατί μου έχει πιάσει το πρόσωπο με τα δύο του χέρια και μου έκλεισε το στόμα με ένα φιλί.

- Αν δεν υπολογίζεις τον εαυτό σου σκέψου όλους εμάς που σε αγαπάμε… ακουγόταν οργισμένος.

Είχε δίκιο. Ντράπηκα πολύ. Έσκυψα το κεφάλι και αμίλητος τον ακολούθησα στο μπάνιο. Δεν το ήξερε εκείνη την στιγμή αλλά μου έκανε ένα μεγάλο δώρο. Αυτή την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου του 2004 έκοψα το κάπνισμα. Και μαζί μου μέσα στον Σεπτέμβριο το έκοψε η Μαρία και η Νεφέλη ενώ μέχρι τα τέλη του χρόνου το έκοψαν η Δήμητρα και η Ιφιγένεια.

Κάναμε το μπάνιο μας και αποφασίσαμε να πάμε στο τσιπουράδικο να βρούμε την παρέα. Το μεσημέρι πέρασε όμορφα με καλή παρέα, καλούς μεζέδες και αρκετό τσίπουρο. Τα μάτια του Μανώλη με παρατηρούσαν συνέχεια γιατί του έκανε εντύπωση που δεν άναψα τσιγάρο τόσες ώρες.

Γύρω στις τέσσερις γυρίσαμε σπίτι, ήταν ήσυχα και δροσερά. Κάναμε ένα γρήγορο ντους για να φύγει ο ιδρώτας και το καυσαέριο της Αθήνας και ξαπλώσαμε γυμνοί στο κρεβάτι, ήμασταν ζαλισμένοι από τα τσίπουρα και έναν ύπνο τον χρειαζόμασταν. Ξάπλωσα ανάσκελα και άπλωσα το χέρι μου. Ο Μανώλης ήρθε αμέσως και έβαλε το κεφάλι του στον ώμο μου και τον πήρα αγκαλιά. Γύρισε στο πλάι προς το μέρος μου με πήρε κι αυτός αγκαλιά και έβαλε το πόδι του επάνω μου και φιλώντας με στο λαιμό μας πήρε ο ύπνος.

Ξυπνήσαμε αργά το απόγευμα στην ίδια στάση που κοιμηθήκαμε με της πούτσες μας όρθιες. Άφησα το Μανώλη να με φιλήσει και να με γλείψει λίγο κι εγώ του χάιδευα τα αρχίδια. Πήγα να σηκωθώ αλλά δεν με άφησε. Αγρίεψε και ρουθουνίζοντας βαριά με έστησε στα τέσσερα και μου τον έβαλε στον κώλο με συνοπτικές διαδικασίες. Κατάλαβα βέβαια ότι το έκανε για να μη σηκωθώ και ανάψω τσιγάρο.

- Φίλε δε θα καπνίσω ξανά… άσε με να σηκωθώ, θέλω καφέ… του λέω γελώντας.

- Καλά, θα σηκωθείς, αλλά σε λίγο… μου λέει με τσαχπινιά και αρχίζει να με γαμάει.

Αν ένα γαμήσι δε μπορείς να το αποφύγεις τουλάχιστον απόλαυσέ το, οπότε του στήθηκα καλύτερα και αφέθηκα στα χέρια του. Αυτός μου έβαλε 2 μαξιλάρια κάτω από την λεκάνη για να είναι ανασηκωμένη και να είμαι πιο ξεκούραστα γιατί απ’ ότι κατάλαβα δεν είχε σκοπό να με αφήσει σύντομα.

Έβαλε αρκετό λιπαντικό στην πούτσα του και την έχωσε μέσα μου. Ο κώλος μου είχε χαλαρώσει και είχε συνηθίσει πλέον την τεράστια πούτσα του και τον δέχτηκα άνετα μέχρι που τα αρχίδια του χτύπησαν με θόρυβο στα δικά μου. Άρχισε να μουγκρίζει και πάλι. Με γαμούσε βαθιά και με ωραίο ρυθμό όπως μου αρέσει. Σε λίγο είχα ερεθιστεί πολύ και βογκούσα δυνατά από ηδονή.

Δεν ήθελα πια καφέ, ήθελα μόνο να με γαμάει ο φίλος μου. Γύρισα το κεφάλι μου και τον είδα να έχει κλείσει τα μάτια και να απολαμβάνει τον κώλο μου, ήθελε να του ζητήσω να με φιλάει ταυτόχρονα αλλά δε θέλησα να τον ενοχλήσω.

Έξω είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει και ο Μανώλης με είχε ακόμη στην ίδια στάση στα τέσσερα και με γαμούσε μουγκρίζοντας συνέχεια ενώ εγώ έτρεμα πια σαν το ψάρι από την πολύ καύλα. Δεν ξέρω πόσες φορές έχυσα και πόσες φορές τον παρακάλεσα να σταματήσει ενώ αυτός μου έλεγε “Χύσε αγόρι μου, χύσε για μένα ακόμη μια φορά”. Απ’ ότι κατάλαβα καύλωνε πολύ να μ’ έχει του χεριού του και να με βλέπει να χάνω τον έλεγχο. Κάποια στιγμή με τον κάρφωσε όσο πιο βαθιά μπόρεσε και έμεινε ακίνητος, ήθελε πλέον να χύσει. Άρχισα να λικνίζω την λεκάνη μου και σε ένα λεπτό το σπέρμα του γέμιζε τον κώλο μου.

Μετά από λίγο τον έβγαλε από μέσα μου απρόθυμα, ξάπλωσε δίπλα μου και με τράβηξε στην αγκαλιά του. Με γέμισε με χάδια και φιλιά τρίβοντας τη μισοπεσμένη του πούτσα επάνω μου. Αν του γύριζα τον κώλο ήταν έτοιμος να μου τον βάλει. Είχα όμως εκνευρισμό από την έλλειψη του τσιγάρου και σηκώθηκα όσο και να το ήθελε ο κώλος μου.

Τον τράβηξα κι αυτόν και βγήκαμε στο μπαλκόνι. Πήραμε και φρούτα και απολαύσαμε από μια παγωμένη μπυρίτσα. Έβαλα την τηλεόραση να δούμε ειδήσεις αλλά ο Μανώλης δεν ησύχαζε με τίποτε, με κυνηγούσε συνέχεια να μου τη βάλει. Μόλις σηκωνόμουν από την πολυθρόνα ερχόταν και κολλούσε από πίσω μου, με την πούτσα κάγκελο και τριβόταν στον κώλο μου. Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι να με κυνηγάει σε όλο το σπίτι να με γαμήσει.

Τον άφησα να με γαμήσει για λίγο όταν πήγα στο ψυγείο να φέρω μπύρες. Είχε έρθει από πίσω, μου χάιδεψε την πούτσα και με φιλούσε στον λαιμό ενώ έτριβε την πούτσα του στον κώλο μου. Δεν άντεξα άλλο και του τούρλωσα τον κώλο. Μου την έβαλε και άρχισε να με γαμάει πολύ γρήγορα μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου. Πήρα τις μπύρες και τον άφησα να με πάει γαμιώντας μέχρι το μπαλκόνι, ήταν απίστευτα ερεθιστικό να περπατάω με μια πούτσα στον κώλο.

Άφησα τις μπύρες στο τραπέζι, στηρίχτηκα και έγειρα μπροστά για να μπορέσει να μου τον βάλει βαθύτερα. Τον είχα τρελάνει και δεν ήταν πια τόσο ευγενικός μαζί μου. Μου έσφιξε δυνατά το ένα κωλομέρι και μου έδωσε μία δυνατή σφαλιάρα στο άλλο καρφώνοντας την ψωλάρα του βαθιά μέσα μου. Με γαμούσε βίαια και με πονούσε αλλά με καύλωνε πολύ. Όταν κατάλαβα ότι ετοιμάζετε να χύσει τον έσπρωξα να βγει από μέσα μου και πήγα από την άλλη μεριά του τραπεζιού, έμεινε με την πούτσα να γαμάει τον αέρα και να προσπαθεί να με πιάσει.

- Είσαι μαλάκας… μου λέει.

- Το ξέρω αλλά μ’ αρέσει να σε βλέπω να με ποθείς…

Ήπιαμε λίγο μπύρα αλλά δε μπορούσα να κρατήσω μακριά μου το Μανώλη. Του είχα σπάσει τα νεύρα, ώσπου με άρπαξε και με πέταξε στον καναπέ. Μου σήκωσε τα πόδια και με ξέσκισε. Σφάδαζα από τον πόνο αλλά με γαμούσε δυνατότερα. Ευτυχώς σε δύο λεπτά έχυσε γιατί δεν άντεχα πολύ ακόμη άγριο γαμήσι.

Αφού ηρέμησε περάσαμε όμορφα την υπόλοιπη βραδιά, με μπυρίτσα και ανέμελη συζήτηση. Πήγαμε για ντους και κοιμηθήκαμε αγκαλιασμένοι και χορτασμένοι ο ένας από τον άλλον.

Έξω είχε πια ξημερώσει, είχε πάει 7 η ώρα και σηκώθηκα να ετοιμαστώ για την δουλειά. Ήπια τον καφέ μου, έφαγα το πρωινό μου και αφού έκανα ένα γρήγορο ντους έβαλα αφρό να ξυριστώ. Ήρθε και ο Μανώλης και αφού με φίλησε έβγαλε την μισοσηκωμένη πούτσα του και άρχισε να κατουράει.

- Θα αργήσεις σήμερα, να σε περιμένω;… με ρώτησε αφού τελείωσε.

- Δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω, σίγουρα όμως μετά τις 5 το απόγευμα... του απαντώ.

Εν τω μεταξύ έχει έρθει από πίσω μου, έχει ανοίξει τα κωλομέρια μου και ετοιμάζεται να μου τον βάλει. Δε με χάλασε καθόλου, ένα τελευταίο γαμήσι το ήθελα. Του στήθηκα καλύτερα και με ένα σπρώξιμο τον έβαλε βαθιά στον κώλο μου. Στηρίχτηκα με τα δυο μου χέρια στον νιπτήρα και τον προκάλεσα να με γαμήσει όσο πιο δυνατά μπορεί. Με άνοιξε για τα καλά, μου χάρισε 2 απίστευτους οργασμούς και στο τέλος με γέμισε με το καυτό του σπέρμα.

Ήθελα κι άλλο αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγω για τη δουλειά. Μου είπε ότι αν μπορούσε να ξεφύγει από τη Δήμητρα θα έρθει το βράδυ. Ντυθήκαμε και φύγαμε βιαστικά για τη δουλειά.

Είχα τα χύσια του ακόμη στον κώλο του και με τρέλαινε η ηδονή.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151060122S006




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).